




版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、PAGE PAGE 12Unit4阅读理解题组练速度.阅读理解AOnlineBookShopThe books listed here are reasonably cheap and also after discount they are even cheaper.OnceUponaTimeIt is a collection of short stories written by a young and imaginative mind.The stories cover the experiences,lived and imagined,of a nine-year-old.This
2、 is an ideal return gift for all your childs friends on his or her birthday.You can also gift this book to inspire a young friend or child.Price:$6.5WordPowerMadeEasyWordPowerMadeEasy is a comprehensive vocabulary-building system created by legendary grammarian Norman Lewis that provides a simple,st
3、ep-by-step method to increase your knowledge and mastery of the English language.Price:$7.2GeneralKnowledge2015This GeneralKnowledge2015 covers all the sections like History,Geography,Economy,General Science with Theory,Figures,Graphics and Tables.It can be used for preparation of competitive exams.
4、Here in this section you can buy this book online in a discounted rate and avail at your doorstep,and the easiest payment options are available here.Price:$8.4LifeIsWhatYouMakeItLifeIsWhatYouMakeIt is a story of a young girl Ankita Sharma who is smart and lives her life as she likes.Ankita was born
5、in a middle class family in a time when Doordarshan was the only source of entertainment and writing love letters was a general trend,with every youth dreaming of living a college life.Price:$6.81.What do we know about OnceUponaTime?A.It describes a nine-year-olds real life experiences.B.It can serv
6、e as an ideal present chosen for children.C.It has inspired many children to write short stories.D.It was written by the young writer at the age of nine.2.Which book can help people prepare for competitive exams?A.OnceUponaTime.B.WordPowerMadeEasy.C.GeneralKnowledge2015.D.LifeIsWhatYouMakeIt.3.What
7、do the four books have in common?A.They share the same theme.B.They are of a writing style.C.They win popularity with girls.D.They are sold at low prices.BIt was a day in late December.The Christmas tree had been taken down.The lights and decorations had been boxed up and put in the closet until nex
8、t year.And I was feeling a little empty.Surely I wasnt looking forward to the long,cold,dark winter to come.I had always been a light lover on the inside.I tried to take comfort in knowing that a few more minutes of daylight was being added each day,but it hardly worked.I was both surprised and deli
9、ghted when I looked out of my window and saw that a spring-like day had suddenly arrived.I could hear the neighborhood children outside playing in the warm air.I smiled when I saw them and my inner little girl longed to be out there riding bikes and playing games as well.I tied my dogs for their aft
10、ernoon walk hoping to enjoy some of the sunshine myself.As I was about to head out the door,however,I decided to do something a little different.I reached down and pulled my shoes and socks off.I hadnt been barefoot outside since the summer.I slowly stepped out on the cool damp grass.It felt so aliv
11、e under my feet.I laughed as I walked along.I remembered something I once read too,“Walk as if you were kissing the earth with your feet.” And with each step I did so.My walk felt sacred and holy.I felt a oneness with the world and the love of Heaven all around me.With love in my heart,I thanked for
12、 the gift of this day and no longer dreaded the coming of the winter.I thought I had gathered enough energy and courage to welcome it.All of us are walking through this life.But it is up to each of us how we do so.Are you going to trip and walk with heavy steps and complain with each step you take?O
13、r are you going to kiss the earth with your feet and Heaven with your heart?The choice is yours.4.How did the author feel shortly after Christmas at first?A.Surprised.B.Delighted.C.Unhappy.D.Relaxed.5.Why did the author want to go out?A.She was inspired by delighted children.B.She had to walk her do
14、gs in the afternoon.C.She intended to give the neighbors warmth.D.She was touched by her childhood memories.6.What a different thing did the author do?A.She kissed the earth lovingly.B.She walked barefoot outside.C.She read a book on the grass.D.She dried her feet in the sun.7.What does the underlin
15、ed word “dreaded” mean in Paragraph 3?A.Forgot.B.Judged.C.Desired.D.Feared.CVoters in Colorado narrowly approved an initiative (新方案),setting the stage for the return of gray wolves,which were wiped out in this area by the 1940s.This is the first time that a state has reintroduced an animal like this
16、.The Colorado Parks and Wildlife department will lead the effort to establish a sustainable population of gray wolves in the western part of the state,beginning in 2022 or 2023.The Southern Rocky Mountains,where there used to be a lot of them,contain millions of acres of suitable habitat that could
