[语言类考试复习资料大全]大学三级(B)分类模拟210_第1页
[语言类考试复习资料大全]大学三级(B)分类模拟210_第2页
[语言类考试复习资料大全]大学三级(B)分类模拟210_第3页
[语言类考试复习资料大全]大学三级(B)分类模拟210_第4页
[语言类考试复习资料大全]大学三级(B)分类模拟210_第5页
已阅读5页,还剩8页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、书山有路勤为径,学海无涯苦作舟。祝愿天下莘莘学子:学业有成,金榜题名!语言类考试复习资料大全大学三级(B)分类模拟210大学三级(B)分类模拟210Reading ComprehensionTask 1 Some cities have planned their transportation systems for car owners. That is what Los Angeles did. Los Angeles decided to build highways for cars rather than spending money on public transportation

2、. This decision was suitable for Los Angeles. The city grew outward instead of upward. Los Angeles never built many tall apartment buildings. Instead, people lived in houses with gardens. In Los Angeles, most people drive cars to work. And every car has to have a parking space. So many buildings whe

3、re people work also have parking lots. Los Angeles also became a city without a Central Business District (CBD). If a city has a CBD, crowds of people rush into it every day to work. If people drive to work, they need lots of road space. So Los Angeles developed several business districts and built

4、homes and other buildings in between the districts. This required more roads and parking spaces. Some people defend this growth pattern. They say Los Angeles is the city of the future. 1. According to the passage, Los Angeles is a city where _.A.there is no public transportation systemB.more money i

5、s spent on highways for carsC.more money is spent on public transportation systemsD.public transportation is more developed than in other cities答案:B解析 细节题。题目询问洛杉矶是个怎样的城市。文章第一段第三句提供了正确答案,所以选B。2. The city grew outward instead of upward (Line 1, Para. 2) means _.A.the city became more spread out instea

6、d of growing tallerB.there were fewer small houses than tall buildingsC.rapid development took place in the city centerD.many tall buildings could be found in the city答案:A解析 释义题。题目询问引号中的话是什么意思。文章第二段最后两句话,是对引号内容的进一步解释说明,因此选项A最符合题意。3. According to the passage, if a city has several business districts,

7、 _.A.people wont have to drive to work every dayB.there have to be more roads and parking spacesC.companies would be located in between the districtsD.there would be no need to build parking spaces within the districts答案:B解析 推理题。题目询问假如一个城市有数个商业区会如何。文章第五段第二句提供了正确答案,因此选B。4. According to the growth pat

8、tern of Los Angeles, homes were mainly built _.A.in the city centerB.along the main roadsC.around business districtsD.within the business districts答案:D解析 细节题。题目询问根据洛杉矶的发展模式,房屋主要建造在什么地方。根据第五段第一句可知正确答案为D。5. The passage is mainly about _.A.the construction of parking spaces in Los AngelesB.the new grow

9、th pattern of the city of Los AngelesC.the public transportation system in Los AngelesD.the problem of traffic jams in Los Angeles答案:B解析 主旨题。题目询问文章谈论的主要内容。根据内容,能明显看出通篇文章介绍的都是洛杉矶新的发展模式,因此选项B最符合题意。Task 2 Football is, I believe, the most popular game in England: one has only to go to one of the importa

10、nt matches to see this. Rich and poor, young and old, one can see them all there, shouting for one side or the other. To a stranger, one of the most surprising things about football in England is the great knowledge of the game which even the smallest boy seems to have. He can tell you the names of

11、the players in most of the important teams. He has pictures of them and knows the results of large numbers of matches. He will tell you who he expects will win such and such a match, and his opinion is usually as good as that of men three or four times his age. Most schools in England take football

12、seriously much more seriously than nearly all European schools, where lessons are all that are important, and games are left for the children themselves. In England, it is believed that education is not only a matter of filling a boys mind with facts in the classroom, education also means the traini

13、ng of character; and one of the best ways of training character is by means of games, especially team games, where the boy or girl has to learn to work with others for his team, instead of working for himself alone. The school therefore plans games and matches for its pupils. Football is a good team

14、 game, it is good both for the body and the mind. That is why it is every schools game in England. 1. In the first sentence, by this the author means _.A.people often go to a football gameB.people, rich and poor, young and old, play footballC.football is the most popular game in EnglandD.people usua

