下半年大学英语三第四次作业_第1页
下半年大学英语三第四次作业_第2页
下半年大学英语三第四次作业_第3页
下半年大学英语三第四次作业_第4页
下半年大学英语三第四次作业_第5页
已阅读5页,还剩11页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、大学英语(三) (19000003) 课程作业 复查测验: 2012年下半年大学英语三第四次作业复查测验: 2012年下半年大学英语三第四次作业 用户 2012秋入学专升本 已提交12-10-22 下午12:43 名称2012年下半年大学英语三第四次作业 状态已完成 分数得 96 分,满分 100 分 说明问题 1 得 3 分,满分 3 分 一、交际英语(每题3分,共30分)1. 1.1. Would you like another slice of Christmas cake? _. Im full. A. Yes, please. B. No more, thanks. C. Why

2、not? D. Nothing more. 所选答案:B. 未给定 问题 2 得 3 分,满分 3 分 2、- Let me introduce myself. Im steward- _ A:What a pleasure. B:Pleased to meet you. C:I dont know. D:Thanks a lot.所选答案:B. 未给定 问题 3 得 3 分,满分 3 分 3、-_?-Hes a tall man with short hair. A:How is he B:What does he like C:What is he D:What does he look

3、like所选答案:D. 未给定 问题 4 得 3 分,满分 3 分 4、Would you like the baked potato with butter or sour cream or both? _, so only butter. A. That sounds good B. I like sour cream C. Sorry, Im on diet D. I dont care所选答案:C. 未给定 问题 5 得 3 分,满分 3 分 5、- Havent seen you for ages! What are you busy with now?- _ A:I hate th

4、e weather here. B:My hair is getting a bit longer. C:Yeah, thanks for coming. D:I am working part time in a bookshop, you know.所选答案:D. 未给定 问题 6 得 3 分,满分 3 分 6、-Will you be free tomorrow morning? -_. A:No, Ill be busy B:What is the matter? C:Im sorry I wont be free then D:No, Ill have no time所选答案:C.

5、未给定 问题 7 得 3 分,满分 3 分 7、 Excuse me, Im afraid youve overcharged me. _ A:Oh, really? B:Thats all right. C:Thats fine. D:Youre welcome.所选答案:A. 未给定 问题 8 得 3 分,满分 3 分 8、 Are you ready to order, sir? _. A. Im not sure. B. Sorry, not yet. C. Id rather order it now. D. No, I cant.所选答案:B. 未给定 问题 9 得 3 分,满分

6、3 分 9、-Morning, sir._-Ive learnt that silk is famous here. Can I get some? A:Can you help me? B:Whats the matter with you? C:Can you give me a hand? D:Anything I can do for you?所选答案:D. 未给定 问题 10 得 3 分,满分 3 分 10、-Hello! Can I get a seat on the 8 pm flight to Detroit?-_.A:Hello! International Airline

7、B:Youd better look up the schedule first C:Im sorry, but its completely booked D:Im afraid you have to change所选答案:C. 未给定 问题 11 得 2 分,满分 2 分 二、阅读理解(每题2分,共40分)1、 Chess must be one of the oldest games in the world. An Arab traveller in India in the year 900 wrote that it was played long, long ago. Ches

8、s was probably invented in India, and it has been played everywhere from Japan to Europe since 1400. The name chess is interesting. When one player is attacking the others king, he says in English, check. When the king has been caught and cannot move anywhere, he says check mate. These words come fr

9、om Persian Shah mat means the king is dead. That is when the game is over, and one player has won. Such an old game changes very slowly. The rules have not always been the same as they are now. For example, at one time the queen could only move one square at a time. Now she is the strongest piece on

10、 the board. It would be interesting to know why this has happened. Chess takes time and thought, but it is a game for all kinds of people. You dont have to be a champion in order to enjoy it. It is not always played by two people sitting at the same table. The first time the Americans beat the Russi

11、ans was in a match played by radio. Some of the chess masters are able to play many people at the same time. The record was when one man played 400 games! It is said that some people played chess by post. This must make chess the slowest game in the world.(1)、Chess was played in India long before 90

