2019_2020学年高中英语Unit7TheSea课时作业2北师大版必修3.docx_第1页
2019_2020学年高中英语Unit7TheSea课时作业2北师大版必修3.docx_第2页
2019_2020学年高中英语Unit7TheSea课时作业2北师大版必修3.docx_第3页
2019_2020学年高中英语Unit7TheSea课时作业2北师大版必修3.docx_第4页
2019_2020学年高中英语Unit7TheSea课时作业2北师大版必修3.docx_第5页
已阅读5页,还剩3页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课时作业2.单句改错(下列句子各有一处错误,找出并改正)1He works in a factory where makes radio parts._2The accident has reached to a point when both their parents are to be called in._3It is a prison from where no one can escape._4Do you still remember the days when we spent together at school?_5That was the way in that she worked the problem out._6This is the school where was set up 10 years ago._7Dont forget the time when Ive told you._8Is this the reason for why he refused our offer?_9The factory where well visit next week is not far from here._10Can you lend me the book about that you talked the other day?_答案1wherethat/which2whenwhere3wherewhich4whenwhich/that或去掉when 5thatwhich或去掉in或去掉in that6wherewhich/that7whenthat/which或去掉when8whywhich或for去掉9wherethat/which或去掉where10thatwhich.单句语法填空1100 is the temperature_which water will boil.2He may win the competition,_case he is likely to get into the national team.3When I arrived, Bryan took me to see the house_I would be staying.4Many countries are now setting up national parks_animals and plants can be protected.5Its helpful to put children in a situation_they can see themselves differently.6I have reached a point in my life_I am supposed to make decisions of my own.7Yao Ming set up his space page_he could respond to his fans.8Bears often hide themselves in places_cant be found by hunters.9There are occasions_one must yield.10This is the reason_he didnt come to the meeting.答案与解析1at句意:100是水的沸点。考查介词关系代词结构。2in which句意:他有可能赢得这次比赛,在这种情况下,他有希望进入国家队。考查定语从句。根据“介词which名词”的结构。3where/in which句意:当我到达时,Bryan带我去看了我将要住的房子。本题考查定语从句。先行词the house表示地点,还原到从句中为:I would be staying in the house.故应使用关系副词where引导定语从句,或用in which。4where/in which句意:很多国家现在都在建立国家公园,在那里动物和植物能够受到保护。本题考查定语从句。先行词为national parks,代入到从句中为:In the national parks animals and plants can be protected.应该使用表示地点的关系副词或用in which。5where关系副词where引导定语从句,修饰指地点的先行词situation,where在从句中作状语。6where定语从句不缺少主语和宾语,因此不用which, whereat which。7where句意:姚明创建了他的空间网页,在那里他可以对他的粉丝们作出回应。space page表示抽象的地点,所以用where引导定语从句并在从句中作地点状语。8that/which句意:熊常常藏在不会被猎人找到的地方。此处that或which在定语从句中作主语。9when/on which考查定语从句。句意:任何人都有不屈服的时候。10for which/why考查定语从句的引导词。句意:这就是他没来开会的原因。分析结构可知,the reason为定语从句先行词,从句缺少原因状语,用why或者for which引导。.阅读理解AFor tourists holding the Barcelona Card, the information below will be useful if you plan to admire some artworks or architectures there.Sagrada FamiliaOpening hours: 09001800(OctoberMarch); 09002000(AprilSeptember)Admission:11, or 11, or 10 with the Barcelona CardThe projects vast sale and its special design have made it one of Barcelonas top tourist attractions for many years.La PedreraOpening hours: NovemberFebruary: 09001830; MarchOctober: 09002000Admission:$ 9.50.Save 20% with the Barcelona Card.It is a unique modernist building made of bricks and colorful tiles(瓦)Visitors can see the amazing 800 square meters attic(阁楼)with 270 brick arches that give you a feeling that you are walking inside the skeleton of a whale.Barcelona FC MuseumOpening hours: 6th April4th October:10002000;the rest of the year.10001830Admission:$8.50 for entry to the museum and $17 for a guided tour.When you buy your ticket you have two options: a ticket for the museum to see the football stadium or a special one for $15 where you get to see the stadium and the scenes at the club.Picasso MuseumOpening hours: Check the website for details as they vary depending on the time of the year.Admission:$9 for main exhibitionextra for special showings.Save 50% with Barcelona Card.The museum has arranged Picassos paintings from his early days to his final works.Arranging the paintings in this way gives you a fascinating insight into the development of Picasso.1What do we know the tourist attractions mentioned in the passage?ASagrada Familia is the largest building in Barcelona.BLa Pedrera is wellknown for its colorful material.CBarcelona FC Museum may attract football fans.DPicasso Museum offers only one exhibition.2If you visit the stadium and the club with a tour guide in Barcelona FC museum, you should pay_A$25.5B$34C$42.5 D$323What do the attractions have in common?AThe Barcelona Card is a must for visiting them.BThey are all famous for their architectural styles.CTheir opening hours are changeable in different seasons.DTourists can have a discount of 20% with the Barcelona Card.答案与解析文章介绍了几个景点的参观时间,价格及具体参观内容。1C细节理解题。根据文中a ticket for the museum to see the football stadium or a special one for $15 where you get to see the stadium and the scenes at the club可知Barcelona FC Museum 可能会吸引足球迷。故选C。2D细节推理题。根据文中Admission:$8.50 for entry to the museum and $17 for a guided tour.