免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
【2018年职称英语卫生类补全短文模拟习题及答案(9)】xx职称英语补全短文 U.S.,European Drug Officials Approve Inhaled Insulin A form of insulin for people with diabetes to take by mouth is expected to be sold within a few months.The new medicine is called Exubera1.The United States Food and Drug Administration2 and the European Commission3 both recently approved it for adults.It could make life easier for many diabetics who require daily injections of insulin to control their blood sugar levels.But it will not replace all insulin injections.And it is not for everyone.People who smoke or have stopped smoking for less than six months should not take Exubera._1_ Three drug panies Pfizer,Sanofi-Aventis and Nektar Therapeutics developed the inhaled insulin._2_ Experts say about fifteen percent of diabetics who need insulin do not take it.The treatment can involve several injections each day. Insulin is a hormone that the body uses to change food into energy.Failure to control blood sugar levels can lead to serious problems,including blindness and loss of blood flow to the feet.It can also lead to heart disease,stroke and kidney failure4.Insulin has been sold as a drug since the nieen twenties.This is the first new way to take it.Exubera uses a powder breathed into the lungs through a mouthpiece.Pfizer will study the long-term effects.It says some patients have reported a mild cough while using the inhaled insulin._3_ Many people do not know they have diabetes.There are two forms.Most diabetics have the Type Two form.Their body does not make enough insulin or cannot effectively use the insulin it produces._4_ Most Type Two diabetics do not take insulin.Their medicines can be taken by mouth.Diet,exercise and weight control are also important.Type One diabetes often begins in childhood._5_ Officials say diabetics with either type could use inhaled insulin,either before or after a meal.But Type One diabetics and some with Type Two would still need a longer-lasting injection at least once a day. 练习: A.With this type the body is unable to produce insulin. B.Pfizer recently bought the rights to sell it worldwide. C.The control of their blood sugar levels is most important for patients with diabetes. D.It is mon in people who are overweight and not active. E.Some patients with lung disease should not take it either. F.People are advised to have their lungs examined before using Exubera,and at least once a year after that. 答案与题解: 1.E 此空白处的前一句说抽烟的人和戒烟不足夫个月的人不能使用Exubera“,而选项E说”一些患有肺部疾病的病人也不能用“,这里either实际上起到提示作用,使前后句紧密衔接。 2.B 此空白处的前一句说到,“三家制药公司研发了这种吸入型的胰岛素”,那么怎么销售呢?选项B,“Pfizer公司最近买到全球的销售权”填到这里是再恰当不过的了。 3.F 本空白处的前一句说到有些患者在使用吸入型胰岛素时有轻度咳嗽“,那根据推理自然要叫这种病人去做肺部检查,选项F正是这方面的内容,而且肺部检查只有与咳嗽才能联系在一起,无法将其填入其他空白处。 4.D 本段解释两种类型的糖尿病。“II型糖尿病患者的身体无法制造足够的胰岛素或者无法有效利用身体所产生的胰岛素”,而前面已经说到,身体就是利用胰岛素来将食物转化成能量的,所以根据推理,“肥胖并不活动的人”一定易患II型糖尿病。 5.A 空白处的前一句说,“I型糖尿病常常在儿童时期
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 虚拟现实产品设计师操作能力评优考核试卷含答案
- 化工蒸馏工安全文明强化考核试卷含答案
- 工业型煤工风险识别评优考核试卷含答案
- 畜禽屠宰无害化处理工岗前班组安全考核试卷含答案
- 漆器制漆工岗前QC管理考核试卷含答案
- 运动场草坪管理师现场作业技术规程
- 《GBT 35584-2017 复印机标称分辨率在硬拷贝输出上的质量要求及测试方法》专题研究报告
- 公司工程船舶水手岗位职业健康及安全技术规程
- 公司煤气化工岗位应急处置技术规程
- 生活垃圾焚烧操作工风险评估竞赛考核试卷含答案
- 中国人保财险笔试题目
- 2025年超星尔雅学习通《数据仓库与数据挖掘》考试备考题库及答案解析
- 安全教育主题班全课件
- 《建筑装饰设计收费标准》(2024年版)
- 联合收获机结构与维修课件
- 宪法知识竞赛参考题库(单选、多选、判断共480题)
- 南开大学学则
- 临床中常用的创伤评分
- 2022年石家庄经济技术开发区开发建设集团有限公司招聘笔试题库及答案解析
- 危险货物道路运输企业安全检查通用清单
- 糖类药物进展
评论
0/150
提交评论