17、support several hundred wolves or more.However,some say its unwise to leave the question to voters.“State biologists have previously declined to introduce wolves.Theres a reason why its never been done before,” says Shawn Martini,spokesperson for Coloradans for Protecting Wildlife,noting that most s
18、upporters are from urban areas and they dont have to live alongside the animal,unlike people living in the countryside.Farmers and hunters dont favor the initiative,either.Farmers worry wolves will kill their cattle while hunters worry they will lose elk (驼鹿) to the predators.On the other hand,accor
19、ding to Jonathan Proctor,a conservationist with the Defenders of Wildlife,reintroducing wolves will restore Colorados natural balance.They help thin out sick animals,maintaining healthy populations of deer and elk.The remains of wolf kills also provide food for “eaters of the dead”,including wolveri
20、nes,eagles,and bears.He also emphasizes the experience of living with wolves in other places,like the Northern Rockies,has shown that wolves are not the threat people sometimes make them out to be.Biologists of the reintroduction program promise to make it a priority to work with people living along
21、side wolves,providing training and resources to keep the wolves out of the farms in the first place.And a program will be funded to pay farmers for their lost cattle.8.What can we learn about the Southern Rocky Mountains from the text?A.They are heavily populated.B.They were inhabited by wolves.C.Th
22、ey are in the east of Colorado.D.They are home to small animals.9.Whats Shawn Martinis opinion about the return of the gray wolves?A.Its unfair to make it happen by voting.B.Its welcomed by urban and rural people.C.State biologists shouldnt have opposed it.D.The wolves should be put somewhere else.1
23、0.What will the program biologists probably do first?A.Buy more cattle.B.Reach out to the locals.C.Relocate the wolves.D.Clear the site for wolves.11.What can be a suitable title for the text?A.Wolves Are Coming HomeB.No Worries About WolvesC.Always Vote for What Is RightD.Wolves Help Local Ecosyste
24、mDTheyre not the worlds tallest or longest bridges,but a string of river crossings made from tree roots are engineering wonders that contain lessons for modern architects.The town of Cherrapunji in the Khasi Hills is credited with the world record for annual rainfall of over 75 feet!And in this rain
25、y and wet climate,the rubber fig tree grows with abandon.The tree has a secondary root system that grows up above the ground floor and lets the tree easily grow on top of big stones and even out in the middle of streams.Long ago,the Khasis,a tribe in Meghalaya region,realized they could make use of
26、these roots to their own advantage.By controlling and directing the secondary roots,they have created strong living bridges with which to cross streams and rivers by themselves.To make a tree grow in a certain direction,the tribes people use the trunk of a betel nut tree,whose middle is got rid of,a
27、s a guidance system.The thin,tender roots of the rubber tree are placed so they grow in the direction of the tree trunk rather than fanning out.Eventually,the roots reach the other side of the river and grow into the soil.This process can take well over a decade before the bridge is fully functional
28、 and then over time the bridge grows and strengthens.Rocks are placed along the bridges sides to improve the footpaths.Some of these bridges are over 100 feet long and can even support the weight of fifty or more people at a time.These bridges are used daily by the people of the villages around Cher
29、rapunji and a few are thought to be more than 500 years old.There is even a double-decker bridge,known as the “Umshiang Double-Decker Root Bridge”,which features two bridges grown right on top of each other.It is thought to be the only bridge of its kind.12.What do we know about the bridges in Megha
30、laya?A.They resemble the fig tree roots.B.Theyre works of modern architects.C.They take a very short time to build.D.Theyre constructed by the villagers.13.How is a betel nut tree used in building the bridges?A.It plays the role of a guide.B.It bears the weight of the bridge.C.It protects the surfac
31、e of the bridge.D.It delivers materials across the river.14.What does the third paragraph mainly describe?A.A complex system.B.A construction process.C.A scientific theory.D.A natural landscape.15.What makes the “Umshiang Double-Decker Root Bridge” unusual?A.Its history.B.Its material.C.Its shape.D.
32、Its length.阅读七选五HowtoCreateaClose-Knit(紧密的)FamilyIn the era of video games and text messaging,having a close-knit family can seem like an impossible task.Close-knit families offer each other support and encouragement through all the phases of life.Here is advice on how to create a close-knit family.
