




版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
大学英语Bl
一、交际英语
1、--Canyougototheconcertwithusthiseing?
A:No,Ialreadyhaveplans.
B;I*dloveto,butIzmbusytonight.
C:No,Ireal1ydon'tlikebeingwithyou.
D:I'mill,soIshouIdn1tgoout.
答案:B
2、—Oh,sorrytobotheryou.
A:Thatzsokay
B:No,youcan't
C:That'sgood
D:Oh,Idon'tknow
答案:A
3、--Wearegoingtohaveasingingpartytonight.Wouldyou1iketojoin
us?
A:I'mafraidnot,becauseIhavetogotoaimportantmeeting.
B:Ofcoursenot.Ihavenoidea.
C:No,Ican't.
D:That'sallset.
答案:A
Heteachesphysicsinaschool.
A:Whatdoesyourfatherwanttodo?
B:Whoisyourfather?
C:Whatisyourfather?
D:Whereisyourfathernow?
答案:c
5、一Thankyouforinvitingme.
A:Irea1lyhadahappytime.
B:Oh,it'stoo1ate.
C:Thankyouforcoming.
D:Oh,sos1owly?
答案:C
二、阅读理解
Forseveralyears,Americanshaveenjoyedteleshopping-watchingTV
andbuyingthingsbyphone.NowteleshoppingisstartinginEurope.In
anumberofEuropeancountries,peoplecanturnontheirTVsandshop
forclothes,jewe1ry,food,toys,andmanyotherthings.
TeleshoppingisbecomingpopularinSweden,forexample.ThebiggestSw
edishcompanyseIlsdifferentkindsofthingsonTVin15Europeancountrie
s,andinoneyearitmade$100mi11ion.InFrancetherearetwote1eshoppi
ngchanneIs,andtheFrenchspendabout$20millionayeartobuythingst
hroughthosechannels.
InGermany,untillastyearteleshoppingwasonlypossib1eononechannel
for1houreveryday.Thenthegovemmentallowedmorete1eshop
ping.Otherchannelscanopenfortelebusiness,includingthelargest
Americanteleshoppingcompanyanda24—hourte1eshoppingcompany.
Germanbusinessesarehopingthisnewteleshoppingwi11he1pthems
e11morethings.
Somepeopleliketeleshoppingbecauseitallowsthemtodotheirshopp
ingwithoutleavingtheirhomes.Withal1theproblemsoftraffic
inthecities,thisisanimportantreason.Butatthesametime,otherEuro
peansdonotlikethisnewwayofshopping.Theycandoteleshopping“junko
ntheair'1.ManyEuropeansusua1lyworryaboutthequa1ityoftheth
ingsforsaleonTV.Goodqua1ityisimportanttothem,andthey
believetheycannotbesureaboutthequalityofthethingsonTV.
TheneedforhighqualitymeansthatEuropeanteleshoppingcompanieswiII
havetobedifferentfromtheAmericancompanies.Theywillhaveto
bemorecarefulaboutthequalityofthethingstheysell.Theywillalsohaveto
workhardertose11thingsthatthebuyerscannottouchorseeinper
son.
(1)、TeleshoppingischeapinEurope.
A:T
B:F
答案:B
(2)、People1iketeleshoppingbecauseitiseasier.
A:T
B:F
答案:A
(3)、SomeEuropeansdon't1iketeleshoppingbecausetheydon'twatch
TV.__________
A:T
B:F
答案:B
(4)、InGermany,teleshoppingmayhavefewerbuyers.
A:T
B:F
答案:B
(5)、ThebesttitleofthispassageisMTeleshoppinginEurope
A:T
B:F
答案:A
2、LawshavebeenwrittentogoverntheuseofAmericanNationalFlag,and
toensureproperrespectfortheflag.Customhasalsogovernedthe
commonpracticeinregardtoitsuse.A11thearmedserviceshavepreci
seregu1ationsonhowtodisplaythenationalflag.Thismayvarysomewhat
fromthegeneralrules.Thenationa1flagshou1dberaisedandloweredby
hand.Donotraisetheflagwhileitisfolded.Unfoldthef1agfirst,andthe
nhoistitquicklytothetopoftheflagpole.Loweritslow1yandwithd
ignity.Placenoobjectsonoroverthef1ag.Donotusethef1agaspartofac
osturneorathleticuniform.Donotprintituponcushions,handkerchi
efs,papernapkinsorboxes.Afedera1lawprovidesthatthetrademark
cannotberegisteredifitcomprisestheflag,orbadgersoftheUS.
