




已阅读5页,还剩1页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
英语四年级上册期末专项训练:阅读与写作姓名:_ 班级:_ 成绩:_同学们,经过一段时间的学习,你一定长进不少,让我们好好检验一下自己吧!一、阅读选择1 . 根据短文内容补全句子。My name is Wang Lin. Im a boy. Im twelve. Im in Class Three, Grade One. My mother and my father are teachers. Miss Wang is my English teacher. She is twenty-five. She is a good teacher. I like her.1. Wang Lin is in Grade _.2. Wang Lin isnt a _.3. His mother is a _.4. Miss Wang is his _ teacher.5. Miss Wang is a _ teacher.2 . 阅读短文,选择正确的答案。My name is Danny. Im nine years old. I have a good friend. His name is Tim. He is nine, too. We are in the same class and same grade. We like the same color. Yellow is our favourite. We also like the same clothes - shorts. Why? Because it is convenient( 方便的 )for us to play basketball. I have yellow shorts and Tim has blue shorts. Tim doesnt like the blue shorts. He wants a pair of yellow shorts.( )1. What is the name of the authors friend?A. Tim . B. Danny . C. Tom .( )2. How old is Tim?A. Ten. B. Eleven. C. Nine.( )3. What clothes do they have in the same?A. Trousers. B. Shoes. C. Shorts.( )4. What are their favourite color?A. Yellow . B. Blue . C. Red .二、任务型阅读读句子,与图片相符的写T,不相符的写F。3 . It has a big head. (_)4 . It has short legs. (_)5 . It has a big body. (_)6 . It has a short tail. (_)7 . Its a bird. (_)8 . Everyone has a family name. But what does it mean? From what do family names come?First, some family names come from the place of their homes. If a man lives on or near a hill, his family name may be Hill. In England peoples names may be Wood, Lake, because they live near the wood or lake.Second, family names come from a persons job. If a person is a cook, he may be Cook.Third, many people get their family names from their fathers given name. If you hear the name “Jackson”, you know that he is the son of Jack.( )1. English people usually have _ ways to get their family names.( )2. Some people get their family names from _.( )3. Some people get their family names from_.( )4. Some people get their family names from_.( )5. A persons family name is Jackson, because he is_.阅读对话,判断句子的正(T)误(F)。A: Look! This is my new schoolbag.B: Oh, its beautiful, Helen.A: Thank you, Yang Ling. Oh, wheres my ruler?B:Dont worry(别着急). Is it in your pencil case?A: Look! It isnt here.B: Is it on that desk?A: No. My ruler is green. That ruler is blue.B: Look! Its in your desk.A: Yes. Thank you. You are really(确实) my good friend.9 . A is Yang Ling. (_)10 . Yang Ling cant find her pencil case. (_)11 . Helens ruler is blue. (_)12 . Yang Lings ruler is on the desk. (_)13 . Yang Ling and Helen are good friends. (_)14 . 阅读短文,判断正(T)误(F)。Tom is ten . He goes school every day. The school near his home, so he goes there on foot and comes back home on time(按时).But today he is late .His mother asks him ,“Why are you late today?”“I am in the teachers office(教师办公室)。”“Why are you go to the teachers office?”“Because my teacher asks us a question in the class, nobody(没有)can answer it,but I can .“Its good to answer the teachers question .”“But the question is who puts ink on my chair.”( )(1)Tom is a student.( )(2)Today Tom comes back home on time.( )(3)Toms mother is a teacher.( )(4)Tom puts ink on teachers chair.根据表格内容,判断下列句子正(T)误(F)。6:30 am7:30 am8:00 am4:30 pm7:00pm9:00 pmXiaoyongget upgo to schoolgo morning exercisesgo swimmingdo homeworkgo to bed15 . Xiaoyong gets up at 6:30 am. (_)16 . Xiaoyong goes to school at eight oclock. (_)17 . Xiaoyong goes swimming at four oclock in the afternoon. (_)18 . Xiaoyong does his homework at seven oclock in the evening. (_)19 . Xiaoyong goes to bed at nine oclock in the evening. (_)20 . 阅读短文判断正(T)误(F)。Tina is a lovely girl. She has a beautiful doll. The doll has long black hair and wears a white dress. She likes the doll very much. Tina says:“I would forget all the sad things and become happy when I see her.” Tina tried(尝试) to teach the doll to speak, but she failed(失败). When Tina was free , she always made clothes for her. When she was unhappy or met with some difficulties. Tina talked to her. Because they are good friends .What a lovely she is ! Do you think so?( )(1)Tina has a beautiful doll.( )(2)The doll has short black hair and wears green dress.( )(3)Tina teaches the doll to walk.( )(4)Tina likes making clothes for the doll.( )(5)Tina and the doll are good friends.短文理解。My name is Tom. Im a student. My school is not very big, but very beautiful. Look, this is my classroom. Its on the second floor. There is a computer on the teachers desk. There are 46 students in my class, 22 girls and 24 boys.There is a big playground in the school. I often play basketball with my friends there. I like my school very much.根据上面短文,判断下列句子是()否()正确。21 . Toms school is very big and beautiful. (_)22 . Toms classroom is on the first floor. (_)23 . There is a computer in the classroom. (_)24 . There are twenty-two girls.
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 在义齿厂的试题及答案
- 2025年云南省昭通市小升初语文模拟试卷
- 水电八局安全生产题库及答案解析
- 含氟烷烃生产工三级安全教育(公司级)考核试卷及答案
- 2025安全培训考试题及答案解析
- 2025年医学检验职称考试真题及答案
- 2025年医务人员职业防护培训试题附答案
- 2025年招标采购考试题目及答案
- 2025年海洋能发电与海水淡化项目投资可行性评估报告
- 2025年法学概论终考试题及答案
- 高一上学期《早读是需要激情的!》主题班会课件
- 精英中学6+1高效课堂变革 - 副本
- TCTBA 001-2019 非招标方式采购代理服务规范
- 冷库储存生姜合同范本
- 《酒类鉴赏威士忌》课件
- 消化道出血患者的护理
- 【MOOC】《中国马克思主义与当代》(北京科技大学)中国大学MOOC慕课答案
- 《国家电网公司电力安全工作规程(火电厂动力部分、水电厂动力部分)》
- 八年级语文下册-专题08-语言表达与运用-(中考真题演练)(原卷版)
- 肾脏病与药物治疗
- 泵站管理制度
评论
0/150
提交评论