2016-2017学年高二英语选修7综合测试题18_第1页
2016-2017学年高二英语选修7综合测试题18_第2页
2016-2017学年高二英语选修7综合测试题18_第3页
2016-2017学年高二英语选修7综合测试题18_第4页
2016-2017学年高二英语选修7综合测试题18_第5页
免费预览已结束,剩余6页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、Unit 1综合技能测试时间:120分钟,满分:150分第一部分:听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题; 每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. When will Tom finish the meeting?A. AtB. At 300,c. At 5 00.2. What does the man mean?A . He left his dictionary at home.B. He lent

2、his dicti onary to some one else.C. He would nt like to lend his dictio nary to the woma n.3. What does Lisa look like?A . She is tall with fair hair.B. She is short with blonde hair.C . She is th in with long hair.4 . Which game will the two speakers watch this eve ning?A . A table tennis game.B .

3、A tennis game.C . A football game.5 . What is wrong with the watch?A . It has stopped.B . It wont start.C . It cant keep correct time.第二节 洪15小题;每题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A , B , C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至7题。6 .

4、When is the party to be held?A . On Sun day after noon.B On Saturday evening.C On Sunday evening.7 Where does the man plan to hold the party at last?A In Gilliss flat.B In his flat.C In the womans flat.听第 7段材料,回答第 8至 9 题。8 How much is the highest value coin in England worth?A Five pounds.B Two pound

5、s.C One pound.9 How much is the highest value coin in America worth?A Two dollars.B One dollar.C 50 cents.听第 8段材料,回答第 10至 12 题。10 Where does the man live?A In a small town.B In a big city.C In a village.11 What has the man done for celebrating Christmas?A He has bought a tree and decorations.B He ha

6、s prepared gifts for his family.C He has decorated his house.12 What will the woman do next?A Buy Christmas decorations.B Go to see the mans Christmas tree.C Buy a gift for her mother.听第 9段材料,回答第 13至 16 题。13 What does the woman do?A An assistant manager.B A cleaner.C A waitress.14 When is it now?A A

7、t noon.B In the late evening.C In the early morning.15 What were the man and his colleagues celebrating for?A Christmas.B Their work.C The mans birthday.16 What does the woman want to bring to the man and his colleagues?A Soda.B Coffee.CJuice.听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。17 What was the weather like that

8、 day?A Cloudy.B Fine.CRainy.18 What did Professor Bumble hit the first time?A A cow.B A lady.C A tree.19 How did Professor Bumble first feel when be fell over again?A Sorry.B Afraid.CAngry.20 What can we learn from the text?A Professor Bumble likes to play tricks on women.B Professor Bumble wears a

9、pair of glasses.C The fat lady loves Professor Bumble. 答案: 15 CBABC 610 CABBA 1115 ACABB 1620 BBACB 听力材料:Text 1W: May I speak to Tom?M : Sorry ,he isnt here right now. He is in a meeting until 5 oclock.Text 2W: Could you please do me a favor and lend me your Oxford Dictionary?M : Id like to , but I

10、just lent it to Jerry yesterday.Text 3W: I wonder if you could tell me what the girl looks like and what her name is. M : She is tall with fair hair , and her name is Lisa.Text 4W: Are you interested in tennis?M : Well, I am interested in it but I am not good at it.W: Would you like to watch Li Nas

11、2011 French Open Final with me at the club tonight?M : That would be wonderful. Thanks for the invitation.Text 5W: Good morning, sir.M : Good morning! Would you please have a look at this watch? It doesnt keep good time.W: Yes ,of course. Its my pleasure.M : Thank you very much.Text 6M : Lets have a

12、 party.W: What a fantastic idea! When shall we have it?M : What about Sunday evening?W: Thats great. And where shall we have it?M : In your flat.W: Oh, you know what my landlady is like. She wont let us have a party there.M : Lets ask Gillis. Perhaps we can have it in his flat.Text 7M : What kind of

