已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
人教版(PEP)2020年(春秋版)四年级上册期末专项训练:阅读理解 (五)(II)卷姓名:_ 班级:_ 成绩:_ 小朋友,带上你一段时间的学习成果,一起来做个自我检测吧,相信你一定是最棒的!一、阅读选择阅读理解,选择正确的答案。My name is Li Hua. Last Sunday, my parents and I went to the zoo in the morning. We bought a new camera(相机)in a Supermarket.When we got to the zoo, I visited many animals. First, we saw some monkeys. They climbed the hills and played happily. How lovely they were! I took photos about the monkeys. In the zoo, there were also tigers, giraffes, bears, snakes and so on. At last, we watched the goats show.In the afternoon, I helped my mother to clean the rooms. Then I washed my clothes. In the evening,I watched TV and did my homework.We had a good time last Sunday. 1 . When did they go to the zoo?( )A. Last Sunday. B. Last year. C. Yesterday.2 . What show did they watch in the zoo? ( )A. Monkeys show. B. Tigers show. C. Goats show.3 . Did her mother clean the rooms? ( )A. Yes,she did. B. No,she didnt. C. Sorry,I dont know.4 . How many people went to the zoo in their family? ( )A. Two. B. Three. C. Four.5 . What did they buy in the Supermarket? ( )A. A book. B. A camera. C. Clothes.根据短文内容,选择正确的答案。Tom is a doctor. He likes playing basketball and he can play very well. He likes to help people, so he has lots of friends. He usually plays basketball with his friends on Saturday afternoons. Today is his birthday. There is a party in his house. Toms friends are all in the living room. They are watching a basketball match on TV. Tom is in the kitchen now. He is cook delicious(美味的) food for his friends. He likes cooking and he is good at it.6 . What does Tom do? ( )AHe is a doctor.BHe is a cook.CHe is a worker.7 . What does Tom like doing? ( )AHe likes cooking.BHe likes playing football.CHe likes playing basketball.8 . When does Tom play basketball with his friends? ( )AOn Sunday morning.BOn Sunday afternoons.COn Saturdays afternoons.9 . Where is Tom now? ( )AHe is in the living room.BHe is in the kitchen.CHe is in the bedroom.10 . Is Tom good at cooking? ( )ANo, he isnt.BYes, he does.CYes, he is.二、阅读回答问题阅读短文,根据其内容回答下列问题。Simon is a student. He studies at No. 10 Middle School. He goes to school five days a week. He leaves home at 7:30 and goes to school on his bike. There are four classes in the morning and two classes in the afternoon. He doesnt come back home for lunch. He has lunch at school. He begins to play football at 4:30 in the afternoon. He likes school, and he likes English. He says he wants to be a teacher of English.11 . Where does Simon study?_12 . What time does Simon go to school?_13 . How many classes does he have in a day?_14 . Does he have lunch at home?_15 . What does he like studying?_三、任务型阅读16 . 阅读短文, 根据短文内容, 将物品下的序号填入相应的圈内。Look at the picture(图画). I have a pen. Its in the boat. I have a ball. Its under the desk. And I have a car. Its in the bag. Wheres my kite(风筝)? Oh, its on the desk. Whats on the chair? Its a cap. ABCDERead and judge.(阅读对话,判断 “T” 错 “F”)Mike: Where did you go over your holiday?John: I went to Kunming with my father.Mike: How did you get there?John: We got there by plane.Mike: Where did you stay there?John: We stayed in a hotel.Mike: Did you go to the flower markets?John: Of course, we did. My father bought some beautiful flowers.Mike: Did you take any photos?John: Yes, we took many photos.Mike: You really had a good time over your holiday.John: Oh, we did. We had a lot of fun.17 . John and his father went to Kunming by plane. (_)18 . They didnt stay in a hotel. (_)19 . Johns father bought some beautiful flowers. (_)20 . They took a lot of photos there. (_)21 . They had a good time. (_)阅读短文,判断正误Hi! Im Amy. Im nine years old. I wear a red scarf. Its twenty-eight yuan. I wear a blue sweater. Its eighty-nine yuan. I wear black trousers. Theyre seventy yuan. I wear grey shoes. Theyre sixty-four yuan.
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年中国农资电商发展研究报告
- 2025年半导体封装测试岗年终交付总结与质量报告
- 影像科医患关系问题
- 2025浙江宁波市北仑区郭巨街道招聘编外人员3人备考题库含答案详解(突破训练)
- 安全生产任务函讲解
- 交通银行湖南分行2026校园招聘备考题库含答案详解(a卷)
- 2025年衢江区公开招聘专职社区工作者13人备考题库含答案详解(完整版)
- 2025内蒙古通辽奈曼旗招聘社区工作者31人备考题库附答案详解(满分必刷)
- 2026中国建设银行广东省分行秋季校园招聘1300人备考题库含答案详解(黄金题型)
- 2025重庆大渡口区经济和信息化委员会公开招聘公益岗备考题库及答案详解(历年真题)
- 2025年工会社会工作者招聘笔试题目及解析答案
- 人工智能赋能制造业高质量发展公需课2025答案
- 2025年低空经济「无人机企业」案例分析与发展策略报告
- TSG 31-2025 工业管道安全技术规程
- 2025年年产3000万块烧结砖(红砖)生产线方案书
- 超滤膜设备安装施工方案
- 骨与软组织肿瘤、黑素瘤试题及答案
- 电磁场与电磁波(第6版)课件 第6章 均匀平面电磁波的空间传播分析
- 2025国企招聘考试公共基础知识考试题(含答案)
- 通信外出凝冻安全培训课件
- 通信光缆维护安全培训课件
评论
0/150
提交评论