免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
小学三年级上学期英语阅读理解专项训练第一题:It is eight oclock. The children (孩子们) go to school by car every day, they are going to school on foot. It is ten oclock. Mrs. Sawyer usually (通常)stays at home in the morning, but this morning, she is going to the shops. It is four oclock in the afternoon, Mrs. Sawyer usually drinks tea in the living room. But this afternoon, she is drinking tea in the garden. It is six oclock, In the evening, the children usually do their homework, but this evening, they are not doing their homework. At the moment, they are playing in the garden. It is nine oclock. Mr. Sawyer usually reads his newspaper at night(晚上). But hes not reading his newspaper tonight. At the moment, hes reading an interesting (有趣的)book.小题1:The children go to school _ every day.Aby carBon footCby bikeDby bus小题2:Mrs. Sawyer is going to _ this morning。Astaying at homeBgo shoppingCdrinking teaDwatching TV小题3:Mrs. Sawyer usually drinks tea in the evening at _in the living room. A8:00B16:00C18:00D21:00小题4:Are the children doing their homework at the moment?A Yes, they do.BNo, they dont.CYes, they are.DNo, they arent第二题:Mike is a good student. He gets up at six thirty every day. He likes to wear his blue sweater. He goes to school at seven fifteen. He has English class at eight oclock. He likes English very much. He has lunch at home. In the afternoon, he always plays football on the school playground. He does homework after dinner. He goes to bed at nine oclock.判断正(T)误(F)( ) (1) Mike gets up at 6:20 every day.( ) (2) Mike has a blue sweater.( ) (3) Mike has lunch at school.( ) (4) Mike likes to play football.( ) (5) Mike does homework after school.第三题: Hello! My name is Sun Wei. Here is an American boy. His name is David Smith. He is twelve. And I am twelve, too. David is in Class Three, Grade One. I am in Class Three, Grade One, too. He is Number Eight, Row Five. I am Number Five, Row Four.( )1.David is an ( ) boy. A. English B. American C. Chinese( )2.He is ( )A. ten B. eleven C. twelve( )3.Sun Wei is( )Class Three, Grade One. A. in B. on C. of( )4.David is in Row ( ) . A. Four B. Five C. One ( )5.Sun Wei is Number( ). A. Four B. Five C. Eight第四题: Van and Ted are twin brothers. They look the same. They are English. They are eleven. They are in No.15 Middle School. They are new students in Class One, Grade One. Van sits in Row One. Ted sits in Row Three.( )1. Van and Ted are A. twins brothers B. twin brother C. twin brothers( )2. They are( ). A. English B. American C. Chinese( )3. They are . A. ten B. eleven C. twelve( )4. They are( ) students. A. new B. old C. good( )5. Ted sits in Row ( ) .A. three B. four C. Five第五题: This is a Chinese gird. Her name is Wu Yan. She is a new student. She is in Yuying Middle School. She is in Class One, Grade Two. Bill is an American boy. He is eleven. He is Yuying Middle School, too. Miss Li is their PE teacher. She is a good teacher.( )1. Wu Yan is( ).A. a Chinese girl B. an American girlC. an English girl( )2. She is a( )student. A. good B. new C. old( )3. Bill is( ). A. a Chinese girl B. an American boy C. a good boy( )4. Their PE( )is Miss Li. A. friend B. teacher C. student( )5. Miss Li is a good ( ). A. teacher B. student C. boy第六题:I have a pencil box. Its blue. There are lots of things in it. I have a pen. Its red and long. I like it. I have three pencils. They are short. I have a ruler. Its big. I have an eraser. Its small.阅读理解并选择合适的选项( )1. The pencil box is _. A .blue B. red( )2. The pen is _. A. yellow B. red( )3. I have _ pencils. A. 3 B. 2( )4. The pencils are _. A. short B. long( )5. The eraser is _. A. big B. small第一题答案:小题1:A小题2:B小题3:B小题4:D试题分析:小题1:细节理解题,根据文中语句“The children go to school by car every day,”理解可知,孩子们天天坐车去上学,故选A。小题2:细节理解题,根据文中语句“It is ten oclock. Mrs. Sawyer usually stays at home in the morning, but this morning, she is going to the shops.”理解可知,今早,Mrs. Sawyer要去购物,故选B。小题3:细节理解题,根据文中语句“It is four oclock in the afternoon, Mrs. Sawyer usually drinks tea in the living room.”理解可知,Mrs. Sawyer在下午4点在客厅喝茶,故选B。小题4:细节理解题,根据文中语句“In the evening, the children usually do their homework, but this evening, they are not doing t
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 红河州农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)参考答案详解
- 秦皇岛市农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)及答案详解1套
- 淮南市农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)附答案详解(精练)
- 辽阳市农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)及答案详解(夺冠)
- 平顶山市农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)及答案详解参考
- 小区广告合同范本2021
- 2026年信阳市农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)含答案详解(研优卷)
- 大庆市农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)含答案详解(培优a卷)
- 连云港市农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)附答案详解(考试直接用)
- 池州市农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)及一套完整答案详解
- 2025年国庆节(庆祝新中国成立76周年)全文课件
- 光伏冬季防火安全培训课件
- 甘肃跟踪审计管理办法
- 高压电工安全知识培训
- QC/T 544-2025汽车发动机凸轮轴
- 2025年中国安全U盘市场调查研究报告
- 数据标注课件
- 2025年西藏自治区综合评标评审专家库房建和市政评标专家考试历年参考题库含答案详解(5套)
- 侠客行古诗讲解
- 儿童脓毒性休克管理专家共识(2025)解读
- 井下车辆管理办法
评论
0/150
提交评论