2020版新教材高中英语课时素养评价十八Unit6Developingideas(含解析)外研版必修1.docx_第1页
2020版新教材高中英语课时素养评价十八Unit6Developingideas(含解析)外研版必修1.docx_第2页
2020版新教材高中英语课时素养评价十八Unit6Developingideas(含解析)外研版必修1.docx_第3页
2020版新教材高中英语课时素养评价十八Unit6Developingideas(含解析)外研版必修1.docx_第4页
2020版新教材高中英语课时素养评价十八Unit6Developingideas(含解析)外研版必修1.docx_第5页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课时素养评价 十八Unit 6Developing ideas. 根据汉语提示写出正确的单词1. The students like to study living (活着的)things. 2. Many people think e-books will replace(替换)traditional books in the future. 3. Its quite a good story but it needs time before we can publish(发表) it. 4. Only expert(专家的) actors can master these activities. 5. This offer is for a limited(有限的) period only. 6. He and the others go back to their rented(租来的) rooms. 7. These tables are made of recycled materials(材料). 8. Children should be taught how to enjoy beauty(美)around. 9. He stopped fighting with the firm for his own benefit(利益). 10. They crossed a narrow(狭窄的)passage and walked in a cave. . 完成句子1. That result can only have a positive effect on (有积极影响)the world around us. 2. With another assistant to join in the experiment, Mr Smith may spend more time on teaching(花更多时间教学). 3. Theres nothing better than spending money(比花钱更好的). 4. That it will affect the real economy is no longer in doubt(怀疑). 5. Do not leave the house with the lights on(灯亮着). 6. She said good bye with tears in her eyes(眼含泪花). 7. He was lying on the bed with all his clothes on(穿着衣服). 8. All the afternoon he worked with the door locked(门锁着). 9. With so many people to help us(这么多人帮我们), we are sure to finish it on time. 10. I wont be able to go on holiday with my mother being ill(我妈妈生病了). . 阅读理解AA young painter had just completed a beautiful painting. To get peoples opinions about his painting skills, he put his painting at a crossing on a busy street and put up a board that read, “ Gentlemen, I have painted this piece. Since Im new, I might have made some mistakes in my work. Please put a cross wherever you see a mistake. ”When he came back in the evening, he was completely shocked to see that the whole painting was filled with crosses. He ran to his master and said to him, “Im useless and if this is what I have learned to paint, Im not worth teaching. ”The master smiled and said, “Ill let you know that you are a great artist. Now go to paint the same painting again and give it to me. ”Then they went to the same street the next morning and put the same painting exactly at the same place. Now the master took out another board which read, “Gentlemen, I have painted this piece. I might have made some mistakes in my painting. I have put a box with colors and brushes just below. If you see a mistake, pick up the brush and correct it. ” Two days later, they came back to the place. The young painter was surprised to see that actually there was not a single correction. If you want to help people improve their behavior, youd better learn how to help people change their behavior, attitudes and skills. Also, always remember not to judge yourself by someone elses criticism(批评), because you are the best judge to judge yourself. 【文章大意】本文通过介绍一位年轻的画家两次征求人们对自己作品的意见, 告诉我们一个道理: 如果你想要帮助人们改善他们的行为, 你最好学习如何帮助人们改变他们的行为、态度和技能。1. Why did the young painter put his painting on a busy street? A. To let others know he was skillful. B. To make money by selling his painting. C. To get others ideas about his painting skills. D. To let his teacher know he was a good student. 【解析】选C。推理判断题。根据第一段 To get peoples opinions about his painting skills, he put his painting at a crossing on a busy street and put up a board that read, 可知, 这位画家把作品展示于繁忙的十字路口, 是为了得到大家对他绘画技能的评价。故选C。2. How might the young painter feel when he saw the crosses on the painting? A. Proud. B. Excited. C. Sad. D. Moved. 【解析】选C。推理判断题。根据第二段When he came back in the evening, he was completely shocked to see that the whole painting was filled with crosses. 可知, 这位画家看到自己作品中画满了叉, 他很震惊, 会感到难过。故选C。3. How did the master help his student know he was a great painter? A. By teaching the student more painting skills. B. By asking people not to put any crosses on the painting. C. By painting a different painting himself and putting it on the street. D. By putting up a board with different words beside the same painting. 