33、Enjoy the simple things in life with your children.1 Avoid filling each afternoon with endless activities and classes,and allow your kids to have plenty of downtime to go outside or play a game around the kitchen table.2 Let your kids hang out with you on occasion when you are talking to your friend
34、s.Teach your children the art of conversation and the joy of sitting around a restaurant table to discuss life.Create a family culture where everyone has value.3 Eating meals together as a family lowers your childs risk of getting involved with drugs,alcohol at an early age.Make sure to give your ki
35、ds plenty of attention,include everyone in the conversation and laugh together.Show affection to your children to create feelings of attachment,from bear hugs to high fives.Play together and participate in enjoyable activities,such as going to the movies,bowling or camping.4Encourage open communicat
36、ion between family members and discourage secrets.5 Show your children how to support and stand up for each other.A.Close-knit families often put others first.B.Include your children in your daily activities.C.Connect with your kids on a daily basis by eating dinner together.D.Take a walk,go to an a
37、rt museum and taste new foods at cultural fairs.E.Realize that a playful family cures stressful days and relationship tension.F.Spending time with kids can create a tight bond that makes kids feel connected.G.Allow each family member to express his or her opinion and talk through difficult emotional
38、 times.答案:.【语篇导读】本文是一则广告。文章介绍了网上书店的折扣书。1.B解析细节理解题。根据OnceUponaTime部分中的“Thisisanidealreturngiftforallyourchildsfriendsonhisorherbirthday.”可知,这本书可以作为孩子们的理想礼物。2.C解析细节理解题。根据GeneralKnowledge2015部分中的“Itcanbeusedforpreparationofcompetitiveexams.”可知,GeneralKnowledge2015可以帮助人们准备竞争性考试。3.D解析推理判断题。根据文章第一句“Theboo
39、kslistedherearereasonablycheapandalsoafterdiscounttheyareevencheaper.”可知,这四本书的共同点是低价出售,故选D项。【语篇导读】本文是一篇记叙文。圣诞节过后,作者感到不开心,因而决定外出走走。后来,作者感到自己与世界融为一体,不再害怕冬天的到来了。4.C解析推理判断题。根据第一段中的“AndIwasfeelingalittleempty.SurelyIwasntlookingforwardtothelong,cold,darkwintertocome.”可知,圣诞节过后的作者起初感到不开心。5.A解析推理判断题。根据第二段中的
40、“Icouldheartheneighborhoodchildrenoutsideplayinginthewarmair.IsmiledwhenIsawthemandmyinnerlittlegirllongedtobeoutthereridingbikesandplayinggamesaswell.”可知,作者想要走到外面是受到了那些开心玩耍的孩子们的影响。6.B解析细节理解题。根据第三段中的“Ireacheddownandpulledmyshoesandsocksoff.Ihadntbeenbarefootoutsidesincethesummer.”可知,作者做的一件不一样的事情是在外面
41、赤脚走。7.D解析词义猜测题。根据画线词后文“IthoughtIhadgatheredenoughenergyandcouragetowelcomeit.”可知,作者不再害怕冬天的到来,故画线词意思是“害怕”。【语篇导读】本文是一篇新闻报道。科罗拉多州通过投票的方式决定重新引进灰狼,不同的人对此有不同的看法。8.B解析细节理解题。根据第二段中的“TheSouthernRockyMountains,wherethereusedtobealotofthem,containmillionsofacresofsuitablehabitatthatcouldsupportseveralhundredwo
42、lvesormore.”可知,狼曾经居住在落基山脉南部。9.A解析推理判断题。根据第三段中的“.notingthatmostsupportersarefromurbanareasandtheydonthavetolivealongsidetheanimal,unlikepeoplelivinginthecountryside”可知,ShawnMartini认为通过投票来让灰狼回归是不公平的。10.B解析细节理解题。根据最后一段中的“Biologistsofthereintroductionprogrampromisetomakeitaprioritytoworkwithpeopleliving
43、alongsidewolves,providingtrainingandresourcestokeepthewolvesoutofthefarmsinthefirstplace.”可知,该计划的生物学家首先会和与狼一起生活的当地人接触合作。11.A解析主旨大意题。通读全文可知,本报道主要是围绕科罗拉多州通过投票的方式重新引入灰狼这一事件展开,也就是狼要重新回到他们之前的居住地了。所以A项“狼要回家了”概括文章大意,是最合适的标题。【长难句分析】The Southern Rocky Mountains,where there used to be a lot of them,contain mi
44、llions of acres of suitable habitat that could support several hundred wolves or more.【分析】TheSouthernRockyMountains.containmillionsofacresofsuitablehabitat.是主句;where引导的是非限制性定语从句;that引导的是限制性定语从句。【译文】落基山脉南部曾经有很多狼群,那里有数百万英亩的适宜栖息地,可以养活几百只甚至更多的狼。【语篇导读】本文是一篇说明文。印度的乞拉朋齐镇是地球上最潮湿的地方之一。因为气候极端,建造传统的桥梁几乎是不可行的。但乞拉朋齐的卡西族部落找到了一个解决办法,让桥
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025-2030全球基因编辑技术应用潜力与投资价值评估报告
- 2025-2030免漆门行业跨境电子商务发展机遇报告
- 银行数字化转型方案与实施路径
- 高级电工岗位培训课程体系建设方案
- 大型综合体机电系统集成设计方案
- 文化传媒公司创意策划执行方案
- 企业网络安全防护方案规划指南
- 煤炭企业扬尘污染防治方案与实施报告
- 社会服务机构公益项目策划方案
- 零售行业客户关系管理系统建设方案
- 古希腊史诗与戏剧课件
- 腹股沟疝修补术护理查房
- 创伤应急预案演练脚本(2篇)
- 信息运维服务管理规范标准
- 新教材2025-2026学年人教版(2024)美术二年级上册全册(教学设计)教案
- 2025年数字化教材在小学语文教学中的创新实践报告
- 2025教科版三年级科学上册教学计划、教学设计(附目录)
- 木质素降解微生物促进秸秆饲料化营养价值提升的机制研究
- 全科医学进修汇报
- 六年级下学期英语期末考试质量分析
- 三基培训及知识课件
评论
0/150
提交评论