课时分层作业2 Unit 1 Section Ⅳ Using Language_第1页
课时分层作业2 Unit 1 Section Ⅳ Using Language_第2页
课时分层作业2 Unit 1 Section Ⅳ Using Language_第3页
课时分层作业2 Unit 1 Section Ⅳ Using Language_第4页
课时分层作业2 Unit 1 Section Ⅳ Using Language_第5页
已阅读5页,还剩1页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、课时分层作业(二)(建议用时:30分钟).单词拼写1 (因此),we need a sound aftersales service.2It became the folk dance open to the (全部的) society.3He decided to (达到) his goal by fair means or foul.4He turned his head to see himself in (侧面)5In time youll (欣赏) the beauty of this language.6A (竞标) is an offer to pay a particular

2、amount of money for something that is being sold.7If our team defeats yours,well be the (冠军)8Jerry is an (业余爱好者) who dances because he likes it.9It was a (勇敢的) decision,and one that everybody admired.10He has to maintain a large family on a small (薪水)【答案】1.Therefore2.entire/whole3.attain4profile5.ap

3、preciate6.bid7.champions8amateur9.courageous10.salary.语法填空Each time you call 1. your family, do you think this invention made by the 2. (distinguish)inventor Bell can have such a great effect on our life?3 we all know, the telephone is one of the most welcome and useful inventions. No wonder more an

4、d more families have got to use their own telephones today. The telephone makes things 4. (convenience) in many ways. Especially, after the mobile telephone appears, communication becomes 5. (easy) and rapider. To students and people going out for business far away from their homes, the telephone ca

5、n 6. (short) the distance between them and their families. Thus they 7. (get)comfort whenever they are homesick or they run 8. trouble. With the help of the telephone, people can keep in touch with anyone at any time and in any place for urgent help.In 9. word, the telephone is so helpful that we ca

6、n say that nowadays we can not live without the telephone in our daily life. We will further improve the performance of the telephone so as 10. (create) better conditions for its development.【答案】1.up2.distinguished3.As4.convenient5.easier6.shorten7.will o9.a10.to create.阅读理解 【导学号:28422053】AI

7、n 2019,doctors said American cyclist Lance Armstrong had only a 40 percent chance of living.Hes done more than stay alive.He beat cancer and went to the top of one of the worlds hardest sports.Armstrong is world famous for being fast on a bike.“I used to ride my bike to make a living.Now I just want

8、 to live to ride.”he said.Last Thursday,the United States Olympic Committee named Armstrong 2019s Sportsman of the Year.This is the fourth time he has won that award.The 32yearold got the award after winning the Tour de France for the fifth time in a row last year.The Tour de France is the longest a

9、nd most famous bike race in the world.It covers more than 3,000 kilometers and takes more than 20 days.Riders from many countries take part each summer, but many never finish because of the hot weather and long,hard roads!But Armstrong won.As a matter of fact,many people think he will win again this

10、 summer!He first did it in 2019 after coming back from cancer,and he hasnt stopped winning since then.Armstrong isnt getting any younger,but age hasnt slowed him down,“I have more gray hair,and I think I get out of bed slower than five years ago,but I feel fine,strong and ready to go.”If Armstrong w

11、ins this years Tour,he will break a record.And hes not thinking about retiring.“The only thing I know is that I feel as strong as ever,and there are still a lot of beautiful races to be won.”【语篇解读】美国自行车选手兰斯阿姆斯特朗身患癌症,但能够凭借坚强的意志,战胜疾病并参加环法自行车赛且获得了冠军。1Which of the following is NOT true about the Tour de

12、 France?ARacers take part in the race by bike.BThe distance of the race is over 3,000 kilometers.CThe race lasts more than twenty days.DIt takes place once every four years.【解析】细节推断题。第二段最后一句,环法自行车赛是世界最著名的、距离最长的自行车赛,选手每年夏天从许多国家云集而来。所以该赛事每年举办一次而不是每四年举办一次。【答案】D2From this passage we know that AArmstrong

13、 once suffered from cancerBArmstrong had won many races before he suffered from cancerCArmstrong won races because he drove fast by carDArmstrong has lived for 40 years【解析】推理判断题。第一段中说Armstrong战胜癌症,并且获得世界上最艰难赛事的冠军。所以选A。【答案】A3The underlined sentence in Paragraph 2 means that Ahe wants to live so that

14、he can ride and take part in racesBhe wants to live so that he can make more moneyChe wants to ride so that he can make more moneyDhe wants to ride so that he can make a living【解析】句意理解题。第二段开头,他说:“我以前骑自行车是为了谋生,现在我只想活着,以便可以骑自行车”。因此选A。【答案】ABWhy play games?Because they are fun,and a lot more besides.Fol

15、lowing the rules.planning your next move.acting as a team member.these are all “game” ideas that you will come across throughout your life.Think about some of the games you played as a young child,such as ropejumping and hideandseek.Such games are entertaining and fun.But perhaps more importantly,th

16、ey translate life into exciting dramas that teach children some of the basic rules they will be expected to follow the rest of their lives,such as taking turns and cooperating(合作)Many childrens games have a practical side.Children around the world play games that prepare them for work they will do a

17、s grownups.For instance,some Saudi Arabian children play a game called bones,which sharpens the handeye coordination(协调)needed in hunting.Many sports encourage national or local pride.The most famous games of all,the Olympic Games,bring athletes from around the world together to take part in friendl

18、y competition.People who watch the event wave flags,knowing that a gold medal is a win for an entire country,not just the athlete who earned it.For countries experiencing natural disasters or war,an Olympic win can mean so much.Sports are also an event that unites people.Soccer is the most popular s

19、port in the world.People on all continents play itsome for fun and some for a living.Nicolette Iribarne,a Californian soccer player,has discovered a way to spread hope through soccer.He created a foundation to provide poor children with not only soccer balls but also a promising future.Next time you

20、 play your favorite game or sport,think about why you enjoy it,what skills are needed,and whether these skills will help you in other aspects of your life.【语篇解读】孩童时跳绳、捉迷藏等游戏很有趣且具有一些教育意义,奥运会将世界各地的运动员聚在一起进行友好的竞赛,足球是各大洲最受人们欢迎的一项运动。运动技能对我们生活的各方面具有莫大的帮助。4Through playing hideandseek,children are expected

21、to learn to Abe a team leaderBobey the basic rulesCact as a grownupDpredict possible danger【解析】细节理解题。从文章第二段的最后一句可知B项正确。【答案】B5The underlined part in Paragraph 2 most probably means that games can Adescribe life in an exciting wayBturn reallife experiences into a playCmake learning life skills more in

22、terestingDchange peoples views of sporting events【解析】语句理解题。从上下文可知,此处说的是做游戏的重要性。根据drama后的定语从句可知,游戏是为了学习生活技能,并使得学习过程像戏剧一样更加有趣。故C项意思相符。【答案】C6According to the passage,why is winning Olympic medals so encouraging?AIt inspires peoples deep love for the country.BIt proves the exceptional skills of the winners.CIt helps the country out of natural disaster

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论