 
         
         
         
         
        下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、课时作业 31 Unit 1 Living well一、单元扣点训练1 短语填空in other words; out of breath; i n particular; adapt to; have trouble; sit around; meet with; bump in to; at a time; in comfort1. By the roadside several young girls werelook ing bored.2 . No matter what difficulty you , you must carry out your pla n.3. The li
2、ttle boy tossed the pea nuts intohis mouth one.4. The busthe back of the car.Luckily n obody was hurt.5. I like to travel, so I alwaysgo first class on the ship.6. Most students have little difficulty college life.7. They asked him to leave,he was fired.8. Is there anythingyoud like for dinner?9. He
3、s beenmaking himself un derstood in En glish.10. We werehalfway up themou ntain.答案 1.sitting around 2.meet with3.at a time4.bumped into 5in comfort6. adapti ng to7 . in other words 8.in particular9. hav ing trouble10. out of breathn .完成句子1. Hardly had I opened the door when herushed into the office.
4、我一打开门他就上气不接下气地冲进 了办公室。答案 out of breath2. When you go to a new country, youmustnew customs.当你去一个新的国家时,你必须适应新的习俗。答案 adapt yourself to3. You need not come here any more. , you are fired.这里了,也就是说你被解雇 了。答案 In other words4 . He may have some shortcomings,but, he is a good stude nt.他也许有缺点,但总而言之,他是个好 学生。答案
5、all in all5 . Why your parents so?你父母为什么那么生你的气?答案are; anno yed with you6. Reciting as many articles as you canwillyour writi ng.尽可能多地背诵文章对你的写作有益。答案 be ben eficial to7. My father the companygen eral man ager last year.我父亲去年从公司辞去了总经理的职 务。答案resig ned from; as8Weusedtoour dreams.我们过去常闲坐着讨论我们的梦想。答案 sit a
6、round discuss ing9. Mr. Green will in thefollowi ng mon ths.在随后的几个月里格林先生将指挥这 支乐队。答案 con duct the band10. The soil in this areagrow ing wheat.这个地区的土壤适宜种小麦。答案 is suitable for二、阅读理解(2015湖北卷)“I see youve got a bit of water on your coat, ” said the man at the petrol station. “Is it raining out there ?”“
7、No , its prettynice, ” I replied , checking my sleeve. “Oh, right. A pony (马驹)bit me earlier. ”As it happened, the bite was virtually painless: more the kind of small bite you might get from a naughty child. The pony responsible was queuing up for some ice cream in the car park near Haytor, and perh
8、aps thought rd jumped in ahead of him.The reason why the ponies here are naughty is that Haytor is a tourist-heavy area and tourists are con sta ntly feeli ng the ponies foods, despite sig ns asking them not to. By feed ing the poni es, tourists in crease the risk of them getting hit by a car, and m
9、ake them harder to gather duri ng the areas annual pony drift (迁移).The purpose of a pony drift is to gather them up so their health can be checked, the baby ones can be stopped from feeding on their mothers milk , and those whove gone beyond their limited area can be returned to their correct area.
10、Some of them are also later sold, in order to limit the number of ponies accord ing to the rules set by Natural En gla nd.Three weeks ago, I witnessed a small near-disaster a few miles west of here. While walk in g, I no ticed a pony roll over on his back.“ Hello !” I said to him, assuming he was ju
11、st rolli ng for fun, but he was very still and, as I got closer, I saw him kicking his legs in the air and breathing heavily. I began to properly worry about him. Fortunately, I man aged to get in touch with a Dartmoors Livestock Protection officer and send her a photo. The officer immediately sent
