




版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、Unit 5 Theme parks Period 1 Warming Up & Reading课后阅读作业i阅读理解AHawaiian Waters Adventure Park lies in Kapolei, just 20 miles west of Waikiki. Itoffersple nty of water attract ionsfor all ages. You can slidedow n aseve n-story-high waterslide (there are two waterslides FOR ADULTS inthe park), or if
2、it is toothrilli ngfor you, choose thefour-and-a-half-storyone. You can also enjoy the big wave pool, whichis deep eno ugh for you to surf in(for adults onl y). Taking a relax ing inn er-tube(管道内的)ridedow n the winding river is excit ing, but only adults are allowed to enjoy it. Kids will love thesp
3、ots created just for them such as Fun Zone, Keiki Kove, and Water World with splash(泼溅)areas, water ballo ons,waterfalls,and little streams to jump through. There are also places where youcan have meals and rest. The park is a perfect place for the whole family.Safety is the park s Number One concer
4、n. They employ highlytrainedwater -safetyprofessi on als. There is also ple nty of park safety equipme nt and medical service available at all times.Kapolei Kooler: You can float in inner-tubes down an 800-foot long winding river.Cutter s Island: You can enjoy an adult-only pool and free cold drinks
5、.Cliffhanger:Hold your breath as you slide straightdownthe seven-story-highwaterslide(onlyfor those who are brave; not wimps(懦夫)!Da Flowrider: The park s new attract ion. You can experie nee the thrill of catch ing and riding 40-foot-highwaves.Flyin s Hawaiian: You will be shot into the air and you
6、will drop intowater with a bigsplash(especially for kids)!Want to have some fun? Bring the whole family here and get ready for fun.【语篇概述】夏威夷水上公园你去过吗?那里有哪些适合你玩的地方?阅读本文了解一下吧!-2 -1. This passage is writte n to_.A. tell readers the history of the parkB. ask readers to remember the parkC. warn readers of
7、 dan ger of the parkD. make readers pay a visit to the park【解析】 选 D。写作意图题。本文是对Hawaiian Waters Adventure Park 的介绍,目的是吸引读者去游玩,从文章最后一句 Bring the whole family here and get ready for fun.也可以看出文章的写作意图。2. Which attract ion refuses kids to get i n?A. Cutter s Island.B. Kapolei Kooler.C. Da Flowrider.D. Flyi
8、n s Hawaiian.【解析】 选 A。细节理解题。由原文 Cutter s Island: You can enjoy an adult -only pool and free cold drinks. 可知Cutter s Island是不允许儿童入内的,故选 A。3. What can childre n do in this park?A. Surf in the wave pool.B. Take an inn er-tube ride.C. Jump through streams.D. Slide down the waterslides.【解析】 选 G 细节理解题。从第一
9、段第三句(there are two waterslides FOR ADULTS in the park)可排除 D 项; 从第一段第四句 You can also enjoy the big wave pool, which is deep eno ugh for you tosurf in(for adults only). 可排除 A 项;从第一段第五句 Taking a relaxing inner-tube ride down the winding river is exciting,but only adults are allowed to enjoy it.可排除 B 项;
10、 从第一段第六句 Kids will love the spots created just for them such as Fun Zone, Keiki Kove, and Water Worldwith splash areas, water balloons, waterfalls, and little streams to jump through.可知选 C。4. What do we know about Da Flowrider?A. It was brought i n not long ago.B. It can be enjoyed only by kids.C. V
11、isitors can get protect ion there.D. Visitors can have a rest there.【解析】 选 A。细节理解题。根据原文Da Flowrider: The park s new attraction.可知这是该公园的-3 -新项目。-4 -Drayton Manor in UKfirstopened its gates to the public in October,1949, as an inland pleasure resort and was origi nally just a no rmalpark with tea room
12、s, boat rides and a pet s corner. Since then ithas grown to become the UK s leading family -run theme park and the fourth mostpopular theme park in the UK. The parkDrayton Manor ThemePark stands in an area of 280 acres and boasts 36 rides in total,including4 roller coasters and 3 water rides. With i
13、n the park is a 15-acre zoo which houses over 100 species of animals. DraytonManor is proud to be the first in the world for some of its rides. For instanee, the Apocalypse is the world s first stand- up tower drop ride and G Force is the world s firstX Car Coaster(apart from its original design in
