已阅读5页,还剩5页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Section Pre-reading.根据下列各句句意及所给单词的汉语提示,写出所缺单词的正确形式1. I dropped my_(香烟) on the floor and put my foot on it.2. He spent his_(青春期的) years playing guitar in the church band.3. Dont be too_(强硬的) on himhe was only trying to help.4. Doctors demanded the_(收回) of the drug from the market after several cases of dangerous sideeffects were reported.5. The heating system in the hotel has a(n)_(自动的) temperature control.6. The centre provides help for people suffering from_(精神的) illness.7. Smokers face an increased risk of developing_(肺) cancer.8. When our car was_(怀孕的), she looked like a round, furry ball.9. El Nino is caused by_(异常的) amounts of warm water in the Pacific Ocean.10. The doctors made one last_(绝望的) attempt to save the boys life.11. Cook the rice according to instructions on the_(小包)答案1cigarette2.adolescent3.tough4.withdrawal5automatic6.mental7.lung8.pregnant9abnormal10.desperate11.packet.完成句子1It is illegal to _(滥用权力) for an officer.If so, he would be punished.2Where do I seek comfort when I am _(压力之下) or discouraged?3The government has _(禁止) selling cigarette to adolescents.4Early education _(有积极影响) childrens future development.5You ought to be _(感到羞耻) your foolish behaviour.答案1abuse his power2.under stress3.a ban on4has a positive effect on5.ashamed of.阅读理解AAll forms of tobaccocigarettes, pipes, cigars,and smokeless tobaccoare dangerous.It doesnt help to substitute products that seem theyre better for you than regular cigarettes, such as filtered or lowtar cigarettes.The only thing that really helps a person avoid the problems associated with smoking is staying smokefree.This isnt always easy, especially if everyone around you is smoking and offering you cigarettes.It may help to have your reasons for not smoking ready for times you may feel the pressure, such as “I just dont like it” or “I want to stay in shape for soccer (or other sports)” .The good news for people who dont smoke or who want to quit is that studies show that the number of teens who smoke has dropped evidently.Today,about 23% of high school students smoke.If you do smoke and want to quit,you have lots of information and support available.Different approaches to quitting work for different people.For some, quitting cold turkey (突然完全停止) is best.Others find that a slower approach is the way to go.Some people find that it helps to go to a support group especially for teens.These are sometimes sponsored by local hospitals or organizations like the American Cancer Society.The Internet offers a number of good resources to help people quit smoking.When you are quitting,it can be helpful to realize that the first few days are the hardest.So dont give up.Some people find they have a few setbacks before they manage to quit for good.Staying smokefree will give you a whole lot more of everythingmore energy, better performance, better looks, more money in your pocket, and,in the long run,more life to live!1What will be the best title for the passage?ALive a long lifeBStay smokefreeCThe smoking problemsDThe good news for smokers2What makes it difficult to keep away from smoking?ASports activities.BFinding no reasons.CCigarettes offered around you.DThe pressure from your work.3How can you effectively quit smoking?ABy walking slowly.BBy quitting cold turkey.CBy staying in hospital.DBy finding a suitable approach.4We can conclude that after stopping smoking you will_Ahave no cancerBbe more attractiveCrun for a long timeDget more opportunities答案与解析本文讲述了吸烟的危害、戒烟的难度以及目前青少年吸烟人数的下降,并提出了戒烟的方法以及不吸烟的诸多好处。1B标题归纳题。文章讲述了吸烟的危害、戒烟的方法等,由此可知本文重在戒烟,故Stay smokefree为最佳答案。2C细节理解题。由第二段中的“.especially if everyone around you is smoking and offering you cigarettes.”可知,当别人将香烟递给你时,想要拒绝并非易事,由此可得出答案。3D细节理解题。由第四段中的“Different approaches to quitting work for different people.”可知,戒烟的方法很多,关键是要找到适合自己的方法。