13、 money do you have in England?W: Oh, we have pounds and pennies. 100 pennies equal one pound.M : What coins do you have?W: The highest value coin is worth 2 pounds, and the lowest is one penny.M : Really? In America, the highest value coin is one dollar, and the lowest is one cent.Text 8M : Im glad

14、we live in a small town.W:Why?M : Because the houses look so nice at Christmas time.W: Yes, they do. Do you have a Christmas tree this year?M : Yes, we have a big tree this year. I bought the decorations at the five- and-ten-cent store yesterday. Do you want to come and see it?W: I cant now because

15、I have to buy a present for my mother.M : When can you come?W: Im not sure right now, but Ill certainly let you know later.Text 9W: Good evening, sir. Im the Assistant Manager.M : How nice.W: Yes, Im afraid weve had a complaint about the noise from your neighbor across the corridor. Hes trying to ge

16、t some sleep as he has an early start tomorrow. Im sure you understand.M : Oh, I see.W: Do you think it might be possible to ask your friends to be a little quieter? We do like to give our guests a chance of getting a good nights sleep. It is well after eleven.M : Oh, Im so sorry. I do apologize. I

17、suppose we were talking rather loudly. Its just because weve signed a very important contract. We were having a bit of a celebration.W: I m pleased to hear it. Shall I ask Room Service to bring you some coffee?M : No, that wont be necessary. We were just about to pack up anyway.W : Thank you,sir, an

18、d good night to you.Text 10Professor Bumble is not only absent-minded but shortsighted as well. His mind is always busy with different thoughts and he seldom notices what is going on around him.One fine day recently he took a walk in the countryside , but, as always, he had a book in his hand, and h

19、e was reading while walking. He hadnt gone far when he hit a big cow and fell down. He lost his glasses in the fall, and he thought he had hit a fat lady. “ I beg your pardon, madam,” he said politely before searching for his glasses. As soon as he had put them on, he realized his mistake.Soon he wa

20、s concentrating on his book again and paying no attention to anything else. He had hardly been walking for five minutes when he fell over again, losing both his book and hisglasses. This time he became angry. He struck the “ cow ”in anger. Then, after finding his glasses, he realized with fear that

21、he had made a second mistake. A large fat woman was running away from him in terror.第二部分 阅读理解 (共两节,满分 40 分)第一节 (共 15题;每小题 2 分,满分 30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AAdrians “ Amazing Race s”tarted early when his parents realized that he, as a baby, couldnt hear a thing, not even loud noises. In

22、a special school for the hearing- impaired( 听力受损的 ), he learned the sign language and got to mix with other disabled children. However, the sight of all the disabled children communicating with one another upset his mother. She wanted him to lead a normal life. So after speaking to an advisor, she s

23、ent him to private classes where he learned to read lips and pronounce words.Later on, Adrians parents decided to send him to a regular school. But the headmaster tried to prevent them from doing so, saying regular schools couldnt take care of a special needs student. His parents were determined to

24、take the risk and pushed him hard to go through his work every day because they wanted to prove that, given the opportunity, he could do anything. Adrian made the grade and got accepted. It was a big challenge. The pace( 节奏 ) was faster so he had to sit at the front of the class and really pay atten

25、tion to the teacher, which wasnt always easy. But he stuck to it and did a lot of extra work after school.The efforts made by Adrian and his parents paid off. Adrian graduated with good grades and got into a top high school. He also achieved a lot in life outside school. He developed a love for the

26、outdoors and went to Nepal to climb mountains. He even entered the World Yacht Race 05/06 being the first hearing- impaired Asian to do so.But none of these achievements would have been possible without one of the most important lessons from his mother. “ If you believe in yourself and work hard, yo

27、u can achieve great results,” she often said.文章大意: Adrian 是一个听力有障碍的孩子。 Adrian 和家人为了证明他可以和普通孩 子一样生活,付出了很多努力。最后,他的努力获得了认可。21 How did Adrian communicate with other children in the special school?A By speaking.B By using sign language.C By reading lips.D By making loud noises.答案: B 细节理解题。由第一段第二句可知,在特殊学校

