高一英语人教必修三课时作业 Section Ⅰ Warming UpReading—Prereading_第1页
高一英语人教必修三课时作业 Section Ⅰ Warming UpReading—Prereading_第2页
高一英语人教必修三课时作业 Section Ⅰ Warming UpReading—Prereading_第3页
高一英语人教必修三课时作业 Section Ⅰ Warming UpReading—Prereading_第4页
高一英语人教必修三课时作业 Section Ⅰ Warming UpReading—Prereading_第5页
已阅读5页,还剩1页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、课时作业(五)Unit 2Healthy eatingSection Warming Up & ReadingPre­reading(本栏目内容,在学生用书中以独立形式分册装订!).阅读理解AThe pupils of Grangetown High have been busy getting to know their newest and tallest classmatea 7­meter­tall giraffe outside their school.The giraffe is a huge sculpture (雕像) made by a

2、 local artist.The schools headmaster noticed the sculpture in the artists garden as he drove past one day,and thought it would be perfect for his school.“I knew everyone would love it,” he said,“because our basketball team is known as the Grangetown Giraffes,and they wear giraffes on their shirts.So

3、 I asked them to write a letter to the artist,asking how much it would cost to buy the giraffe.He was very kind and got it ready to deliver (递送) in six weeksall for nothing!It was expected to arrive one Sunday morning,so that the pupils would see it when they got to school on Mondayat that time they

4、 had no idea that we were getting it.”The artist,Tom Bennett,was a university professor (教授) of chemistry before he left that job in 2006 and only took up metalwork a couple of years ago.“Ive always drawn pictures,” he said.“I can even remember doing it on my first day at schoolI drew a horse.I want

5、ed it to be the best horse picture ever,but I dont think I succeeded.” Toms first metalwork was a bicycle for two that he and his wife could go cycling on together.“It was the most uncomfortable bike ever created,” he said,“so I gave up making bicycles and went into sculpture instead.”Meanwhile the

6、pupils at Grangetown High are very happy with their new classmate.“Were going to hold a competition to give it a proper name,” said one girl.“Everyone likes the expression on its face,so perhaps that will give us some ideas.”语篇解读本文是记叙文。一尊长颈鹿雕像的到来成为了Grangetown High这所学校一道亮丽的风景线。1According to the text,

7、the giraffe_.Awas as tall as a basketball playerBwas given to Grangetown High for freeCwas sent to Grangetown High on MondayDwas specially made for a basketball team解析:细节理解题。 由第二段中的He.got it ready to deliver in six weeksall for nothing可知,这件长颈鹿雕塑作品是免费赠予Grangetown High的,故选B项。答案:B2When the pupils got t

8、o school on Monday,they probably felt_.Ashy BsadCexcited Dconfident解析:推理判断题。由第一段内容和第二段中的It was expected to arrive.when they got to school on Monday可知,周一学生们到校后,看到长颈鹿雕像时应该会非常兴奋,故选C项。答案:C3What can we learn about Tom Bennett?AHe showed interest in art at an early age.BHe was good at drawing,especially h

9、orses.CHe visited Grangetown High as a professor.DHe learned a lot about sculpture at university.解析:推理判断题。由第三段中Tom所说的Ive always drawn pictures和I can even remember doing it on my first day at school可知,他从小就对艺术感兴趣,故选A项。答案:A4Whats the main idea of the text?AIt was a difficult job to name a giraffe.BTom

10、Bennett is well­known as a sculptor.CThe Grangetown Giraffes is a strong team.DA metal giraffe arrived at Grangetown High.解析:主旨大意题。文章主要讲述了Grangetown High的校长为孩子们“购置”了一尊长颈鹿雕像的故事。答案:DBOne part of the world is still largely unexplored.It is the deep sea.Over the years,many people have explored unde

11、r the sea.But the first deep­sea divers (潜水员) wanted to find sunken treasure.They werent really interested in studying the creatures of life there.Only recently have they begun to learn some of the mysteries of the sea.Its not easy to explore the deep sea.A diver must have a way of breathing un

12、derwater.He must be able to protect himself from great pressure (压力)The pressure of air is about 15 pounds on every square inch.But the pressure of water is about 1,300 pounds on every square inch!The first diving suits (潜水服) were made of rubber.They had a metal helmet (头盔) with windows in it.The sh

13、oes were made of lead and weighed twenty pounds each!These suits let divers go down a few hundred feet,but they were no good for exploring the very deep waters.With a metal diving suit,a diver could go down 700 feet.Metal suits were first used in tine 1930s.In 1927,a diver named William Beebe wanted

14、 to explore deeper than anyone had ever gone before.He was not interested in finding treasure.He wanted to study the creatures and plants of the sea.His friend invented a metal ball called the Bathysphere.It weighed more than 5,000 pounds,but in it Beebe went down 3,028 feet.He saw many things that

15、had never been seen by humans before.语篇解读本文是说明文。文章主要介绍了深海探险的相关知识。5People who first explored the deep sea hoped to_.Alearn about the animals and plants of the seaBsolve some mysteries about the seaChave an exciting trip in the seaDdiscover treasure under the sea解析:细节理解题。根据第一段中的But the first deep­

