下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、无阅读理解阅读理解16篇篇阅读理解(一)阅读理解(一)There are forty-two students in our class . There are alsotwo American boys . They are Jack and Mike . They are ourgood friends . They like watching TV ,but they dont likeplaying basket-ball .They often go to school by bike . And Ioften go to school on foot . There is one
2、English girl in ourclass . Her name is Lucy . She likes playing basketball andshe also likes swimming . She usually does her homeworkin the evening . She often watches TV on Saturdayafternoons . She is my good friend . All of the Chinesestudents are Yong Pioneers .根据短文内容,判断正(根据短文内容,判断正(T)误()误(F) 。()
3、 1.There are thirty-nine Chinese students in ourclass .() 2.There are two American girls and oneEnglish boy in our class .() 3.Jack and Mike are our good friends .无() 4.Jack and Mike like playing basketball .() 5.Luck often does her homework on Saturdayafternoons .阅读理解(二)阅读理解(二)My name is Jack . I a
4、m a pupil of Grade One . Im in No.1Middle School . On weekdays I get up at six oclock . I havebreakfast at seven and then I go to school by bike . Webegin our class at eight oclock in the morning . We havefour classes in the morning and three in the afternoon .At noon , I havelunch at home . Classes
5、 are over at fourfifteen in the afternoon . After class , we often playfootball in the afternoon . I go home at about five .I have supper at about six thirty in the evening . I do myhomework at seven thirty .At weekend , I watch TV . I often go to bed at ten . Im veryhappy .无根据短文的意思,选择正确的答案。根据短文的意思,
6、选择正确的答案。(B)1. Jack is a pupil in _ .A. Class OneB. Grade OneC. Class TwoD. Grade Two(B)2. Jack gets up at _ in the morning .A. fiveB. sixC. sevenD. eight(C)3. After class they often play _ on theplayground .A. volleyballB. basketballC. footballD. ping-pong(C)4. Jack often watches TV on _ .A. MondayB
7、. ThursdayC. SundayD. Tuesday(A)5. Which is true (真实的真实的)?_ .A. Jack is a good boy .B. Jack has his lunch at school .C. Jack watches TV every day .D. Jack is is not happy无阅读理解(三)阅读理解(三)My name is Sally White . I am a school girl . My school isfar from my home . Every day it takes long time to getthe
8、re . The road is not flat . So I cannot go to school bybike . I often go there by bus or on foot . It takes me thirtyminutes to get there by bus and an hour on foot . I mustget up very early every morning . I have no time forbreakfast at home . I often eat something for breakfast onthe way . I dont
9、want to be late for school .根据短文内容,判断正(根据短文内容,判断正(T)误()误(F) 。() 1.The school isnt near to her home .() 2.The girl can go to school by bike .() 3.It takes her thirty minutes to get to school bybike .() 4.The girl gets up very early every day .() 5.She often has breakfast at home .无阅读理解(四)阅读理解(四)Jill
10、and Kate are going hiking (徒步旅行徒步旅行) with their classtomorrow . They went to take some fruits with them . Jilllikes oranges and Kate likes apples . When they get to themarket , they cant find any oranges , and the apples aretoo green . “What are we going to buy now ?” asks Kate“Hey ,whats that big r
11、ound fruit over there ?” asks Jill .”Idont know .Lets ask the sales-girl .” “What do you callthis ? ” “Youzi ,”answers the girl . “Why dont we buyone ?”asks Jill “OK. We re going to have lots of fun hikingand eating a new kind of fruit ! ”says Kate .根据短文内容,判断正(根据短文内容,判断正(T)误()误(F) 。() 1.Kate is goin
12、g hiking this afternoon .() 2.Jill like apples and Kate like oranges .() 3.They dont buy apples because the apples are无too green .() 4.Youzi is a big round fruit .() 5.Theyre going to eat a new kind of fruittomorrow .阅读理解(五)阅读理解(五)Miss Lee is only twenty-one . She is tall and thin , and shehas brown
13、 , long hair . She likes children and her teachingwork . From Monday to Friday she stays at school andgives the children classes . She has much work to do , butshe often plays games with her students after school . Thechildren like her very much . On Sunday she drives her carto her fathers house and
14、 stays with her father andmother . Sometimes she goes to see her friends on Sunday .She drives back to school on Monday morning.She likes singing , dancing and swimming . Shes a niceteacher .根据短文的意思,选择正确的答案。根据短文的意思,选择正确的答案。无()1. Miss Lee is a _ teacher .A. very goodB. very oldC. good EnglishD. good
