




版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、Unit 2 The Uni ted Kin gdom单元检测i阅读理解AMore than a decade after they first met on Mount Bamian in western Hunan province,a photographer from Shen zhe n, has kept his promise of finding funding for a young woma n whose armswere amputated( 截肢)as a child.Chen Yon ghe ng has take n about 5,000 photos of X
2、ia ng Lip ing, who he first met whe n she was 13in December 2002. She appeared on a hillside as he was coming dow n the mountain, followed by twoother children,carrying large bundles(扌捆)of straw on theirbacks. Intrigued by the sight, Chen raised his camera to take a picture of the three but it was t
3、hen thathe noticed the sleeves of the girl in red blowing in the wind. He approached and touched the girls sleeves,only to discover there were no arms in side.After returning home and reviewing his photographs, Chen decided he had to findthe girl aga in. Che n fin allyfound the girl one year later.H
4、e lear ned that she touchedan exposed electrical wire when she was only 4 and had to have both her arms amputated. It was thenthat an idea occurred to him hand in his pictures of Xiang to the World Press Photo Con test, whichoffers a 10,000 euro ($11,080) top prize. From 2003 to 2013, Che n visited
5、the family and took photosof Xia ng every year. He en tered the con test every year, but every time he failed to win the top prize. Thatwas un tilDecember last year,when his pictures caught the attention of journalists ata photoexhibition. After the photos were published online in June, 2016, they w
6、ere viewedmore than 100 million times and attracted more than 80,000 comments. With the support of the ChinaSocial Assista nee Foun dati on, more tha n 300,000 yua n was don ated to Xia ng. She now has morecon fide nce and told me over phone that she wants to ope n an on li ne store, Chen said.1. Ch
7、en Yon ghe ng first met with Xia ng Lip ing whe n she_._hospitalA. was tak ing part in a con testB.was being treated in-2 -C. was traveling with her familyD. had already had herarms amputated2. The un derl ined word I ntrigued can be replaced by “”.A. TerrifiedB. AttractedC. ShockedD.Touched3. What
8、can we know about Xia ng Lip ing?A. She lost her arms because of a car accide nt.B. She will use the donated money to help others.C. Her photos caught great atte nti on of on li ne viewers.D. She ope ned an on li ne store together with Chen Yon ghe ng.4. What does the passage mainly talk about?A. A
9、photographer helps a disabled girl by record ing her life.B. A photographer won the top prize by his stro ng will.C. A girl who lost her arms lives a hard life.D. One will be rewarded by help ing others.BThe Museum: The Charles Dicke ns Museum in London is the world s most importa nt collect ionof m
10、aterial relati ng to the greatVictoria nno velistand socialcomme ntator( 时事评论员 ).The only survivi ng London home of Dicke ns(from 1837 un til 1839)wasopened as a museum in 1925 and is still welcoming visitors from all over the world. On four floors, visitorscan see paintings, rare editions, manuscri
11、pts(手 稿),originalfurnitureand many items relating tothe life of one of the most popularand beloved personalities of the Victorian age.Opening Hours :The Museumis ope n from Mon days to Saturdays 10:00 17:00; Sun days 11:00 17:00.Last admissi on is 30 minu tes before clos ing time.Special opening tim
