郑州体育职业学院单招《英语》备考试题库(含答案)_第1页
郑州体育职业学院单招《英语》备考试题库(含答案)_第2页
郑州体育职业学院单招《英语》备考试题库(含答案)_第3页
郑州体育职业学院单招《英语》备考试题库(含答案)_第4页
郑州体育职业学院单招《英语》备考试题库(含答案)_第5页
已阅读5页,还剩86页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

郑州体育职业学院单招《英语》备考试题库(含答案)

1.—MostteenagerslikehumorousTVshows.—Metoo.Ican*thelp

whenIwatchthem.

A、laughing

B、tolaugh

C、laughed

D、Laugh

林塞,A

2.Myparentsalwaystellmemorevegetablesandfruit.

A、eat

B、eating

C、eats

D、toeat

答案:D

3.—IcanJtsleepatnight.—Youcanhavemilkintheevening

A、apieceof

B、apairof

C、aglassof

D、glassof

答案:C

4.—Whyareyoulaughing,Daniel?—Thereisfunnyinthene

wspaper.Comeandsee.

A、anything

B、something

C、everything

D、nothing

答案:B

5.—rmgoingtoaconcerttomorrow.Whywithme?—I'd

liketo,butIamgoingtowatchmovieswithSteve.

A、going

B、notgoing

Csnotgo

D、Go

答案:C

6.—MynewmobilephonewasstolenwhenIwasgettingoffthebu

sthismorning."

A、Fmsorrytohearthat.

B、Don'tmentionit.

C、Don'tbefoolish.

DxFdliketo.

林室,A

7.greatpicture!Whopaintedit?

A、How

B、What

C、Howa

D、Whata

答案:D

8.Mybrotherwillcometoseemetomorrow.I'IImeetatth

eairport.

A、her

B、you

C、him

D、them

答案:C

9.Thereabowl,twobananasandthreeapplesonthetable.

A、am

B、are

C、be

D、is

答案:D

10.—Wouldyoulikeoneofthemooncakes?—

A、Yes,Iwould.

B、Yes,please.

C、No,Iwouldn*t.

D、No,Idonft.

答案:B

ll.Theoldmanisjoggingabluesweater.

A、puttingon

B、wear

C、in

D、with

答案:C

12.1fwewanttokeepfit,weshouldtrytobadhabits.

A、keep

B、have

C、get

D、getridof

答案:D

13.You'dbetterhurry.Theplanewillatsixo'clock.

A、takeoff

B、takeafter

C、takeover

D、takedown

答案:A

14.—Excuseme,canIsmokehere?—No,.

A、youmust

B、youneedn*t

C、youcan

D、you'dbetternot

答案:D

15.—Wouldyoulikeoneofthemooncakes?

A、Yes,Iwould.

B、Yes,please.

CNozIwouldn't.

D、No,Idon't.

答案:B

16.Helpotherswheneveryoucanyou'IImaketheworldan

icerplacetolive.

A、and

B、or

C、unless

D、but

答案:A

17.LucywasbornthenightofMay12,1984.

A、on

B、in

C、at

D、to

答案:A

18.Thereateacher,twoboysandthreegirlsintheclassroo

m.

A、am

B、is

C、be

D、are

答案:B

19.Everyoneistofindthattheyarealive.

A、surprised

B、surprising

C、surprise

D、tosurprise

答案:A

20.WelcomeyoualltoChinaandenjoyhere.

A、yourself

B、yourselves

Cxthemselves

D、himself

答案:B

21.0fthefourseasons,thetimetocometoBeijingisautu

mn.

A、good

B、well

C、better

D、best

答案:D

22Jackdidn'tfindmuchabouttheaccident.

A、news

B、answer

C、article

D、witness

答案:A

23JaneandTommyfriends.

A、am

B、is

C、are

D、was

答案:C

24.—Doyoumindmysmokinghere?Lookatthesign.Itsays,

"Nosmoking".

A、Ofcoursenot.

B、You'dbetternot.

C、You'rewrong.

D、You'rewele.

答案:B

25.-That'IIbe$6.78.

A、Enjoyyourmeal.

B、CanIgetyouanythingelse?

C、Haveagoodday!

D、Hereyouare.Keepthechange.

答案:D

26.—doyoubrushyourteeth?—Twiceormoreaday.

A、Howsoon

B、Howfar

C、Howlong

D、Howoften

答案:D

27.Mrs.GreenhasgivenussomeonhowtostudyEnglishw

ell.

