下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、.限时组合专练四.完形填空7分钟The Sweetest SightI was in the most beautiful city in the world, yet I only wanted home. It was an amazing week for my husband and methe trip of a lifetime. Months ago, when my husband told me that he would have a meeting in London, I expressed my _1_ to go to Europe together with hi
2、m. Then we asked his mother to _2_ our two children and started off. During the week's time, _3_ visited London and Parisas much as we could, Big Ben, the Louvre and so on. All these were beautiful places we expected to see before. We really enjoyed ourselves. On our last night in Paris, _4_ we
3、enjoyed the night view夜景 of the Eiffel Tower, my husband called home. His mother _5_ the phone. In a second, my husband's face fell and he looked so worried. I could feel something _6_ happened. “What's wrong? I asked. He didn't answer and continued to listen. A few minutes later, he sai
4、d _7_ to me that Tony, our sevenyearold son, had fallen off his bike and _8_ his leg. He must be sent to hospital at once. At that moment, Paris suddenly lost its charm 魅力“I don't want to be here! I shouldn't be here! I should be home _9_ my kids! We hurried back to our hotel and
5、 then to the airportFinally, we got home. We rushed into our children's bedroom. Seeing our two children, I suddenly realized the truth: there is no _10_ sight风景 in the world than your children's faces that greet you at home. 1. Aquestion Bwish Cstep Dplace 2. Alook after Btalk with Cfind ou
6、t Dwake up 3. Ahe Bshe Cwe Dthey 4. Aafter Bsince Cthough Dbecause 5. Ashouted Bfinished Cwrote Danswered 6. Augly Buseful Cright Dbad7. Ahardly Bclearly Csadly Dtruly 8. Adanced Bbroken Cthrown Dopened 9. Atoward Bwith Cunder Dfrom 10. Aquieter Bricher Csweeter Dwider .2019·宜宾阅读理解6分钟An old man
7、 went to live with his son, his daughterinlaw, and a fouryearold grandson. The old man's hands trembled, his eyesight was very poor, and he couldn't walk steadily平稳地. The family ate together nightly at the dinner table. But the elderly grandfather's shaky hands an
8、d failing sight made eating rather difficult. Rice often dropped on the floor.The son and the daughterinlaw became angry with the old man, so they put a small table in the corner. There, the grandfather ate alone, while the rest of the family enjoyed dinner at the table. Since the grandf
9、ather had broken a dish or two, his food was served in a wooden bowl.The fouryearold son watched it all in silence. One evening before supper, the father noticed his son playing with a piece of wood on the floor. He asked the child sweetly, “What are you making? The boy answered, “Oh, I
10、am making a little bowl for you and mama to eat your food from when I grow up. The fouryearold son smiled and went back to work. The words struck the parents so that they were in silence. Then tears started to stream down their cheeks. Though no word was spoken, both knew what must be do
11、ne. That evening the husband took the grandfather's hand and gently led him back to the family table.1.Why was the old man's food served in a wooden bowl?ABecause the wooden bowl was light enough. BBecause the old man had broken a few bowls. CBecause there was only a wooden bowl left. DBecau
12、se the son and the daughterinlaw became angry with the old man.2.The word “struck in Paragraph 3 refers to_. Aannoyed Bworried Cscared Dshocked 3.Why did the husband lead the old man back to the family table?ABecause he realized his mistakes. BBecause the old man didn't drop rice on
13、the floor anymore. CBecause the old man was served in a wooden bowl. DBecause a gentleman led him back to the family table. 4.What's the best title of the passage? AAn old man and his son BA couple and their son CA wooden bowl DA dinner table.2019·广州阅读短文,根据短文内容从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最正确选项。每个选项只
14、能用一次7分钟Most of us think the telephone was invented by Alexander Graham Bell. 1._ In fact, an Italian named Antonio Meucci was officially recognized认定 as the inventor a few years ago. Who is Meucci and why wasn't he known for his invention at the time?Antonio Meucci was born in Italy in 1808. He
15、studied engineering and drawing. During his studies, Meucci started to experiment with electricity. 2._ When two places were connected with wire, people in those places could hear each other talk.In 1850, Meucci and his wife, Ester, moved to New York. Meucci was worried about his wife, because she h
16、ad become very ill. 3._ To solve this problem, he connected metal cables between his home and his workshop. This way, they could talk to each other conveniently. Meucci invited a group of people to see his new invention. They listened in amazement as the voice of a singer was heard through the wires
17、.4_ Even worse, Meucci never applied for a patent专利 on his invention. Meanwhile, Alexander Graham Bell was working on the same idea and in 1876 the patent for the telephone was given to him.In 2019, more than a century after Meucci's death, his work was finally recognized by the government. 5._A
18、.He discovered that sound could travel through metal cables.BHowever, he wasn't the first person to think of the idea.CUnfortunately, only a few people attended this talk.DHe will now be known all over the world as the telephone's inventor.EHe needed to keep in touch with her at all times. .
