



下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、人教PEP版五年级下册英语阅读理解专项积累练习班级:_ 姓名:_1. 根据短文内容,判断正(T)误(F)。Buying bagsLanlan has got 50 yuan. She can buy a new bag now. This red bag is very nice. Wow, it costs 180 yuan. Its too expensive. This yellow bag costs 20 yuan. Its beautiful. And this blue bag costs 30 yuan. She can buy two bags.() 1.Lanlanhasg
2、ot60yuan.() 2.Theredbagis20yuan.() 3.Thebluebagis20yuan.() 4.Theyellowbagisexpensive.() 5.Lanlancanbuytwobags.2. 判断正误,正确的打”T”,错误的打“F”。Johnisanoldman.Hehasabighouse.Helikesdogsverymuch.Hehasthreedogs.OnedogisfromtheUK.HernameisCote.OnedogisfromtheUS.HernameisDot.OnedogisfromChina.HenameisPotty.Johnlo
3、veshisdogsverymuch.Hebuysmanytoysforhisdogs.Cothasaredcat.Itissmallandfun.Dothasabluetoymonkey.Itcanjumpandrun.Pottyhasawhitetoyrabbit.Ithaslongears.ThedogsliketheirtoysandtheylikeJohn,too.TheylikeplayingwithJohnveyymuch.1Johnhasthreedogs.(_)2CoteisfromChina.(_)3Pottystoymonkeycanjumpandrun.(_)4Dots
4、toymonkeyisgreen.(_)5Thedogsdontliketheirtoys.(_)3. 根据表格中所提供的信息,判断句子正误。ThingsShelffruitfishmeatmilkvegetablesbooksABCDEF( )(1)Fruit, fish and vegetables are on Shelf B.( )(2)Books are on Shelf A.( )(3)Fish is on Shelf C, but vegetables arent on Shelf C.( )(4)Fruit and fish are on Shelf D, but meat i
5、s on Shelf E.( )(5)Milk and vegetables are on Shelf F.4. 看图,回答下列问题。(1)How is the Yangtze River?(2)Does it start in the east?(3)Where does it run finally?(4)Is Huangpu River part of the Yangtze River?(5)Do you like Yangtze River?5. 阅读理解。Wednesday 23 MayDear Kim,We arrived at Holiday Cove on Monday an
6、d we are having lots of fun.The flight was so boring. I nearly fell asleep but at least everything went wellnot like last time.When we landed we went straight our camp. My cousin Emma is staying next to us.I am excited because we are going to visit the crocodile farm tomorrow. Peter is scared and sa
7、ys he wants to go to see the kangaroos instead.() (1)Who is the postcard (明信片) to?A. Kim B. Emma C. Tom() (2)Which country does the postcard come from?A. Canada B. China C. Australia() (3)How did Tom go the Holiday Cove?A. By plane. B. By car. C. By ship.() (4)Why does Peter want to see the kangaroo
8、s instead?A. Because he visited the crocodile farm before.B. Because he is scared to see the crocodiles.C. Because he likes to see the kangaroos very much.() (5)Tom is leaving for Rest Harbour on _.A. Wednesday B. Thursday C. Friday6. 选出正确的一项。Im Lucy. There are four people in my family. They are my
9、grandfather, my parents and me. My grandfather likes to plant flowers. He works on his farm every morning. My father likes to watch TV. He likes to watch the news very much. My mother likes to go shopping. She often buys new clothes for us. I like to read books. I go to the library on Sundays.(1)How
10、 many people are there in Lucys family?() A. 5. B. 4. C. 6.(2)What does Lucys grandfather like to do?() A. To plant flowers. B. To watch TV. C. To water flowers.(3)What does Lucys father watch on TV?() A. Sports. B. News. C. Songs.(4)What does Lucys mother buy for them?() A. New fruit. B. New books.
