




已阅读5页,还剩8页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit 6单元综合测试一、完形填空(一)短文综合填空The Mid-Autumn Festival is c by the Chinese people all over the world every year in September o October. Its a special o for family and there are various of moon cakes i fruit, coffee, chocolate and even ice-cream moon cakes, which are d from the moon cakes made with bean paste.The Dragon Boat Festival m the beginning of the hottest season of the year. People from many countries including China have the t races and enjoyed the fun. The special food is zongzi, which is rice in fresh bamboo leaves. (二)根据短文在A、B、C、D四个选项中选择最佳答案Leonardo da Vinci began painting the Mona Lisa in 1503. He was working 1 a special painting for a church at that time, 2 the church painting was not 3 well. An Italian businessman asked da Vinci to paint a picture of his second 4 . This is the woman who 5 be seen in the Mona Lisa.All in all, the Mona Lisa is a very good example of da Vincis 6 and it satisfied the husband. Da Vinci used 7 and light in a clever 8 in the painting. Da Vinci loved science and 9 . Right away a person can see that there is a lot of geometry(几何形状) in the Mona Lisa. The face of the Mona Lisa is made of many circles and 10 shapes like 11 . Even her 12 can be seen as a small part of a large circle. The woman in the 13 is sitting on a balcony(阳台), and 14 can be seen behind her. Da Vinci loved to study rocks, so these can be seen 15 in his other paintings. The woman is sitting with her knees 16 the side. Her head is turned to look out of the painting. Her hands are 17 together in front of her. This way of 18 is now used by many 19 when 20 . The Mona Lisa is a remarkable master.1.A.up B.in C.on D.about2.A.but B.thus C.however D.so3.A.doing B.going C.making D.working4.A.servant B.daughter C.nurse D.wife5.A.must B.should C.might D.can6.A.works B.jobs C.novels D.photos7.A.heaviness B.black C.darkness D.oils8.A.way B.picture C.hand D.eye9.A.chemistry B.maths C.geography D.biology10.A.square B.round C.long D.egg11.A.balls B.sticks C.vases D.boxes12.A.smile B.shout C.cry D.anger13.A.church B.painting C.sofa D.house14.A.trees B.buildings C.mountains D.flowers15. A.by and by B.here and there C.over and over D.up and down16.A.on B.by C.to D.beyond17.A.caught B.held C.supported D.hung18.A.painting B.living C.smiling D.sitting19.A.women B.actresses C.girls D.models20. A.they are being painted B.painting C.being painted D.they have painted 二、阅读理解(一)阅读下列短文,选择最佳答案。ADeath Valley is one of the most famous deserts in the United States, covering a wide area with its alkali sand. Almost 20 percent of this area is well below sea level, and Badwater, a salt water pool, is about 280 feet below sea level and the lowest point in the United States. Long ago the Panamint Indians called this place “Tomesha” the land of fire. Death Valleys present name dates back to 1849, when a group of miners coming across from Nevada became lost in its unpleasantness and hugeness and their adventure turned out to be a sad story. Today Death Valley has been declared a National Monument(纪念碑) and is crossed by several well-marked roads where good services can be found easily. Luckily the change created by human settlement has hardly ruined the special beauty of this place. Here nature created a lot of surprising, almost like the sights on the moon, ever-changing as the frequent wind moves the sand about, showing the most unusual colors. One of the most astonishing and variable parts of Death Valley is the Devil s Golf Course, where it seems hard for one to tell reality from terrible dreams. Sand sculptures(沙雕) stand on a frightening ground, as evening shadows move and lengthen. 