19、2019·南充书面表达8分钟假设你是李华,你的美国笔友Bill来邮件询问你平时体育锻炼及今年中考体育考试情况。请你根据下面提示,给Bill回封英文邮件。提示:1.谈谈今年中考体育考试分值进步到60分的意义已给出及体育锻炼的重要性;2你过去是如何进展体育锻炼的;3你将来有什么新的锻炼方案。家庭是幼儿语言活动的重要环境,为了与家长配合做好幼儿阅读训练工作,孩子一入园就召开家长会,给家长提出早期抓好幼儿阅读的要求。我把幼儿在园里的阅读活动及阅读情况及时传递给家长,要求孩子回家向家长朗读儿歌,表演故事。我和家长共同配合,一道训练,幼儿的阅读才能进步很快。要求:1.语句通顺,意思连接,语法正确
20、,书写标准;2必须包含所给提示,并做适当发挥;3文中不得出现真实人名、校名或地名;4词数:80100开头和结尾已给出,不计入总词数。Dear Bill,Thanks for your last email. I'm glad to tell you that our scores of P. E. add up to 60 at the Senior High School Entrance Examination, which encourages us to take an active part in exercise._Look forward to y
21、our email.Yours,Li Hua详解详析.15BACAD610DCBBC .主旨大意 本文讲的是“一个木碗的故事。一位老人的儿子和儿媳妇嫌弃他总是把碗打碎,就给他换了一个木碗并让他单独在角落的小桌子上吃饭。当他们看到自己四岁的儿子也为他们做木碗时,他们才意识到了自己的错误。1B2D词义猜测题。结合上下文可推断,那对夫妇听了他们四岁的儿子的话之后,很震惊,选项中shocked的含义是“震惊,故答案为D。3A4.C.主旨大意 本文是关于 的创造人Antonio Meucci的介绍文章,文章介绍了他的个人信息、经历和成就等方面的内容。15BAECD .One possible versio
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026国网山西高校毕业生提前批招聘(约450人)笔试模拟试题浓缩500题及答案详解参考
- 2022年人教版二年级上册数学期末综合复习题(含答案)
- 2026国家管网集团北方管道公司秋季高校毕业生招聘考试参考试题(浓缩500题)含答案详解(模拟题)
- 2026年驻马店市农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)附答案详解
- 2026国家管网集团广西公司秋季高校毕业生招聘笔试参考题库(浓缩500题)带答案详解(综合题)
- 2026秋季国家管网集团华中公司高校毕业生招聘考试参考题库(浓缩500题)含答案详解(培优b卷)
- 2025国网四川省电力校园招聘(提前批)笔试模拟试题浓缩500题及一套参考答案详解
- 2025国网广西高校毕业生提前批招聘(约450人)笔试模拟试题浓缩500题及参考答案详解
- 2026年鸡西市农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)附答案详解(综合卷)
- 2026国家管网集团校园招聘(河北招17人)考试参考试题(浓缩500题)及答案详解(夺冠系列)
- 10kV及以下配网工程施工组织设计(方案)
- 9 天上有颗“南仁东星”公开课一等奖创新教学设计
- 2025年医疗器械质量记录和凭证管理制度
- 建设项目创标杆工程策划方案
- 普通高校学生心理健康报告
- 2024贵阳市辅警招聘考试真题
- 医学检验技术职业道德
- 内瘘穿刺点感染的预防
- 银行贷后管理办法
- 分红保险管理暂行办法
- 医院感染暴发应急处置预案及流程培训试题及答案
评论
0/150
提交评论