2016年9月份大学英语B统考题库网考大学英语B真题汇总_第1页
2016年9月份大学英语B统考题库网考大学英语B真题汇总_第2页
2016年9月份大学英语B统考题库网考大学英语B真题汇总_第3页
2016年9月份大学英语B统考题库网考大学英语B真题汇总_第4页
2016年9月份大学英语B统考题库网考大学英语B真题汇总_第5页
已阅读5页,还剩52页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、2016年9月份大学英语B统考题库-网考大学英语B真题汇总1-10第一部分 交际英语一、交际英语1.- How is your headache?- _A.Not at all.B.Better now.C.Thank you.D.Nothing special.答案:B2.- We are going to have a singing party tonight. Would you like to join us?- _ A.Im afraid not, because I have to go to an important meeting.B.Of course not. I hav

2、e no idea.C.No, I cant.D.Thats all set.答案:A3.- Do you mind my smoking here?- _ A.No, thanks.B.Yes, I do.C.Yes. Id rather not.D.Good idea.答案:B4.- How are you, Bob? -_A.How are you?B.Im fine. Thank you.C.How do you do?D.Nice to meet you.答案:B5.- Excuse me, could you show me the way to the nearest post

3、office? - _Oh yes! Two blocks away from here at the Green Avenue. You cant miss it. A.I beg your pardon?B.What do you mean?C.Youre welcome.D.Mm, let me think.答案:D一、交际英语1.- Im sorry I broke your mirror.- _A.Its OK with me. B.It doesnt matter.C.You are welcome. D.I dont care.答案:B2.- Excuse me, how muc

4、h is the jacket? - Its 499 Yuan. _A.Oh, no. Thats OK!B.How do you like it?C.Which do you prefer?D.Would you like to try it on?答案:D3.- Unbelievable! I have failed the driving test again! - _ This is not the end of the world. A.Good luck.B.Cheer up.C.Go ahead.D.No problem.答案:B4.- Congratulations! You

5、won the first prize in todays speech contest.- _ A.Yes, I beat the others.B.No, no, I didnt do it well.C.Thank you.D.Its a pleasure.答案:C5.- Paul, _? - Oh, thats my father!And beside him, my mother.A.what is the person over thereB.whos talking over thereC.what are they doingD.which is that答案:B一、交际英语1

6、.- Mike, I am going to skate in the mountains tomorrow.- Oh, really? _A.I am sorry.B.Thank you.C.Have a good time.D.Congratulations!答案:C2.- Congratulations! You won the first prize in todays speech contest.- _ A.Yes, I beat the others.B.No, no, I didnt do it well.C.Thank you.D.Its a pleasure.答案:C3.-

7、 Could you help me with my physics, please?- _ A.No, no way.B.No, I couldnt.C.No, I cant.D.Sorry I cant. I have to go to a meeting right now.答案:D4.- Do you mind my smoking here?- _ A.No, thanks.B.Yes, I do.C.Yes. Id rather not.D.Good idea.答案:B5.- Please help yourself to the seafood.- _ A.No, I cant.

8、B.Sorry, I cant help.C.Well, seafood dont suit.D.Well, Im afraid I dont like seafood.答案:D一、交际英语1.- How is your headache?- _A.Not at all.B.Better now.C.Thank you.D.Nothing special.答案:B2.- This box is too heavy for me to carry it upstairs.- _ A.You may ask for help.B.Ill give you a hand.C.Please do me

9、 a favor.D.Id come to help.答案:B3.- We are going to have a singing party tonight. Would you like to join us?- _ A.Im afraid not, because I have to go to an important meeting.B.Of course not. I have no idea.C.No, I cant.D.Thats all set.答案:A4.- Excuse me, could you show me the way to the nearest post o

10、ffice? - _Oh yes! Two blocks away from here at the Green Avenue. You cant miss it. A.I beg your pardon?B.What do you mean?C.Youre welcome.D.Mm, let me think.答案:D5.- Must I take a taxi? - No, you _ . You can take my car.A.had better toB.dontC.must notD.dont have to答案:D一、交际英语1.- Sorry Im late. - _A.Yo

11、u are welcome. B.Its a pleasure. C.Take care. D.Dont worry.答案:D2.- We are going to have a singing party tonight. Would you like to join us?- _ A.Im afraid not, because I have to go to an important meeting.B.Of course not. I have no idea.C.No, I cant.D.Thats all set.答案:A3.- Would you like to go to th