12、0. A:T B:F所选答案:A. 未给定 问题 12 得 2 分,满分 2 分 (2)、One player has won the game when he attacks the other players king. A:T B:F所选答案:B. 未给定 问题 13 得 2 分,满分 2 分 (3)、Chess is a game for all sorts of people. A:T B:F所选答案:A. 未给定 问题 14 得 2 分,满分 2 分 (4)、Only two people can play chess sitting at the same table. A:T

13、B:F所选答案:B. 未给定 问题 15 得 2 分,满分 2 分 (5)、According to the old rules of the game, the king could not move anywhere. A:T B:F所选答案:B. 未给定 问题 16 得 2 分,满分 2 分 2、Pubs are supposed to be the Englishmans favorite meeting place, where he can get together with a few friends over a pint of beer and talk about foot

14、ball, or horse racing, or business. You may notice that the pub is the place for men, but not for women. Even now it is still not quite respectable for a woman to go into a pub alone; she must have a man to escort(护卫) and protect her. Perhaps that is partly why pubs depress me - they are intended ma

15、inly to provide for male interests, which are often pretty narrow. I think this male-dominated atmosphere also reminds me of my life back at school, or in the army, neither of which is an experience I much want to relive. However, Im obviously in the minority. Most Englishmen have their local pubs,

16、where they can escape from the pressures of family life or work, and if they are lucky, tell their troubles to a pretty barmaid. Indeed, many men dream of retiring from their 9 - 5 jobs and buying a little country pub, where they imagine theyll be the host of a seven-night-a-week party. This dream u

17、sually dies when cleaning up spilled beer at one oclock in the morning.Still, theres pub for every type of man, from the city sophisticate to the rural primitive, and a man for every type of pub. And I must admit that, for someone who doesnt like them, I spent a lot of time in pubs of various kinds.

18、 1. For what do Englishmen go to the pubs?A. They go there to make friends.B. They go to meet and talk with their friends over some beer.C. They go there to see the pretty barmaid.D. They go there to do business dealings.所选答案:B. 未给定 问题 17 得 2 分,满分 2 分 2. What doesnt the speaker like about the pubs?A

19、. The smell of alcohol and tobacco.B. The complaints men make about their family life.C. The male-dominated atmosphere.D. The spilled beer all around.所选答案:C. 未给定 问题 18 得 2 分,满分 2 分 3. What are many men dreaming of?A. Owning a pub and living like having a party every night.B. Taking their female frie

20、nds to their own favorite pubs.C. Retiring from their present jobs.D. Freeing themselves from the pressures of their family life and work.所选答案:A. 未给定 问题 19 得 2 分,满分 2 分 4. Which of the following can be learned from the passage?A. The speaker is a feminist.B. The speaker is nostalgic about his school

21、 days.C. The speaker never goes to pubs with his female friends.D. The speaker was once an armyman.所选答案:D. 未给定 问题 20 得 2 分,满分 2 分 5. What can you conclude from the passage?A. The speaker doesnt like the atmosphere in the pubs very much, so he hardly goes there.B. More and more women are now going to

22、 pubs.C. Pubs are the only place where Englishmen can complain about their pressures of life and work.D. Different types of pubs in Britain cater to the taste of different types of men.所选答案:D. 未给定 问题 21 得 2 分,满分 2 分 3、A young man who lived in London was in love with a beautiful girl. Soon she became

23、 his fiance (未婚妻). The man was very poor while the girl was rich. The young man wanted to make her a present on her birthday. He wanted to buy something beautiful for her, but he had no idea how to do it, as he had very little money. The next morning he went to a shop. There were many fine things th

24、ere: gold watches, diamond but all these things were too expensive. There was one thing he could not take his eyes off. It was a beautiful vase. That was a suitable present for his fiance. He had been looking at the vase for half an hour when the manager of the shop noticed him. The young man looked

25、 so pale, sad and unhappy that the manager asked what had happened to him.The young man told him everything. The manager felt sorry for him and decided to help him. A bright idea struck him. The manager pointed to the corner of the shop. To his great surprise the young man saw a vase broken into man

26、y pieces. The manager said: When the servant enters the room, he will drop it.On the birthday of his fiance the young man was very excited.Everything happened as had been planned. The servant brought in the vase, and as he entered the room, he dropped it. There was horror on everybodys face. When th

