版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、课时作业 (十四) Unit 5 First aidSection 皿 Learning about Language & Using Language I 单句语法填空1 Dontput so much(press) on thechildren.It harmsfulto their health.OK,I won t. 答案: pressure2They have earned lots of money,so I(firm)believe thatthe business is a success.答案: firmly3 He said(mild) to me that hedidn
2、mtean to upset me.答案: mildly4 Though(warn) again and again, the young man stilldrove after drinking ,leading to his being fined.答案: warned5 There is little doubtyou will be able to judge truth anderror if you have confidence in yourself.答案: that6 It vsital that a successful movie (pay) muchattention
3、 to its theme and the fgi ures characters.答案: (should) pay7 Due to lack of (treat),some patients rescued from theruins died soon.答案: treatment8 The burning plastic gave off (poison) gas,which is harmful to our health.答案: poisonous9He was(injury) seriously,which caused him to be absentfrom the 2010 W
4、orld Cup.答案: injured 10As far as I mconcerned,reading isvital importance inlanguage learning.答案: ofn .完成句子1he is the very personyou are looking for.毫无疑问,他就是你正在寻找的那个人。 答案: There is no doubt that 2 Wein theclassrooma strangerknocked at the door.我们正在教室里学习,这时有个陌生人敲门。 答案: were studying; when 3 Mr Lihe sa
5、w on TV yesterday.他昨天在电视上看到的是李先生。答案: It was; who/that4 Hes a writer , in other words , he makes his living.他是一个作家,换句话说,他靠写作谋生。 答案: by writing5 The heavy rainusplaying football.下大雨了,我们不能踢足球了。答案: prevented; from6. , you can drive your car to Qingdao.如果可能,你可以开车去青岛。答案: If possible皿.阅读理解Would you be happ
6、ier if you spent more time discussing the state of the world and the meaning of life and less time talking about the weather?It may sound counterintuitive , but people who spend more of their day having deep discussions and less time on small talk seem to be happier, said Matthias Mehl , a psycholog
7、ist who published a study in Psychological Scienee“ We found this so interesting because it could have gone the other way people usually believe that as long as you surf on the shallow (浅 的)level of life you r曲appy, and if you go into the depths 深度)you ll be unhappy ” Dr.Mehl said.But,he suggested d
8、eep conversations seemed to hold the key to happ in ess for two main reas ons both because huma n beings are drive n to find and create meaning in their lives and because we are social ani mals who want and n eed to conn ect with other people.“ By maki ng meanin gful conv ersati ons,we man age to wo
9、rk out the meaning of this world,” Dr.Mehl said. “And,as you find this meaning, you connect with your partner, and we know that interpersonal (人与人之间的)conn ecti on and com muni cati on is a basis of happ in ess”The study involved 79 college students wearing an electronic recorder that recorded their
10、conversation every 12.5 minutes for four days.Researchersthen went through the tapes and classified (分类 ) the conversation as small talk about the weather or having watched a TV show,and more meaningful talk about current affairs,philosophy,or the role of education.A conversation about a TV show was
11、ntalways considered small talk;it could be classified as deep if the speakers studied the characters.The research found that about 45.9 percent of the days conversations the happiest person had were important and serio,uswhile only 21.8 percent of the unhappiest person sconversations were important
12、and serious.Small talk made up only 10 percent of the happiest person cosnversations, while it made up almost three times as much of the unhappiestperson csonversations.Next, Dr.Mehl wants to see if people can actually make themselves happier by having more deep conversations.语篇解读 本文是说明文。一项最新研究认为深度交
13、流有利于增 进人的幸福感。1What does the underlined word“counterintuitive in Pa”ragraph 2 mean?A Against expectation.B Widely known.C Obvious or natural.D Scientific and true.解析: 词义猜测题。文章先介绍了最新的研究成果 people who spend more of their day having deep discussions and less time on small talk seem to be happie,r 下文中又说 p
14、eople usually believe that as long as you surf on the shallow level of life youre happy, 由此可知,最 新研究得出的结论和人们固有的观念是不一样的,所以 A 项正确。答案: A2According to the research, which of the following most probably makes you happier in general?A Talking about the weather.BTalking about a TV show.CTalking about philos
15、ophy.DTalking about fashion.解析: 细节理解题。根据研究者的分类,一般而言,A、B、D项都是small talk,只有C项是deep conversations根据该研究,deep conv ersatio ns会让人更快乐。答案: C3The author of the text seems to.A believe the more deep talk, the happierBdoubt the conclusions of the researchCbe confused about the researchDreport fairly on the res
