免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit 3 Life in the future.阅读理解2017内蒙古包头二模For many kids,the Internet is at their fingertips.From computers to smart phones,a web of information is open to them.According to a new report,about three out of four kids aged 12 to 15 connect the Internet using a mobile device from time to time.Many younger kids are online too.Julian Zeitlinger,9,from New Jersey,uses his computer to watch videos and play games.To keep him safe online,his parents monitor his web use and discuss Internet safety with him.“I ask my parents whether something is nice or bad,” Julian says.Mobile devices offer more ways than ever to share personal information.The information can be dangerous in the wrong hands.A study found that 62% of children aged 8 to 17 have had an unpleasant online experience.Have you ever had to enter a parents email address when signing up for a website?That safety measure is there because of the Childrens Online Privacy Protection Act (COPPA)The law says sites for kids under 13 cannot collect personal information,such as a phone number or full name,without a parents permission.This July,the Federal Trade Commission (FTC) will update COPPA for the first time since the law was created in 1998 when there were no smart phones.“The nature of the way kids get online has changed,” FTC lawyer Phyllis Marcus said.When the changes take effect,COPPA will apply to mobile devices and newer forms of advertising.It will expand what falls under “personal information” to include videos,photographs,and services that give users location.COPPA doesnt cover everything that can go wrong online.That is why kids and parents need to know what to look out for and to stop and think before sharing information online. “There is a misunderstanding that if a site is following COPPA,it is totally safe,” says privacy expert Shai Samet.He runs KidSAFE,which checks whether a site meets KidSAFE standards and is safe.“Its important that kids know how useful the Internet is but that it also can be dangerous if you are not careful.” he adds.1Julians parents check his web use to make sure_.Ahe doesnt watch too many videosBhe doesnt play computer gamesChe controls his online timeDhe stays safe on the Internet2Whats one of the changes with COPPA?AIt broadens the concept of person information.BIt prevents users from making their location public.CIt covers everything that goes wrong online.DIt says no to any kind of advertising.3People often hold the wrong idea that_.Aformal websites are always safeBthe Internet is becoming safer and saferCCOPPA can ensure their complete safetyDdaily checks prevent future online problems4Why does the author write the passage?ATo ask parents to look out for their kids.BTo talk about online safety for children.CTo introduce a new law.DTo sell an online product.答案:解题导语本文是说明文,主要介绍了儿童上网的安全问题及COPPA网络安保法案的成因、发展等特征。1D解析:根据文章第二段第二句To keep him safe online,his parents monitor his web use and discuss Internet safety with him.可知Julian的父母是处于安全考虑才管控他上网。所以D项正确。2A解析:根据文章第六段第二句话It will expand what falls under “personal information” to include videos,photographs,and services that give users location可知COPPA把隐私信息的范围拓展到多个方面。所以A项正确。3C解析:根据文章最后一段第一句话 “There is a misunderstanding that if a site is following COPPA,it is totally safe,” 可知人们总会误解COPPA是绝对安全的。所以C项正确。另外学生容易只关注 “安全” 这个关键词,而忽略A项主语formal websites不符合原文。4B解析:本文首先描述了网络在孩子中间的普及,又通过引用Julian家的网络应用情况引出了COPPA网络安保法案并加以介绍。所以本文的主角是 “网络安全”,主线是网络安全的近况及发展。所以B项正确。.阅读填空2017黑龙江重点中学联考What is a big dream?