15、Chinese()2. Which is right ? _A. She has no work to do after plays with the children .B. She plays with the children from Monday to Friday .C. She likes her students and plays games with them .D. She always (总是总是) works , but doesnt play at all .()3. She goes and sees her friends _ .A. every dayB. o
16、n SundayC. on SaturdayD. onFriday()4. Miss Lee goes home _ .A. in her carB. on a busC. on footD. by hercar()5.Miss Lee likes _ .A. drivingB. cookingC. runningD.teaching无阅读理解(六)阅读理解(六)Jack and Sally are brother and sister . They are twins .They like to swim and ride bike . They like to fly kites , to
17、o .They often (经常经常) run with the kites near the river . Thekites are very high . They look very happy (高兴高兴) .But not all of their favourite games are the same . Jacklikes to play football and Sally likes to play basketball .Jack likes to jump high , he thinks its easy , but Sallythinks its very ha
18、rd . Sally likes to make something , butJack cant . Sally can sing well and Jack can throw theyo-yo very well .根据短文内容,判断正(根据短文内容,判断正(T)误()误(F)() 1.Jack and Sally are brothers .() 2.They like flying kites .无() 3.They often run with the kites near the river .() 4.All of their hobbies are the same .()
19、5.Jack likes playing basketball .() 6.Sally thinks high jump is easy .() 7.Jack cant make anything .() 8.Sally can throw the yo-yo .阅读理解(七)阅读理解(七)There are four people in the twins family .They are thetwins , their father and their mother .The twins names are Lucy and Lily . They are fourteen .They
20、are in the same class in the NO.1 Middle School .They are very good students . They not only work veryhard but also sing very well . They want to join the musicclub . Lucy wants to play the piano . Lily can play theguitar .无Their father , Mr King , is a teacher . He teaches English ina school near h
21、is home . Their mother , Mrs King ,is ateacher ,too .She teaches Chinese . Mr and Mrs King are indifferent schools . But they have the same hobbyplaythe guitar .根据短文内容,选择正确答案。根据短文内容,选择正确答案。1.Mr King is a good _ .A. driverB. workerC. teacherD. farmer2.Lily can _ .A. play the pianoB. draw horsesC. pla
22、y the guitarD. play chess3.Mrs King is a _ .A. math teacherB. Chinese teacherC. English teacherD. doctor4.Their parents work _ .A. in the same schoolB. in a different schoolC. English teacherD. in different school5.The twins are in the _ Middle School .无A. No.5B. No.1C. No.4D. No.2阅读理解(八)阅读理解(八)Mrs
23、Jones is an American doctor . She is now inChina . She works in a childrens hospital in Shanghai .She likes the children and she likes to work for children .She works hard in the day time and learns Chinese in theevening school . She also learns Chinese from the Chinesedoctors and her Chinese friend
24、s . Now she can speak someChinese . She can read and write some Chinese , too . Shesays its not easy to learn Chinese well . Mr Jones , herhusband is a teacher . He teaches English in the No.5Middle School . He works from Monday to Friday . Heteaches 3 classes every day .根据短文内容,选择正确答案根据短文内容,选择正确答案 。
25、() 1Mrs Jones is _ .无A. an English teacherB. an American teacherC. an American doctor() 2Mrs and Mr Jones are _ .A. in a hospitalB. in a middle schoolC. inChina() 3Mrs Jones leans _ in an evening school .A. mathB. ChineseC. English() 4Mr Jones works _ every week .A. five daysB. six daysC. threedays(
26、) 5Which is wrong ? _A. Mrs Jones works in a childrens hospital in Shanhai .B. Mrs Jones says its easy to learn Chinese .C. Mrs Jones learns Chinese from Chinese doctors andChinese friends .无阅读理解(九)阅读理解(九)Bill is an English boy . he is twelve . He lives (住住) with hisfamily in China . There are four
27、people in his family .theyre his father Jack Clinton , his mother Catherine andhis little sister Abby . He has a yellow dog. Its name isBarbi , His father is mending his bike . What is Bill doing ?Ah , he is doing Chinese homework . He cant speakChinese very well , but he loves Chinese very much . B
28、illsfather works in middle school . Hes an English teacher .His mother is in a TV factory . Bill and his sister go to thesame school .根据短文内容,判断正(根据短文内容,判断正(T)误()误(F) 。() 1Bills mother is a English teacher .() 2Bills father is mending his car .() 3Barbi is a cat .() 4Bill and his sister are in the sa