及 a ticket for the museum to see the football stadium or a special one for $15 where you get to see the stadium and the scenes at the club.可知如果你带着导游参观时需花费151732。故选D。3C细节推理题。根据文中Opening hours: 09001800(OctoberMarch); 09002000(AprilSeptember)和Opening hours: NovemberFebruary: 09001830; MarchOctober: 09002000 Opening hours: 6th April4th October:10002000;the rest of the year.10001830等内容可知这几个景点的开放时间是根据季节的不同是不断变化的。故选C。BDo you ever wonder why trees begin to bud (发芽) earlier in some cities? Scientists finally found the answer but its not very pleasant.New science suggests a relationship between light pollution and the timing when trees produce buds, which signals the arrival of the spring season.Light pollution is defined by the Lighting Research Center as the unwanted consequence of outdoor lighting such as street lights.Excessive (过多的) manmade light at night results in disturbed natural cycles, and also prevents the observation of stars and planets at night.But its effect on the environment goes beyond that.By studying some trees, researchers found out that trees that are more exposed to artificial lighting at night bud up to 7.5 days earlier than those at the natural nighttime setting.And they found out that light had a more significant effect than temperature when the buds came out.The early budding may cause problems for insects, which feed on leaves, and the birds which then feed on them in turn.Professor Richard, FrenchConstant who helped lead the research, explained that more than the budding of trees, the study implies the danger to the balance of the ecosystem.“At the moment, caterpillars (毛毛虫) are timed to hatch to make the most of the opportunities to feed on freshly budded leaves, and birds hatch in time to feed on the young caterpillar,” he said.Migratory (迁徙的) birds are also negatively affected by light pollution.The glare might confuse them and make them lose their flying sense.The phenomenon might explain why some birds accidentally knock into buildings.Such results stress the need to pursue studies that aim to measure the effect of light pollution.If the issue were left to continue, it is estimated that by 2100, spring would begin almost a full month earlier than it does today.1What will happen if there is too much manmade light?APeoples eyesight will be damaged.BThe ecosystem will likely lose its balance.CNo stars or planets may be observed at night.DAnimals living habits may change suddenly.2How does the early budding affect insects or plants?AIt will cause the rising number of insects.BIt could lead to trees growing fewer leaves.CIt may result in some insects going hungry.DIt might push insects to hatch more slowly.3What does the author want to tell us in the last paragraph?AThe effect of light pollution is destructive.BThe spring of 2100 will become much longer.CLight pollution should be taken seriously.DA further study on light pollution is scheduled.4What is the suitable title for the passage?AWhy spring comes earlier in some citiesBWhy light pollution needs to be studiedCHow trees early budding takes placeDHow much light is “too much”答案与解析本文通过对灯光污染的分析,指出为什么现在春天来得要早一些的原因。1B细节理解题。根据第三段尤其是Professor Richard FrenchConstant, who helped lead the research, explained that more than the budding of trees, the study implies the danger to the balance of the ecosystem.可知,太多的人造灯光可能使生态系统失去平衡。故选B。2C推理判断题。根据第三段The early budding may cause problems for insects, which feed on leaves, and the birds which then feed on them in turn.可以推断出,早发芽造成了生态系统的不平衡,所以导致一些昆虫会被饿死。故选C。3C段落大意题。根据最后一段中作者预计,如果这种情况继续下去,到2100年的春天会比现在早到一个月。故作者是想告诉我们要认真对待这个问题。故选C。4A主旨大意题。本文通过对灯光污染的分析,指出为什么现在春天来得要早一些的原因。故A项“为什么在一些城市春天来得早?”是最佳标题。.七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Feeling truly good about yourself means loving the person you are, inside and outside. Feeling good about yourself can develop your confidence. _1_. Therefore, it is necessary and important for you to take action to feel good about yourself.Share your achievements_2_At this time, you should acknowledge your hard work, congratulate yourself, and ask others to take part in your celebration. This will make you routinely feel better about who you are.Accept compliments (赞美) genuinely. When your friend says “I liked your performance”, try to avoid ignoring her with “I was so nervous; I forgot a part”. Just say “Thanks”, and let the words sink in. Whenever you hear something nice about yourself, dont put yourself down, or else they may avoid doing it in the future. _3_Be friends with people who make you feel good about yourself. Ask yourself if your friends are mostly praising you and supporting you, or finding faults with everything you do._4_ This may sound cruel, but this can lead you to feel better about yourself._5_Read an article about something going on in the world, and you wil

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论