




版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
基础英语试题及答案
一、单项选择题(每题2分,共20分)
1.WhichofthefollowingisNOTacolor?
A.Red
B.Green
C.Yellow
D.Happy
答案:D
2.WhatisthecapitalofFrance?
A.London
B.Paris
C.Berlin
D.Madrid
答案:B
3.Whichwordisspelledincorrectly?
A.Beautiful
B.Difficult
C.Difficultly
D.Wonderful
答案:C
4.Whatdoes"ID"standfor?
A.InternationalDriver
B.InternetDatabase
C.Identification
D.InternationalDesign
答案:C
5.Whichofthefollowingisaverb?
A.House
B.Apple
C.Run
D.Car
答案:C
6.Whatistheoppositeof"hot"?
A.Warm
B.Cold
C.Cool
D.Hot
答案:B
7.Whichofthefollowingisapreposition?
A.On
B.At
C.The
D.And
答案:A
8.Whatisthepluralformof"child"?
A.Childs
B.Children
C.Childes
D.Child
答案:B
9.Whichofthefollowingisaquestion?
A.Sheisateacher.
B.Heworkshere.
C.Whatisyourname?
D.Theyarestudents.
答案:C
10.Whatdoes"UK"standfor?
A.UnitedKingdom
B.UnitedKingdoms
C.UnitedStates
D.UnitedStatesofAmerica
答案:A
二、多项选择题(每题2分,共20分)
1.Whichofthefollowingarepartsofspeech?
A.Noun
B.Adjective
C.Verb
D.Preposition
答案:A,B,C,D
2.WhatarethecolorsoftheFrenchflag?
A.Blue
B.White
C.Red
D.Green
答案:A,B,C
3.WhichofthefollowingaretensesinEnglish?
A.Present
B.Past
C.Future
D.Perfect
答案:A,B,C,D
4.Whichofthefollowingarecontinents?
A.Asia
B.Europe
C.Africa
D.Ocean
答案:A,B,C
5.WhichofthefollowingarearticlesinEnglish?
A.A
B.An
C.The
D.And
答案:A,B,C
6.Whichofthefollowingarepronouns?
A.He
B.She
C.It
D.Is
答案:A,B,C
7.Whichofthefollowingareadverbs?
A.Quickly
B.Slowly
C.Fast
D.Slow
答案:A,B,C,D
8.Whichofthefollowingareconjunctions?
A.And
B.But
C.Or
D.The
答案:A,B,C
9.Whichofthefollowingareinterrogativewords?
A.Who
B.What
C.When
D.Which
答案:A,B,C,D
10.Whichofthefollowingaremodalverbs?
A.Can
B.Could
C.May
D.Might
答案:A,B,C,D
三、判断题(每题2分,共20分)
1.Theword"university"has12letters.(T/F)
答案:T
2."The"isanarticleanditisusedbeforeanoun.(T/F)
答案:T
3."Breakfast"isthefirstmealoftheday.(T/F)
答案:T
4."Monday"comesbefore"Sunday"inaweek.(T/F)
答案:F
5."Juice"isacountablenoun.(T/F)
答案:F
6."She"isapronoun.(T/F)
答案:T
7."Because"isaconjunction.(T/F)
答案:T
8."Run"canbebothanounandaverb.(T/F)
答案:T
9."They"isapluralpronoun.(T/F)
答案:T
10."Quiet"istheoppositeof"loud".(T/F)
答案:T
四、简答题(每题5分,共20分)
1.Whatarethefourseasonsinayear?
答案:Spring,Summer,Autumn(orFall),Winter
2.Namethreecontinentsstartingwiththeletter'A'.
答案:Africa,Asia,Australia
3.WhatarethetwomaintypesofverbsinEnglish?
答案:Actionverbsandlinkingverbs
4.Whatisthedifferencebetween"a"and"an"?
答案:"A"isusedbeforewordsthatbeginwithaconsonantsound,while"an"isusedbeforewordsthatbeginwithavowelsound.
五、讨论题(每题5分,共20分)
1.DiscusstheimportanceoflearningEnglishasasecondlanguage.
答案:[此处留空,供学生讨论]
2.Whatarethebenefitsofbilingualism?
答案:[此处留空,供学生讨论]
3.Howca
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 赤峰市人民医院胰岛素注射技术指导考核
- 鄂尔多斯市人民医院介入放射医师资格认证
- 天津市中医院冷疗技术操作考核
- 中外来料加工来件装配协议
- 2025年下半年市场监管总局直属单位第二批招聘工作人员48人重点基础提升(共500题)附带答案详解
- 临汾市人民医院护理学科合作发展考核
- 七台河市人民医院产后营养指导能力考核
- 2025年下半年山西运城市绛县事业单位引进高素质专业人才40人(1号)重点基础提升(共500题)附带答案详解
- 2025年妇幼知识考试题库及答案
- 2025年安全员考试模拟试题附答案详解(预热题)
- 农村房屋交易合同范本及指南
- 餐饮业成本控制与利润分析报表模板
- 中青班安全生产培训课件
- 六年级语文下册《浪淘沙》教学过程中实录
- 电梯井道施工方案
- 财务部安全培训课件
- 工贸企业公司级安全培训课件
- 企业合规法律体检详尽报告
- 第十三章 全等三角形 单元练习(含答案)数学冀教版(2024)八年级上册
- 中考语文作文复习 准确审题 巧妙立意 公开课一等奖创新教学设计
- 新能源工程机械设备配置计划
评论
0/150
提交评论