12、e concert with us this evening?- _ A.No, I already have plans.B.Id love to, but Im busy tonight.C.No, I really dont like being with you.D.Im ill, so I shouldnt go out.答案:B4.- Must I take a taxi? - No, you _ . You can take my car.A.had better toB.dontC.must notD.dont have to答案:D5.- Could I speak to D

13、on Watkins, please?- _ A.Speaking, please.B.Oh, how are you?C.Im listening.D.Im Don.答案:A一、交际英语1.- Thank you very much. - _A.It doesnt matter. B.Yes, please. C.You are welcome. D.Forget it. 答案:C2.-May I see your tickets, please?- _ A.Sure.B.No, you cant.C.No, they are mine.D.Yes, you can.答案:A3.- Hell

14、o, Im Harry Potter. - Hello, my name is Charles Green, but _.A.call my CharlesB.call me at CharlesC.call me CharlesD.call Charles me答案:C4.- Could you help me with my physics, please?- _ A.No, no way.B.No, I couldnt.C.No, I cant.D.Sorry I cant. I have to go to a meeting right now.答案:D5.- Would you li

15、ke to go to the concert with us this evening?- _ A.No, I already have plans.B.Id love to, but Im busy tonight.C.No, I really dont like being with you.D.Im ill, so I shouldnt go out.答案:B一、交际英语1.- Im looking for a shirt for my father.- _A.What size do you wear?B.What can I do for you?C.How about this

16、one?D.What size does your father wear?答案:D2.- Please help yourself to the seafood.- _ A.No, I cant.B.Sorry, I cant help.C.Well, seafood dont suit.D.Well, Im afraid I dont like seafood.答案:D3.- _ - He teaches physics in a school.A.What does your father do?B.Who is your father?C.What is your father doi

17、ng?D.Where is your father now?答案:A4.- Hey, Tom, whats up?- _ A.Yes, definitely!B.Oh, not much.C.What is happening in your life?D.You are lucky.答案:B5.- Whos speaking? - This is Tom _.A.speaksB.spokenC.speakingD.saying答案:C一、交际英语1.- How do you like the movie we saw yesterday?- _A.You are welcome. B.How

18、 about you?C.Ive never seen a better movie than it. D.It is very expensive.答案:C2.- Unbelievable! I have failed the driving test again! - _ This is not the end of the world. A.Good luck.B.Cheer up.C.Go ahead.D.No problem.答案:B3.- _ - He teaches physics in a school.A.What does your father do?B.Who is y

19、our father?C.What is your father doing?D.Where is your father now?答案:A4.- Excuse me, how much is the jacket? - Its 499 Yuan. _A.Oh, no. Thats OK!B.How do you like it?C.Which do you prefer?D.Would you like to try it on?答案:D5.- Hi, Tom, hows everything with you? - _, and how are you?A.Dont mention itB

20、.Hm, not too badC.ThanksD.Pretty fast答案:B一、交际英语1.- Would you like to have some coffee?- _A.No, please.B.Yes, I like.C.It is a pleasure.D.No, thank you.答案:D2.- Wow! This is a marvelous room! Ive never known youre so artistic.- _ A.Great, I am very art-conscious.B.Dont mention it.C.Thanks for your com

21、pliments.D.Its fine.答案:C3.- Thanks for your help. - _A.My pleasure.B.Never mind.C.Quite right.D.Dont thank me.答案:A4.- Is it possible for you to work late tonight? - _ A.I like it.B.Ill do that.C.Id love to.D.I think so.答案:D5.- Do you mind my smoking here?- _ A.No, thanks.B.Yes, I do.C.Yes. Id rather

22、 not.D.Good idea.答案:B一、交际英语1.- May I take your order now?- _A.No, Im in trouble now. B.Yes, we take orders.C.Yes, Id like a dish of chicken.D.No, I dont have an order.答案:C2.- Excuse me, could you show me the way to the nearest post office? - _Oh yes! Two blocks away from here at the Green Avenue. Yo

23、u cant miss it. A.I beg your pardon?B.What do you mean?C.Youre welcome.D.Mm, let me think.答案:D3.- This box is too heavy for me to carry it upstairs.- _ A.You may ask for help.B.Ill give you a hand.C.Please do me a favor.D.Id come to help.答案:B4.- Must I take a taxi? - No, you _ . You can take my car.