A、practice

B、news

C、messages

D、suggestions

答案:D

28.—Howmanydaysthereinaweek?—Thereseven.

A、is;is

B、are;are

C、is;are

D、are;is

答案:B

29.-Stop.LetJsbeginourclass.OK.Wewillstoptoy

ou.

A、totalk;tolisten

B、totalk;listening

C、talking;tolisten

D、talking;listening

答案:C

30.—WhatcanIdoforyou,madam?—

A、Icanhelpmyself.

B、No,Idon'tneed.

C、Yes,pleasehelpme.

D、Fdliketobuyapairofsunglasses.

答案:D

31.—Canyouetomybirthdaypartytonight?Ihavetostudy

formymathtest.

A、Sorry,Ican't.

B、Notatall.

C、Yes,Ican.

D、Welldone.

答案:A

32.—Thankyouforyourflowers.Theyaresolovely.

A、rmgladyoulikethem.

B、You'resokind.

C、Itdoesnztmatter.

D、Ididnothing.

答案:A

33.—Howdidyoufindyournewcomputer?—

A、Intheshoppingmall.

B、Withthehelpofmyfriends.

C、Verygood.

D、It'suptoyou.

答案:B

34.Lilyisveryhealthybecausesheexercisesandeatsaloto

fvegetables.

A、never

B、hardly

C、sometimes

D、often

答案:D

35.—HaveyouevenbeentoTokyo?—

A、No,Ididn'tgotherelastyear.

B、No,butIhopetogotherenextyear.

C、Tokyoisabusycity.

D、Yes,Iwilldoitnexttime.

答案:B

36.1amkeendoingexercise.

A、on

B、at

C、in

D、for

答案:A

37.—Whatsonyourshoppinglist?

A、Somebananasandadress.

B、Iknowaverygoodclothesstore.

C、Great.Let*sgo.

D、Sorry,Idon'tknowtheprice.

答案:A

38.—Whatdoyouthinkoftheparty,Maria?-Ohzgreat!Thankyou

formetheparty.

A、invite;or

B、inviting;to

C、invite;to

D、inviting;for

答案:B

39.ThereafootballmatchonTVthisevening.

A、willhave

B、isgoingtobe

C、has

D、have

答案:B

40.—MayIborrowyourcar,John?Hereisthekey.

A、Yes,hemay.

BOhzno.

C、Noproblem.

D、Certainlynot.

答案:C

41.Mycarisbroken.Igototheofficeonfoot.

A、may

B、must

C、can

D、haveto

答案:D

42.travellerscometovisitourcityeveryyear.

A、Hundredof

B、Hundredsof

C、Fivehundreds

D、Hundred

答案:B

43.Askhimhowmuch.

A、diditcost

B、costit

C、itcosted

D、itcosts

答案:D

44.LucyLilyhasjoinedtheswimmingclubbecausethey

havenotime.

A、Notonly;butalso

B、Neither;nor

C、Either;or

D、Both;and

答案:B

®

45.Whatdoesthepicturesay?..

AxNoParking.

B、NoSmoking.

C、NoTouch.

D、NoPhotos.

答案:A

46.—WhatplacewillyousuggestifItraveltoyourhometown?——Th

ebest-knownMountHuangshancomesasthefirstchoice.

A、hardly

B、patiently

C、strangely

D、naturally

答案:D

47.Therearen1ttreesnearthehouse.Thereisonlyone.

A、any

B、some

C、many

D、much

答案:A

48.Mysistercanplayviolinverywell.

A、the

B、a

C、/

D、an

答案:A

49.—Let*sgoswimming,shallwe?—

A、It'smypleasure.

B、That'sright.

C、Itdoesn1tmatter.

D、OK,let'sgo.

答案:D

50.—Wouldyouliketoplaybasketballwithusthisafternoon?―

,butIhavetostudyfortomorrowstest.

A、Fdloveto

B、Fmafraidnot

C、Soundsgood

D、Noproblem

生室,A

51.ThetravelersarrivedXi'anarainyday.

A、at;in

B、at;on

C、in;in

D、in;on

答案:D

52.Wepreferatthepartyratherthan.

A、tosing;dance

B、tosing;dancing

C、sing;todance

D、sing;dance

答案:A

53.Hisgrandfatherdiedthewoundthattheenemysoldierhad

givenhim.andthenhisgrand-motherdiedhungryandcold.