4B推理判断题。由最后一段中的“.more energy,better performance,better looks.”可知答案。BWhen most of us look at our hands, we might notice that we need to clean, or stop biting our fingernails, and thats about it.But if you ask a doctor, he can see a whole lot more.Everything from poor diet and stress to serious kidney (肾) problems can be revealed by a glance at your fingernails.There are about 30 different nail signs that can be associated with medical issues, though may indicate more than one problem, according to Dr.Amy Derick, a clinical instructor of dermatology at Northwestern University.Here are five of the things a doctor can tell about your health based on your fingernails.1People who arent eating well and lack vitamin or dietary may have thinner than normal nails, which are more likely to break.2Horizontal lines are associated with serious physical stress.They frequently occur in people who have gone through chemotherapy(化疗)They can also occur after some illnesses, injuries, or with severe malnourishment(营养不良)Interestingly, there may be an altitude connection too.Theyve also been found in people who dove 1,000 feet and others who participated in an Everest exploration.3Vertical lines, however, are generally not such a big deal.Some people are more genetically prone to them than others, but theyre commonly associated with aging.4When people lack iron, their nails can turn spoonlike.Instead of curving down and covering the finger normally, they ll start to rise up on the sides and front, like the part of a spoon that holds liquid.5Kidney and liver problems can create “halfandhalf nails”, where one part of the nail is white and the other part dark or pink, according to Derick.Doctors note that because disease diagnosis is complex and some symptoms can be associated with different diseases, you should always see a medical professional if you are concerned about something you notice.5What is the main idea of the passage?ADoctors can tell us something about our health by looking at our nails.BWe should see a doctor if we find nails in bad condition.CA famous doctor in the USA conducted an interesting research.DIf we dont want to get ill, we need to clean and stop biting our fingernails.6If we dont eat well or regularly, our fingernails may_Abecome harder than normal nailsBbecome thinner than normal nailsCbecome “halfandhalf” nailsDhave horizontal and vertical lines7Who will have horizontal lines on the nails ?AA cancer patient who has received normal treatment.BHungry African children suffering from severe malnourishment.CAn explorer who had reached Zhangjiajie in Hunan Province.DA patient with serious illness, like kidney and liver problems.8Which of the following best describes the nails that show people lack iron?AThe nails are thinner and more likely to break.BThe nails will curve down and cover the fingers.CThe nails will start to rise up on the sides and front.DThe nails will change their colours on the surface.答案与解析本文是一篇科普说明类的文章,主要向大家介绍了一些不同的指甲状况所反映出的不同的身体健康状况,同时提醒人们要关注自己的健康。5A主旨大意题。根据首段中的“But if you ask a doctor, he can see a whole lot more.Everything from poor diet and stress to serious kidney (肾) problems can be revealed by a glance at your fingernails.”及后文来看,本文主要向大家说明医生们可以通过人们指甲生长的不同状态来诊断这个人的身体健康状况,故选A。6B细节判断题。根据“People who arent eating well and lack vitamin or dietary may have thinner than normal nails, which are more likely to break.”可知,吃的不够好或者营养不均衡的人指甲片可能会比正常人的要薄些,故选B。7B细节判断题。根据“They can also occur after some illnesses, injuries, or with severe malnourishment(营养不良)”可知,营养不良的人有可能会在指甲上出现水平的线,故选B。8C细节理解题。根据“When people lack iron, their nails can turn spoonlike.Instead of curving down and covering the finger normally, theyll start to rise up on the sides and front, like the part of a spoon that holds liquid.”可以判断,缺铁的人手指甲两边和前端更容易翘起,故选C。