12、a local farmer out to check on the pony. The pony had actually bee n trapped betwee n two rocks. The farmer freed him, and he bega n to run happily around aga in.Dartmoor has 1,000 or so ponies, who play a critical role in creating the diversity of species in this area. Many people are work ing hard
13、 to preserve these ponies, and trying to come up with pla ns to find a susta in able (可持 续的)future for one of Dartmoors most financially- troubled elements.语篇解读本文介绍了英国达特穆尔草原的马驹保护项目。1. Why are tourists asked not to feed the poni es?A. To protect the tourists from being bitte n.B. To keep the ponies o
14、ff the petrol stati on.C. To avoid putt ing the ponies in dan ger.D. To preve nt the ponies from fighti ng.答案与解析 C考查细节理解。根据第三段中的 “ By feeding the ponies, tourists in crease the risk of them gett ing hit by a car, and make them harder to gather” 可知,不让 游客喂马驹是为了保护这里的马驹免遭危险。故选Co2. One of the purposes of
15、 the annual ponydrift is.A. to feed baby ponies on milkB. to con trol the n umber of poniesC. to expa nd the habitat for poniesD. to sell the ponies at a good price答案与解析B 考查细节理解。第四段提到每年一度的马驹迁移的目的:把马驹聚集在一起,检查马驹的健康状况;让小马 驹不再吃母乳;跑出限制区域的马驹能够返 回正确的区域;把有些马驹卖掉,以按照Natural England的规定限制马驹的数量。四个选项中只有B项是马驹迁移的目的
16、之一。3. What was the authors first reaction whe n he saw a pony roll on its back?A. He freed it from the trap.B. He called a protection officer.C. He worried about it very much.D. He thought of it as being n aughty.答案与解析D考查细节理解。根据第五段的内容,当作者看到这头马驹在地上 打滚的时候,他以为它只是为了嬉戏,后来 才开始为它担心,并且打电话联系相关的官 员,因此选D。4. Wh
17、at does the author imply about the preservati on of Dartmoors poni es?A. It lacks peoples in volveme nt.B. It costs a large amo unt of money.C. It will affect tourism in Dartmoor.D. It has caused an imbala nee of species. 答案与解析 B考查推理判断。根据最后一段中的“Many people are workinghard.one of Dartmoors most finan
18、cially- troubled elements” 可以判断,很 多人都在努力保护这些马驹,帮忙想办法为 达特穆尔的这个被金融所困扰的项目寻找 可持续发展的未来。由此可推知,该保护项 目缺少资金,保护这里的马驹会花费很多 钱,因此选B。三、完形填空(2016黑龙江大庆质检)I believe differe nt people have experie need differe nt adolesce nee. I must admit I was still an angry _1_ in my first year of college. My _2_ was that my paren
19、ts did nt please me at all.Our finan ces were _3_, so I chose to go to a(n) _4_ college and take a bus to classes every day. One day I had a(n) _5_ fight with my father. We both exploded into shouts. I 6 out of the house and missed my bus to school.I rushed all the way to school. As I _7_ across the
20、 campus toward my class, I sudde nly realized I did nt have the _8_ that was due: a thought card. My professor asked us to _9_ an index card with our names and the dates every Tuesda y. _10_ what was on the rest of the card, we could write a thought, a questi on or somethi ng else.Now, outside the d
21、oor, ten minutes later, I took an in dex card. _11 to write someth ing on it, I could only thi nk about the _12 Id just had with my dad. I wrote “I am the son of an idiot ! ”,then _13into the room,and han ded it to our professor.Next day, our professor14_ thethought cards and I _15- he wrote, “ What does the son of an idiot do with the rest of his life ?” The professor
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 落地活动抽奖活动方案
- 话剧观看活动方案
- 营销科学沙龙活动方案
- 返利商城活动方案
- 连锁药房培训活动方案
- 衣服卖场活动方案
- 足球年会游戏活动方案
- 评论送礼活动方案
- 运动中队活动方案
- 2025年低空经济税收优惠政策效果分析及优化方案研究报告
- 空间构成课件
- 司法鉴定机构质量管理体系文件范本
- 数字经济知识培训内容课件
- 2025年银行从业资格考试真题试卷:银行财务会计案例分析
- 2025年国家管网集团高校毕业生招聘945人正式启动笔试参考题库附带答案详解
- 分辨鞋子的左右课件
- GB/T 41304.5-2025知识管理方法和工具第5部分:组织知识管理成熟度评估
- 高空灯具安装施工方案
- 2025年国家电投校园招聘笔试备考试题及答案解析
- 2025执业药师模考模拟试题(历年真题)附答案详解
- 影视行业AI内容生成与创意方案
 
            
评论
0/150
提交评论