1. _ is the lowest place in the desert. A. Tomesha B. Death ValleyC. NevadaD. Badwater2. The name of the valley comes from _. A. an Indian name B. the death of the minersC. the local people D. a National Movement3. From the passage we can learn that _. A. no one had ever known the desert before the minersB. its still not easy to travel across the desertC. people can find gas-stations, cafes and hotels in the desertD. people have changed the natural sight of the desert4. Devil Golf Course is famous for _. A. the frequent wind B. the colors of the sandC. dream-like sights D. the sand sculptures5. From the passage we can see that the writer _ the Death Valley. A. appreciates B. is fearful ofC. dislikes D. is tired ofBSurvey Studies Internet Use in China A typical Chinese Internet user is a young male who prefers instant messaging to e-mail, seldom makes online purchases and favors news, music and games sites. According to a study, about two-thirds of survey participants use the Internet for news often entertainment-related or for online games. About half download music and movies.They also tend to prefer instant messaging to e-mail, and they are depending on the Internet more frequently than before to communicate with others who have the same professions, hobbies and political interests. Online purchases still remain unpopular in China. Three-quarters of users surveyed have never bought anything over the Internet, and only 10 percent make purchases even once a month. Among those who do buy online, most pay for entertainment while others buy phone cards, or computer hardware or software.“Many people dont trust the quality of goods bought online,” Guo said Wednesday. “If they buy it in a store and dont like it, they can easily bring it back.”The survey was done in five major cities: Beijing, Shanghai, Guangzhou, Chengdu and Changsha. Results do not necessarily project countrywide because Internet use in rural areas is lower than in cities. Guo describes the typical netizen in the five cities surveyed as young, male, richer and more highly educated. Males make up two-thirds of the Internet community, and more than 80 percent of users are under 24. Among people ages 25 to 29, 60 percent to 80 percent go online.China has more than 100 million people online, second in the world to the United States.1. A typical Chinese Internet user will be the one who _.A. likes to send e-mails B. likes to buy goods onlineC. likes to pay for entertainment D. likes the games sites2. Online purchases still remain unpopular in China mainly because _.A. it is more difficult for sales returns B. people havent computersC. people cant have a look at the goods D. goods bought online are of low quality3. Which of the following words fails to describe the typical netizens in the five cities?A. well educated B. richer C. female D. young4. According to the text, which of the following shows the right relation between online people and their ages? A. B. C. D. CBig Ben, the landmark London clock renowned for its accuracy and chimes (和谐的钟声), stopped ticking for 90 minutes, an engineer said Saturday.Officials do not know why the 147-year-old clock on the banks of the River Thames stopped at 10:07 p.m. Friday. It continued keeping time, but stopped again at 10:20 p.m. and