24、A.had better toB.dontC.must notD.dont have to答案:D5.- Excuse me, how much is the jacket? - Its 499 Yuan. _A.Oh, no. Thats OK!B.How do you like it?C.Which do you prefer?D.Would you like to try it on?答案:D第二部分 阅读理解二、阅读理解 This story is about a young man. (这个故事是关于一个年轻人。) He worked very hard at his lessons

25、. He was too busy to have a rest. At last, he couldnt go to sleep. Every night, when he went to bed, he closed his eyes and tried to sleep. But the more he tried, the more he stayed awake. After a while he decided to visit the doctor. The man still looked tired. “Yes,” he said, “I tried counting one

26、, two, three.up to one thousand. But when I reached five hundred and sixty-nine, I began to feel sleepy. I had to get up and drink some tea so that I could go on counting up to one thousand, but then I still couldnt fall asleep.” 6.The young man couldnt go to sleep because he had worked too hard and

27、 became ill.A.TB.F答案:A7.The doctor asked the young man to count numbers while he was lying in bed.A.TB.F答案:A8.The young man returned to the doctors office the next day because he wanted to thank the doctor. A.TB.F答案:B9.The young man counted from 1 to 569 and got up to drink some tea. A.TB.F答案:A10.Th

28、e young man in fact was not able to count numbers. A.TB.F答案:BWhen John and Victoria Falls arrived in New York City for one-year stay, (约翰和维多利亚-福斯到达纽约市准备暂住一年,)they did not bring very many things with them. They had planned either to live in a furnished apartment or to buy used furniture. But they soo

29、n learned about a new system that more and more people are using. The renting of home furnishings (bed, tables, dishes, and so on) has become one of Americas fastest growing businesses.What kinds government officials, them to move frequently from one city to another. They save a lot of trouble and t

30、he cost of moving their they have enough money to buy furniture they really like. Meanwhile, they find they can rent better quality furniture than they could afford to buy.One family, who now keep renting it instead of buying new things. But usually people dont like to tell others about it. The idea

31、 of renting home furnishings is still quite new, and they are not sure what their neighbors might think. 11.Which of the following has become one of Americas fastest growing businesses? A.Selling home furnishings.B.Renting furnished apartments.C.Selling used furniture.D.Renting home furnishings.答案:D

32、12.Why do some people prefer to rent furniture?A.Because the furniture they get in this way is new.B.Because it saves them a lot of money.C.Because it saves them much trouble and money.D.Because they can always get better quality furniture in this way.答案:C13.What can you infer from the passage?A.The

33、 idea of renting furniture is not acceptable.B.Renting furniture is not popular in the couples home town.C.Only those who dont have enough money to rent furniture.D.People usually grow to like the furniture they have rented.答案:B14.Which of the following can best serve as the title of the passage?A.R

34、ent or Buy?B.A New Way of Getting Home Furnishings.C.Furnished Apartments.D.A New Idea.答案:B15.Young people liked renting home furniture because_A.they have less money.B.they dont want to buy old furniture.C.the new furniture is of good quality.D.they dont have much money and dont want to buy the che

35、ap furniture.答案:D二、阅读理解High in the Swiss Alps many years ago, there lived a lonely shepherd(牧羊人)boy who longed for a friend to share his evenings.(很多年以前,在瑞士阿尔卑斯山上住着一个牧羊人,他期望能找到一个朋友在夜晚与他为伴。)One night he saw three old men, each holding a glass.The first old man said:“Drink this liquid and you shall be

36、 victorious in battle.”The second old man said:“I offer you the happiness of music-the horn(号角).”The boy chose the beautiful He had found a friend.So goes the legend(传说) of the horn. First known in the ninth century, the horn was used by herdsmen to call cattle, for its deep tones echoed across the

37、mountainsides. Even today, on a quiet summer evening, its music can be heard floating among the peaks.6.The passage tells us his lonely job about the shepherd boy.A.TB.F答案:A7.The boy choose to drink the glass offered by the last old man because the boy was thirsty.A.TB.F答案:B8.After the shepherd boy

38、found the horn, he discovered it was like a new-found friend.A.TB.F答案:A9.Today the horn is heard in the Swiss Alps when it rains.A.TB.F答案:B10.The Legend of the Horn would be the best title for the passage.A.TB.F答案:AThe residents of 24 Acacia Grove were dissatisfied with the condition of the property

