



全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
任务型阅读(1): 阅读短文,根据短文内容完成表格。On the afternoon of May 28th, there was a car accident on Nathan Road. As a result, the road was blocked (阻塞). The two drivers were quarrelling and both of them said that the other was wrong. However, the other drivers were not interested in knowing whose fault it was; they were waiting impatiently and just wanted to be able to leave.Finally someone called the police. Two policemen soon arrived. They cleared the road immediately and tried to control (控制) the traffic.Then the police took the two drivers to the police station. There, the drivers described the course of the accident, saying that it was not their own fault. However, the policemen decided that both drivers were wrong because they had driven too fast and carelessly.The two drivers also had to take the alcohol (酒精) test. Fortunately, they did not drink any alcohol before driving. Otherwise, the result would be more serious!A Car Accident(76) on the afternoon of May 28thPlace of the accidenton (77)Reasons of the accidentThe two drivers had driven too fast and (78)The people who controlled the trafficTwo (79)arrived and controlled the traffic.The result of taking the alcohol test (80)drank any alcohol before driving任务型阅读(2): Two magazines recently listed the best cities to live in. Here are two of the cities listed as “the worlds best.”SAN JOSE, COSTA RICA The city has comfortable (舒适的) weather all year round (15 to 26). Housing is not expensive in San Jose. Also, many of the citys older neighborhoods (街区) are very beautiful and have small hotels and cafs (咖啡馆). Beautiful mountains are around the city. You can visit them easily from San Jose. So lots of people go there for holiday every year. But in the city center the air is often dirty.HONG KONG, CHINA This lively city once a small fishing village is today an international business center. It is not too cold or too hot in a year. It is an interesting mix (混合) of East and West, old and new. Modern tall buildings are next to small temples (庙宇). Popular nightclubs are close to old beautiful teahouses. But outside the city, there are parks for walking or relaxing. Hong Kong is famous for its wonderful food. Theres also food from Europe, North America, and other parts of Asia. Nearly seven million people live in Hong Kong! Thats why housing is often very expensive. However, the traffic is busy in this city.San JoseHong KongWeatherComfortable1. _2. _CheapVery expensiveAttractions 3. _The beautiful buildings and 4. ProblemDirty air5. _任务型阅读(3): 阅读下面材料,根据要求完成6670题。When we talk of plants, most of us will think of things that grow from the ground and have green leaves, but there are plants that do not look or act like other plants. Some of these belong to a special class of plants called fungi.Fungi may appear almost everywhere. They commonly grow in wet places where they can get food and water easily. Because fungi do not have green leaves to make their own food, fungi must take their food from animals, other plants or water. Some fungi live on dead or rotting wood, while others grow on living trees or in dirt or moss(苔藓). Mushrooms(蘑菇) are the best-known fungi.There are many kinds of mushrooms appearing in all shapes and sizes. For example, cauliflower mushrooms are found in forests from July to October. They can grow to be as heavy as fifty pounds! They grow at the foot of trees. Squirrels bread(松茸) is another kind of wild mushroom. Its appearance and use can explain its name. These fungi look like small golden cakes. Squirrels can easily eat them or carry them off to their hole to eat later. 食品店里的蘑菇是人们精心种植的,可安全食用。People are warned never to touch or taste wild mushrooms, because some ofthem are deadly. Even less dangerous ones can still make a person very sick.66. 将句译成中文。_67. 将句译成中文。_68. 将句译成英文。_69. 回答问题: From what can fungi take food?_70. 处them指代什么?_任务型阅读(4): 阅读下面短文,根据其内容完成后面各项任务。 “Green” is more than just a colour. It means that you should live to protect the environment the water, the land and the air. You can be a green kid by following these steps:Reduce( 减少)it!When you use less of something, you do a good thing for the Earth. For example, a shorter shower means you use less water. ( 1.) Turn off the water when you are brushing your teeth.Reuse it.Many times, even if you don t need something, someone else might just need it. For example, if your younger sister doesnt play with her bear toy, you can give (2) it to your neighbour. Try to change books, toys, even clothes with friends. Enjoy it.It s true that pollution is a great problem now, (3) _ the Earth is still a beautiful and interesting place to explore (探索). Go for a hike (远足),visit nature centres and gardens, climb mountains and take a boat in the rivers. Outdoor activities are good for you. You can also plant trees, collect reusable (可重复使用的)things . Being a green kid is so easy.16.回答问题:How many steps (to be a green kid) are mentioned in the passage ?_17. 将文中划线部分(1) 的英语句子翻译成汉语。_ 18. 