人教版2019必修第二册Unit1 Cultural Heritage—VideoTime同步练习(有答案)_第1页
人教版2019必修第二册Unit1 Cultural Heritage—VideoTime同步练习(有答案)_第2页
人教版2019必修第二册Unit1 Cultural Heritage—VideoTime同步练习(有答案)_第3页
人教版2019必修第二册Unit1 Cultural Heritage—VideoTime同步练习(有答案)_第4页
人教版2019必修第二册Unit1 Cultural Heritage—VideoTime同步练习(有答案)_第5页
已阅读5页,还剩5页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、第PAGE10页(共NUMPAGES10页)Unit 1 Cultural HeritageVideo Time一、完成句子1. I felt awkward when I made a speech in public _. 当我第一次在公共场合发表演讲时, 我感到很尴尬。2. I work hard day and night _ finishing my paper ahead of time. 我夜以继日地工作就是为了提前完成我的论文。3. This is the first time in my life that I _such a grand celebration. 这是我有生

2、以来第一次参加如此盛大的庆典。4. I would appreciate it if you could give me _ show my talent. 如果你给我这样一次机会展示我的才华我将感激不尽。5. _ that smoking can lead to lung cancer. 已经证明吸烟能够导致肺癌。二、完形填空The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams. Eleanor RooseveltMy hometown was a place of great beauty and agr

3、icultural richness, as well as a place of war and natural disasters. When I was only fourteen years old, I was filled with 1 in spite of the terrible surroundings. The families living here, who tried to make their living from the land, 2 great losses. I felt sorry especially for the children, but I

4、3to be hopeless. I decided wherever I was, I would do 4 to help them. I began knocking on every door and saying to each person who 5 the door, “I know that you are 6 and give the birds that come to your yard a little 7. Please consider me your bird. Give me only a handful of rice each week when I co

5、me to your 8 . I will take it to the place where it can be given to the 9 children. ”No one seemed to 10 giving me a handful of rice, even when they had little themselves. On Sunday, I would 11 my handfuls of rice to the children. One day, I came to a house where an old lady lived. I told my story a

6、nd asked if I could be her bird. The woman called her daughters, and 12 gave me fifty cents, as well as a handful of rice! I began to 13 change and rice from other “bird feeders”, and they gave them to me. Everyone was 14 to help those who were suffering, even only in this small way. “Consider me yo

7、ur bird. ”My childish idea didn t stop the war, but anyway, it was 15 some peace. 1. A. sadness B. hopeC. comfortD. kindness2. A. sufferedB. survivedC. coveredD. made3. A. wantedB. failedC. refusedD. stopped4. A. somethingB. everythingC. anythingD. nothing5. A. lockedB. repliedC. shutD. answered6. A

8、. wiseB. kindC. richD. poor7. A. soilB. waterC. stoneD. rice8. A. countryB. roomC. doorD. garden9. A. braveB. hungryC. promisingD. nervous10. A. mindB. considerC. avoidD. enjoy11. A. clear awayB. put awayC. sweep awayD. give away12. A. everyB. eachC. neitherD. none13. A. apply forB. pay forC. ask fo

9、rD. search for14. A. gladB. sadC. upsetD. worried15. A. creatingB. mendingC. disturbingD. managing三、阅读理解Ireland is throwing away peat(泥炭) for energy and turning to wind. Peat has a lot to recommend it. It sends off a pleasant smell when burned. It is a cheap source of energy; at its simplest it need

10、s no more than digging by hand. But peat is also one of the dirtiest fuels available, emitting 23% more carbon dioxide than coal. Ireland is unusual among developed countries in burning it for energy. Peat has been used on the island for at least 1, 000 years. But it may at last be on its way out as

11、 Ireland turns to another energy source of which it has unlimited quantities: wind. Galway Wind Park will be Ireland s largest wind farm when it is completed, producing 169MW of power at peak capacity(容量), or about 3% of Ireland s average needs. It is only the latest development in Irish wind power,

12、 which has tripled in the last decade to more than 3GW of capacity. The renewable resource now provides a quarter of the electricity Ireland consumes every year. Eirgrid, a state-owned company which manages the grid(电网) in both Northern Ireland and the Republic, says much more wind capacity is in th

13、e planning stages. Wind is difficult to manage because it is unpredictable, even on the shores with strong winds of western Ireland. Since wind turbines (涡轮机)do not turn consistently, the grid must be carefully tuned to keep it stable. Eirgrid is planning a set of wires to continental Europe. A repo

14、rt from SEAI, Ireland s energy authority, suggests that the island could produce enough wind electricity to match domestic demand by 2030, with more left over to export. Bord na Mna, the body responsible for developing Ireland s peatlands, has said it will stop using peat for electricity by the same

15、 year. 1. Which of the following statements about peat is right? A. Peat is a cheap and clean source of energy with a pleasant smell. B. Peat in Ireland will be an export. C. Ireland will stop using peat as fuel. D. Peat is renewable and will never be used up. 2. What is the greatest difficulty in u

16、sing wind energy? A. The wind power is not strong enough. B. It is a high-cost project. C. The wind power is unstable. D. It won t produce enough electricity. 3. What can be the best title for the passage? A. The Change of Using Energy in IrelandB. Stop Using Out-Of-Date EnergyC. Peat vs Wind PowerD

17、. Ireland: A Country Using Wind Power一、完成句子1.for the first time2.with the aim of3.have taken part in 4.such an opportunity to5.It has been proved二、完形填空1.B。句意: 当我只有14岁的时候, 尽管周围的环境很糟糕, 我却充满了希望。sadness难过; hope希望; comfort安慰; kindness善良。由下文讲述的故事和“I felt sorry especially for the children, but I_to be hope

18、less”, 可知作者充满希望, 故选B。2.A。句意: 居住在这里的那些试图靠土地谋生的家庭遭受了惨重的损失。根据本段第一句“(我的家乡是一个非常美丽、农业发达的地方, 同时也是一个充满战争和自然灾害的地方。). ”可知这里的家庭“遭受了”战争和自然灾害造成的巨大损失, 故选A。3.C。句意: 我特别为孩子们感到难过, 但我拒绝绝望。根据上文可知, 尽管周围的环境很糟糕, 作者却充满了希望, 因此“拒绝绝望”。故选C。4.A。句意: 我决定无论我在哪里, 我都要做些事情来帮助他们。在肯定句中表示“一些事情”用something。故选A。5.D。根据上文的“I began knocking o

19、n every door ”可知, 此处是指作者去敲门, 然后别人开门, answer the door意为“应声开门”, 为固定用法。故选D。6.B。根据“and give the birds that come to your yard a little”可知, “给来到你院子里的鸟儿一些米”是“善良的”人的举动, 故选B。7.D。根据下文“Give me only a handful of rice. . . ”可知, 作者请求人们施舍一点米, rice为原词复现。故选D。8.C。句意: 每周我到你门前的时候, 只给我一把米。根据上文“I began knocking on every

20、door and. . . ”可知, 作者每周去敲门索要一把米, 故选C。9.B。根据上文“ as well as a place of war and natural disasters. ”可知, 此处是指自然灾害导致收成不好, 作者是把要来的东西送给那些饥饿的孩子。故选B。10.A。句意: 似乎没有人介意给我一把米, 即使他们自己没有多少。根据下文的“even when they had little themselves. ”可知, 尽管自己都没有富余的, 但没有人介意作者的请求, 故选A。11.D。根据上文“I will take it to the place where it can be given to thechildr

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论