27、e box was opened, the guests saw that each piece was packed separately.(1)、The story took place in the United States. A:T B:F所选答案:B. 未给定 问题 22 得 2 分,满分 2 分 (2)、The young mans family was poor while the beautiful girl is rich, according to the passage. A:T B:F所选答案:A. 未给定 问题 23 得 2 分,满分 2 分 (3)、The you

28、ng man wanted to buy a present as a Christmas gift for the girl. A:T B:F所选答案:B. 未给定 问题 24 得 2 分,满分 2 分 (4)、The shop manager came to talk to the young man, because he was poorly dressed. A:T B:F所选答案:B. 未给定 问题 25 得 2 分,满分 2 分 (5)、On the birthday of his fiance, the young man was excited because the gir

29、l was in love with him. A:T B:F所选答案:B. 未给定 问题 26 得 2 分,满分 2 分 4 America is growing older. Fifty years ago, only 4 out of every 100 people in the United States were 65 or older. Today, 10 out of every 100 Americans are over 65. The aging of the population will affect American society in many ways edu

30、cation, medicine, and business. Quietly the graying of America. has made us a very different society one in which people have a quite different idea of what kind of behavior is suitable at various ages. A persons age no longer tells you anything about his/her social position, marriage or health. The

31、res no longer a particular year in which one goes to school or goes to work or gets married or starts a family.The social clock that kept us on time and told us when to go to school, get a job, or stop working isnt as strong as it used to be. It doesnt surprise us to hear of a 29-year-old university

32、 president or a 35-year-old grandmother, or a 70-year-old man who has become a father for the first time. Public notions are changing. Many people say, I am much younger than my mother or my father was at my age. No one says act your age anymore. Weve stopped looking with surprise at older people wh

33、o act in youthful ways.6. It can be learnt from the text that the aging of the population in America _.A. has made people feel youngerB. has changed peoples social positionC. has changed peoples understanding of ageD. has slowed down the countrys social development所选答案:C. 未给定 问题 27 得 2 分,满分 2 分 7. T

34、he underlined word “one” refers to_ .A. a society B. America C. a place D. population所选答案:A. 未给定 问题 28 得 2 分,满分 2 分 8. We can infer from the text that if a 25-year-old man becomes general manager of a big firm, the writer would most probably consider it _.A. normal B. wonderful C. unbelievable D. un

35、reasonable所选答案:A. 未给定 问题 29 得 2 分,满分 2 分 9. “Act your age” means people should _ .A. be active when they are oldB. do the right thing at the right ageC. show respect for their parents young or oldD. take more physical exercise suitable to their age所选答案:B. 未给定 问题 30 得 0 分,满分 2 分 10. This passage is m

36、ainly about _. A. why American society is different B. suitable behaviors at different age in Americans eyesC. how older people act in youthful ways in AmericaD. how American peoples ideas about age have changed所选答案:B. 未给定 问题 31 得 2 分,满分 2 分 三、词汇与语法(每题2分,共20分)1、We didnt have enough to prove his inno

37、cence. A. check B. witness C. testimony D. evidence所选答案:D. 未给定 问题 32 得 2 分,满分 2 分 2、Had you come five minutes earlier, you _ the bus to the airport. But now you missed it. A. would catch B. would have caughtC. could catch D. should catch所选答案:B. 未给定 问题 33 得 2 分,满分 2 分 3、It is high time that we _ work

38、ing to take a break. A:should stop B:would stop C:stopped D:stop所选答案:C. 未给定 问题 34 得 2 分,满分 2 分 4、This kind of plant _ a lot of water at all times. A:assumes B:limits C:produces D:requires所选答案:D. 未给定 问题 35 得 0 分,满分 2 分 5、I thought that honesty _ the best policy. A:was B:is C:were D:be 所选答案:D. 未给定 问题 36 得 2 分,满分 2 分 6、The weather in Harbin is quite different from _ in Hainan. A:that B:it C:the one D:one所选答案:A. 未给定 问题 37 得 2 分,满分 2 分 7、The leader ordered that the task _ as soon as possible. A. to be finished B. finish C. be finished D. finished 所选答案:C. 未给定 问题 38 得 2 分,满分 2 分 8、

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论