12、es can be arranged for groups, who may wish to book a private view.Admissi on ChargesAdults: 5.00; Stude nts: 4.00; Sen iors: 4.00; Childre n: 3.00; Families: 14.00- 3 -( 2 adults & up to five children)Group Rates :For a group of 10 or more, a special group rate of 4.00 each applies. Children willst
13、ill be admitted for 3.00 each.Access: Weare constantly working to improve access to the Museumand its collection.Our current projectsinvolve the fittingof a wheelchair ramp(波道)for better access,a customer care kit and an audio tour for visitors with impaired(受损的 )vision. OurHandling Sessions are als
14、o suitable for the visually(视觉上地 )impaired. The Museumhas developed an online virtual(虚拟的 )tour through the Museum. Click here to visitall the rooms in the Museum online.Hire the Museum: The Museum can be hired for private functions, performances soirees( 社交晚会 )and many other social occasions.Find U
15、s: The Museum may be reached by using the following buses: 7, 17, 19, 38, 45,46, 55, 243. And by these underground services: Piccadilly Line; Central Line. For a map, please clickhere. The British Museum and the Foundling Museum are within walking distance.5. The passage is probably from a(n)_ .A.bo
16、okB.websiteC.newspaperD.announcement6. If a family with two adults and five children go to the Museumtogether, they willsave _ compared to going there separately.A.25.00B. 14.00C. 9.00D.11.007. According to the passage, which of the following statements is TRUE?A. In any case people cannot visit the
17、 Museum after 17:00.B. Visitors with poor vision cannot enjoy the Museum.C. The Museum is not very far from the British Museum.D. Anyone cannot hire the Museum for other uses.8. The passage is written to _.A. persuade readers to visit the Charles Dickens MuseumB. inform readers about the history of
18、the Charles Dickens Museum-4 -C. offer readers some information about the Charles Dickens Museum- 5 -D.tell readers how to make use of the Charles Dicke ns Museumn.完形填空阅读下面的短文,从短文后各题所给的A、B、C 和 D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。My pare nts ran a small restaura nt in Seattle. It was ope n twen ty-fou
19、r hours aday, six days a week. And my first real job, whe n I was six years old, was1 thediners shoes. My father had done it when he was young, so he taught me2 todo it well, telling meto 3 to shine the shoes again if the customer wasn t 4I was proud of work ing in the restaura nt5 I was also work i
20、ng for the goodof the family. But my father6 said that I had to meet certa in sta ndards to bepart of the team. I7 to be on time, hard-work ing, and polite to the 8_ .I was 9 paid for the work I did at the restaura nt. One day I made the mistakeof suggesti ng to Dad that he10 give me $10 a week. H e
21、 said, “ OK. How about youpaying me for three meals a day you have here? And for the times you bring in your friends 11 free softdrinks? ” He 12 the amount of money I owed him, about $40 a week.I remember returni ng to Seattle after being13 in the US Army for about twoyears. I had just been promoted