文中划线 (2) 的 “it”指代的是什么? _.19. 在文中划线部分(3)的空白处填入一个恰当的连词使句子通顺完整、符合逻辑。 20. 从文中找一个与所给句子意思相同的句子。 It is so easy to be a green kid.。_。任务型阅读(5):Men have always wondered about the earth they live on and about the sky above them.When early men looked at the night sky, they asked themselves a lot of questions. They looked at the moon, and wondered what this strange bright object in the sky was. They did not understand why it changed its shape from night to night. They looked at the stars and planets. They also wondered why some of them changed their positions, while others did not.他们也思考地球的形状。 Most early people believed the earth was flat.In different parts of the world, there were different ideas about the universe. The ancient Greeks were the first people to study the universe more scientifically. In the sixth century BC Pythagoras put forward the idea that the world was round. However, he could not explain why people at the bottom of the world did not fall off.It was not until the sixteenth and seventeenth centuries that scientists found the answers to some important questions. With the help of Galileos telescope, people could see the sky more clearly, and find the positions of the stars and planets. Finally in 1665, Isaac Newton explained to the world what gravity (重力) was and people at last understood why they did not fall off the earth.76.文中处it指代什么?_ 77. 根据文章内容回答问题。What questions did early men ask themselves when they looked at the night sky? Write down one of them. _ 78. 将文中句翻译成英语。_ 79. 将文中句翻译成汉语。_ 80. 写出文中句的同义句,每空限填一词。Galileos telescope made _ _ for people to see the sky more clearly, and to find the positions of the stars and planets.六、补全对话: 根据对话内容,在每小题的空白处填入适当的话语,使对话意思完整。Lingling: Sally and I went to Lao She Teahouse last night.Daming: Oh, really? (71)?Lingling: We drank tea and watched Beijing Opera.Daming: (72)?Lingling: We liked it very much. It was interesting and wonderful!Daming: (73)?Lingling: We stayed there for two hours.Daming: Oh, you had a great time, didnt you?Lingling: Yes, (74). Sally enjoyed it very much and we decided to watch it again next week.Daming: (75)? Lingling: Of course! We can go together then! (&)There is always something that we can never forget. And it can really change our life. Time is important for everyone. It organizes our everyday moments. However, (1)before I received a watch from my father, time never had any importance in my life. It organized my life and made me more responsible. I received this gift on a Sunday. I had to go to the airport at 9:00 am to pick up Uncle Jim and take him to my fathers house.(2)然而,因为我和朋友们一起去闲逛我迟到了。Later on that day, around 11:00 am, I remembered my uncle and went to the airport to meet him, but I was too late. He had left the airport and taken a taxi to my fathers house. ww w. Xk b1.c om I got to my fathers house at 2:00 pm that day.(3)Looking at my fathers face, I felt ashamed (羞愧的) at that moment. My father asked me to sit next to him and he handed me this watch as a gift. Then he said, “Bob, did you have fun with your friends today?” “Yes, Father, and Im sorry about not picking up Uncle Jim,” I replied. He then said, “What you did was not very nice and you should be sorry for your actions. I think you should learn something from it, and this watch will be a reminder for you in your future life.”(4)The watch is very important to me, not because of its price, but because of the lesson that I learned from it. Today I still remember my fathers words“Respect time and never be late for anything.” 根据短文内容,完成下列各题。61. 请用“notuntil ”改写文中(1)处划线句子,使其句意不变。 _62. 汉译英。 63.请改写文中(3)处划线部分,使其句意不变。_64. 请将文中(4)处划线句子翻译成汉语。_65. What lesson did Bob learn from his father?_61. time never had any importance in my life until I received a watch from my father. /I didnt realize the importance of time in my life until I received a watch from my father. / I didnt realize how important time was in my life until I received a watch from my father. 62. However, I was late because I hung out with my friends.63. When I looked at my fathers face64.这块手表对我来说非常重要,并不是因为它的价格,而是因为我从中吸取的教训。65. Respect time and never be late for anything.任务型阅读(1)答案:76. Time of the accident 77. Nathan Road 78. carelessly 79. policemen 80. Neither of them任务型阅读(3)答案:【主旨大意】这是一篇说明文,主要介绍了真菌的生长环境和习性以及食用价值。66.它们主要生长在湿润地区,在那里能容易得到养分和水分。67.有许多各种各样的蘑菇,各种形状和尺寸的都有。68.The
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025辽宁盘锦建设投资有限责任公司招聘工作人员和考前自测高频考点模拟试题及答案详解(各地真题)
- 2025年海西州行政执法机构面向社会公开招聘工作人员模拟试卷附答案详解(考试直接用)
- 2025辽宁沈阳盛京资产管理集团有限公司所属子公司沈阳智领科技服务有限公司招聘2人考前自测高频考点模拟试题及答案详解1套
- 2025年临沂沂南县教育系统部分事业单位公开招聘教师(5名)考前自测高频考点模拟试题及答案详解一套
- 2025昆明市官渡区北京八十学校招聘(18人)考前自测高频考点模拟试题及答案详解(网校专用)
- 2025广西政协报社招聘高层次人才1人考前自测高频考点模拟试题含答案详解
- 2025年福建南平武夷有轨电车有限公司招聘1人模拟试卷及完整答案详解一套
- 2025年贵州三支一扶必刷题及答案
- 2025黑龙江鸡西市人社局招聘公益性岗位就业人员3人(保安)考前自测高频考点模拟试题及答案详解(夺冠)
- 2025年春季中国邮政储蓄银行内蒙古分行校园招聘模拟试卷及一套答案详解
- 儿童热性惊厥课件
- 禁毒社工考试试题及答案
- 买卖山岭合同标准文本
- 银行业风险管理知识题库及案例分析题集
- 各工种操作规程
- 销售部销售激励方案
- 水库水坝施工方案范本
- 高考化学复习清单
- 肺康复个案护理
- 人美版美术六年级上册全册教案
- GB/T 21499-2024粮油检验稻谷和糙米潜在出米率测定方法
评论
0/150
提交评论