11、 C. New clothes.(5)Does Lucy go to the library on Sundays?() A. Yes, she does. B. No, she doesnt. C. Yes, I do.7. 阅读书信内容,判断对错。Dear Daming:Im Jack. Im ten years old. I like playing football. I can catch the ball well. I dont like basketball. Because I cant jump high. I like my school very much. I hav
12、e a good time every day. My school starts at nine o clock. We dont do morning exercises here. We all play in the playground. The bell rings at nine oclock. Then we go into the classroom. I often play football with my friends at four oclock in the afternoon.Yours,Jack() (1)Jack likes playing football
13、.() (2)Jack can jump high.() (3)Jack goes to school at ten oclock.() (4)The bell rings at nine oclock.() (5)Jack often plays basketball with his friends in the afternoon.8. 阅读理解:根据上下文意思选择正确的答案。Hello.MynameisLiuMei.Imtwelveyearsold.IminGradeFive.MrGaoisournewmathteacher.Hesyoungandfunny.Welikehim.Myf
14、avouritedayisFriday.Wehavemath,ChineseandP.E.class.Wehavebeef,greenbeansandtomatoesforlunch.Tomatoesaremyfavouritefood.Fridayisagreatday!1LiuMeiis_yearsold.() A.12. B.13.2MrGaois_and_.() A.tallandstrong B.youngandfunny.3LiuMeisfavouritedayis_.() A.Friday B.Sunday.4LiuMeihasChinese,mathand_onFriday.(
15、) A.English B.P.E5LiuMeilikes_verymuch.() A.potatoes B.tomatoes.9. 短文阅读。Hello, everyone. Im Kate. Today is Sunday. I get up at half past seven in the morning. Then I have breakfast. After that I play in the garden. At twelve I have lunch at home. Then I play a game with Linda. At eight in the evenin
16、g, I do my homework. Its a busy day today!(1)What day is it today?Its.(2)Does Kate get up at seven?(3)When does Kate have lunch?Sheat.(4)Who plays a game with Kate?(5)Is it a busy day?10. 阅读短文,根据短文内容回答下列问题。Its a sunny day. We are going to the nature park and having a trip. In the park, the trees are
17、 green and the flowers are blooming (开花). Some birds are singing. Some bees and butterflies are busy flying around the flowers. We also do some activities. Jacky and Tim are playing chess. Sarah is drawing pictures. And the other of my classmates are going on a picni C. I am playing with a cute dog.
18、 Whose is it? Its Miss Whites. We all have a great time today!(1)Whats the weather like today?(2)Where are we going?(3)What are Jacky and Tim doing?(4)Is Sarah drawing pictures?(5)Whose dog is it?11. 阅读短文判断句子,对的画“”错的画“”。It was sunny last Sunday. Tom went to the park with his mother. They went to the
19、re by bus. In the park, they played shess. They went fishing. They played football. When they went home, his mother asked, “Where is your football? ” “Oh! ” Tom said. “Its in the park. I lost it under the tree.”1Last Sunday it was raining.(_)2Tom went to the park with his father.(_)3They went to the
20、 park by bus.(_)4Tom played games with his mother.(_)5Tom lost his mother under the tree.(_)12. 阅读短文,回答下列问题。Mr Green has a holiday, so he says happily, “Im going to the mountains by train.” He puts on his best clothes, takes a small bag, goes to the station and gets into the train. He has a beautifu
21、l hat, and he often puts his head out of the window during thetrip(旅游) and looks at the mountains. But the wind blows his hat off. Mr Green quickly takes his bag and throws it out of the window, too. The other people in thecarriage(车厢)laugh, “Is your bag going to bring your beautiful hat back?” they
22、 ask.“No,” Mr Green answers. “But theres no name and noaddress(地址)in my hat, and theres my name and my address on the bag. Someone is going to find both of them, and hes going tosend(寄送)me the bag and the hat.”1Does Mr Green like the trip?_, he_.2How does Mr Green go to the mountains?He_a_.3What hap
23、pens(发生了什么)when Mr Green is looking outside?The wind_his hat_.4What does Mr Green quickly do?He throws_out of the window.5Is Mr Green very clever?_, he_.13. 判断正误。Amys birthday is coming. On her birthday, she wants to have a birthday party in her house. She will invite her friends to her party. At th
24、e party, they will eat the birthday cake. Amy likes singing very much. So they will sing and dance. They will play many games, too.Amys parents will give her a big surprise(惊喜). She will have a great time. Amys birthday is on April 21st. The party will start at 7:30 p.m. You can send a birthday card
25、 to her email as a present(礼物).Here is Amys email address: Amy112.( )(1)Amys birthday is in Spring.( )(2)The birthday party will start in the morning.( )(3)If you go to the party, you can eat the birthday cake.( )(4)Amy doesnt like singing.14. 阅读短文,回答下面的问题。Im JohnMy fathers birthday is on January 5t