remained still for about 90 minutes before starting up again, a spokeswoman for the House of Commons saidThere has been speculation (推测) a recent period of hot weather may have been to blame. Temperatures in London reached 90 Saturday, and forecasters called it Englands hottest day in May since 1953. Big Ben, which is operated by the Palace of Westminster, survived attacks by German Luftwaffe bombers during World War II, continuing to mark the time to within 1 1/2 seconds of Greenwich Mean Time. However, the clock has experienced occasional problems. In 1962, snow caused the clock to ring in the New Year 10 minutes late. In 1976, the clock stopped when a piece of its machinery broke. Big Ben also stopped on April 30, 1997, and once more three weeks later. Big Ben is actually the clocks 13-ton bell, which was named after Sir Benjamin Hall, the British commissioner of works at the time the clock was built. The official name for the Gothic tower holding Big Ben is St. Stephens Tower. Standing 315 feet tall, it was completed in 1858 after an 1834 fire destroyed most of the Palace of Westminster. 1How many times has Big Ben stopped up to now?AThree BFive Csix DEight2Which of the following is not true about Big Ben according to the text?ABig Ben was by the name of Sir Benjamin Hall.BBig Ben was world-famous for its accuracy and chimes.CBig Ben has never made any mistakes in telling time.DBig Ben was fixed in 1858.3The probable reason for Big Ben stopping ticking this time is _.Ahigh temperatureBlow temperature Cbroken machineDheavy snow4The passage mainly talks about _.ABig Bens history Bthe solution to Big Bens problemCthe symbol of London DBig Bens silence(二)阅读填空题(共10小题,每小题1分,满分10分)Tourism probably started in Roman times. Rich Romans visited friends and family who were working in another part of the Roman empire. But when the empire broke down, this kind of tourism stopped.In the early 17th century, the idea of the “Grand Tour” was born. Rich young English people sailed across the English Channel. They visited the most beautiful and important European cities of the time, including Paris in France, and Rome and Venice in Italy. Their tours lasted for two or four years and the tourists stayed a few weeks or months in each city. The “Grand Tour was an important part of young peoples education but only for the rich.In the 18th century, tourism began to change. For example, people in the UK started to visit some towns. such as Bath to take the waters”. They believed that the water there was good for their health. So large and expensive hotels were built in these towns.In the 1 9th century, travel became much more popular and faster. When the first railways were built in the 1820s, it was easier for people to travel between towns,so they started to go for holidays by sea. And some started to have holidays in the countryside as cities became larger, noisier and dirtier.Traveling by sea also became faster and safer when the first steamships were built. People began travel more to faraway countries. The 20th century saw cars become more and more popular among ordinary people. Planes were made larger, so ticket prices dropped and more people used them. History of Tourism1. Main TouristsPlaces8. 2. 4. in Roman empireto visit friends17th centuryRich young people6. 9. 3. people in the UKsome towns10. 19th century5. 7. enjoy the beauty of nature20th centuryordinary peoplefaraway countriesnot mentioned三、书面表达(一) 近几年来,越来越多的人们在网上购买实物、信息,甚至预定机票或酒店等服务。