下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、(2019新教材)北师大版新课标英语必修一课时分层作业3+Language+Points (m)(Writing+WorkshopViewing+Workshop+&+Reading+Club ) +Word 版含解析(Writing+WorkshopViewing+Workshop+&+Reading+Club ) +Word 版含解析课时分层作业(三)语言知识练习周基础I .单句语法填空1. It is reported(report)that 20 people were killed in the accident.2. Until finished(finish) ,
2、 the problem was a continuous worry to me.3. Your experience has been a most entertaining(entertain)one.4. Don't try to cut in while others are talking.5. This is the role that you will play in this film.6. He made a quick adaptation(adapt)to the new environment.7. My wife is three years senior
3、jo me.8. His disappearance is being looked into by the police.9. He presented her with a bunch of flowers.10. I came across an old friend in changed circumstances.H .完成句子1.她沿着河堤边走边唱着流行歌曲。While (she was)walking along the river bank, she was singing a pop song.2,她一直等到女儿回来才去睡觉。She didn't go to bed
4、until her daughter came back.3 .人们相信阅读可增加我们的知识、扩大我们的心胸。It is believed that reading increases our knowledge and broadens our mind.4 .他一到那里便开始下雪。The moment he gets there it begins to snow.5 .不是父亲而是母亲出席此仪式。Not father but mother was present at the ceremony.高考题型练习提能力阅读理解When my students ask me why I live
5、 in a tiny house, they ask it in light of all the “sacrifices(牺牲)" I am making.They know that I have moved from a large apartment in the city to a small custom-built home on wheels in the backyard woods.They know I forego running water, Internet connection, sewage。水道),and reliable phone recepti
6、on.However, it was possible for me to be truly happy while living with very few material things.My body responded well, in health, fitness and mood, to a schedule more consistent。致的)with the natural day and night cycle.Observing the daily sunset hosting friends for days at a time, reading, writing l
7、etters to my families and friends and exploring natural wonders in my spare time all were free and invaluable experiences.What was necessary to my survival proved to be a rather short list healthy food, clean and drinkable water, heat source, weather-protecting shelter, weather-suitable clothing, eq
8、ually important friends and mental and physical stimulations刺激).When I returned to life in the US, I couldn't help but sensea deep and uneasy belief that life suddenly changed.I felt disconnected with many things the earth, others, my food source, my waste disposal, the natural cycle of my body
9、and the productive interests.These are the things I once cared for but now find myself too busy to enjoy.How was it that I was earning literally 40 times my Peace Corps salary and was less healthy, satisfied and intentional in my daily schedule? I found myself asking 一 what is it to be rich anyway?
10、Therefore, last August I let go of most of my possessions and moved into a tiny house on wheels because I wanted to see if I could live a more enjoyable lifestyle.So far so good.No inconvenience has made up for the many positive benefits that continue to come from this change in lifestyle.I believe
11、that I have made the right decision.【语篇解读】作者不愿生活在大城市,宁愿贴近大自然生活,简单、健康、快乐,且更适合她自己。1. What does the underlined word “forego" in the first paragraph probably mean?A. Give up.B. Take along.C. Care for.D. Go after.A 词义猜测题。根据前文的描述,作者以前生活在城市的大房子里,现在 生活在树林里一个移动的自主建造的小房子里,没有自来水,因特网,手机等这 些现代化的东西,故此处为 “放弃”
12、的意思,因此答案为A。2. What interested the author most when living in the tiny house?A. The natural living schedule.B. Busy and invaluable experiences.C. The happiness of the simple life.D. The very few material possessions.C 细节理解题。根据第二段首句 “However, it was possible for me to be truly happy while living with