26、hMy mothers birthday is in January,tooMy birthday is on April 4thMy brothers birthday is on November 2ndToday is my sisters birthdayHer birthday is on October 3rdIts her eleventh birthdayI buy a big cake for herWe have a birthday party in the evening(1)When is Johns brothers birthday?(2)What does Jo
27、hn buy for his sister?(3)When is Johns fathers birthday?(4)When is Johns birthday?(5)Is Johns mothers birthday in December?15. 根据对话内容,在表格中打“”。Miss White: Hello, boys and girls! Lets play games. There are some things in my box. Guess. Whose books are these?Lucy: Are these Olivers?Miss White: Yes, the
28、y are his. Whose ruler is this?John: Is it Candys?Candy: Yes, its mine.Miss White: Look! What a beautiful hat! Whose is it?Oliver: Its Johns.Miss White: Oh, yes! Its his.LucyJohnCandyOliverbooksrulerhat16. 读短文,回答问题,注意句子书写要求。ThursdayIt is sunny and warm today. We are in the nature park. It is so quie
29、t and clean.There arent many people in the park. There is a river beside a building. Over the river, there is a beautiful bridge. 1 can see some boats on the river. We are happy here. Mike can go fishing. Belly can sing nice songs with the birds. Amy and Sarah can make a salad. Mary can read a book
30、under a big tree. What about me? Ha-ha, I can write a diary(日记) in English! We all have a good time here.What a nice day in the nature park!(1)The diary(日记) is about(关于).(2)What is the weather like on Thursday?(3)Where is the river in the nature park?(4)Are there many people in the nature park?(5)Wh
31、at can they do in the nature park? (答案必须包含至少三个活动)17. 阅读理解。Nancys house is big and beautiful .There are many rooms in it. There are five people in her family : her father , mother ,grandfather , grandmother and she .Look at Nancys bedroom .There are two toy bears on the bed , Near the bed , theres a
32、desk . On the desk, there are some books and a computer . Under the desk, theres a cat. Its Mimi.1A.阅读短文,判断正“T”误“F”1. Nancys house is small.(_)2. There are three people in Nancys family.(_)3. There is no computer on the desk.(_)4. There is a cat in Nancys bedroom.(_)5. Nancys house is beautiful.(_)2
33、B.阅读短文,回答问题。1. Is there a cat in Nancys house?2. Where is the cat?3. Whats the cats name?4. How many toy bears are there on the bed?5. Are there any books in Nancys bedroom?18. 阅读短文,选择正确的答案。Frank is my e-friend. He lives in Australia. He is 11 years old. He is tall and strong . He has brown hair and
34、 blue eyes. He has a sister. She is a student. Franks mother is a doctor. His father in a teacher. Frank has English, Chinese, Maths, Art, PE, Music and Science classes at school. He likes Chinese and Art. He is good at them. He likes drawing robots. Frank likes sport too. He likes playing football
35、and basketball. He usually plays football with his friends after school. On Sundays, he often plays basketball with his father.(1)Frank lives in (the) _.A.USAB.UKC.Australia(2)There are _ people in Franks family.A.fiveB.threeC.four(3)Franks sister is a _.A.studentB.doctorC.teacher(4)Frank is good at
36、 _.A.sportB.Chinese and ArtC.football(5)Frank often plays basketball_.A.after schoolB.on SundayC.with his friends19. 阅读短文,判断句子正误。Im Wang Qiang. Im a student. I like sports very much. Tomorrow is Sunday. In the morning, Im going to do morning exercises. Then Im going to play basketball with my brothe
37、r. In the afternoon, I m going to do kung fu. Liu Xin is my friend. She is very hard -working. She is going to read books tomorrow morning. She is going to take a dancing class tomorrow afternoon. She likes dancing very much.() (1)Wang Qiang is a student.() (2)Tomorrow is Saturday.() (3)Wang Qiang is going to do kung fu tomorrow afternoon.() (4)Liu Xin is going to take a dancing class tomorrow morning.() (5)Liu Xin likes dancing very much.20. 阅读理解并判断正(T)误(F)。Christmas is comi
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025中国电信陕西公司政企信息服务事业群社会招聘31人笔试题库历年考点版附带答案详解
- 2025年生命科学行业生命科学技术应用与生命医学探索研究报告
- 2025年人工生育行业试管婴儿技术发展与伦理问题研究报告
- 2025年能源行业清洁能源技术应用前景展望研究报告
- 2025年智能城市行业智能城市建设与智慧社区研究报告
- 2025年文化旅游行业文化遗产保护与传承研究报告
- 2025年社会公益行业慈善模式与意识形态研究报告
- 2025年家居装修行业绿色环保材料应用研究报告
- 2025年游艇行业游艇服务品质保障策略研究报告
- 2025甘肃平凉市灵台县第四批城镇公益性岗位人员招聘54人笔试备考题库及答案解析
- (正式版)JBT 14449-2024 起重机械焊接工艺评定
- 胚胎移植术后的健康教育
- 《怎样当好班主任》课件
- 大学美育(第二版) 课件 第六单元:乐舞的交融:舞蹈艺术
- 德化县高内坑生活垃圾填埋场陈腐垃圾开挖处置项目环评报告书
- 高考语文图文转换练习题答案+专项练习含答案
- PBT老托福语法全解析【TOEFL语法大全】
- 初中历史-《美国内战》教学课件设计
- 评论碎片化阅读(编辑综合)
- GB/T 24983-2010船用环保阻燃地毯
- GB/T 18029.14-2012轮椅车第14部分:电动轮椅车和电动代步车动力和控制系统要求和测试方法
评论
0/150
提交评论