14、Germany).If you fancy a camp ing holiday at Drayt on Manor, there is a 75-pitch camp ing and carava n(宿营拖车)site with on site facilities such as toilets, showers(for the disabled, too), and security. Not only are you situatedon the park itself, but you are also close to a large nu mber of other local
15、 attract ions and facilities.A day at Drayton Manor is fun for all the family. Unfortunately, there are height restrictionson some of the rides. Children over 1.4 m can ride on all the rides by themselves. Childrenbetween 1.4 m and 1 m must be accompanied by an adult to enjoy some rides. There are s
16、everalrides which children shorter than 1 m are not allowed to ride on. There are numerous places toeat and drink, so you will never go hungry. And for the smaller children at Drayton Manor, there is Robinson s Landwhich had some big events happening in 2010.All in all, Drayton Manor has something f
17、or the whole family and is well worth a family daytrip this summer. For opening times and ticket prices, check out Drayton Manor Home Page.【语篇概述】本文主要介绍了英国一个著名的主题公园。5. What s the best title for this passage?A. The zoo at Drayt on ManorB. A family day trip to Drayt on ManorC. The first X car Coaster i
18、n the worldD. Drayt on Manor-a popular theme park in UKs motto is “ Family Run for Family Fun-5 -【解析】选 d 主旨大意题。通读全文,本文主要介绍了一个英国的大众喜爱的主题公园,故选 Do6. If Peter(1.5 m), Harry(1.2 m)a nd Jack(0. 8 m)go to visit Drayt on Manor,_A. Peter can not ride on all the rides by himselfB. Jack can take all the rides
19、if he is accompa nied by his pare ntsC. Harry has to be accompa nied by his pare nts on some ridesD. they have to bring water and food if they dontwant to go hungry【解析】选 Co推理判断题。根据第四段的 Children over 1. 4 mean ride on all the rides by themselves.Children between 1.4 m and 1 m must be accompanied by a
20、n adult to enjoy some rides. There areseveral rides which children shorter than 1 m are not allowed to ride on.可知 A 项、 B 项不正确,C 项正确; 根据 There are numerous places to eat and drink, so you will never go hungry.可知 D 项错误。7. We can know from the passage that_.A. there are no camp ing sites at Drayt on Ma
21、norB. Drayt on Manor is very con siderate whe n desig ning its camp ing siteC. there are no local attract ions and facilities around Drayt on ManorD. Robinson s Land is specially designed for disabled people【解析】 选 B。细节理解题。根据第三段第一句中的(for the disabled, too)部分可知 Drayton Manor 在设计宿营地时考虑到了残疾人,可见其考虑周全。8.
22、You are most likely to find the passage in a_.A. biology textbookB. travel brochureC. health reportD. fashi on survey【解析】选 B 推理判断题。通读全文可知本文主要介绍了英国的一个主题公园,最有可能出现在旅游小册子上,故选 Bon.阅读填句根据短文内容,从短文后的选项中选出能够填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。How to Improve Your Study HabitsPerhaps you are an average stude nt with averag
23、e in tellige nee. You do well eno ugh in school,-6 -but you probably thi nk you will n ever be a top stude nt.1 Yes, even stude nts of averageintelligence can be top students without additional work. Here are some tips for you:Plan your time carefully. Make a list of your weekly tasks. Then make of
24、your time. Fill incommitted time such as eating, sleeping, meetings, classes, etc. Thendecide on good, regular times for studying.2 It s impo rtant to set aside time for relaxation,hobbies, and en terta inment as well. Furthermore, it will en able you to pla n your activities so that you have adequa
25、tetime for both work and play.Find a good place to study. Choose one place for your study area. It may be a desk or achair at home or in the school library, but it should be comfortable, and it should not have distract ions. When you begin to work, you should be able to concen trate on the subject.3
26、 Listening to what the teacher says in class means less work later. Sit where you cansee and hear well. Take no tes to help you remember what the teacher says.Study regularly. 4 Review important points mentioned in class as well as points you remain con fused about. If youreview your no tes and text