A、from,of

B、of/rom

C、from,from

D、of.of

答案:A

54.Theproblemistoohard,sostudentscanworkitout.

Axlittle

B、alittle

C、few

D、afew

答案:C

55.—Nicetomeetyou,Mike.—EverythingisOK.Thanks.

A、Whatareyoudoing?

B、Wherehaveyoubeen?

C、Howisitgoing?

D、What'swrongwithyou?

答案:C

56.NeitherMarknorhisparentsSanyabefore,sotheycan'

twaittostartthejourney.

A、havegoneto

B、havebeento

C、hasgoneto

D、hasbeento

答案:B

57.ltisnaturaltoforgetnewwords!Isuggestyoufourorf

ivewordsadayonpiecesofpaperandtheminyourroo

m.

A、write;make

B、writing;place

C、write;place

D、writing;making

答案:C

58.—HappyNewYear!

A、Thankyouverymuch.

B、Thesametoyou.

C、Allright.

D、OK.

答案:B

59.--Shemusthavegonetotheschoollibrary.

A、Howistheschool?

B、Whereisthelibrary?

C、Howdoyouknowit?

D、WhereisSusan?

答案:D

60.—Excuseme,What'sthetimebyyourwatch?

A、It'sFriday.

B、It'sSunday.

C、It'sOctoberfirst.

D、It'shalfpastten.

答案:D

61.Nickhasalwaysbeengoodfindingcheapflights.

A、at

B、for

C、with

D、to

答案:A

62.1ssheTVnow?

A、watch

B、washing

C、watching

D、see

答案:c

63.Thesetwoboysenjoyreading.Theyaretalkingaboutfa

voritewriters.

A、they

B、them

C、their

D、Theirs

答案:C

64.TheBrownswillvisitGreatWallinChinanextmonth.

A、a

B、an

Csthe

D、/

答案:C

65.—Doyouprefertohangoutwithfriendsorstayalone?—

Fmanoutgoinggirl.

A、Yes,Ido

B、Neither

C、Iliketogooutwithmyfriends

答案:C

66.HeusuallyTVwithhisparentsonSundayevening.

A、watch

B、watches

C、watching

D、iswatching

答案:B

67.Theworkercanmakechairswood,andalsocanmakepaper

wood.

A、from,of

Bofzfrom

C、of.of

D、from,from

答案:B

68.—Howyou?Ifine.

A、are;am

B、are;be

C、is;are

D、am;are

答案:A

69.--Whattimeisitnow?--It*stotwelve.

A、thequarter

B、aquarter

C、twoquarters

D、quarter

答案:B

70.1preferathomeratherthangooutonsucharainyday.

A、stays

B、staying

C、tostay

D、stay

答案:C

71."Howistheweathertoday?

A、Idon'tlikeit.

B、Hecan'tbethere.

C、It'swindyandrainy.

D、Great!Let,sdoit.

答案:C

72.Pleaseknockatthedooryoueintotheroom.

A、when

B、assoonas

C、before

D、after

答案:C

73.Sheussomefunnystoriesabouthersister.

A、spoke

B、said

C、talked

D、told

答案:D

74.Canyougivemedealonthis?

Axlittle

B、alittle

C、few

D、fewer

答案:B

75.ManytreesonMarch12everyyear.

A、isplanted

B、wereplanted

C、areplanted

D、wasplanted

答案:C

76.—Wouldyouliketoplaybasketballwithusthisafternoon?

butIhavetostudyfortomorrowstest.

A、rdloveto

B、Fmafraidnot

C、Soundsgood

D、Noproblem

答案:A

77.—WhatcanIdoforyou?—

A、Yes,please.

B、No,thanks.

C、Thisway,please.

D、Ineedmyshirtwashed.

答案:D

78.Wouldyouliketogowithus?

A、shop

B、isshopping

C、shopping

D、shops

答案:C

79.—WishyougoodluckinthisEnglishexam!

A、Thatwouldbenice.

B、Thankyou.

C、Congratulations.

D、Noproblem.

答案:B

80.—Doyouknow?—Sure,onApril16th,2022.

A、whenShenzhou-13returnedtoEarth

B、whenShenzhou-13willreturntoEarth

C、whenwillShenzhou-13returntoEarth

D、whendidShenzhou-13returntoEarth

答案:A

81.asupermarketnearby?

