



全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
XX高考英语考前18天每日练习(5月28日) 课堂是我们吸取知识的主阵地,一个重要途径。我们应该认真听讲,做好笔记,并积极地跟着老师的思维去思考,遇到自己不理解的问题要及时提问,把它搞清楚。同时要带着积极的心态去上课,勇于回答老师的问题,学回充分表达自己的情感,尽量增加和老师之间的互动。只有注重了没堂课的效率,才会把起到事半功倍,举一反三的效果。更多有关xx高考英语的信息可登录出guo,欢迎收藏(即可收藏)! (xx四川卷)Home to me means a sense of familiarity and nostalgia(怀旧).Its fun to e home.It looks the same.It smells the same.Youll realize whats changed is you.Home is where we can remember pain,love,and some other experiences:We parted here;My parents met here;I won three championships here. If I close my eyes,I can still have a clear picture in mind of my first home.I walk in the door and see a brown sofa surrounding a low glass-top wooden table.To the right of the living room is my first bedroom.Its empty,but its where my earliest memories are. There is the dining room table where I celebrated birthdays,and where I cried on Halloween-when I didnt want to wear the skirt my mother made for me.I always liked standing on that table because it made me feel tall and strong.If I sit at this table,I can see my favorite room in the house,my parents room.It is simple:a brown wooden dresser lines the right side of the wall next to a television and a couple of photos of my grandparents on each side.Their bed is my safe zone.I can jump on it anytime-waking up my parents if I am scared or if I have an important announcement that cannot wait until the morning. Im lucky because I know my first home still exists.It exists in my mind and heart,on a physical property(住宅) on West 64 street on the western edge of Los Angeles.It is proof I lived,I grew,and I learned. Sometimes when I feel lost,I lie down and shut my eyes,and I go home.I know its where Ill find my family,my dogs,and my belongings.I purposely leave the window open at night because I know Ill be blamed by Mom.But I dont mind,because I want to hear her say my name,which reminds me Im home. 【语篇解读】 对作者而言,家意味着熟悉和怀旧感,本文表达了作者非常依恋家? 1.Why does the author call her parents bed her “safe zone” (Paragraph 3)? A.It is her favorite place to play B.Her needs can be satisfied there. C.Her grandparents photos are lined on each side. D.Her parents always play together with her there. 解析 事实细节题。文中第三段最后一句“Their bed is my safe zone.I can jump on it anytimewaking up my parents if I am scared or if I have an important announcement that cannot wait until the morning.”可知B项正确。 答案 B 2.What can be learned from the passage? A.The old furniture is still in the authors bedroom. B.The author can still visit her first physical home in Los Angeles. C.The authors favorite room in her first home is the dining room. D.Many people of the authors age can still find their first physical homes. 解析 推理判断题。根据文章第二段末句可知A项错误。C、D两项未提及。故选B项。 答案 B 3.Sometimes when she feels lost,the author will_. A.open the window at night B.lie down in bed to have a dream C.try to bring back a sense of home D.go to Los Angeles to visit her mom 解析 推理判断题。根据文章最后一段可推断出作者感觉失落时,常常试图找回家的感觉。故选C项。 答案 C 4.What is the authors purpose of writing this passage? A.To express how much she is attached to her home. B.To dec
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 考点攻克人教版八年级上册物理声现象《声音的产生与传播》单元测评练习题(含答案详解)
- 2025及未来5年中国燃气旋转烤鸡炉市场调查、数据监测研究报告
- 2025及未来5年中国铝合金电缆桥架市场调查、数据监测研究报告
- 难点解析人教版八年级上册物理声现象《噪声的危害和控制》专项测试练习题
- 2025及未来5年中国水平工作台市场调查、数据监测研究报告
- 住宅楼宇设备系统设计与施工方案
- 焊工培训小知识大全课件
- 考点解析人教版八年级上册物理声现象《声音的特性》达标测试练习题(详解)
- 土木工程质量管理的意义(3篇)
- 仓库用具管理制度范本(3篇)
- 【初中生物】动物的生殖和发育(第1课时)课件-2025-2026学年北师大版生物八年级上册
- 2025广东中山市生态环境局招聘雇员1人考试参考题库及答案解析
- 应急预案寺院
- 2025年时事政治热点题库考试试题库及完整答案详解(历年真题)
- 第四章篮球传切配合运用方法教学设计人教版初中体育与健康八年级全一册
- 八年级英语上册新教材解读课件(外研版2024)
- 2025年全国成人高等学校招生考试(高等数学二-专升本)综合能力测试题及答案
- 海南省邮政业安全保障中心招聘事业编制人员考试真题2024
- 医院药事管理培训课件
- 2025年陪诊师考试技术能力试题及答案
- 建筑工程监理工作流程及重点要点
评论
0/150
提交评论