CJane Austen, a famous English writer, was born at Steventon, Hampshire, on December 16, 1775, and died on July 18, 1817.She began writing early in life, although the prejudices of her times forced her to have her books published anonymously (匿名)But Jane Austen is perhaps the best known and best loved of Baths many famous local people and visitors.She paid two long visits here during the last five years of the eighteenth century and from 1801 to 1806, Bath was her home.Her deep knowledge of the city is fully seen in two of her novels, Northanger Abbey and Persuasion, which are largely set in Bath.The city is still very much as Jane Austen knew it, keeping in its streets and public buildings the wellordered world that she described so well in her novels.Now the pleasure of learning Jane Austens Bath can be enhanced (增强)by visiting the Jane Austen Centre in Gay Street.Here, in a Georgian town house in the heart of the city, you can find out more about Bath in Jane Austens time and the importance of Bath in her life and work.The Centre has been set up with the help and guidance of members of the Jane Austen Society.After your visit to the Centre, you can look round the attractive shop, which offers a huge collection of Jane Austen related books, cards and many specially designed gifts.Jane Austen quizzes are offered to keep the children busy.You can also have walking tours of Jane Austens Bath, which is a great way to find out more about Jane Austen and discover the wonderful Georgian city of Bath.The tour lasts about one and a half hours.The experienced guides will take you to the places where Jane lived, walked and shopped.9Jane Austen paid two long visits to Bath_Ain her early twentiesBin her early teensCin her late twentiesDin her late teens10What can we learn about Bath from the passage?ABath has greatly changed since Jane Austens death.BThe city has changed as much as Jane Austen knew it.CBath remains almost the same as in Jane Austens time.DNo changes have taken place in Bath since Jane Austens time.11The author writes this passage in order to_Aattract readers to visit the city of BathBask readers to buy Austens booksCtell readers about Jane Austens experienceDgive a brief introduction to the Jane Austen Society12It takes you about one and a half hours_Ato get to the Jane Austen Centre in Gay StreetBto buy Jane Austen related books, cards and giftsCto find a guide to take you to the CentreDto look around the city of Bath on foot答案与解析这是一篇说明文。作者主要介绍了英国著名的女作家简奥斯汀的情况。文章描述了她曾经对Bath一地游览并将该地作为她的第二故乡,并在她的作品中有了明显的体现,意在鼓励人们游览Bath一地并进一步了解Bath以及简奥斯汀。9A细节理解题。根据第一段提到她生于“on December 16, 1775”和第二段中的“She paid two long visits here during the last five years of the eighteenth century”可知,他是在1795到1800期间去过两次Bath,通过计算得出简奥斯汀两次去巴斯是在她刚20岁的时候,故选A。10C细节理解题。根据第二段中的“The city is still very much as Jane Austen knew it, keeping in its streets and public buildings the wellordered world that she described so well in her novels.”可知,Bath在Jane Austen时代是几乎没有大的变化的,故选C。11A推理判断题。根据短文最后两段的内容描述可知,文中介绍了游览此地的景点、有经验的导游会带人游览此地等信息可推断文章的主要目的就是引导大家参观简奥斯丁的故乡,故选A。12D细节理解题。根据短文最后一段中的“You can also have walking tours of Jane Austens Bath.The tour lasts about one and a half hours.”可知,徒步游览Bath一地大概需要一个半小时的时间,故选D。.短文改错(2019年高考课标全国卷)I became interesting in playing football thanks to a small accident.One afternoon where I was in primary school, I was walking by the school playground.Suddenly football fell just in front of me but almost hit me.I stopped the ball and
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 课程设计严谨
- 新生儿脐带护理与注意事项
- 天坛游学课程设计
- 课程设计折叠
- 企业微博管理课程设计
- 护理诊断的未来趋势
- 外汇交易理财课程设计
- 变压器为6V的课程设计
- 《GB-T 32146.2-2015检验检测实验室设计与建设技术要求 第2部分:电气实验室》专题研究报告
- 护理安全研究进展
- 反渗透膜处理培训课件
- 2025年副高消化内科试题及答案
- 【《自动杀鱼机的方案计算设计》14000字】
- 九年级上册《道德与法治》期中必背大题
- 2025年骨质疏松知识考试练习题及答案
- 【语文】上海市小学二年级上册期末试卷(含答案)
- 2025 小学语文期末复习课件
- 虚实交互技术-第1篇-洞察与解读
- 个人诊所劳务合同范本
- 《13875界面设计》自考复习试题库(含答案)
- 汽车维修服务流程管理制度
评论
0/150
提交评论