


全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
理工英语3自测8 How are you feeling? Much better. 正确答案:Thanks for coming to see me. I was worried about this out-dated equipment. . 正确答案:Yeah,it may bring a health hazed. Im sorry. I shouldnt have put the printer here. . 正确答案:Well,its OK. Oh, dear! Ive just broken a window. . 正确答案:Dont worrry. I saw a car crash into the tree just now. 正确答案:Wow,thats scaring. ,he opened the car door and drove the car away.正确答案:Unconsciously somebody decides to break the rules? 正确答案:What ifThe law requires that everyone _ his car checked at least once a year. 正确答案:haveHe has forgotten tothe battery. 正确答案:chargeHe is the right person tosuch a large wine company.正确答案:superviseIf I had time ,_ see that new movie at the University Theatre.正确答案:IdThe organization willa survey about the career choices of the college graduates.正确答案:conductThe question _ by us soon. 正确答案:is going to be discussedThe work _ by the time you get here. 正确答案:will have been doneThis new policy willthousands of new jobs for the young people. 正确答案:generate二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 Man is a land animal, but he is also closely tied to the sea. Throughout history the sea has served the needs of man. The sea has provided man with food and a convenient way to travel to many parts of the world. Today, nearly twothirds of the worlds population live within 80 kilometers of the sea coast.In the modern technological world, the sea offers many resources to help mankind survive. Resources on land are beginning to be used up. The sea, however, still can be hoped to supply many of mans needs.The list of riches of the sea yet to be developed by mans technology is impressive. Oil and gas explorations have been carried out for nearly 30 years. Valuable amounts of minerals exist on the ocean floor ready to be mined (开采).Fish farming promises to be a good way to produce large quantities of food. The culture of fish and shellfish is an ancient skill practiced in the past mainly byOriental people.Besides oil and gas, the sea may offer new sources of energy. Experts believe that the warm temperature of the ocean can be used in a way similar to the steam in a steamship. Ocean currents (水流) and waves offer possible use as a source of energy.Technology is enabling man to explore ever more deeply under the sea. The development of strong, new materials has made this possible.The technology to harvest the sea continues to improve. Experts believe that by the year 2000 the problems that prevent us from exploiting fully the food, minerals, and energy sources of the sea will be largely solved.1. The major things that the sea offers man are回答A. fish and oilB. warm temperature and ocean currentsC. the food, energy sources, and minerals2. The sea serves the needs of man becauseA. in provides man with foodB. it supplies man with mineralsC. all of the above3. We can conclude from this passage thatA. the sea resources have largely been used upB. the sea, in the broad sense, has not yet been developedC. the problems that prevent us from using the food, minerals, and energy sources of thesea have already been solved.4. The underlined wordsOriental peoplein the fourth paragraph probably meanA. the people in Asia B. African people C. European people5. The best title for this passage isA. Sea HarvestB. Technology for Exploiting the SeaC. Man and the Sea答案:C C B A C二、阅读理解:阅读下面短文,选择合适的内容将短文补充完整。Thats what this material does. It is developed for the British Army. The fabric is made ofyarn. The yarn can conduct electricityfrom a battery pack to anywhere in your clothing. It can charge your gadgets on contact. It can carry either power or data through a soldiers clothes, helmet, or backpack. It can gear that otherwise needs separate power sources. The materials have been field tested. But they still need to be weather-proofed. Right now, charging up a battery still involves wires, chargers, and sockets. Inductive charging is developing. But you can not just put your phone down on any surface and start powering up. And what if that could be hacked together with some kind of inductive charging? Youd be able to almost totally cut the cord with your gadgets. Yes, youd need to charge up whatever power source youre using now and then. But keep a pair of khakis plugged in while they hang in the closet. A. But what if your pants or jacket or bag could charge your phone, or laptop or anything else? B. The fabric is developed by Intelligent Textiles. C. Imagine having jeans that charge your ph
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年保密教育知识题库及答案
- 中医中级考试试题及答案
- 中国移动四平市2025秋招笔试模拟题及答案
- 中国广电池州市2025秋招笔试题库含答案
- 中国广电汉中市2025秋招面试典型题目及答案
- 中国联通楚雄自治州2025秋招技术岗专业追问清单及参考回答
- 安顺市中石油2025秋招面试半结构化模拟题及答案油品分析质检岗
- 国家能源桂林市2025秋招面试典型题目及答案
- 福建道教考试试题及答案
- 2025年小儿高热考试题及答案
- 南太平洋地区华侨华人的社会与文化研究
- 劳动课冰皮月饼课件
- 色素痣诊疗专家共识(2025版)解读
- AI基础知识培训课件教学
- 窗帘采购项目方案投标文件(技术方案)
- 保定市竞秀区社区工作者招聘笔试真题2024
- 2025年数字解密:药食同源生意下最香的成分与赛道研究报告
- 学堂在线 唐宋词鉴赏 期末考试答案
- 果树认领活动方案
- 第9课《天上有颗“南仁东星”》教学设计 2025-2026学年统编版八年级语文上册
- 《第六届江苏技能状元大赛技术文件-健康与社会照护》
评论
0/150
提交评论