22、 to Captain at that time. And full of pride, I walked into my pare nts restaura nt, but the14 thing Dad said was, “ How about your15_ up tonight? ” I couldn t 16 my ears! I am an officer in the Army! But 17_ didn t matter. As far asDad was concerned, I was just18 member of theteam. I reached for the
23、 mop(拖扌巴).Work ing for Dad has taught me that the devoti onto a 19 is above all. It has nothing to do with20 that team is for a familyrestaura nt or the US Army.1. A.washingB.polishingC.changing-6 -D.repairi ng2. A.whyB.whatC.whenD.how- 7 -3 A.offerB.refuseC.continueD.forget4 A.interestedB.annoyedC.
24、relaxedD.satisfied5A.ifB.becauseC.whenD.though6 A.anxiouslyB.strangelyC.clearlyD.secretly7 A.neededB.tendedC.hatedD.pretended8 A.familyB.workersC.dinersD.friends9 A.neverB.alwaysC.seldomD.already10 A.mustB.shouldC.mightD.could11A.byB.toC.onD.for12 A.figured outB.decided onC.set asideD.cut down13 A.a
25、bsentB.overC.awayD.alone14 A.usualB.lastC.nextD.first-8 -D.tur ningD.un dersta ndD.restaura nt川.短文改错假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有 10 处语言错误,每句中最多有两处,每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(人),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词。2.只允许修改 10 处,多者(从第 II 处起)不计分。
26、A motto is a short stateme nt give n a rule on how to behave, which can in spire us especially whe n we faced withdifficulties. Many of us have our motto, such as“Where there is a will, there is a way” or “Nothing is difficult if you put yourheart into it ” , and so on. My motto is “God helps those
27、who help them. ” SometimesI am lazy and don t want to make efforts, but at the moment I think of my motto I will get energetic again and devotemyself to that I am doing. I write my motto whereI can see it easy. Every time I fail in my exam and beg in to lose heart, a sight of my motto in spires me w
28、ith much confide nee. However, my motto also makes me become an in depe ndent pers on.My frien ds, uni ess you don t have a motto, please choose one because a motto can have a great effect on you.15. A.washingB.goingC.cleaning16. A.coverB.followC.believe17. A.theyB18. A.noB.eitherC.heD.itC.a ny19. A
29、.groupB.familyC.l eader20. A.whenB.whetherC.howD.whyD.a nother-9 -参考答集I.阅读理解A【语篇解读】本文是一篇记叙文。女孩Xiang Lip ing无意触碰了裸露电线,两只胳膊被截肢。摄影师 Chen Yongheng 用照片记录了她的艰苦生活,并用这些照片参加了世界新闻摄 影大赛。她的照片引发了众多网友的关注,她也得到了热心网友们的极大援助。1. D【解析】细节理解题卜由文童第二段内容Fut it was then that tie noticed the sleeves of the girl in red blowingi
30、n the wind. He approached and touched the girls sleevus, only to discover there were no aims insid赏可知、dienYongM厚最初遇到Xiang Liping时,她的两只胳膊已被截肢,故选D项、2. B【解析】词义猜测6 *结合该词前一句内容She appearedOEa hillside as he was oomiiig don the mountaiifollowed by two other children, carrying large bundl珂捆)of straw on thei
31、r backspf知?Chen应是被Xing和其他两个孩子背看两大捆稻草的景象所吸引,故选B项。3. C【解析】细节理解题。由文章第三段第三句He learned that she touched an exposedelectrical wire whe n shewas only 4 and had to have both her arms amputated.”可知,Xiang 的两只胳膊被截肢是由于触碰到了裸露的电线,而不是因为交通事故,故A项不正确;B 项内容在文中未被提及;由文章最后一段内容After the photos were published online in Jun
32、e, 2016, theywere viewed more than 100 million times andattractedmore tha n 80,000 comme nts.”可知,Xia ng 的照片引起了网上观众的极大关注,故选 C 项; 由文章最后一句 She now has more con fide nee and to ld me over phonethat she wants to ope n anon li ne store, Chen said. ” 可知,Xia ng 想自己开办一家网店,故 D 项不正确。4. A【解析】主旨大意题。本文主演讲了摄影师Chen
