


免费预览已结束,剩余5页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
课后限时作业(十二)语言知识练.单句语法填空1i like this house with a beautiful garden in front, but i dont have enough money to buy it .2it is the first time that i have visited (visit) the water cube.3i asked him again in the hope that he would agree.4its high time that you went/should go (go) home and id rather you came (come) again sometimes in the future.5the headmaster is merciful to his employees.6 what struck me was that they have all suffered a lot.7he decided to do some voluntary (volunteer) work for our school and community.8there are some health problems that, when not treated (treat) in time, can become bigger ones later on.9studying wendys menu, i found that many of the items are similar to those of mcdonalds.10i was going along the street looking for a place to park when the accident occurred (occur)高考题型练.阅读理解a new study has found the amount of antibiotics(抗生素) given to farm animals is expected to increase by two thirds over the next 15 years.researchers are linking the growing dependence on the drugs to the increasing demand for meat, milk and eggs.however, the drugs could quicken the development of antibioticresistant infections.such infections are already a major public health concern in the united states.the world health organization (who) notes when people stop living in poverty, the first thing they want to do is to eat better, rather than earn more money.for most people, that means their diet should contain more meat.with the rapid development of asia, people there are eating nearly four times as much meat, milk and other milk products as they did 50 years ago.to meet that demand, farms have put many animals into smaller spaces.as the animals are crowded together, the easiest way to deal with some of the problems of crowding is to give them antibiotics.its clear that antibiotics help animals stay healthy in crowded environments and grow faster.but bacteria can develop resistance to the drugs gradually.nowadays, doctors find antibiotics that once worked against the infections no longer work.the bacteria have learned ways to fight the drugs.the heavy use of antibiotics in farm animals is responsible for the growth of antibiotic resistance worldwide.each year in the united states, at least two million people get antibioticresistant infections and at least 23,000 die from these infections.europe has banned the use of antibiotics to increase animal growth.and the united states is hoping to persuade farmers to stop using antibiotics for that purpose.语篇导读本文为说明文, 主要围绕在农场动物身上使用抗生素所产生的负面影响展开说明。1what accounts for the increasing amount of antibiotics given to farm animals?athe desire for new drugs.bthe less effective antibiotics.cthe outdated farm technology.dthe need for more various foods.解析 d细节理解题。根据第一段第二句可知, 研究人员认为用于农场动物身上的抗生素数量的增加与人们对各种肉蛋奶类食物的需求增加有关, 故选d项。2what do most people want to do first when they get rid of poverty according to the wto?amake a lot of money.bfocus more on health.chave more meat in their diet.dlive in a better environment.解析 c细节理解题。根据第二段第一、二句可知, 世界卫生组织指出, 当人们摆脱贫穷之后, 他们想做的第一件事情就是吃得好点, 而不是挣更多的钱。对于大多数人来说, 那就意味着他们的饮食中多点肉, 故选c项。3what can be inferred from the passage?aantibiotics do harm to animals.bantibiotics help animals stay healthy.cantibiotics are used heavily in europe.dantibioticresistant bacteria spread to people.解析 d推理判断题。根据第四段最后一句可知, 抗生素耐药细菌已经传播到了人身上, 故选d项。4whats the passage mainly about?athe negative effect of antibiotics on farm animals.bthe advantages of using antibiotics.cthe reason for banning the use of antibiotics.da new way of raising farm animals.解析 a主旨大意题。结合文章内容可以看出, 本文主要讲的是在农场动物身上使用抗生素所产生的负面影响, 故选a项。.完形填空it was silent in moms hospital room.only the sound of her heart monitor interrupted the_1_ moments of what seemed to be a peaceful sleep.it had been several hours since her operation.i wanted her to wake up.i needed to_2_ to her.last night, i shouted at her because she had allowed my_3_ sister to visit her when she had_4_ our mom for years.“shame on you!” she had said firmly.“moms dont stop_5_ their children just because one of them chose to leave her.a mother always loves more than shes loved_6_.”i thought, “shame on you! when i do something wrong or when a friend is_7_ to her, thats all she will ever say.how about standing up for(维护) your_8_ for once, mom?”my moms groaning(呻吟) broke my_9_.she couldnt speak, _10_ her eyes were moving, looking for something.she_11_ her notebook and pen next to her bed.i gently handed them to her.she_12_slowly, and then turned the notebook around for me to read.