已阅读5页,还剩4页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
牛津上海版(三起)四年级上册英语期末专项训练:阅读姓名:_ 班级:_ 成绩:_ 小朋友,带上你一段时间的学习成果,一起来做个自我检测吧,相信你一定是最棒的!一、阅读选择1 . 根据短文内容,选择正确答案。Today is Alices birthday.All her friends are in her home.Theyre Ann, Tom and Lin Tao.Look, these presents on the table are for her.This new computer is from her father.The beautiful dress is from her mother.The toy car and the toy boat(船)are from Tom and Lin Tao.These flowers are from Ann.Theyre red, green and yellow.Alice is very happy.(1)Whose birthday is it today ?A.Alices B.Anns C.Toms D.Lin Taos(2)Who are Alices friends ?A.Ann and TomB.Tom and Lin Tao C.Ann and Lin TaoD.Ann, Tom and Lin Tao (3)Is the computer from her father ?A.Yes, she is B.Yes, it isC.No, She isnt D.Ann, Tom and Lin Tao (4)What is from her mother ?A.Flowers B.A sweater C.A dress D.A computer(5)What colour are the flowers ?A.RedB.GreenC.YellowD.red, green and yellow2 . 阅读理解。One day an old man is selling (卖)a big elephant. A young man comes to the elephant and begins to look at it slowly. The old man goes up to him and says in his ear, “Dont say anything about the elephant before I sell it. Then I will give you twenty dollars.”“All right,” says the young man. After the old man sells the elephant, he gives the young man twenty dollars and says, “Now, can you tell me how you found the elephants bad ears?”“I didnt find the bad ears,” says the young man. “Then why are you looking at the elephant slowly?” asked the old man. The young man answers,“Because I have never seen an elephant before, and I want to know what it looks like.”根据短文选择正确的答案。 ( ) _ the elephant.A. The young man sellsB. The old man sellsC. The two men sell D. The old man buys( ) The young man is looking at the elephant slowly. He wants to find out_.A. which foot of the elephant is badB. how heavy it is C. which ear of the elephant is badD. what it looks like ( ) The young man _.A. knows the elephant has bad earsB. wants to buy the elephantC. looks after the elephantD. gets some money from the old man( ) The young man _.A.is not interested in elephantsB. knows what an elephant looks likeC. has seen some elephants beforeD. has never seen an elephant before( ) Hearing what the young man said, the old man will probably(很可能)be _.A. angry B. happy C. dangerous D. hungry二、阅读回答问题3 . 阅读理解B-BoyM-man (foreigner外国人)B: Welcome to Beijing!M: Thank you. What time is it in Beijing?B: Its 4 oclock p.m.M: Im from London. Now its 9:00 in the morning in London. I want(想)to call (打电话)my aunt in New York. What time is it in New York now?B: Let me see. The sun rises 12 hours in Beijing than the sun rises in New York(北京的太阳比纽约的太阳早升起12个小时). Do you know what time is it in New York?M: Oh, I see. Thank you.阅读短文,请完整回答问题。(1)Where is the man from?(2)Is the mans aunt in London, too?(3)What time is it now in New York?(4)Where are the man and the boy now?(5)What time is it now in London?三、任务型阅读阅读短文,判断对(T)错(F)。There are many animals in the forest(EE M). Today is a fine day. Animals are having a sports day. Monkey, Fox, Panda, Rabbit and Bear are running. Look! Rabbit is the first. Fox and Monkey are the second. Bear is the third. The other animals there, Duck and Pig are doing the high jump.Pig is too fat. He cant jump very high. So Duck is the winner Here! Cat and Squirrel(松树) are climbing a tree. Cat is ill, so he is slower(更慢的), but he does his best. This sports day is great. The Animals are having a great day.4 . Today, animals are having a sports day. (_)5 . Rabbit runs the first. (_)6 . Panda is doing the high jump. (_)7 . Pig isnt too fat. (_)8 . They re very happy. (_)阅读短文,判断下列句子正误Its sunny today. We are having a school outing in the park. We bring lots of food and drinks. Tom has some bread and apples. John has some eggs and milk. We sing and dance together. We are very happy. There are many flowers and green trees in the park. There are a lot of birds, too. We have a good time(玩得愉快) today.9 . Its rainy today. (_)10 . We are in the zoo.(_)11 . John has some eggs and milk.(_)12 . There are many pandas in the park. (_)13 . We are very happy.(_)阅读,判断正(T)误(F)并根据短文填空。Its fine today. Mr Green and his family are in the park. Mr and Mrs Green are standing under the trees and looking at their children. Ann is playing with a ball. Anns brother Bob is reading a book . Anns little sister is too young. She cant walk and run. Shes drinking milk.14 . There are four people in Anns family. (_)15 . Ann is singing under the tree. (_)16 . Anns sister is running. (_)17 . Bob is Anns brother. Hes reading. (_)18 . Mr and Mrs Green are _. Ann is _. Her brother is _ and her little sister is _.阅读短文,判断正误,正确的写“T”,错误的写“F”。Its Saturday today.The students are having a good time.They are going on a field t rip.Look!Chen Jie is collecting leaves.Zhang Peng and John are playing chess under a big tree.What is Mike doing?He is writing a report(报告).What about Sarah?She is watching insects(昆虫).Wu Yifan is drawing pictures of the ants.Where is Tom?What is he doing?Is he playing football?No,he isnt.Is he catching butterflies(蝴蝶)? No,he isnt.He is fishing.19 . Today is Sunday. (_)20 . John is playing chess under a tree. (_)21 . Chen Jie is picking leaves. (_)22 . Wu Yifan is drawing pictures of the ants. (_)23 . Sarah is writing a report. (_)24 . Tom is catching butterflies. (_)快乐阅读,判断正(T)误(F)。A:What do you do?B:Im a doctor.A:When do you get up?B:I get up at 3:00 p. m. I work at night.A:When do you eat dinner?B:I eat dinner at 10:00 pm.A:When do you go to bed?B:I go home at6:30 a. m. I eat breakfast at 7:00 a. m. I go to bed after breakfast.A:When do you play sports?B:I play sports at 4:00 p. m.25 . Im a doctor. (_)26 . I get up at 7:00 a. m. (_)27 . I eat dinner at 10:00 p. m. (_)28 . I go ho
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 市场营销复习题思考题1,附答案解析
- 2025年一级建造师考试通关提分题库新版附答案详解
- 用电安全简单版课件图片
- 设计师自我介绍有趣
- 康复治疗专业运动疗法毕业试题
- 建筑工程计量与计价试题及答案第五套
- 成本管理考试试题及答案
- 护理管理学习题以及答案
- 2025 年大学虚拟现实安全观测(虚拟现实安全观测研究)试题及答案
- 初中学校安全课课件图片
- 2025年河北廊坊霸州市公安局公开招聘警务辅助人员100名考试笔试备考试题及答案解析
- 数据安全管理培训
- 2025甘肃定西市渭源县社区工作者招聘10人笔试考试参考试题附答案解析
- 2025年双十一全网销售数据解读报告
- 狼疮脑病的护理
- 《海滨小城》教学课件(第二课时)
- 下载食品安全法课件
- 新疆社区工作者考试历年真题2024年
- 电商平台对入驻经营者的审核要求或规范文件【微信小程序申请模板】
- 2025年中国电信招聘笔试大纲及备考指南
- 2025-2030多模态大模型在工业质检中的缺陷识别准确率提升报告
评论
0/150
提交评论