13、very few material things. ” 可知,最吸引作者的还是简单的生 活带来的快乐,故答案为C。3. What did the author feel when she returned to the US?A. She was behind the times.B. She wouldn't enjoy the modern life.C. She was rich enough to enjoy the city life.D. She was disconnected with the outside world.B 推理判断题。根据最后一段中的“When I
14、returned to life in the US, Icouldn't help but sense a deep and uneasy belief that life suddenly changed.” 和“These are the things I once cared for but now find myself too busy to enjoy.可知,她无法离开大自然的生活,享受不了现代化的生活模式,故答案为 Bo BWe are what we eat.That is an old expression, but one worth knowing.A rece
15、nt look at diets around the world shows that people who eat healthy food and not too much of it live longer.But which areas of the world have the best diets? Researchers found that foods in some of the healthiest diets Mediterranean diet, New Nordic diet, Japanese diet and French diet- may be very d
16、ifferent, but they are all heavy on local and seasonal foods which include more vegetables and seafood and less red meat.Mediterranean diet contains lots of fruits, vegetables whole grains, nuts and olive oil.The diet has proper amounts of fish and poultry(家禽肉).Red meat and foods high in sugar and s
17、alt are not big parts of this diet.New Nordic diet has whole grains like oats and rye, vegetables such as carrots broccoli and eggs, seafood, fruits , oil, low-fat milk and cheese.Sugary desserts are not common in this diet.Japanese people are some of the longest living people on the planet with wom
18、en up to 87 years old and men up to 80.The Japanese diet is the reason for such lengths of life.The diet has many foods that are low in calories and high in nutrients.Japanese people eat a lot of seaweedtofu, flee, vegetables and fish.The tradition there is to stop eating when your stomach feels 80
19、percent full.However, French people eat fatty foods but do not get fat.And they live a long time.This phenomenon is called the “ French ParadoX' . The reason why the French eat fatty foods without getting fat may be simple.They eat less.Serving sizes in French restaurants and of products sold in
20、 stores are smaller than those in most countries.And generally speaking, most French people do not snack.This means they do not eat food between meals.【语篇解读】本文介绍了最健康的饮食。4. What do we know about the healthiest diets around the world?A. They contain abundant calories.B. They tend to be expensive.C. Th
21、ey share certain similarities.D. They reflect popular tastes.C 推理判断题。根据第一段中的 “may be very different, but they are all heavy on local and seasonal foods, which include more vegetables and seafood and less red meaf可知,尽管有不同之处,但世界上最健康的饮食都使用很多当地的和时令 的食物,包括更多的蔬菜和海鲜,更少的红肉。由此可知,世界上最健康的饮食有一定的相似之处,故选 C项。5. What is considered as a harmful eating habit in Japanese tradition?A. Going low in cal
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 九类消防安全事件解析
- 安全生产教学案例讲解
- 2025年中国科学院深海科学与工程研究所招聘深海资源开发研究室招聘自动化工程师备考题库及完整答案详解一套
- 2025年桃园中学招聘历史、化学教师备考题库参考答案详解
- 2026年兴业银行广州分行校园招聘备考题库及一套完整答案详解
- 陵水黎族自治县妇幼保健院2025年公开招聘编外人员备考题库及参考答案详解
- 黄埔区2025年第二次招聘社区专职工作人员备考题库及一套答案详解
- 2025年中企耘鲜(浙江)冷链科技有限公司招聘5人备考题库及完整答案详解一套
- 办公用品管理
- 2025年未央区大明宫社区卫生服务中心中医科招聘康复治疗师、中医医师各1名备考题库含答案详解
- 2024年江苏省高中信息技术合格考真题Python操作题第八套试卷及答案
- 【未知机构】华为公司战略规划和落地方法之五看三定工具解析
- 企业微信指导手册管理员版
- 班车服务项目服务方案
- 全国优质课一等奖初中七年级地理《天气和气候》课件
- 工程预算审核方案
- 《关联交易面面观》课件
- (完整word版)劳动合同书(电子版)正规范本(通用版)
- 2023年38家新闻传播类研究生考试真题
- 高中班主任带班育人方略【6篇】
- 山东省2022年冬季普通高中学业水平合格考试(1)数学试卷(含解析)
评论
0/150
提交评论