16、earch解析: 观点态度题。本文是一篇说明文,介绍了一项最新研究 成果及其研究的过程。文章大量引用了研究者的观点以及研究数据, 作者并没有在文中表达自己的观点,所以正确答案是 D。答案: D4Whatrsthe best title for the text?What is deep talk?Talk deeply, be happy?How to talk deeply?D. Suggestions on conversation解析:标题归纳题。文章介绍了一项最新的研究deepconv ersatio ns会让人更快乐,并且介绍了研究的过程,解释了原因答案:BSt John Ambul
17、anee, Australia leading provider of first aid training with nearly 400,000 participants annually, is internationally recognized as a First Aid Trainer.National medical and technical organizations give a license to the content of our courses , ensuring we teach the latest tech niq ues and revise our
18、course content regularly to meet both international and Australian standards.With over 100 years experienee in first aid training , you llfind both our public and custom-desig ned courses are well equipped to meet cha nging n eeds.The mai n courses offered by St Joh n Ambula nee Australia are Emerge
19、ncy First AidThis St John Ambulance first aid course will provide you with the skills to man age emerge ncy first aid situati ons, in cludi ng managing the uncon scious patie nt perform ing CPR (心肺复苏术),con troll ing bleed ing and managing other life threatening situations.lt is suitable to both peop
20、le in workplaces and members of the public who want to be able to man age an emergency first aid situation.Apply First AidThe most popular St John Ambulance first aid course covers a broad range of topics to enable participants to confidently manage emergency situations, providing care for the ill o
21、r injured until medical aid arrives.It is suitable to both people in workplaces and members of the public who want training in first aid.Most workplaces require a specific number of people to successfully complete this qualification.The Apply First Aid qualification remains legal for three years.Occ
22、upational First AidThis is the most advanced St John cours,e specifically designed for people employed as a first aider and those eager to be employed as one.It covers Advanced First Aid as well as maintaining first aid equipment and resources.Entry to this course requires a current Senior First Aid
23、 certificate.This qualification remains legal for three years ,during which time an Occupational First Aid refresher course must be completed.Remote Area First AidThis course is designed to meet the first aid needs of bushwalker,s climbers,cavers,outdoor/adventure instructors,wilderness guides,or pe
24、ople who work and live in remote locations.This qualification remains legal for three years,during which time a recertification course must be completed.语篇解读 本文介绍了 St John Ambulance 所提供的不同急救课 程。5 According to the passage, St John Ambulance.A has trained 400,000 people altogetherB is the biggest firs
25、t aid provider in AustraliaC is funded by the governmentD offers first aid courses that are constantly progressing 解析: 细节理解题。根据第一段中 revise our course contentregularly to meet both intern atio nal and Australia n sta ndards可知,圣约 翰急救培训中心提供的急救课程是动态变化的。答案: D6Which of the following courses attracts the m
26、ost students for StJohn Ambulance?A Emergency First Aid.BApply First Aid.CRemote Area First Aid.DOccupational First Aid.解析: 细节理解题。根据第二种课程的描述中出现了 The mostpopular St John Ambulanee first aid course可知答案选 B。答案: B7Mary, who hopes to work as a professional first aider in the workplace, should take the cou
27、rse.A Emergency First AidB Apply First AidCOccupational First AidDRemote Area First Aid解析: 推理判断题。根据第三个小标题下 This is the most advanced St John cours,e specifically designed for people employed as a first aider and those eager to be employed as or可知答案为 C。答案: C8 From the passage we can know Remote Area
28、First Aid.A is suitable for males to learnB mainly aims to help adventurersC offers training for freeD provides care for the poor解析: 推理判断题。根据最后一段的 This course is designed to meet the first aid needs of bushwalkers , climbers , cavers , outdoor/adventure instructors,wilderness guides,or people who work and live in remote locations.可知答案为 B。答案: BIV .短文改错Dear Editor,Recently several small shops around our school have started a new business calling“school lottery ”Each lottery
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 领先科技基金从业考试及答案解析
- 团队人员考核绩效表高绩效标准的搭建
- 2025年医疗保健行业医疗信息化发展与健康管理服务应用报告
- 采购成本控制分析工具
- 2025年八上物理单元试卷及答案
- 水利水电安全员c证考试题库及答案解析
- 宁德时代新能源岗前考试及答案解析
- 食品安全培训选择题库及答案解析
- 银行从业考试标准及答案解析
- 2025年农业种植业智慧农业与物联网应用研究报告及未来发展趋势预测
- 2025年深度解析Palantir报告
- 中国金属防腐产业市场发展动态及前景模式分析报告2025-2030年
- 《服务理念与技巧》课件
- 有限空间作业安全协议书范本
- 2025年1月山西、陕西、宁夏、青海普通高等学校招生考试适应性测试(八省联考)化学试题(含答案)
- 提高手术安全核查正确率PDCA医院改善项目申报书
- 2025年高考语文第二轮复习:章回小说(教师版)
- GB 4396-2024二氧化碳灭火剂
- 初中学校教学常规管理制度
- 处方权调剂权培训
- 《课堂管理方法与技巧》课件
评论
0/150
提交评论