_1_Or,is a big dream something that provides only entertainment?Children dream big dreams,but there are three barriers to realizing dreams.They often kill them before they ever have a chance to grow.The SelfImmediately following the birth of a big dream,a negative selftalk takes over and gives all the reasons why it cannot happen.This inside voice is the ego (自我)Its there for protecting and should be listened to._2_Most people are influenced by the inside voice.Thats why only a handful of people make their dream come true._3_Family and friends are a lot like the ego.They want to protect those they love,so they will often list all the reasons why the big dreams wont come true.Sometimes,family and friends destroy dreams of those they love most,out of their own fear of being left behind.The WorldIf one gets past the first two barriers,one has to face the world._4_In the past,big dreamers were locked up and sometimes even killed when they were shown to the world.Fortunately,in most of the world today,big dreamers just get laughed at.The way to realize a big dream is with confidence and action.When children have confidence and then take action,they will be ready to accept any failure.The truth is that every great dreamer whose dreams have never seen the light of success knows failure well._5_AFamily and FriendsBHow Big Dreams DieCDoes a big dream show ones future?DThey simply fail until they succeed.EIt is the last and the most terrible barrier.FSometimes it is right,but more often it is wrong.GAnd their big dream is to be a rock star or a famous artist.答案:解题导语本文是一篇说明文。什么是梦想?梦想能够实现吗?作者认为,人们要实现梦想,必须克服三大障碍。也正是这三大障碍,常常将人们的梦想扼杀在摇篮中。1C解析:根据上文的What is a big dream?和下文的Or,is a big dream something that provides only entertainment?可知,本句也应该是关于big dream的问题。故选C项。2F解析:根据下文Most people are influenced by the inside voice.Thats why only a handful of people make their dream come true.可知, “自我 (ego)” 的影响有好有坏。有些能让我们从中受益,也有些不能。故选F项。3A解析:根据本段第一句Family and friends are a lot like the ego.可知,本段谈论的是家人和朋友。故选A项。4E解析:由第一段可知,一共有三大障碍阻碍人们实现梦想,而本段讲的正是第三个障碍,因此是最后一个。故选E项。5D解析:根据前句The truth is that every great dreamer whose dreams have never seen the light of success knows failure well.可知,这些伟大的梦想家非常了解失败。故选D项 (他们只是一直失败,直到成功为止) 。.语法填空2017吉林长春质检Drawn in simple black and white,Tuzki (兔斯基) doesnt seem special at first sight.But with two narrow eyes and slim arms,the rabbit creates his own special magic.He is very good at using body language 1._ (express) different emotions.His 2._ (present) on instant messaging platforms like QQ and WeChat has made him 3._true icon (偶像) of the Internet generation.It is an achievement neither the rabbit 4._its creator Wang Maomao would have imagined.As early as 2006,Tuzki lived on Wangs blog,showing 5._she was going through in her life.For instance,Tuzki went to the dentist,6._ (eat) instant noodles,and watched horror movies alone at midnightjust like the 29yearold Beijing artist herself. “Many people said I looked like a rabbit when they first met me,” Wang said,explaining how she came up 7._the idea for Tuzki.At first the rabbit represented Wang herself.Over time,8._,Tuzki gradually developed his own character. “Hes a rabbit with a loving heart who 9._ (discourage) easily by reality.He likes to complain,but he can always enjoy 10._,” she said.答案:解题导语本文为说明文。主要介绍了王卯卯创作的动画表情形象兔斯基。兔斯基的创作源于生活,创作者通过这只兔子的肢体语言来表达生活中的各种情感。1to express解析:考查非谓语动词。use sth.to do sth.表示 “用某物做某事”,为固定短语。故填to express。2presence解析:考查名词。此处为名词作主语,指兔斯基的存在,且根据下文的has可知,应用单数形式。故填presence。3a解析:考查冠词。此处表示 “一个真正的偶像”,为泛指。故填a。4nor解析:考查连词。neither.nor.表示 “既不也不”,为固定搭配。故填nor。5what解析:考查宾语从句。showing后为宾语从句,连接词在从句中作宾语,故填what。6ate解析:考查动词时态。根据 “Tuzki went.and watched” 的提示可知,此处为并列谓语动词,应使用一般过去时。故填ate。7with解析:考查介词。come up with表示 “提出”,为固定搭配。故填with。8however解析:考查副词。前后为转折关系,且空后有逗号。故填however。9is discouraged解析:考查动词的时态、语态和主谓一致。who引导定语从
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026秋季国家管网集团浙江省天然气管网有限公司高校毕业生招聘笔试模拟试题(浓缩500题)及参考答案详解(培优b卷)
- 2026秋季国家管网集团东北公司高校毕业生招聘考试备考试题(浓缩500题)附答案详解(黄金题型)
- 2026秋季国家管网集团西北公司高校毕业生招聘考试备考试题(浓缩500题)含答案详解ab卷
- 2026国家管网集团广西公司秋季高校毕业生招聘考试参考题库(浓缩500题)附答案详解ab卷
- 2026国网吉林省电力校园招聘(提前批)笔试模拟试题浓缩500题及1套参考答案详解
- 2025国网黑龙江省高校毕业生提前批招聘(约450人)笔试模拟试题浓缩500题附答案详解(综合题)
- 2025国网山西电力校园招聘(提前批)笔试模拟试题浓缩500题含答案详解(研优卷)
- 2026国家管网集团高校毕业生招聘笔试参考题库(浓缩500题)带答案详解(培优b卷)
- 2025国网海南省高校毕业生提前批招聘(约450人)笔试模拟试题浓缩500题及答案详解(必刷)
- 2026秋季国家管网集团湖南公司高校毕业生招聘4人考试备考试题(浓缩500题)(含答案详解)
- 2025年中国RWS行业调研报告
- 2025年入团考试测试题目及答案
- 2025年入团积极分子题库及答案(完整版)
- 2025江西吉安市低空经济发展促进中心选调工作人员7人考试参考试题及答案解析
- 华润燃气管理能力测评题库及答案详解
- 2025年三支一扶计划考试笔试试题(含答案)
- 2025年肿瘤放射治疗学科综合知识测试答案及解析
- 中小学科学读书分享
- 2025年农村教学考试题及答案
- 山西建设工程施工合同(标准版)
- 2025年广西民族印刷包装集团有限公司招聘14人考试历年参考题附答案详解
评论
0/150
提交评论