全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
新人教版五年级下册Unit 3 Asking the way专项训练:课外拓展阅读姓名:_ 班级:_ 成绩:_ 小朋友,带上你一段时间的学习成果,一起来做个自我检测吧,相信你一定是最棒的!一、阅读选择阅读对话, 选择正确的答案。Guide: Hello! Welcome to Qingdao. Im your guide(导游). Nice to meet you!Tom: Nice to meet you too. Can you tell me something about Qingdao?Guide: Sure. Qingdao is in the east of China. Tom: How old is it?Guide: Its about six thousand years old. Here we get to the Zhongshan Road. Tom: I love the sea very much. Look! Whats that?Guide: The Zhanqiao Pier(栈桥). It is the symbol(标志)of Qingdao.1 . Where is Tom now? ( )AIn Qinghai.BIn Qingdao.CIn Haidao.2 . Where is Qingdao? ( )AIn the east of China.BIn the east of America.CIn the west of China.3 . How old is Qingdao? ( )AAbout sixteen thousand years old.BAbout six years old.CAbout six thousand years old.4 . 阅读短文, They are good at English. They like to swim and ride bikes in their holidays. They like to fly kites too. They often fly kites near the lake. But they not all the same .Jack likes playing football, but John likes playing ping-pong. Jack likes listening to music, but Jonh likes drawing pictures. They often help each other.(1)What are they good at ?( )A. English B. Math C. Chinese(2)What do they like to do in their holiday ? ( )A. Play ping-pong and run.B. Swim and ride bikes.C. Swim and play basketball.(3)Where do they fly kites ? ( )A. Near the lake. B. In the park. C. On the beach. (4)Who likes playing football ? ( )A. Jack B. John C.Jack and John(5)Do they often help each other ? ( )A. No, they doesnt.B. No, he doesnt. C. Yes, they do.二、任务型阅读阅读材料Hello. Im a green monster(怪物). I have a big head. I have one big eye and one big mouth. I have no nose. I have two arms and two legs. This is my friend. He is a monster(怪物), too. He is blue. He has a big body. He has two long arms and two strong legs. He has a long tail. We are very kind.能力测试根据上面短文的意思判断下面的句子是否正确,正确的写“T”,错误的写“F”5 . The green monster has two eyes. (_)6 . The green monster has no nose. (_)7 . The green monster has two arms and two legs. (_)8 . The green monster and the blue monster are friends. (_)9 . The blue monster is very kind. (_)10 . 阅读短文,判断正误。Long long ago, there was a poor(穷) man. He had an orange tree. On the tree, there were many fine oranges. One of them was very big. It was as big as a ball. Nobody saw so big an orange. The poor man was very happy. He gave it to the King (国王). The King was so glad that he gave the man a lot of money for it.When a rich man heard of it, he said to himself, “It was only an orange. Why did the King give so much money for him? I would take my gold (金的) cup to the King. He would give me more money.”The next day when the King got the gold cup, he said to the rich man, What a beautiful cup! I would show you something wonderful. This big orange is for you.”(1)The rich man had an apple tree.(2)One of the oranges was round and big as a ball.(3)The rich man wanted the big orange.(4)The rich man was not happy at last (最后).阅读短文判断,正确的写T。错误的写 F“Meow-meow”. Im Molly. Im a cat. I can smell the mouse. I can see the mouse.
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 祠堂修缮保护协议书
- 电工安全管理协议书
- 矿山矿石出卖协议书
- ICU护理质量评价标准
- 肺气肿症状分析与护理措施
- 金庸及其作品介绍
- 亲子沟通拓展训练
- 重度营养不良护理
- 创伤患者的评估
- 2024-2025学年云南省玉溪市高二上学期1月教学质量检测地理试题(解析版)
- 心脏病饮食康复指导课件
- 2025云南昆明市惠云置业有限公司员工招聘3人考试笔试备考试题及答案解析
- 消化系统健康知识问答试题与答案
- 厨房设备维护保养方案
- 国企笔试题库及答案
- 全国大学生职业规划大赛《智慧健康养老服务与管理》专业生涯发展展示【高职(专科)】
- 《军用关键软硬件自主可控产品名录》(2025年v1版)
- 高处维护安装拆除课件
- 相见欢课件教学
- 水利知识科普儿童
- 2025年事业单位招聘考试《林业基础知识》题库及答案解析
评论
0/150
提交评论