28、里, Adrian 用手势语和其他 孩子进行交流。22 Adrians parents decided to send him to a regular school because.A they wanted him to live a normal lifeB they wanted to prove the headmaster wrongC he wouldnt mix with other disabled childrenD he wasnt taken good care of in the special school答案: A 细节理解题。由第一段倒数第二句可知, Adria

29、n 的父母想让他进普通学校, 过和普通孩子一样的生活。23 How did Adrian finally succeed in his study?A He did a lot of outdoor activities.B He was pushed hard to study every day.C He attended private classes after school.D He worked very hard both in and after class.答案:D 细节理解题。根据第二段和第三段的内容可知,Adrian课上课下付出了很多努力,最后终于在学习上取得了优异的成绩

30、。24. Who is the most important person behind Adrians achievements?A. The headmaster.B. His mother.C. The other disabled children.D. An advisor.答案:B 推理判断题。根据第一段最后三句和最后一段均可以推知,在Adrian的成功背后,母亲的支持和鼓励起着重要的作用。BWhen other nine-year-old kids were playing games, she was working at a petrol station. When othe

31、r tee ns were study ing or going out, she struggled to find a place to sleep on the street. But she overcame these terrible setbacks to win a highly competitive scholarship and gain entry to Harvard Un iversity. And her amaz ing story has in spired a movie, “ Homeless to Harvard : The LizMurray Stor

32、y ”,shown in late April.Liz Murray, a 22- year-old American girl, has been writing a real- life story of willpower and determ in ati on. Liz grew up in the shadow of two drug- addicted pare nts. There was n ever eno ugh food or warm clothes in the house. Liz was the only member of the family who had

33、 a job. Her mother had AIDS and died when Liz was just 15 years old. The effect of that loss became a turning point in her life. Connecting the environment in which she had grow n up with how her mother had died, she decided to do someth ing about it.Liz went back to school. She threw herself into h

34、er studies, never telling her teachers that she was homeless. At night, she lived on the streets. “ What drove me to live on had : =_ _somethi ng_to_do_with_ un dersta ndin g._by_ un dersta ndi ng_that_there_was_a_whole_other_way_she wrote in her bookof_being._l_had_only_experienced_a_small_part_of_

35、the_societyBreaking Night.She admitted that she used envy to drive herself on. She used the ben efits that come easily to others, such as a safe livi ng environment, to en courage herself that “ n ext to no thi ng could hold me down” .She finished high school in just two years and won a full scholar

36、ship to study at Harvard Uni versity. But Liz decided to leave her top uni versity a couple of mon ths earlier this year in order to take care of her father, who has also developed AIDS. I love my pare nts so much. They are drug addicts. But I n ever forget that they love me all the time.”Liz wants

37、moviegoers to come away with the idea that cha nging your life is“ as simple asmaking a decision .”文章大意:逆境和厄运只能打败脆弱的人,Liz用毅力和决心改变了自己的命运。25. In which order did the following things happen to Liz?a. Her mother died of AIDS.b .She worked at a petrol stati on.c .She got admissi on into Harvard Uni versi

38、tyd .The movie about her life was put on.e .She had trouble finding a place to sleep.A .b, a, e,c, dB .a,b, c, e, dC .e, d, b, a, cD .b,e, a, d, c答案:A 细节理解题。根据文章第一、二、三段内容可知,Liz 9岁时在加油站打工,15岁时母亲去世,之后她决定重返学校,在无家可归的情况下她刻苦努力,之后被哈佛大 学录取,最后她的故事被搬上了银幕。故A项正确。26. The main idea of the passage is.A . how Liz m

39、an aged to en ter Harvard Un iversityB. what a hard time Liz had in her childhoodC. why Liz loved her parents so muchD. how Liz struggled to change her life答案:D 主旨大意题。通读全文可知,本文讲述了一个女孩战胜重重困难,顽强拼搏,不向命运低头,最终取得成功的故事,故D项最能概括文章大意。27. What actually made her go towards her goal?A . Envy and encouragement.B.

