英语六级阅读模拟练习题及答案-1_第1页
英语六级阅读模拟练习题及答案-1_第2页
英语六级阅读模拟练习题及答案-1_第3页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、英语六级阅读模拟练习题及答案-1Thewaypeopleholdtothebeliefthatafun-filled,pain-freelifeequals happiness actually reduces their chances of ever attaining realhappiness. If fun and pleasure are equal to happiness then pain must beequal to unhappiness. Butinfact,theopposite is true:more often thannot things that lead

2、 to happiness involve some pain.As a result, many people avoid the very attempts that are the sourceof true happiness. They fear the paininevitably brought by such thingsas marriage, raising children, professional achievement, religiousmitment(承担的义务), self improvement.Ask a why he resists marriage e

3、ven though he findsdatingtobelessandless heishonesthewilltellyouthatheisafraidofmakingamitment.Formitmentisinfactquitepainful.Thesinglelifeisfilledwithfun,adventure,excitement.Marriagehassuchmoments,butthey are not its most distinguishing features.Couples with infant children are lucky to get a whol

4、e nights sleeporthree-dayvacation.Idontknowanyparentwhowouldchoosethewordfun to describe raising children. But couples who decide not to havechildren never know the joys of watching a child grow up or of playingwith a grandchild.Understandingandacceptingthattruehappinesshasnothingtodowithfun is one

5、of the most liberating realizations. It liberates time: nowwe can devote more hours to activities that can genuinely increaseourhappiness. It liberates money: buying that new car or those fancyclothesthatwilldonothingtoincreaseourhappinessnowseemspointless.And it liberates us from envy: we now under

6、stand that all those whoarealways having so much fun actually may not be happy at all.1. According to the author, a bachelor resists marriage chieflybecause_A. he is reluctant to take on family responsibilitiesB. he believes that life will be more cheerful if he remains singleC. he finds more fun in

7、 dating than in marriageD.hefearsitwillputanendtoallhisfunadventureandexcitement2. Raising children, in the authors opinion, is_A. a moral dutyB. a rewarding taskC. a thankless jobD. a source of inevitable pain3. From the last paragraph, we learn that envy sometimes stemsfrom_A. hatredB. misundersta

8、ndingC. prejudiceD. ignorance4. To understand what true happiness is one must_A. have as much fun as possible during ones lifetimeB. make every effort to liberate oneself from painC. put up with pain under all circumstancesD. be able to distinguish happiness from fun5. What is the author trying to t

9、ell us?A. Happiness often goes hand in hand with pain.B. One must know how to attain happiness.C. It is important to make mitments.D. It is pain that leads to happiness.参考答案:1.A 第3段第2项的reluctantto take on family afraid of making a mitment的同义替换,故选A。本题中D项的干扰性比较强,但这不是单身汉不愿结婚的直接原因,且文中也说到Marriage has such put an end的说法也不正确,故排除。2.C 原文第4要孩子的夫妇们永远也不能了解看着孩子长大的那种欢乐以及与孙儿一起玩耍的欢乐。换言之,在作者看来,养孩子虽辛苦,但也是值得的,故答案为C。3.B 文章后一段后一句说它还让我们从嫉妒中解脱出来:我们现在了解到有很多乐趣的人很幸福,这是一种误解,故选B。4.

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论