15、lly shout at each other in a football match答案:C本题为细节题。第一句中的this回指前面的句子Football is, I believe, the most popular game in England。故选C。2. At football matches, people often _ one team or the other by shouting.A.beatB.win overC.laugh atD.support答案:D本题为细节推理题。从第一段最后一句. one can see them all there,shouting fo

16、r one side or the other可知,人们在赛场为各自的足球队摇旗呐喊,以示支持。故D为正确答案。3. In almost all European schools, lessons are _.A.left for the children themselvesB.what the children like bestC.as important as football gamesD.considered the most important答案:D本题为细节推理题。从第三段第一句European schools,where lessons are all that are i

17、mportant就可得出答案。4. In England, education means _.A.filling a boys mind with storiesB.more than the teaching of knowledgeC.the teaching of knowledge onlyD.training character by means of football games答案:B本题为细节推理题。作者在第三段说明了在英国,教育不仅仅意味着在课堂上用课本知识塞满孩子的脑袋,它还意味着对孩子个性的培养。因此选B是正确的。5. From the passage, we lear

18、n that _.A.schools in England make use of football games for the training of characterB.football is the second most popular game in EnglandC.football is more important than lessonsD.only some schools in England have football games答案:A本题为全文主旨题。首先文章阐述了足球是英国最流行的游戏,然后说明由于这种集体游戏是培养孩子个性的最好方法之一,它成了英国每个学校都有

19、的游戏项目。由此得出答案A。Task 3E-mail or Call Tip Line(举报热线) Have you seen a crime being committed(犯罪) on a bus, train, or near a bus stop, or train station? If you do, e-mail us or call Tip Line. Tip Line If you would rather give your information by telephone, call the Police Tip Line at 612-349- 7222. You ca

20、n leave information anonymously(匿名地) or leave your name and phone number and an officer will call you back. Call an Officer You can speak directly to any police department staff member who receives the call weekdays, 8:00 to 16:00. Call 612-349-7200. Contact the Chief If you havent received any repl

21、y to your Tip Line information for half a day, directly call 612-349-7100 or e-mail: chief . Report on Crime Use Tip Line 1) Tip Line number: 612-349-7222 2)Ways of reporting: Give 1 anonymously; Leave your name and telephone number, and wait for an officer to 2 . Call the Police Dir

22、ectly 1)Service time: weekdays, 3 2)Telephone number: 4 Contact the Chief 1)Reason: receiving no reply to your Tip information for 5 ; 2)Telephone number: 612-349-7100 1.答案: information2.答案: call yon back3.答案: 8:00-16:004.答案: 612-349-72005.答案: half a dayTask 4Acomputer language Bintegrated circuit C

23、symbolic language Ddigital computer Emicrocomputer Fdata processing Gmonitor Hto update Icompact disc Jmagnetic storage Kprinted circuit Lprintout Monline processing Nterminal unit Okeyboard Pmachine language Qflow chart Rinput Stime sharing 1. _符号语言 _更新答案: C H2. _打印输出 _集成电路答案: L B3. _数字计算机 _键盘答案: D

24、 O4. _数据处理 _输入答案: F R5. _显示器 _磁盘存储器答案: G JTask 5 34, Block A, 15th Floor Blake Avenue Singapore 18 15th February, 2008 The Editor Readers Write The New Echo Alexandra Road Singapore 3 Dear Sir, I must write through your column to thank the gentleman who very kindly helped me and my family a few nigh

25、ts ago. It was raining heavily at the time and my car had broken down along a lonely stretch outside the city. It was also very dark. I tried to repair the car myself but could not find out what was wrong with the engine. By then I was completely wet. I was shivering with cold when a young man stopp

26、ed his car to help. He drove my family home first and later came back with a mechanic. He did not leave until the mechanic restarted my car and I was on my way home again. It was then that I found out I did not even know his name. Thank you, young man, whoever and wherever you are. Yours faithfully, Chen Yuan 1. What is the name of the newspaper?答案:The New Echo解析 正式信件的右上角是写信人的地址和写信日期,接着靠左边顶格是收信人的地址。故报纸的名称出现在靠左边的第三行信息“The New Echo”。2. What is the purpose of Mr.

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论