请根据图示及自己的观点,以“Shopping on the Internet”为题,用英语写一篇短文。 注意:1词数100左右。2. 开头部分已给出,不计入总词数。3. 参考词汇:实物 physical products;下载软件 download computer softwareShopping on the InternetShopping on the internet is becoming very popular. (二)、你的澳大利亚笔友Tom发来电子邮件,向你询问国家体育馆“鸟巢”的有关信息。请你根据下列提示给Tom回一封电子邮件,简单介绍“鸟巢”。写作内容地 点北京北部建筑面积5.8万平方米,可容纳9万多名观众开工/竣工时间2003年12月2007年外 观犹如用树枝搭成的“鸟巢”用 途奥运会期间可举办田径、足球比赛奥运会后将用于各类大型活动Kofi Annan(安南)的评价“鸟巢”将成为奥运历史上一个建筑奇观写作要求1. 只能使用5个句子表达全部内容;2. 短文的开头和结尾已为你写好,不计入句子总数;3. 参考词汇:田径: track and field events 观众: spectators 建筑: architecture评分标准 句子结构准确,信息内容完整,篇章结构连贯。Dear Tom,In your last e-mail, you showed a great interest in our National Stadium the Birds Nest. Now Id like to introduce it to you. I hope that my introduction will satisfy you.Yours faithfully, Li Ming 参考答案一、完形填空 内容概要:文章描述了达芬奇的名画蒙娜丽莎的由来以及其中的一些细节,并从专业与大众的角度对该画以及该画的影响做了诠释。 答案简析:1、选C。work on指从事某一件事。 2、选A。上下文意义有“转折”关系。 3、选B。go well表示进展顺利,如:Everything goes well(一切顺利)。 4、选D。从后面的the husband中可以得到足够的启示。 5、选D。这一用法在本文中出现了多次。 6、选A。works意为“作品”。蒙娜丽莎应是达芬奇的“作品”之一。 7、选C。与light相对应的是darkness。 8、选A。明暗对比是绘画技巧、方法之一。9、选B。在其画中大量使用几何形状,说明他喜爱“数学”。10、选B。和circles相当的自然是“round” shapes。11、选A。圆形的东西,四个选项中只有balls肯定是。 12、选A。根据常识,B、C、D三项无法用几何图形来表达。13、选B。the woman指的就是“画”中的蒙娜丽莎。 14、选C。由后面的rocks可以联想到mountains。 15、选C。在其它的一些画中也能看到rocks,说明rocks“反复地、再三地” 出现在他的画中。16、选C。to the side指侧向一边,符合画的意境。 17、选B。保持身体姿势怎样用hold。 18、选D。前面谈的就是蒙娜丽莎的“坐”姿。19、选D。仿效这种坐姿的应是艺术“模特”。 20、选A。模特应该是在供人们作画时才摆出这种坐姿的。二、阅读理解A【答案解析】本文介绍了美国的一个著名沙漠“死亡谷”名称的由来以及 “死亡谷”奇特的风光。1. D。细节题。根据 and Badwater, a salt water pool, is about 280 feet below sea level and the lowest point in the United States 可推知此题答案为 D。2. B。推断题。根据 when a group of miners coming across from Nevada became lost in its unpleasantness and hugeness and their adventure turned out to be a sad story 可知“死亡谷”的名称来源于这些迷路矿工的死亡。3. C。推断题。根据 well-marked roads where good services can be found easily 可以判断 C 为最佳答案。4. C。细节题。根据 where it seems hard for one to tell reality from terrible dreams 可推知答案为 C。5. A。推断题。根据the special beauty of this placelike the sights on the moon ever-changingshowing the most unusual colors等关键词语可以知道作者是带着赞赏的语气来描述“死亡谷”的。B1. D 细节理解题。由文章的第一段的第一句话“.”可知。2. A 由文章的第三段可知。人们不相信质量,但并不一定质量就低。3. C 由文章的第四段的第三句可知。4. B 由文章的第四段可知,24岁以下上网的人最多。因此22岁最高。这是一篇轶闻趣事类文章。伦敦地标大本钟一向走时精确、钟声悠扬而闻名于世,但上周星期六一名工程师表示,它居然出人意料地停摆了90分钟。C1. C细节题。根据第二段的意义“停了一会它的指针又重新开始移动,但到了10时20分再次停了下来”可知,这次共停过两次,再根据第五段“1962年,由于指针上的积雪,大本钟晚了10分钟才敲响新年钟声;1976年,由于一小片零件出了故障,大本钟也一度停摆。1997年4月30日大本钟再次罢工,而且三周后又停了一次。”可知历史上有四次。2. C 事实判断题。根据第五段首句“然而,这只“大笨钟”偶尔也会犯错”可知。3. A 细节题。根据第三段“有种推测认为,伦敦最近酷热的天气是罪魁祸首。上周六伦敦的气温高达90华氏度,天气预报员称之为自1953年以来伦敦五月份气温最高的一天。”可知。4. D 主旨大意题。本文主要讲述大本钟停摆。并未提及大本钟的历史、伦敦的象征及解决大本钟停摆的办法。阅读填空题1. Time 2. Roman times 3. 18th century 4. rich Romans 5. ordinary people 6. beautiful European cities 7. towns and countryside 8. Purpose 9. part of education 10. take the waters Shopping on the InternetShopping on the
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025贵州铜仁市万山区事业单位引进人才12人模拟试卷及答案详解(夺冠系列)
- 2025年台州仙居县卫生健康系统公开招聘卫技人员8人考前自测高频考点模拟试题及参考答案详解
- 2025年高考英语试卷题型及答案
- 2025河南城发水务(内黄)有限公司招聘2人备考考试题库附答案解析
- 2025年物流信息考试题目及答案
- 2025重庆市长寿区教育事业单位赴高校考核招聘应届高校毕业生46人考试模拟试题及答案解析
- 2025医院感染培训试题及答案
- 2025贵州独山县人民医院招聘临聘合同制医务人员15人考试模拟试题及答案解析
- 2025南海教师笔试题目及答案
- 2025年南京中考语文真题及答案
- 2025至2030中国智能卡行业市场深度调研报告
- 民族地区小学英语情境教学实践探索
- TSG Z7005-2015 特种设备无损检测机构 核准规则
- 儿童超重或肥胖的规范化诊断与评估(2024)解读课件
- GB/T 45333-2025类金刚石薄膜球盘法测试类金刚石薄膜的摩擦磨损性能
- 农产品检测技术实习心得范文
- 种植业可研报告范文
- 《复活(节选)》统编版高中语文选择性必修上册
- 《水墨风格动画》课件
- 销售合同协议书模板集
- 南通市启秀初中2024-2025八年级上学期第一次月考物理试卷及答案
评论
0/150
提交评论