“i forgive you,” it_13_.tears ran down my face.i felt_14_.as i began to speak, i was_15_ by the loud arguing of two seemingly angry nurses on the opposite side of the room.my mom suddenly began writing on her notebook, and then stopped to_16_ the piece of paper.she handed it to me, signaling me to give it to the nurses.they read it, looked_17_ at my mom and quietly left the room.“what did you write, mom?” i asked.she smiled sweetly but said nothing._18_, i knew what she had written on that piece of paper.how_19_ those three little words are!i kissed my mom goodbye and_20_ to find my sister.1a.quiet blong csweetdimportant2a.explain bagree creferdapologize3a.selfishbpoor cweakdjealous4a.attacked bhurtcabandoneddcriticized5a.helping bmissing clovingdprotecting6a.in place bin turn cin timedin return7a.unkind bspecial cstrangednew8a.familybchildren crightsdfreedom9a.promise bsleep cwordsdconcentration10a.andbbut csincedso11a.pointed to bpicked upclooked through dreached for12a.said bwrote creaddmoved13a.wrote bsaid ctolddsuggested14a.annoyed bworried cashameddconfused15a.keptbfrightened cangereddinterrupted16a.check over bstare atctear offdtake out17a.proudlybgratefully ccoldlydcarefully18a.suddenly bfinally cgraduallydclearly19a.easy btypical cexactdpowerful20a.leftbtried ccalleddexpected语篇导读本文为记叙文, 讲述了作者因母亲让多年前抛弃自己妈妈的妹妹来看望自己而与母亲吵架, 导致母亲住院。但母亲清醒后原谅了作者, 作者感到十分羞愧, 决定去和妹妹缓和关系。1解析 a根据上一句提到病房里很沉默可知, 此处指的是安静的(quiet)环境。2解析 d根据下文提到我向她大声喊叫可知, 因此这里“道歉”(apologize)符合语境。3解析 a根据下文提到妹妹抛弃妈妈很多年可知, 妹妹是自私的。selfish自私的;jealous嫉妒的。4解析 c根据句意可知, 此处表示“她已经抛弃了我们的妈妈多年”。attack攻击;hurt伤害;abandon抛弃;criticize批评。c项符合语境, 故选c项。5解析 c根据常理可知, 母亲是爱(love)孩子的, 即使孩子选择离开她, 故选c项。6解析 d句意:妈妈的爱总比她得到的爱要多。in place适当的;in turn轮流;in time及时;in return作为报答。 d项符合语境, 故选d项。7解析 a句意:当我做错了什么或者当一个朋友对她不好时, 她就会这样说。unkind不友善的, 不厚道的;special特殊的;strange奇怪的。a项符合语境, 故选a项。8解析 c句意:这一次站出来维护你的权利(right)怎么样, 妈妈?9解析 d上文提到我正在专注于想和妈妈发生的事情, 此处妈妈的呻吟打断了我的专注(concentration), 故选d项。10解析 b句意:她不能说话, 但是(but)眼睛在移动, 寻找什么东西。故选b项。11解析 a根据下文我递给她笔记本和笔可知, 是母亲指向(point to)笔记本和笔, 故选a项。pick up捡起;look through仔细检查;reach for伸手够。12解析 b根据常理可知, 拿上笔和本后是写字(write), 故选b项。13解析 b句意:笔记本上写着“我原谅你!” say这里是“写着, 内容是”的含义, 故选b项。14解析 c根据上文提到作者泪流满面可知, 四个选项中只有c项符合语境。annoyed 恼怒的;ashamed惭愧的;confused困惑的。c项符合语境, 故选c项。15解析 d句意:当我正要说话时, 被两个在房间对面生气的护士的大声争吵打断了。interrupt sb打断某人的谈话, 故选d项。16解析 c句意:妈妈先是在笔记本上写字, 写完后撕下那张纸。check over检查;stare at凝视;tear off撕下;take out取出。c项符合语境, 故选c项。17解析 b根据下文护士安静地离开可知, 情绪变好了, 四个选项中只有b项符合语境, 故选b项。18解析 a句意:她甜甜地笑了, 但什么也没说。突然(suddenly), 我知道了她写在那张纸上的话。a项符合语境, 故选a项。19解析 d根据上文争吵的人平静离开可知, 这句话的强大(powerful)力量。20解析 a根据上一句作者与妈妈的吻别可知, 作者是要离开(leave)寻找自己的妹妹, 故选a项。.语法填空what will life be like in 30 years time? heres 1._ richard watson, futurist, writer and founder of online magazine whats next predicts.machines will be able to sense and then adapt 2._(they) to the emotional state of an individual user.at the moment machines can work out where someone is, who someone is, and perhaps what they are doing or “like” but are 3._(certain) about anything else.the next stage will be a time 4._ machines can sense human feelings.they could get an impression of your emotional state by 5._(constant) monitoring your facial expressions, body language, heart rates, voice and so on and then make helpful 6._(adjust)if you are typing text into a computer, for example, the computer might consider the speed you are typing, decide you are stressed and conclude that this isnt the best time to allow you to read negative emails.if you 7._(drive) a car, the cars computer might consider how you are driving and make certain conclusions.if the car decides you are angry and in danger 8._ driving unsafely, it might adapt itself to make things safer.on 9._ other hand, a shop might use this technology to work out when customers are more likely 10._(buy) things, including things they probably dont really want.语篇导读本文为说明文。未来三十年是什么样子?未来学家、作家和在线杂志whats next的创始人richard watson作出了一些预测。1what考查连词。句意
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 退休财务创新创业项目商业计划书
- 网红IP授权合作流程标准化创新创业项目商业计划书
- 民宿直播展示创新创业项目商业计划书
- 网红电商供应链金融风控平台创新创业项目商业计划书
- 汽车VR定制内饰体验创新创业项目商业计划书
- 智能电网用户互动平台创新创业项目商业计划书
- 2025年纺织服装制造业智能化生产设备投资回报率研究报告
- 2025年矿山无人化作业技术装备创新与产业发展报告
- 2025年电商直播中主播品牌合作模式创新案例研究及风险控制策略报告
- 2025年老年健康管理长期照护服务模式创新实践分析报告
- 3-1接车及库内作业作业《机车乘务员业务》教学课件
- DL∕T 5210.6-2019 电力建设施工质量验收规程 第6部分:调整试验
- SL+258-2017水库大坝安全评价导则
- 全国计算机等级考试二级Python复习备考题库(含答案)
- 食品仓储库房温湿度控制
- 部编小学语文四年级上册第8单元省级获奖大单元作业设计
- 环保配套设施技术改造项目可行性研究报告
- 大学试题(财经商贸)-博弈论笔试(2018-2023年)真题摘选含答案
- 铜矿开采设备介绍
- 血液透析机常见故障处理护理课件
- 16学时《中医药膳学》教学大纲(可编辑修改文本版)
评论
0/150
提交评论