【解析】选D。细节理解题。根据第四段Now the master took out another board which read, “Gentlemen, I have painted this piece. I might have made some mistakes in my painting. I have put a box with colors and brushes just below. If you see a mistake, pick up the brush and correct it. ”可知, 大师在同样的画旁边的板上写了不同的话语, 这次画家的作品上没有任何勾画, 大师通过这种方法让年轻的画家明白自己是一位出色的画家。故选D。4. What is the best title for the text? A. Be Proud of YourselfB. Learn How to HelpC. Dont Judge Other PeopleD. Never Give Others Crosses【解析】选B。主旨大意题。根据最后一段If you want to help people improve their behavior, youd better learn how to help people change their behavior, attitudes and skills. 可知, 本文告诉我们一个道理: 如果你想要帮助人们改善他们的行为, 你最好学习如何帮助人们改变他们的行为、态度和技能。所以最佳标题是“学会如何帮助”。故选B。BArthur Bonner works with the Palos Verdes blue butterfly, once thought to have died out. Today the butterfly is coming backthanks to him. But years ago if youd told him this was what hed be doing someday, he would have laughed, “Youre crazy. ” As a boy, he used to be “a little tough guy on the streets”. At age thirteen, he was caught by police stealing. At eighteen, he landed in prison for shooting a man. “I knew it had hurt my mom, ” Bonner said after he got out of prison. “So I told myself I would not put my mom through that pain again. ”One day he met Professor Mattoni, who was working to rebuild the habitat for an endangered butterfly called El Segundo blue. “I saw the sign Butterfly Habitat and asked, How can you have a habitat when the butterflies can just fly away? ” Bonner recalls. “Dr. Mattoni laughed and handed me a magnifying glass(放大镜), Look at the leaves. I could see all these caterpillars(蝴蝶的幼虫) on the plant. Dr. Mattoni explained, Without the plant, there are no butterflies. ”Weeks later, Bonner received a call from Dr. Mattoni, who told him there was a butterfly needed help. That was how he met the Palos Verdes blue. Since then hes been working for four years to help bring the butterfly back. He grows astragalus, the only plant the butterfly eats. He collects butterflies and brings them into a lab to lay eggs. Then he puts new butterflies into the habitat. The butterflys population, once almost zero, is now up to 900. For their work, Bonner and Dr. Mattoni received lots of awards. But for Bonner, he earned something more: he turned his life around. For six years now Bonner has kept his promise to stay out of prison. While hes bringing back the Palos Verdes blue, the butterfly has helped bring him back, too. 【文章大意】本文主要讲述了一个叫阿瑟的人通过养蝴蝶既拯救了蝴蝶, 又拯救了自己的故事。5. Bonner came to know the Palos Verdes blue after he. A. found the butterfly had died outB. won many prizes from his professorC. met Dr. Mattoni, a professor of biologyD. collected butterflies and put them into a lab【解析】选C。细节理解题。根据第四段的第一、二句话得知, 几周后阿瑟收到了教授的电话, 告诉他有一种蝴蝶需要他的帮助, 那就是他怎样遇到这种蝴蝶的。6. What does the underlined phrase “put through” mean in the Paragraph 2? A. Hurt. B. Recall. C. Remember. D. Experience. 【解析】选D。词义猜测题。根据上下文语境得知。7. Which of the following would be the BEST title for the text? A. A Promise to MomB. A Man Saved by ButterfliesC. A Story of ButterfliesD. A Job Offered by Dr. Mattoni【解析】选B。主旨大意题。文章整体上讲述的是阿瑟从没有养蝴蝶时的糟糕生活到养蝴蝶后的转变。. 阅读填句Interruptions are one of the worst things to deal with while youre trying to get work done. 1. , there are several ways to handle things. Lets take a look at them now. 2. . Tell the person youre sorry and explain that you have a million things to do and then ask if the two of you can talk at a different time. When people try to interrupt you, have set hours planned and let them know to come back during that time or that youll find them then. 3. . It can help to eliminate(消除)future interruptions. When you need to talk to someone, dont do it in your own office. 4. , its much easier to excuse yourself to get back to your work than if you try to get someone out of your space even after explaining how busy you are. If you have a door to your office, make good use of it. 5. . If someone knocks and its not an important matter, excuse yourself and let the

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论