大学英语B综合网考题_第1页
大学英语B综合网考题_第2页
大学英语B综合网考题_第3页
大学英语B综合网考题_第4页
大学英语B综合网考题_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

大学英语B2一、交际英语1、- _ - You too! A:Merry Christmas! B:What a beautiful day! C:Help yourself! D:Its very kind of you!答案: A2、-_, could you please tell me where the school library is? -Sure. Its at the back of the campus, about five minutes walk from here. A:Excuse me B:Pardon me C:Thats right D:Thank you答案: A3、How much is that meat, please? -_ A:Ten oclock. B:Ten yuan a kilo. C:I like it very much. D:I dont like.答案: B4、- Would you mind changing seats with me? - _ A:Yes, you can. B:Of course, I like to. C:No, I dont mind. D:Certainly, please do.答案: C5、- We are going to have a singing party tonight. Would you like to join us?- _ A:Im afraid not, because I have to go to an important meeting. B:Of course not. I have no idea. C:No, I cant. D:Thats all set.答案: A二、阅读理解Passage 1People often say that the Englishmans home is his castle. They mean that the home is very important and personal. Most people in Britain live in houses rather than flats, and many people own their homes. This means that they can make them personal, and change them in any way they like. Most houses have a garden, even if it is a small one, and the garden is usually loved. The house and the garden are the private space of a person. In a crowded city a person knows that he or she has a private space which is only for himself or herself and for invited friends.People usually like to mark their space. If you are on the beach you may have spread your towels around you; in the rain you may have put your coat or small bag on the seat beside you; in a library you may spread your books around you. Once I was traveling on a train to London. I was on a section for four people and there was a table between us. The man opposite to me had his briefcase on the table. There was no space on my side of the table at all. I was unhappy. I thought he thought that he owned the whole table. I had been reading a book about nonverbal (非语言的) communication so I took various papers out of my bag and put them on his case! When I did this he suddenly became angry and his eyes nearly popped out (突出)of his head. I had taken up his space! A few minutes later I took my papers off in order to read them. He immediately moved his case to his side of the table.(1) The home matters greatly to Englishmen. A:T B:F答案: A(2) The British can own private space like the house and the garden. A:T B:F答案: A(3) According to Paragraph 2, if you spread your books around you in a library, it means you want to tell others the space belongs to you. A:T B:F答案: A(4) The man opposite to the writer showed that he owned the whole table by reading a book. A:T B:F答案: B(5) The writer tried to get back his space by moving the case off the table. A:T B:F答案: BPassage 2When John and Victoria Falls arrived in New York City for one-year stay, they did not bring very many things with them. They had planned either to live in a furnished apartment or to buy used furniture. But they soon learned about a new system that more and more people are using. The renting of home furnishings (bed, tables, dishes, and so on) has become one of Americas fastest growing businesses.What kinds of people rent their home furnishings instead of buying them? People who are international business or government officials, foreign students, airline workers, young married couples - people whose job or business may force them to move frequently from one city to another. They save a lot of trouble and the cost of moving their furniture each time. They simply rent new furniture when they reach their new homes. Young people with little money do not want to buy cheap furniture that they may soon dislike. They prefer to wait until they have enough money to buy furniture they really like. Meanwhile, they find they can rent better quality furniture than they could afford to buy.One family, who now have a large, beautiful home of their own, liked their rented furniture so much that they decided to keep renting it instead of buying new things. But usually people dont like to tell others about it. The idea of renting home furnishings is still quite new, and they are not sure what their neighbors might think. (1) Which of the following has become one of Americas fastest growing businesses? _ A:Selling home furnishings. B:Renting furnished apartments. C:Selling used furniture. D:Renting home furnishings.答案: D(2) Why do some people prefer to rent furniture?_ A:Because the furniture they get in this way is new. B:Because it saves them a lot of money. C:Because it saves them much trouble and money. D:Because they can always get better quality furniture in this way.答案: C(3) What can you infer from the passage?_ A:The idea of renting furniture is not acceptable. B:Renting furniture is not popular in the couples home town. C:Only those who dont have enough money to rent furniture. D:People usually grow to like the furniture they have rented.答案: B(4) Which of the following can best serve as the title of the passage?_ A:Rent or Buy? B:A New Way of Getting Home Furnishings. C:Furnished Apartments. D:A New Idea.答案: B(5) Young people liked renting home furniture in that_ A:They have less money. B:They dont want to buy old furniture. C:The new furniture is of good quality. D:They dont have much money and dont want to buy the cheap furniture.答案: D三、词汇与语法1、If you want to change for a blue shirt, youll have to pay _$ 10. A:another B:other C:more D:each答案: A2、Everyone of them _ tired and wanted a good rest. A:seems B:is seemed C:was seemed D:seemed答案: D3、If it _tomorrow, we will not go out. A:rains B:will rain C:is to rain D:is going to rain答案: A4、The students were all entertained in a Mexican restaurant, at Professor Brians _. A:money B:pay C:expense D:loss答案: C5、Both the kids and their parents _ English, I think. I know it from their accent. A:is B:been C:are D:was答案: C四、完型填空Fire can help people in many ways. Fire can heat water, 1 your house, give light and cook food. But fire can burn things too. Nobody knows 2 people began to use fire. One story from Australia tells about a man a very long time ago. He went up to the sun by a rope and brought fire down. Today people know how to 3 a fire with matches. Children sometimes like to play with them. But matches can be very dangerous. Fire kills people every year. So you must be careful about matches. You should also learn to 4 fires. Fires need oxygen. Without oxygen they die. There is oxygen in the air. Cover a fire with water, sand, or in an emergency, with your coat or a blanket. This keeps the air 5 a fire and kills it. Be careful with fire, and it will help you. Be careless with fire, and it might hurt you.(1) A:make B:warm C:how D:put out E:from答案: B(2) A:make B:warm C:how D:put out E:from答案: C(3) A:make B:warm C:how D:put out E:from答案: A(4) A:make B:warm

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论