外研版九年级英语下册Module 1单元测试题_第1页
外研版九年级英语下册Module 1单元测试题_第2页
外研版九年级英语下册Module 1单元测试题_第3页
外研版九年级英语下册Module 1单元测试题_第4页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、.Module 1.单项填空20分1Tong Liya is _ famous actress who acted as a countrywoman in _ 1970s in the TV show Ordinary World.Aa; / Ba; theCthe; the Dthe; /2Christmas Day is on _ of December.Atwenty­five Bthe twenty­fiveCtwenty­fifth Dthe twenty­fifth3Mr Smith is certain to succeed in _ h

2、is experiment, and he never _Adoing; gives up Bdo; gave upCdid; keeps on Ddone; set out 4The online shop sells _ clothing at a very good price.Achild and man's Bchildren and men's Cchildren's and men Dchildren's and men's 5_ the weather is fine tomorrow, we can go fishing. AAs we

3、ll as BAs soon asCAs long as DAs good as6This is a special class, and_ of the students are girls.Atwo third Bsecond threeCtwo thirds Dtwo three 7It's a bit hot inside. You'd better _ your coat.Aput on Btake offCto put on Dto take off8I didn't go to the party not _ the weather but _ I did

4、n't feel well.Abecause of; because Bbecause; because ofCbecause; because Dbecause of; because of9Nowadays I can choose online courses and I study by _AI Bme Cmy Dmyself 10I'm going on a vacation this weekend._AThe same to you BHave a good timeCHurry up DHold on, please.完形填空30分It was the last

5、 day of school and I planned to travel to my friend's home town. I hadn't seen him for years and this was a good _11_ to meet him again.I was busy at school so it was rather _12_ when I came back home. It was already 10 o'clock at night. Time was running out. After a hurried meal I left.

6、 _13_, I found a taxi very soon. Asking the driver to drive me fast to the station, I relaxed for a while, imagining what my friend looked like now. I was soon at the station and was sure that I would be able to _14_ the train. Unfortunately, I fell on the way and lost some time. To my complete _15_

7、, when I reached the platform, I saw that the train had just left! It was the last train so I had to _16_ home.My mother was glad to see me back as she had a bad feeling about my trip. But I was unhappy. I tried to relax and went to bed but I had a _17_ sleep. The next morning I was very tired. As I

8、 was having breakfast, the _18_ arrived. I read over the pages and was shocked to _19_ that the train I missed had had an accident. How _20_ I was that I missed the train!11A.sign Bchance Csense Ddream12A.strange BcoldClate Dquiet13A.Finally BSuddenlyCStrangely DLuckily14A.stop Bsee Ccatch Dmiss15A.

9、satisfaction BhopeCsurprise Djoy16A.call Bleave Creach Dreturn17A.deep Bbad Cgreat Dheavy18A.newspaper BticketCmilk Dtrain19A.find BhearCfeel Dremember20A.hopeful BthankfulCcareful Dpainful.阅读理解15分There are many reasons why I encourage people to travel, and I know that the experience will make one a

10、 better person.I remember when I was travelling that I began to know the world better. The world is not just about me, my small town and home. Although you will meet different people from all over the world, you will realise that people are similar in their dreams, hopes and feelings. Enjoy explorin

11、g the different cultures, and you will also find that people are different in some of the things they do and how they live. Once you understand their ways, it need not be strange or scary. Often we read stories about other cultures in books. Only when we visit their areas, do we find that those stor

12、ies are something wrong.One thing you may find out is that there are problems all over the world. We can't just get money to send to these areas and hope that will work them out. The world should get involved干预 and help wherever there are problems. People everywhere should be given a chance. It

13、is so easy to ignore无视 this if one does not travel and explore. One can look around and see that so many people have many challenges worse than ours. One can realise that sometimes our biggest problems are not that big after all.On your journey you will meet lots of new friends. Talking to strangers

