




下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、精品文档可修改小卷速测(十八)语法填空+阅读B+D+E务阅读(限时:30分钟)I . 2019 金东区模考改编语法填空阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Albert Einstein was born on 14th March, 1879 in Germany. He was one of the greatest scientific1.(think) of all time. Einstein was not able to speak 2.three years old. He wascurious andimaginative. He loved
2、 watching things 3.(careful) and asked a lot of questions about them. 4.is indeed hard for his teachers to answer those questions.Einstein started school in 1885. Though he worked hard, he still failed in some subjects 5.history, geography and languages. He wasn't the teachers' favorite. He
3、finished high school inSwitzerland and 6. (enter) a university in Zurich. He graduated as a teacher of math and physics in 1900.After graduation, Einstein worked at the Patent Office. He spent much time 7.(study)physics. By 1909, he had become the top scientist. He became successful in the field of
4、physics8.he still put great effort in his research. In 1921 he 9.(give) the Nobel Prizein Physics.People thought Einstein was 10. (smart) man in the world.n.阅读理解Passage 12019 浙江省高二学考 NOTall memories are sweet. Somepeople spend all their lives trying to forget bad experiences.Violence and traffic acc
5、idents can leave people with terrible physical and emotional scars. Often they relive these experiences in nightmares.NowAmerican researchers think they are close to developing a pill, which will help people forget bad memories. The pill is designed to be taken immediately after a frightening experi
6、ence. They hope it might reduce, or possibly erase(抹去)the effect of painful memories.In November, experts tested a drug on people in the US and France. The drug stops the bodyreleasing chemicals that fix memories in the brain. So far the research has suggested that onlythe emotional effects of memor
7、ies may be reduced, not that the memories are erased.The research has caused a great deal of argument. Some think it is a bad idea, while others support it.Supporters say it could lead to pills that prevent or treat soldiers' troubling memories after war. They say that there are many people who
8、suffer from terrible memories.“Somememories can ruin people's lives. They come back to you when you don't want to have them in a daydream or nightmare. They usually come with very painful emotions," said Roger Pitman, aprofessor of psychiatry at Harvard Medical School. "This could
9、relieve a lot of that suffering. ”But those who are against the research say that changing memories is very dangerous because memories give us our identity( 特质).They also help us all avoid the mistakes of the past.“All of us can think of bad events in our lives that were horrible at the time but mak
10、e uswho we are. I'm not sure we want to wipe those memories out," said Rebecca Dresser, a medicalethicist(伦理学家).1.The drug tested on people can .()A.cause the brain to fix memoriesB.stop people remembering bad experiencesC.prevent bodies producing certain chemicalsD.wipe out the emotional e
11、ffects of memories2 .We can infer from the passage that.()A.people doubt the effects of the pillsB.the pill will stop people's bad experiencesC.taking the pill will do harm to people's healthD.the pill has probably been produced in America3 .Which of the following does Rebecca Dresser agree
12、with?()A.Some memories can ruin people's lives.B.People want to get rid of bad memories.C.Experiencing bad events makes us different from others.D.The pill will reduce people's sufferings from bad memories.4 .The passage is mainly about .()A.a new medical inventionB.new research on the pillC
13、.a way of erasing painful memoriesD.an argument about the research on the pillPassage 2Happy April Fool's Day.In celebration of the day, we have put together a list of some of the greatest hoaxes in history. They are the lies that have been designed for innocent people who are ready to believe t
14、hem.INSTANT COLOR TVIn 1962 there was only one TV channel in Sweden, and it broadcast in black and white. The station's technical expert, Kjell Stensson, appeared on the news to announce that thanks to a newly developed technology, all viewers could now quickly and easily transform their existin
15、g sets to display color reception.All they had to do was to pull a nylon stocking over their TV screen, and they would begin to see their favorite shows in color. Reportedly, hundreds of thousands of people were taken inActual color TV transmission only started to appear in Sweden on April 1, 1970.S
16、AN SERRIFFEIn 1977 the British newspaper The Guardian published a special seven-page supplement(增干U )inhonor of the tenth anniversary of San Serriffe, a small republic located in the Indian Ocean. A series of articles affectionately described the geography and culture of this unknown nation.TheGuard