29、me school .() 5Bills family is in China now .无阅读理解(十)阅读理解(十)This is Lucy and that is Lily . Lucy looks like Lily and Lilylooks like Lucy , too . They look the same . They areAmerican . They are new students in Jims class . They arein Grade One . Jim looks after them . They are new friends .They go t
30、o a shop . They would like something to eat anddrink . Lucy would like some bread . Lily would like abottle of orange . Jim would like some apples .根据短文内容,选择正确答案。根据短文内容,选择正确答案。()1. Lucy and Lily are _ .A. ChineseB. AmericanC.English()2. They look _ .A. the sameB. sameC.like()3. Who can look after th
31、em ? _ .无A. LucyB. LilyC.Jim()4. Who would like something to eat anddrink ? _ .A. LucyB. Jim , Lily and LucyC.Jim()5. Lucy would like to eat _ .A. applesB. orangesome bread阅读理解(十一)阅读理解(十一)Mr. White lives in a tall building. He lives on the sixteenthfloor. Every day, he takes a lift(电梯)(电梯)up and dow
32、n.One Saturday afternoon, he went shopping with his littleson and bought many things. They drove back and carriedall the things up to the lift. Suddenly they saw a piece of无paper on the wall. It said,“Dear sirs, theres somethingwrong with the lift. Please use the stairs now.”The sontook a bag and ra
33、n upstairs quickly. But Mr. White walkedand walked.At last they stood in front of their door feeling very tired.Mr. White began to look for the keys, but he could not findthem. Suddenly he shouted in a loud voice,“Oh, no! Ive leftmy keys in the car.”根据短文内容选择正确答案。根据短文内容选择正确答案。() 1. Mr. White lives on
34、 the _floor.A.14thB.15thC.16th() 2. Does he take a lift every day? .A. Yes, he does.B. No, he doesnt.C. I dont know.() 3. Did they buy many things? .A. Yes, they did.B. No, they didnt.C. Yes, theywere.() 4. Why didnt they use the lift? Because.无A. they wanted to exercise their body.B. they likewalki
35、ng upstairs.C. theres something wrong with the lift.() 5. Where were the keys ?A. At home.B. In the car.C. In his bag.阅读理解(十二)阅读理解(十二)Water is very important to people. We must drink waterevery day. We cant live without water. Water iseverywhere around us. At home, we use water to washclothes, to wa
36、sh dishes, to cook meals, to clean the flat, tohave showers, to make drinks, to clean our teeth, to havea bath and so on.At work, people use water to put out fires, to growvegetables, to make things in factories and so on. We alsocan swim on the earth. Water is important to us, isnt it?However, ther
37、e isnt much water on the earth. It is veryvaluable. We must save it. If we waste too much water,one day in the future, the last drop of water on the planet无will be our tear.根据短文内容回答问题。根据短文内容回答问题。1.What could we do with water at home?2.Can we live without water?3.Is there much water on our planet?4.
38、Why must we save water?无阅读理解(十三)阅读理解(十三)One day, Mr Read and his son Robert were going out for awalk. He put on a pair of shoes together with a pair ofdifferent socks, one white and one yellow. As he came outof his house, his son noticed(注意)(注意)the colours of hisfathers socks and said,“you have put
39、on two differentsocks, dad.”When he heard this, he looked at his socks and found thathis son was right. He was happy and said to himself,“what a clever son I have got!” Then he said to his sonto go back to the house to get another pair of socks forhim.When the son went back to the house, all he coul
40、d findwas one white sock and one yellow sock. Robert then tookthe socks to his father and said,“Its no use changing!These socks at home are also different, one yellow andone white.”根据短文内容判断正误。根据短文内容判断正误。无()1. One day Mr Read and his daughter were goingout for a walk.()2. Mr Read put on a pair of sho
41、es together with apair of socks in the same colour.()3. Robert went back to the house to get anotherpair of shoes for him.()4. Robert couldnt find the socks in the house.()5. The socks at home had the same colour.阅读理解(十四)阅读理解(十四)Buying a ticket无Wang Bin is a football fan. There is a football matchbe
42、tween Chinese team and American team. He wants towatch it. He comes to the box office(售票处售票处) and gives theclerk 10 yuan. The clerk says,“please give me another 10yuan. The price(价格价格) of a ticket is 20 yuan.”“Why?” says Wang Bin, I just watch Chinese team. I dontwant to watch the other team at all.