Whentheflagisusedtounvei1astatueormonument,itshou1dn*tserve
asacoveringoftheobjecttobeunvei1ed.Ifitisdisplayedonsuch
occasions,donota1Iowtheflagtofa11totheground,but1etitbecarriedhi
ghupintheairtoformafeatureoftheceremony.Takeeveryprecautiont
opreventtheflagfromsoiled.Itshou1dnotbea11owedtotouchthe
groundorfloor,nortobrushagainstobjects.
(1)NHowdoAmericansensureproperrespectforthenationa1flag?
A:Bymakinglaws.
B:Byenforcingdiscipline.
C:Byeducatingthepublic.
D:Byho1dingceremonies.
答案:A
(2)、WhatistheregulationregardingtheraisingoftheAmericanNation
a1Flag?___________
A:Itshouldberaisedbyso1diers.
B:Itshou1dberaisedquicklybyhand.
C:ItshouldberaisedonlybyAmericans.
D:Itshouldberaisedbymechanicalmeans.
答案:B
(3)、Howshou1dtheAmericanNationalFlagbedisp1ayedatanunvei1ing
ceremony?
A:Itshouldbeattachedtothestatus.
B:ItshouIdbehungfromthetopofthemonument.
C:Itshouldbespreadovertheobjecttobeunvei1ed.
D:Itshou1dbecarriedhighupintheair.
答案:D
(4)、Whatdowe1earnabouttheuseoftheAmericanNationalFlag?
A:Therehasbeenalotofcontroversyovertheuseoff1ag.
B:Thebestathletescanwearuniformswiththedesignoftheflag.
C:Therearepreciseregulationsandcustomstobefo1lowed.
D:Americanscanprinttheflagontheircushionsorhandkerchiefs.
答案:C
(5)、WhatisAmericans'attitudetowardstheirNationa1F1ag?
A:Arbitrary.
B:Respect.
C:Happy.
D:Brave.
答案:B
三、词汇与语法
1>—Isthisyourshoe?
-----Yes,butwhereis?
A:theotherone
B:otherone
C:anotherone
D:theothers
答案:A
2>About40,000yearsago,theseawas40metersbelowtoday's1e
vel.
A:aboutonly
B:on1yabout。
C:about^much。
D:muchabout
答案:B
3、-It'sagoodidea.Butwho'sgoingtotheplan?
-1thinkJohnandPeterwill.
A:carryout
B:getthrough
C:takein
D:setaside
答案:A
4、Ihavebeenlookingforwardtofrommyparents.
A:hear
B:beingheard
C:beheard
D:hearing
答案:D
5、Tom,whatdidyoudowithmydocuments?Ihaveneverseensuch
aanddisorder!
A:mass
B:mess
C:guess
D:bus
答案:B
四、完型填空
Everyonehashobbies.Ahobbycanbealmostanythingape
rsonlikestodoinhissparetime.Peoplewhotakeuphobbiesarehobbyi
sts.Theypaintpictures,singpopsongs,____1_musicinstrument
sandcollectstampsorotherthings.Theygrowflowers,___2_____fishin
gandhunting.Theyclimbmountains,swim,skateandplaygames.
Peopletodayhave__3_____timethaneverfbrhobbies.Inearlyt
imes,peoplewere____4___busymakingalivingtohavehobbies.Nowaday
smachineshavetakentheplaceofmanyworkers.Morepeopieretirea
tanear1ierage.The
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 低碳聚醚多元醇生产线项目建设工程方案
- 起重设备安装设备选型与配置方案
- 生物类基础知识培训课件
- 清酒配餐知识培训内容总结
- 小学围墙工程施工合同5篇
- 2025年二级建造师之二建水利水电实务考试题库及参考答案基础题
- 海南2024地生中考试卷及答案
- 基础设施施工进度与质量控制方案
- 渔业2025年上半年工作总结和下半年工作思路
- 园林项目施工安全管理方案
- 项目经理年中会议汇报
- 小学生美容知识培训内容课件
- 化疗在晚期肺癌治疗中的应用讲解课件
- 十七世纪英国资产阶级革命
- 班主任专业化和家长资源开发韩似萍
- 【2019年整理】渠明清时期迁入姓氏探源
- 生产型企业各类型组织结构图模板(完整版)资料
- 2023年Flexsim仿真实验报告
- 全国一等奖初中语文优质课《背影》精品课件
- 急性脑梗死取栓护理课件
- 普通高等医学教育非直属附属医院认定标准测评表(普通高等医学院校临床教学基地建设与医学教育临床基地建设)
评论
0/150
提交评论