17、ian's phones rang all day as readers asked for more information about the beautiful holiday spot. Few noticed that everything about the island was made up.NIXON FOR PRESIDENTIn 1992 American National Public Radio's Talk of the Nation program announced that Richard Nixon, in a surprise move,
18、was running for President again. His new campaign slogan was,“I didn't doanything wrong, and I won't do it again. " Accompanying this announcement were audio clips of Nixon delivering his election speech. Listeners responded immediately to the announcement, flooding the show with calls
19、expressing shock and anger.Only during the second half of the show did the host John Hockenberry reveal that the announcement was a practical joke, Nixon's voice was copied by comedian Rich Little. 5.The underlined words “taken in " in the 2nd paragraph mean .()A.cheated B.pleased C.frighte
20、ned D.broadcast 6.What can be inferred from the text about color TV?()A.The Swedish people didn't watch color TV until 1970.B.The Swedish people began to watch color TV in 1962.C.Kjell Stensson was a TV host.D.Not many people believed Kjell Stensson.7 .Which of the following statements about San
21、 Serriffe is TRUE?()A.San Seffiffe is located in the Indian Ocean.B.San Seffiffe became a republic in 1967.C.San Seffiffe is a beautiful place.D.San Seffiffe doesn't exist.8 .We get to know from the passage that.()A.Richard Nixon didn't win the election in 1992B.Richard Nixon didn't do a
22、nything wrongC.Richard Nixon was not liked by the American peopleD.Richard Nixon asked Rich Little to speak for himm. 2019 浙江省高中英语学考改编 任务型阅读下面文章中共有 5处(第1 5题)需要添加小标题。请从以下选项(A、B C、D E和F)中选出符合各段意思的小标题。选项中有一项是多余选项。How Do I Break the Ice?Breaking the ice is an idiom that refers to the process of the inte
23、ractions between two people who do not know each other to become more relaxed with each other. If you're one who falls during those initial moments when you're meeting someone new, you've come to the right place. Read on.1. This is a great way to start conversation in almost any situatio
24、n. You can see the weather, your situation, or a request you may have, such as asking for directions or assistance ("Is italways that hot in February? " or "Do you know the best route to downtown? ").2. Show a sincere interest in what the other person is talking about.Maintain go
25、od eye contact.Smile and nod when appreciate. Engage by asking follow-up questions or inputting appropriate feedback to the conversation.3. Using a natural ability to make people laugh is always a good way to break the ice. If your humor is more of an acquired taste, you may want to tread carefully
26、in the ice-breaking stage. Avoid making mean jokes about people.4. Facts are entertaining and interesting and can be great ways to break the ice at social and business events. You can use anything and everything from the weather to things about your city to current events. Make sure you know your fa
27、cts, or else someone could correct you, which could be embarrassing.If not, your intention is to spark a controversy.5. This can be a little tricky, but also fun. Opinions work better in social situations like parties and sporting events. You can state an opinion about current events, work, the weat
28、her, or where you are at the present moment. You can talk about a movie, TV show, restaurant, or book.A.Share a factB.Agree with the partnerC.State an opinionD.Be funnyE.Be a good listenerF.Open by asking questions6【参考答案】I / .thinkers 2.until 3.carefully 4.It 5.like 6.entered 7.studying 8.but 9.was
29、given 10.the smartestn .Passage 1主旨大意这是新闻报道类的说明文,主要讲了科学家研究一种可以让人忘记不好经历的药片,对于这种药片的影响存在着争议。1 .C 细节理解题。根据"The drug stops the body releasing chemicals that fix memories in the brain.” 可知,这种药物可以阻止身体产生一定的化学物质,故C项正确。2 .A 推理判断题。根据"But those who are against the research say that They also help us all avoid the mistakes of the past. ”可推断出人们质疑这种药物的影响,故选A。3 .C 细节理解题。根据“'All of us can think of bad events in 'said Rebecca Dresser, a medical ethicist(伦理学家).”可知,Rebecca Dresser同意经历坏的事情使得我们和其他人不同,故选C4 .D 主旨大意题。根据 "The research has c
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025北京大学地球与空间科学学院智慧能源和公共安全研究中心招聘科研助理1人模拟试卷及答案详解(必刷)
- 2025福建福州东南汽车城投资发展集团有限公司(第一次)招聘14人模拟试卷及答案详解一套
- 2025年哈尔滨新区第二十四幼儿园招聘5人模拟试卷及答案详解(夺冠)
- 2025年甘肃省地矿局测绘院注册城乡规划师预招聘模拟试卷及答案详解(考点梳理)
- 2025金华永康市龙山镇人民政府工作人员招聘3人考前自测高频考点模拟试题附答案详解(考试直接用)
- 2025江西南昌经济技术开发区社医服务工作人员招聘9人考前自测高频考点模拟试题及完整答案详解1套
- 2025湖南中医药大学第二附属医院第一批公开招聘21人模拟试卷及答案详解(典优)
- 2025广东广州市天河区卫生健康系统事业单位招聘专业技术人员105人(第一批)模拟试卷及参考答案详解1套
- 2025年泉州德化县公办学校专项招聘编制内新任教师19人(二)模拟试卷及参考答案详解
- 2025江苏南京市玄武区人民政府玄武门街道办事处招聘编外人员5人考前自测高频考点模拟试题及参考答案详解一套
- 2025年辅警考试真题及答案
- 2025年三力测试题试题及答案
- 自媒体内容创作中的法律风险与合规问题
- 宁夏绿电园区方案
- 《商品流通概论》课件
- 土壤重构施工方案
- 月子中心财务管理制度范本
- 电力系统课程设计华南理工大学
- 医师麻醉资格考核表
- 演示文稿公共政策分析模型
- 学校健康食堂学生营养餐带量食谱
评论
0/150
提交评论