43、 Do you want me tobuy a ticket for them? No, no, no”根据短文内容选择正确答案。根据短文内容选择正确答案。()1. How does Wang Bin like football?A. Little.B. A little.C. Very.D.Very much.()2. Can you guess the meaning of“clerk”in thepassage?A.商人商人B.老板老板C.买主买主D.售票员售票员()3. Can Wang Bin buy a ticket with 10 yuan?A. Yes, he can.B. Y
44、es, he does.C. No, he cant.D.无No, he doesnt.()4.“Do you want me to buy a ticket for them?” Theword“them”refers toA. Chinese teamB. British teamC. American teamD. French team()5. Can Wang Bin watch the match?A. Yes, he will.B. Yes, he can.C. No, he cant.D.No, he wont.阅读理解(十五)阅读理解(十五)Last week I went
45、to the cinema. I had a good seat. The filmwas very interesting. But I didnt enjoy it. A young manand a young woman were sitting behind me. They weretalking loudly. I got very angry. I could not hear the film. Iturned round. I looked at them angrily. But they didnt seeme. At last I could not hear it.
46、 I said to them.无“I couldnt hear a word!”“Its none of your business(没你的事)(没你的事),”the young mansaid rudely,“this is a private conversation(私人谈话)(私人谈话).”判断正误。判断正误。()1. Last Sunday I went to the cinema.()2. A young man and a young woman were sitting infront of me.()3. The film was very bad, so I didnt
47、enjoy it.()4. They werent watching the film.()5. The young man thought the author(作者作者)wouldlike to listen to their private conversation.()6. From this story we can see that the two youngpeople were polite.阅读理解(十六)阅读理解(十六)无Lisas birthday is on October 18th. Its on Wednesday. Sheis going to have a bi
48、rthday party. She wants to invitePeter, Gao Wei and Li Yan to her birthday party. They cancelebrate after school. Today Lisas parents go shoppingwith Lisa. They want to buy a birthday cake and someother things for her birthday party.M: What kind of cake would you like?L: Id like a fruit cake, please
49、.D: What shape would you like? A round one or a star one?L: Id like the star cake. How nice!M: Yes, it looks lovely.L: Lets get some ice cream, too.D: Yes, and Ill get some jelly for you.L: Thank you. I love jelly. Can we get some round balloonsand long balloons, too?D: Certainly.L: Thank you. Ill have a great birthday party.无根据短文内容回答问题。根据短文内容回答问题。1.When is Lisas birthday?2.Is her birthday on Thursday?3.Does Lisa invite Kate to her birthday party?4.What kind of cake would Lisa like
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 森林资源合同
- 机票代理合同
- 简易窗帘合同
- 房屋委卖合同
- 斗渠维修合同
- 场地经营合同
- 消防安全演讲稿资料15篇
- 银行个人贷款合同
- 酒店后厨工作总结(资料15篇)
- 孟州租房合同
- 2024中国铁路上海局集团限公司招聘1101人一(本科及以上)高频500题难、易错点模拟试题附带答案详解
- 2024年国家开放大学电大开放英语考试题题库
- 高中生物试讲稿汇编(逐字逐句-适用于教师招聘、教师资格证面试)
- 基于无人机的公路裂缝自动检测与分类识别
- 气体充装站试生产方案
- 高中地理 人教版 选修二《资源、环境与区域发展》第五课时:玉门之变-玉门市的转型发展
- 催化加氢技术(药物合成技术课件)
- 建筑结构检测与加固课程复习考试试题及答案B
- 羧酸及其衍生物(习题)
- 摩尔斯电报码
- 猪圆环病毒病课件
评论
0/150
提交评论