A、Isthere

B、Arethere

C、Where

D、Havethere

答案:A

82.TheseforeignfriendshavealreadyNanjingforabouttwo

days.

A、reached

B、arrivedin

C、gotto

D、beenin

答案:D

83.—HaveyoueverreadLearnEnglishTellChina'sStories?—Yes,o

urteacheradvisedusmoremeaningfultraditionalstories.

A、reads

B、read

C、reading

D、toread

答案:D

84.—haveyoutalkedwithyourfriendsonWeChat?—SinceI

finishedmyhomework.

A、Howfar

B、Howoften

C、Howsoon

D、Howlong

答案:D

85.TangHuaandSaraattheschoolgatenow.

A、istalking

B、talking

C、aretalking

D、talked

答案:C

86.—FmsorryforwhatIsaidjustnow.

A、Thereisnoneedtoexplain.

B、Youshouldn,tsayso.

C、Bemorecarefulnexttime.

D、Itdoesn*tmatteratall.

答案:D

87.ThehighschoolinvitedafamousscientistatalkonWorl

dEarthDay.

A、giving

B、togive

C、give

D、Given

答案:B

88.hearingthenews,Iwaswildjoy.

A、At,in

B0nzwith

C、After,by

D、I,over

答案:B

89.-MayIuseyourpen?

A、Certainly!Hereyouare.

B、Verywell.

C、Excuseme.

D、No,youcan't.

答案:A

9O.Manychildrenhavetotheirparents.

A、divideinto

B、puton

C、dependon

D、takeon

答案:C

91.—WhatareJohnsonfsfamilylike?

A、Hisfamilyisjustlikemine.

B、Theyalllikesportsandgames.

C、Oh,itsreallyabigone.

D、Theyareallwarm-heartedandhelpful.

答案:D

92.itdoesn,train,wecanplay.

A、Assoonas

B、Aslongas

C、Asfaras

D、Aswellas

答案:B

93.—Whataterribleday!Ifsrainingagain.Itwon'tlastI

ong.

A、Hurryup.

B、Bytheway.

C、Don'tworry.

D、Takeyourtime.

答案:C

94.Youhavetopassatestyoucangetalicense.

A、before

B、after

C、while

D、Until

答案:A

95.Ifyouare,pleasesendyourresumetous.

A、interested

B、interesting

C、excited

D、exciting

答案:A

96.—MayIborrowyourcar,John?—Hereisthekey.

A、Yes,hemay.

BOhzno.

C、Noproblem.

D、Certainlynot.

答案:C

97.ThekeyonthetablewhenIwentout.

A、wasleft

B、wereleft

C、wasleave

Dxleft

答案:A

98.—What*sthisEnglish?—It*sapen.

A、for

B、with

Cxin

D、past

答案:C

99.—Lilywonthefirstplaceinthecompetition.—Sheissu

chahard-workinggirl.

A、Thatsright.

B、Howcome?

C、Itservesherright.

D、Itdoesn'tmatter.

答案:C

100.—ThisT-shirtisabitexpensiveforme.—Butthisisonei

nourshop,sir.

A、cheap

B、cheaper

C、cheapest

D、thecheapest

答案:D

101.—Whynotjoinusinthediscussion?—

A、Sure,pleasedo.

B、No,allthesame.

C、Oh,thatsallright.

D、OK.

答案:D

102.—Whoisthatgirlred?Sheismysister.

A、on

B、with

C、under

D、in

答案:D

103.Withlights,peoplecandoasthingsintheeveningsas

theycaninthedaytime.

A、few

Bslittle

C、many

D、Much

答案:C

104.Hewillbeoldenoughtothearmynextmonth.

A、meet

B、end

Cxjoin

D、invite

答案:C

105.—Everythinghedoesistowhatisconsiderednormal.一

Althoughhelooksalittledifferent,hehasachievedalotinthema

thfield.

A、similar

B、relative

C、opposite

D、close

答案:C

106.WhenIheardthatIwouldgotoBeijingwithmyclassmates,I

couldn1thelp.

A、singandjump

B、singingandjump

C、singingandjumping

D、singandjumping

答案:C

107.1wenttobuyapairofshoesforLily,butIdon'tknowher_

A、color

B、size

C、subject

D、Time

答案:B

108.Wecan*tavoidtrafficaccidentsunlesseveryonetherul

A、follows

B、breaks

C、willfollow

D、willbreak

答案:B

109.—Wouldyoulikesomecoffee?—No,thanks.Idrinkit.