39、, (24号居民对所有权的情况不满意,) so John Preston called a meeting to discuss things last week. At the meeting John suggested setting up a residents committee. Everyone was so worried and angry about the agents inactivity that they agreed, and they disappointed with the management of the flats. The next service

40、payment plans to improve the property. They decided to tell the agent that he must start the work within one month. They all went away very pleased with themselves.11.Why did John Preston call a meeting last week? A.Because the residents were dissatisfied with the present residents committee.B.Becau

41、se the residents were dissatisfied with the bad management of the flats.C.Because some residents requested to change the present residents committee.D.Because he wanted to become Chairman of the committee.答案:B12.Who elected John as Chairman of the committee?A.The agent.B.The residents.C.The committe

42、e.D.Acacia Grove.答案:B13.What does the word inactivity mean in the third sentence in Para. 1?A.WeaknessB.ProgressC.StateD.Lack of actions答案:D14.What does the word due mean in the first sentence of Para. 2?A.to be paidB.properC.owedD.large答案:A15.When did they agree to pay the next service payment?A.At

43、 the end of the month.B.Within one month.C.When they were happy with the plans to improve the property.D.The agent would tell them.答案:C二、阅读理解 Many people like watching TV.(很多人喜欢看电视。)Watching TV is one of the most important activities of the day. TV brings the outside closer to peoples home. Some peo

44、ple say the world is smaller than before because of TV. Whats going on in the other far away? Is there a good sports game somewhere? Whats life in the deepest part of the sea? If you want to answer learn TV also helps to open our minds (思想) . TV often gives us new ideas. We learn newer and better wa

45、ys of doing something.6.Some people say the world is smaller than before because TV brings the outside world closer to people.A.TB.F答案:A7.We can answer many TV questions when we watch TV.A.TB.F答案:B8.People learn better through TV than through radio because people can not only hear but also watch.A.T

46、B.F答案:A9.The sentence “TV also helps to open our minds” means something is wrong with our minds.A.TB.F答案:B10.This passage tells us not to watch TV any more.A.TB.F答案:BThere are three kinds of goals: short-term, medium-range and long-term goals.(人生有三种目标:短期目标、中期目标和长期目标。) Short-term goals are those that

47、 usually deal with current activities, which we can apply on a daily basis. that just as a building is no stronger than its foundation, long-term goals cannot amount to, we should date the occasion and then add new short-term goals that will build on those that have been completed.The intermediate g

48、oals build on the foundation of the short-term goals. They might deal with just one term of you will enforce the belief in your ability to grow and succeed. And as your list of completion dates grow, your motivation and desire will increase.Long-term goals may be related to our dreams of the future.

49、 They might cover five years or more. Life is not a static thing. We should never allow a long-term goal to limit us or our course of action.11.Our long-term goals mean a lot _.A.if we cannot reach solid short-term goalsB.if we complete the short-term goalsC.if we have dreams of the futureD.if we pu

50、t forward some plans答案:B12.New short-term goals are built upon_.A.a daily basisB.your achievement in a weekC.current activitiesD.the goals that have been completed答案:D13.When we complete each step of our goals, _.A.we will win final successB.we are overwhelmedC.we will build up our confidence to ach

51、ieve successD.we should have strong desire for setting new goals答案:C14.What is the main idea of this passage? _A.Life is a dynamic thing.B.We should set up long-term goals.C.Different kinds of goals in life.D.The limitation of long-term goals.答案:C15.Which of the following statements is wrong accordi

52、ng to the passage? _A.The long-term goals cannot amount to very much without achieving short-term goals.B.The intermediate goals build on the foundation of the short-term goals.C.Life is a static thing, thus never allowing a long-term goal to limit us.D.We should often add new short-term goals to wh

53、at have been completed.答案:C二、阅读理解 Mr. Hodges was the owner and editor of a small newspaper. (霍奇斯先生是一家小报社的老板兼编辑。) He always tried to bring his readers the latest news. One day, he received an exciting had just come through a big flood in a village printed it in his paper that evening. He was delighte

54、d had got hold of the story. Unfortunately, however, angry been tricked, so in the next days Today, we are proud to say bring our readers the news that yesterdays story was quite false.6.Mr. Hodges always tries to bring to his readers a lot of pleasure. A.TB.F答案:B7.A big flood up in the mountains was the news that someone gave Mr. Hodges one day.A.TB.F答案:A8.After Mr. Hodges received the news, he published it right

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论