33、 Yon ghe ng 将被截肢女孩 Xia ng Lipi ng照片作为作品参加了世界新闻摄影大赛,引起网友广泛关注并使她得到很大帮助的故事,故选 A 项。-10 -【语篇解析】本文是一篇说明文。文章主要介绍了查尔斯狄更斯博物馆的相关情况。5. B【解析】推理判断题 * 由文中的Pirk here to visit all the rooms in the JMusetun orline.nFotf a map, pleaseclick here一冋推知,这篇文童很可能来自网站*6. D【解析】细节理解题由Families: 14.00 ( 2 adults & upto five chil
34、lerJ呵务th如果一起去的话需要14.005由Adults: 5.00; StudcnTs: 4.00; Seniors: 400:Childrca: 3一00:呵知,分开去的话需要竝5.比一起去梦1匕故选D*7. C【解析】细节理解题。由Th e British Museum and the Foundling Museum are withinwalk ing dista nee. ”可知,大英博物馆和育婴博物馆离查尔斯狄更斯博物馆的距离都在步行范围以内,说明离得不远,故 C 项正确。8. A【解析】写作目的题。文章介绍了查尔斯狄更斯博物馆的相关情况,目的当然是让读者去参观的,故 选 A
35、。n.完形填空【语篇解读】 本文记述了作者小时候在自家餐馆做事, 父亲就告诉他做事一定要有敬业 的精神, 要对顾客有礼貌。在美国部队服役两年后,作者回到家乡,因为他当时已经升职, 认为父亲不会再让他做家务了。但父亲对他说的第一件事就是让作者打扫卫生。作者逐渐意 识到无论做什么事情,都应对自己所在的团队有无私的奉献精神。1. B 考查动词。washing 洗”;polishing 擦”;ehanging 改变”;repairing修理”。结合下文telling me to _ to shine the shoes again”可知,作者的第一份工作是擦鞋,故选B 项。2. D考查副词。why 为
36、什么”;what “什么”;when 什么时候”;how 怎样。结合前半句my father had do ne itwhe n he was you ng”可知,父亲教我如何做得更好,故选 D 项。3. A考查动词。offer to do主动做.”;refuse to do拒绝做. ”;continueto do 继续做.”;forget to do 忘 记做. 。结合语境,父亲告诉我如果客人不满意,我要主动再擦鞋,故选A 项。4. D考查形容词。interested感兴趣的”;annoyed 感到烦恼的”;relaxed 感到放松的”;sat isfied 感到满意的”。结合语境,给顾客再
37、次擦鞋应是顾客感到不满意,-11 -故选 D 项。5. B考查连词。if 如果;because 因为”;when 当.时候”;though 虽然.但是”。结合句意可知,该空前后句是因果关系,后面表示原因,故选B 项。6. C考查副词。anxiously 焦虑地”;strangely 奇怪地”;clearly 清楚地”;secretly 秘密地”。结合语境,父亲应是很清楚地告诉我:我必须达到一定的要求才能成为这个团体中的一员,故选 C 项。7. A考查动词。needed to do嚅要做Stended to W倾向于做一,很可能做J hated to do%寸厌& pretendedto装做一
38、J 结合上文,该句叙述为了成为团体一员我需要达到的标准.故 应表示蛾需要按时、努力并对顾客礼貌笃故选亠项*LC考查名词。血1时家jfij woikeE工人 JdineE負客;用餐者飞ftiends朋走 J 结合语境,作者換鞋应是对餐蓿的倉客礼貌,故诜C项。9. A 考查副词。never 从不”;always 总是”;seldom 很少”;already 已经”。结合上下文可知,父亲从来没付过我钱,故选 A 项。10. B 考查情态动词。must 必须”;should 应该”;might “或许”;could 能够”。由结构可知,该空是动词suggest引导的宾语从句的谓语动词,故应用 shou
39、ld+动词原形,选 B 项。11. D 考查介词。by “通过”;to “到”;on “在上”;for “为了”。结合语境,作者带朋友回来为了和免费的软饮料,故选 D 项。12. A 考查动词短语。figured out 算出;弄懂,理解”;decided on 决定”;set aside 放在一边”;cut down 砍 至削减”。结合语境,此处应表示父亲算出我欠他的钱是每个星期 40 美元,故选 A 项。13. C 考查形容词副词。absent 是形容词,表示缺席的”;over 副词,表示结束”;away副词,表示离开”;alone 形容词或副词,表孤单;一个人”。由该句的“ in the
40、 USarmy for about two years ”可知,作者外出不在家,故选 C 项。14. D 考查形容词。usual 通常的”;last 最后的”;next “下一个”;first第一”。-12 -结合语境,作者回到家父亲说的第一件事,故选 D 项。15. C 考查动词。washing 洗”;going 去”;cleaning 清洗”;turning 转动。由下文内容“ I reached for the mop ”可知,父亲指的是打扫,故选C 项。16. C 考查动词。cover “覆盖”;follow 跟随”;believe 相信”;understand 理解”。结合语境,听到
41、父亲说的话,作者不敢相信父亲会这样说,故选C 项。1工D考査代词。thef他们 P【峨二研他二记它亠结合语境可知,此处指代作者现在是军官这件事,故 用il,选D项*13. D考查词义辨析。no没有的二either两者中的任一舄弭、严任何一个3 mother(三者或三者以上中 的)另一个 J 结合句意彳我是家處遠个团队中的另外一个咸员,故选D项。19. A考查名词group“小组;团体二九mily家庭二leader领导祚厂品山泗炜馆 J 由上文圧ju5t 48 member of the team.父亲已经教哉墳对自己的团队有幸献精緞 故选皿20. B考查宾语从句when“什型寸候飞就letiaeT罡否力ho*怎么样多吨旷为什么 J 结合句意,这一点与这个团队杲家廓餐馆还是美国军队无关,故选B项。have nothing to do with.无关雹川.短文改错iven- a ru
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年价格鉴证师考试(价格鉴证理论与实务)能力提高训练试题库及答案盐城
- 2025年危险化学品安全知识考试试题库及答案
- 备考2025陕西省保安员资格考试通关题库附带答案
- 中国乳化剂项目经营分析报告
- 中餐烹饪理论知识考核试题题库与答案
- 2025年中国铝酸钇项目创业计划书
- 中国氧化铁项目经营分析报告
- 2025地下室租赁合同范本
- 2025年矿物质钙项目可行性研究报告
- 光伏玻璃可行性报告
- 福建省简介PPT-福建省PPT介绍
- 18CS01 装配式箱泵一体化消防给水泵站选用及安装-MX智慧型泵站
- 年产10万吨超细重质碳酸钙项目可行性实施报告
- 普通高校本科招生专业选考科目要求指引(通用版)
- 《寻找中国巴菲特》读书笔记思维导图PPT模板下载
- 员工再培训记录卡
- LY/T 2787-2017国家储备林改培技术规程
- 土木工程力学(本科)学前及自测1-8答案
- 部编版《道德与法治》五年级上册第4课《选举产生班委会》优秀课件
- 油泥模型制作过程课件
- 政务礼仪培训精品课件ppt
评论
0/150
提交评论