14、 and finding about their lives is a great way to spend your time. You will certainly be more confident after having to cope_with problems and make many decisions along the way.When you travel, you have to be on your own in some situations. You will surprise yourself by how well you can do that. All

15、your special experiences could make an interesting book to read. It would be filled with all your adventures and special memories.Travelling around and seeing so much happening in the world around us is a wonderful experience. If we could all just travel a little more and share our experiences, we w

16、ould all be better people and the world would be a better place.21From Paragraph 2, we can learn that_Apeople around the world are the same in their hopesBbooks always tell us wrong stories about culturesCtravelling can help us better understand the worldDpeople in different places have strange livi

17、ng habits22According to Paragraph 3, we can help the areas in need by_Asending them moneyBoffering them chancesClooking aroundDgiving them challenges23The expression “cope with in Paragraph 4 most probably means “_Asolve Bavoid Cmeet Dcover24Which of the following would be the best title of the pass

18、age?APeople in the World Are FamilyBTravelling Helps One Make More FriendsCPeople in the World Share One DreamDTravelling Makes One a Better Person25What's the writer's purpose of writing the passage?ATo share his travel experiences with other people.BTo encourage more people to travel aroun

19、d.CTo show how travelling can change the worldDTo tell people how to travel around the world.根据句意及汉语提示完成句子10分26It was _ 愚蠢的 of you to get involved!27Are you scared of the _ 飞行?No, just a little anxious.28The young man has got some nice _ 短上衣. 29If you work hard, you will _ 成功30Let's go _ 直接地 to

20、Hong Kong tomorrow, shall we? .书面表达25分旅游可以让人放松身心,增长见识初中毕业在即,很多同学想利用暑假去旅游。请你根据下面的内容提示,写一篇短文,通过你校英语论坛,向大家推荐一个好去处,并给出旅行建议。内容提示:1What is the best place to visit?2What is the place special for?3What should you pay attention to?要求:1中心突出,语意连接,层次明晰,书写标准;2文中不得出现真实姓名、校名;3词数80左右,开头已给出,不计入总词数。It's a good id

21、ea to go travelling during the summer vacation. I think the best place to visit is_详解详析.1.B句意:佟丽娅是一位著名的女演员,在电视剧?平凡的世界?中扮演一个二十世纪七十年代的乡村妇女。第一空泛指“一位著名的女演员,用a famous actress;第二空特指“二十世纪七十年代,用in the 1970s。应选B。2D3.A4.D5.C6.C7.B8.A9.D10B句意:“我这个周末要去度假。“_。The same to you意为“同样的祝福也送给你;Have a good time意为“祝你玩得愉快;

22、Hurry up意为“快点儿;Hold on, please意为“请等一会儿。由句意可知此处应祝对方旅途愉快,应选B。.11.B12C由下一句“It was already 10 o'clock at night.得知已经很晚了。13D14.C15C由后一句“I saw that the train had just left!可知作者很吃惊。to one's surprise 为固定短语,意为“令某人惊讶的是。16D17B根据上一句“I was unhappy.及转折连词but可知作者“睡得不好。18A19.A20B作者庆幸没坐那趟火车,可谓“谢天谢地,因此用thankful

23、。.【主旨大意】 本文是一篇议论文,作者鼓励人们旅游,因为旅游的经历让一个人变得更好。作者通过自身的经历告诉我们旅游让人们更好地理解世界;通过旅游和探究,人们可以发现世界上不同地方的人需求不同;通过旅游人们可以结交新朋友21C推理判断题。由第二段第一句“I remember when I was travelling that I began to know the world better.可知,作者外出旅行时,开场更好地理解世界,与选项C说法相符。22B细节理解题。由第三段中的“People everywhere should be given a chance.可知,世界上每个地方的人们都应该被给予一个开展的时机。 23A词义猜测题。由画线短语后的problems以及前面的“You will certainly be more confident可推断此处指“处理问题。24D主旨大意题。通读全文可知,本文主要讲

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论