已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit 5The power of natureA级:基础巩固.单词拼写1.There are three (候选人)standing in the election of the director.答案:candidates2.Australia is a country with (多种多样的)cultures.答案:diverse3.The fridge is g for three years,within which you can change for a new one if something is wrong with it.答案:guaranteed4.Time is so p that you must make full use of it.答案:precious5.When he came out of the water,he was (颤抖)with cold.答案:trembling6.Two elephants were (射伤)last night.答案:shot7.Its many years since Mount Vesuvius last (爆发).答案:erupted8.The heights of the plants vfrom 8 cm to 20 cm.答案:vary9.My mother always gets a bit a if we dont arrive when we say we will.答案:anxious10.I dont feel Im achieving my full (潜能)in my present job.答案:potential.易混点辨析:it句型1.We had to be patient because it would be some time we got the full results.答案:before2.How long is it you moved here?答案:since3.It was 8 oclock at night he had an terrible traffic accident.答案:when4.It was in the 1980s I was taken to Canada.答案:thatB级:能力提升.完形填空阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。For 52 years my father got up every morning at 5:30 a.m.,except Sunday,and went to work.I 1 saw my father home from work ill.He had no hobbies,2taking care of his family.For 22 years,3I left home for college,my father 4me every Sunday at 9:00 a.m.He was always interested in my5,or how my family was doing,and I never once heard him6about his lot(生活状况)in life.The calls even came when he and my mother were in other states.Nine years ago when I7my first house,my father,67 years old,spent three days8my house.He would not9me to pay someone to have it done.All he 10was a cup of tea,a paint brush and to talk to him.But I was too 11.I had a law practice to run,and I could not take 12to hold the brush,or talk to my father.13things happened several times later.The morning on Sunday January 16,1996,my father telephoned me14,this time from my sisters home in Florida.But the15came again at 4:40 p.m.that day.My father was in the16in Florida with an aneurysm(动脉瘤).I got on an airplane17,and on the way,I18of all the times I had not taken the time to talk to my father.I determined that when I arrived,I would19for the lost time,and have a nice long talk with him.I arrived in Florida at 11:30 p.m.,my father had20 at 9:12 p.m.This time it was he who did not have time to talk,or to wait for me.1.A.everB.neverC.alwaysD.often解析:联系首句“For 52 years my father got up every morning at 5:30 a.m.,except Sunday,and went to work.”可知,作者“从来没有(never)”见父亲因为生病而待在家里。答案:B2.A.other thanB.rather thanC.more thanD.or rather解析:other than意为“除了”,此处指除了照顾家庭他没有爱好。答案:A3.A.becauseB.beforeC.althoughD.since解析:作者是指“自从(since)”他离家后的22年里。答案:D4.A.visitedB.praisedC.telephonedD.met解析:根据下文中的“The calls even came.”可知,父亲每个星期天都给作者“打电话(telephoned)”。答案:C5.A.workB.lifeC.studyD.plan解析:结合后面的“.how my family was doing.about his lot(生活状况) in life.”可知,此处指的是作者的“生活(life)”。答案:B6.A.worryB.careC.talkD.look解析:父亲很关心作者的生活和家庭,却从来没“谈(talk)”到过他自己的生活。答案:C7.A.builtB.foundC.purchasedD.sold解析:根据上下文的语境,这里指作者“买了(purchased)”房子。答案:C8.A.repairingB.paintingC.cleaningD.decorating解析:联系下文中的a paint brush可知,此处是指“粉刷(painting)”房子。答案:B9.A.teachB.adviseC.forceD.allow解析:该句的意思是他不“让(allow)”作者花钱请别人做。答案:D10.A.askedB.keptC.orderedD.served解析:根据后面的“.a cup of tea,a paint brush and to talk to him.”可知,此处all he asked意为“他所要的东西”。答案:A11.A.smartB.upsetC.busyD.tired解析:结合下文作者要做的事情可知,作者很“忙(busy)”。答案:C12.A.practiceB.taskC.teaD.time解析:由于工作忙,作者没“时间(time)”拿起刷子刷房子,也没时间跟父亲说话。答案:D13.A.DifferentB.SimilarC.FunnyD.Strange解析:后来,“类似的(similar)”事情又发生过几次。答案:B14.A.as usualB.in painC.casuallyD.finally解析:1996年1月16日那个星期天的早晨,父亲“像平常一样(as usual)”给作者打了电话,是从姐姐家打来的。答案:A15.A.callB.momentC.situationD.scene解析:但是,“电话(call)”在那天下午四点四十分又一次打来了。答案:A16.A.churchB.schoolC.homeD.hospital解析:根据下文可知,父亲生病,故此处指他在“医院(hospital)”。答案:D17.A.immediatelyB.happilyC.graduallyD.carefully解析:听说父亲生病,作者“立刻(immediately)”上了飞机。答案:A18.A.heardB.spokeC.thoughtD.demanded解析:在路上,作者“想到(thought)”自己一直都没花时间跟父亲说话。答案:C19.A.take upB.make upC.turn upD.put up解析:联系该句的意思可知,作者决定到了后一定要“弥补(make up)”失去的时间,跟父亲长谈。答案:B20.A.started outB.given inC.passed awayD.come back解析:根据最后一句话可知,作者到达前父亲已经“去世(passed away)”了。答案:C.短文改错假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。In life people make many important decisions.Right decisions are so important they affect us greatly.My latest decision was made before I entered Senior 3 in Miss Zhangs English class.Since I was not good in English,Miss Zhang asked me to listen attentively to class and put down some important notes.However I was never a good listener.I went on my own way ignoring of her suggestion completely when Miss Zhang had a talk with me.She made me realize the important of note taking.Then I decided to follow her to take notes in her class.From then,my English has improved greatly.By t
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 猪场设备性能评估与调试执行方案
- 智能晾衣架生产项目建筑工程方案
- 土地估价报告模板与编写指南
- 现代物流企业智能仓储解决方案
- 教育技术学科重点知识归纳
- 网站开发运维管理方案书
- 工地人员考勤管理规范
- 现代雨巷诗歌鉴赏与习题解析
- 耕植土壤表层剥离技术方案指导
- 九年级语文导学案编写与教学设计
- 2025南通辅警考试题库
- 钢结构企业安全知识培训
- 2025年湖南环境生物职业技术学院单招职业适应性测试题库一套
- 钣金加工工艺流程优化研究
- 坑尾桥危桥改造工程应急救援预案
- 家庭消防安全产品的市场机遇与挑战
- 旅游业智能导览系统建设方案
- 大学生就业与创业指导知到智慧树章节测试课后答案2024年秋辽宁广告职业学院
- 《精益创业方法论》课件
- 公司派车单及公司车辆管理制度流程
- 【MOOC】法理学-西南政法大学 中国大学慕课MOOC答案
评论
0/150
提交评论