40、 Willpower and determi natio n.C . Decisi ons and un dersta nding.D . Love and respect for her pare nts.答案:B 细节理解题。根据第二段的第一句可知,是Liz的毅力和决心驱使她一直朝着目标奋斗的。28 . When she wrote What_drove_me_to_live_on. I_had_only_experienced_a_small_part_of _the_society ”, she meant that.A. she had little experienee of so

41、cial lifeB. she could hardly un dersta nd the societyC . she would do someth ing for her own lifeD . she n eeded to travel more around the world答案:C 句意理解题。根据上下文可知,画线部分表示“让我继续活下去的动力是我对这个世界的理解,它让我知道了还有其他完全不同的生存方式。我只经历了社会的一小部分”。由此可知,Liz想做些事情改变她自己的命运。I had made up my mind a long time ago that I would no

42、t give a homeless person money, because I could n ever be sure what that money would be used for. I nstead, I decided, I would buy them a san dwich, a cold drink on a hot day, a cup of coffee, whatever I could man age.I was out recently and saw a homeless man outside of a Starbucks. So I dropped ano

43、ther few coins in and went into the Starbucks. I decided I would buy this man lun ch. I bought a san dwich and soda.Just as I was leavi ng the store, two policeme n were approach ing theman. Obviously theshop owners had compla ined of his wan deri ng and the police were there to draw him away from t

44、he storefronts. Just as they were about to wake him , I asked one of the officers if it was all right if I just gave the man someth ing before he wen t. I was not sure why I asked the permissi on but the policema n said sure and I just left the bag in the mans cart, got in my car and drove off.As I

45、was drivi ng off I remember thi nking. I hope people saw that .The n fhad to seriously ask myself why I hoped people had seen me give the man a sandwich from Starbucks. Was it because I wan ted people to think,“ Shes such a nice pers on!? Why did I hope others had see n me do it? I con ti nued to wo

46、n der this all eve ning.The next morning it came to me. I wan ted people to have wit nessed that small act of kindn ess so that I would receive credit and praise but so that they might be in spired to do the same and in so doing that others still would witness their acts of kindness. Thus the whole

47、spirit of pity and giving would be lasti ng.文章大意:本文作者是个乐于助人的人,她不仅自己热心帮助无家可归的人,还希望自己的实际行动能感染到更多的陌生人,呼吁大家都能伸出援助之手。29. The underlined word “ Starbucksin the second paragraph is the name of a.A . shopB. bookstoreC. bankD. man答案:A 词义猜测题。根据后文.went into the Starbucks .I decided I would buy this man lunch.I

48、 bought a sandwich and soda.可知选 A。 Starbucks译名星巴克,是咖啡店的名字。30 . When the author saw the homeless man, he was .A.begging outsideB. buying goodsC. staying awakeD. falling asleep答案:D 细节理解题。从第三段Just as they were about to wake him两名警察正要叫醒流浪汉,可知当作者刚见到流浪汉的时候,他正在睡觉。31. Whats the purpose of the passage?A . To

49、 show the author is great.B . To en courage people to help others.C . To in troduce an experie nee that cha nged the author.D To call on people not to give money to a homeless man.答案: B 推理判断题。从第五段 I wanted people to have witnessed that small act of kindness.和 Thus the whole spirit of pity and giving

50、 would be lasting. 可推知作者希望自己的举 动能鼓励他人乐于助人。32 The author can be best described as.A bad-temperedB hard-workingCkind- heartedD self- confident答案: C 推理判断题。本文主要讲述了作者帮助流浪汉的经历,由此可见作者是个乐 善好施的热心肠。DNot long ago, few little girls imagined they could grow up to become astronauts. For years in the United States, only men had that opportunity. In 1983, that changed. Sally Ride

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论