27、book regularly, the material will become more mea nin gful and you will remember it Ion ger.Regular review leads to improved performa nces on test.Develop a good attitude to tests. The purpose of a test is to show what you have lear nedabout a subject. The world won t end if you don t pass a test, s
28、o don t worry excessivelyabout a sin gle test. Tests provide more tha n grades.5A. Be volun teer to raise questio ns.B. Make good use of your time in class.C. Go over your no tes as soon as you can after class.D. Those who make the best of their time study with more ease.E. They also let you know wh
29、at you n eed to spe nd more time study ing on.F. Of course, studying shouldn t occupy all of the free time on the schedule.G. This is not n ecessary the case, however. You can receive better grades if you want to.【语篇概述】本文讲述了如何改进学习习惯,提高学习效率的问题。1. 【解析】选 G 第一段说的是:你可能是一个成绩平平的学生,但是如果你想成为尖子生,也是有可能的,你就按照下文
30、的技巧去做就行了,故选 G2. 【解析】选 F。第一个技巧与时间规划有关,要计划好最适合的、最有规律的时间用来学习,但学习不a schedule or chart-7 -能占用你所有的自由时间,你还要拿出一定的时间用来放松 ,发展爱好和从事娱乐方面的活动,故选 F。3. 解析】选 B。本段主要讲课堂上听老师讲课的重要性。可以使自己少花学习时间,却能提高效率。(充分利用课堂时间非常重要)。故选 B。-8 -4.【解析】选 G 本段介绍的技巧是有规律地学习。从后文所说的可知本句讲的就是课后复习课堂所记笔记(知识点)的重要性。故选 Co5.【解析】选 E。本段讲述如何正确对待考试的态度问题。考试检测
31、的不仅是成绩 如何在学习上合理支配时间,故选 EoTo pollute or not to pollute? That is the questi on. In order tosurvive, we all need to cause pollution. Factories that process thefood we eat, clothes we wear, and cars we drive have to cause pollution. The environmenthas the ability to absorb our waste or the polluti on, b
32、ut its absorption ability has its limits. Ifthe pollution level ishigher tha n what the environment can cope with, the n thatIf the pollution level becomes too high, human health can be affected badly. Then, the productivity level of the sickpeople is low and the economy suffers. The economy suffers
33、 not only because of the lost productivity of the people, butalso because the gover nment must payfor the damage the polluti on has done to its people.This is the reason why the government prefers taxation policy. Imposing( 征收)a tax on firms that pollute theenvironment can be con sidered a good stra
34、tegy, as long as the tax covers all the external costs or the cost of thedamage the firm has created duri ng product ion.Taxati on, if en forced(执行)really well, can make firms create a tech no logy that may reducepollution, if they find out that it will be cheaper than continuously paying the tax. T
35、hedisadvantage of this policy, however, lies in the possibility that some big firms will find the tax cheap and then they willjust produce more and pollute the environment more. If other small firms find the tax expensive, thus closing down, theirproduction will be eaten up by those firms which can
36、afford the tax.Therefore, it is important that lawmakers in each country, when deciding to impose a taxon pollutant emissions, first review and analyze very carefully the real cost of the damage.【语篇概述】人类为了生存难免会制造污染,虽然环境有吸收这些污染和废物的能力,但它的这种能力是有限的,因此需要各国的立法者加大对污染企业的惩处力度。1. We can infer from the first p
37、aragraph that_.A. for huma n beings polluti on is un avoidableB. it s not easy to figure out how bad pollution isC. huma ns should reduce the use of everyday productsReview important points mentioned inclass as well as poin ts.而且还有助于你了解s thetime-9 -D. we can survive without caus ing polluti on.【解析】选 A。推理判断题。根据文章第一段第二、三、四句可知人类为了生存,难免会制造污染。2. The underlined word “absorb ” in Paragraph 1 refers to “_ ” .A. reduceB. fit inC. avoidD. take in【解析】 选 D。词义猜测题。根据文章第一段
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年神经内科脑卒中临床应急处置演练答案及解析
- 基金从业资格考试题量及答案解析
- 期货从业能力考试及答案解析
- 护理编医学心理学题库及答案解析
- 林木病虫害防治服务创新创业项目商业计划书
- 果蔬浓缩汁饮品创新创业项目商业计划书
- 毁三方协议书
- 2025年心理学患者诊断技巧考试答案及解析
- 宠物食品电商平台创新创业项目商业计划书
- 2025合同样例收款办法范本
- DeepSeek从入门到精通
- 过敏性紫癜课件
- 《全国计算机等级考试教程:二级WPS Office高级应用与设计》全套教学课件
- 八年级英语组工作总结
- 纺织厂员工劳动合同范本
- 光伏项目合伙投资协议书
- 护理团队建设与管理方案
- 2022版ISO27001信息安全管理体系基础培训课件
- 建筑项目保温材料供货合同书
- there-be-句型作业及答案(初中英语语法专项练习)
- 2024-2025学年人教版八年级英语上册Unit 2 测试卷
评论
0/150
提交评论