16、;sea divers wanted to find sunken treasure可知,人们最初探测深海是想寻找沉入海底的金银财宝。答案:D6According to the text,what make(s) deep­sea diving difficult?AThe pressure of water.BThe temperature of water.CThe dangerous sea creatures.DThe heavy breathing equipment.解析:细节理解题。根据第二段中的 He must be able to protect himself f

17、rom great pressure.the pressure of water is about 1,300 pounds on every square inch可知,水压很大,这使得在深海中潜水非常困难。答案:A7Compared with rubber diving suits,metal diving suits_.Ahad windows in the metal helmetBweighed twenty more poundsCwere good for exploring deeper watersDbegan to be used much earlier解析:细节理解题。

18、根据第三段中的 These suits let divers go down a few hundred feet,but they were no good for exploring the very deep waters和With a metal diving suit,a diver could go down 700 feet可知,与橡胶潜水服相比,金属潜水服可以帮助人们探测较深的水域。答案:C8What do we know about William Beebe from the text?AHe broke the diving record in his time.BHe

19、failed to find the treasure he wanted.CHe met something terrible under the sea.DHe was the first diver to explore the deep sea.解析:推理判断题。根据最后一段中的William Beebe wanted to explore deeper than anyone had ever gone before和Beebe went down 3,028 feet.He saw many things that had never been seen by humans bef

20、ore可推断,Beebe通过探海球(the Bathysphere)探测到了更深的海域,打破了以往的潜水纪录。答案:ACNEW YORK (Reuters Life!) Parents wanting their children,particularly teenagers,to develop good eating habits should make sure they eat meals together,a new study suggests.In one of the first long­term studies to look at the benefits of

21、 family meals,researchers at the School of Public Health at the University of Minnesota found that family meals have a great influence on adolescents (青少年) because they encourage healthy eating habits and good nutritional (营养的) choices.The study was published in the Journal of Nutrition Education an

22、d Behavior.“These findings suggest that having regular family meals from early to middle adolescence has a marked beneficial effect on the development of healthful behaviors for youth,” said Teri LBurgess­Champoux,who worked on the study.“The importance of shared mealtime experiences during thi

23、s key developmental period should be emphasized (强调) to parents,healthcare providers and educators.”The researchers examined information from Project EAT,a study that looked at which socio­environmental,personal,and behavioural factors (因素) influence the eating habits of nearly 400 children.The

24、 students completed a questionnaire (问卷) in 1998 and 1999 when they were 12 to 13 years old and another as middle adolescents five years later.Regular family meals (five or more meals with all or most of the family per week) declined over time,the researchers said.During the early teen years,60 perc

25、ent of the children had regular meals with their family,compared to 30 percent during later adolescence.Children who ate five or more meals a week together in both early and middle adolescence ate healthier meals with plenty of vegetables and foods rich in calcium,fiber and minerals.语篇解读科学家们发现经常与家人一

26、起用餐对青少年的饮食健康大有益处。9In the study,the researchers have examined the relationship between_.Anutrition and eating habitsBhealthy meals and fitnessCfamily meals and eating habitsDfamily meals and teens health解析:主旨大意题。科学家们探究的是与家人一起用餐和青少年健康之间的关系。第二段中的“family meals have a great influence on adolescents”一句有提示

27、。答案:D10From the passage we learn that regular family meals_.Agive children chances to express themselvesBlet parents know more about their childrenChelp children to have healthier foodDencourage children to eat more food解析:推理判断题。根据第二段的“they encourage.good nutritional choices”及最后一段的“ate healthier mea

28、ls with.”可知在青春期的早期和中期都能经常与家人一起用餐的学生摄取的营养更全面,故选C项。答案:C11What does the underlined word “declined” in Paragraph 7 most probably mean?ABecame less.BGrew quickly.CChanged very little. DAppeared suddenly.解析:词义猜测题。根据倒数第二段的“During the early teen years,60 percent pared to 30 percent during later adolescence”

29、可知随着时间的推移,经常与家人一起用餐的青少年呈减少趋势,故选A项。答案:A12Where is the passage most likely from?AA news report. BA TV program.CAn advertisement. DA questionnaire.解析:文章出处题。从文章第一段开头就可以看出本文出自新闻报道。答案:A.七选五Kids and food:advice for parentsIt is important for parents to know how to help their kids eat healthy.Here are a few

30、 easy ways:Parents control the supply lines._1_ Though kids may keep asking for less nutritious (有营养的) foods,parents should decide which foods are regularly provided in the house.Kids wont go hungry.Theyll eat whats available in the fridge at home.Say goodbye to the “clean­plate club”_2_ Lots o

31、f parents grew up under the clean­plate rule,but that way doesnt help kids listen to their own bodies when they are full.When kids feel full,theyre less likely to overeat._3_Food preferences are developed early in life,so try to offer different kinds of food.Likes and dislikes begin forming eve

32、n when kids are babies.Parents may need to serve a new food on several different occasions (时机) for a child to accept it.Food is not love.Find better ways to say “I love you.” When foods are used to reward kids and show love,they may start to turn to food when feeling worried or unhappy._4_Kids do as you do._5_When trying to teach

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论