Ithinkwateristhebest.

A、often

B、hardly

C、usually

D、always

答案:B

llO.Mygrandmaisoldstrong.

A、and

B、or

C、but

D、so

答案:C

111.—Don*ttoolate,oryouwillfeeltiredinclass.—Iwon't,

Mum.

A、callup

B、wakeup

C、stayup

D、getup

答案:C

112.WeleBeijing!

A、to

B、in

C、at

D、for

答案:A

113.—Doyouknow.—At9:00a.m.

A、wheretheScienceMuseumis

B、whentheScienceMuseumopens

C、whereistheScienceMuseum

D、whendoestheScienceMuseumopen

答案:B

114.TherearedaysinaweekandTuesdayisdayoftheweek.()

A、seven;third

B、theseventh;three

C、seventh;three

D、seven;thethird

答案:B

115.—TimandIwillgotothecinemathisweekend.Wouldyoulike

tojoinus?

A、Welldone.

B、That'sright.

C、You'rewele.

D、Fdloveto.

答案:D

116.Mr.Greenisusedtotwoapplesafterluncheveryday.

A、eat

B、eating

C、eaten

D、ate

答案:B

K

游客止步{止入内

Bo.1

停车场

117.ParkingD.

A、A

B、B

C、C

D、D

答案:D

118.Withthedevelopmentof5Gtechnology,ourdailyliveshavebe

come.

A、moreandmoreconvenient

B、themostconvenient

C、convenienterandconvenienter

答案:A

119.Thebookisvery.I'vereadittwice.

A、interest

B、interested

C、interesting

D、interests

答案:C

120.YoucouldhardlyimagineamazingtheGreatWallwas.

A、how

B、what

C、why

D、where

答案:A

121.Nextyear,anewroadleadingtothevillage.

A、thereis

B、thereare

C、therewillbe

D、therewas

答案:C

122.Theteachertoldthestudentsanyfoodintothecomput

erroom.

A、nottobring

B、notbring

C、don'tbring

D、bringnot

答案:A

123.Simonhasdonewellinhisstudies,hestillworksreally

hard.

A、Since

B、If

C、Although

D、Unless

答案:C

124.1liketraveling.Istaysathomeduringholidays.

A、seldom

B、usually

C、always

D、often

答案:A

125.—Hello,Eric.Youlooktired.—Yes.I'vedecidedtohaveagood

bytakingawalkorseeingamovie.Ireallyneedtorelax.

A、meal

B、sleep

Csluck

D、Rest

答案:D

126.-Goodevening.MayIintroducemyself?MynameisJack.

A、Yes,ofcourse.

B、Itzsapleasuretomeetyou.MynameisLucy.

C、AreyouOK?

D、Howareyourparents?

答案:B

127.—Letmegowithyouifyoulike.

A、CanIhelpyou?

B、Yes,Ilikeyou.

C、Idon,tagreewithyou.

D、It'sverykindofyou.

答案:D

128.—Ican'tsleepatnight.Youcanhavemilkintheevenin

g

A、apieceof

B、apairof

C、aglassof

D、glassof

答案:C

129.1ntheyearof2020,eachofusbythepeoplelikeZho

ngNanshanandLiLanjuanwhotaughtushowtofightagainstthe

difficultiesinlifewithastrongwill.

A、weregreatlyencouraged

B、greatlyencourages

C、greatlyencouraged

D、wasgreatlyencouraged

答案:D

130.—TheTVplayalifelongJourney(《人世间》)iswonderful.一1thi

nkso.Iwanttoenjoyitagainrvewatcheditonce.

A、until

B、since

C、though

D、If

答案:C

131.Myfatherisagooddoctor.workshardtohelphispatie

nts.

A、He

B、His

C、Him

D、Himself

答案:A

132.LucyhasmoreforeignfriendsthanLily.

Axis

B、has

C、have

D、Does

答案:D

133.MygoodfriendTomgoingtotheparkonweekends.

Axliked

like

C、enjoys

D、enjoy

答案:C

134.—doyoulikewolfwarriorsn?—Becauseitsexciting.

A、Why

B、What

C、How

答案:A

135.—It's12:00sharp.

A、Whatsthedatetoday?

B、Howmuchtimedoesittake?

C、Whattimeisitnow?

D、Howoftendoyouseeafilm?

答案:C

136.—Willyoupleasetellmewhichclassyouarein?—Iamin

A、Grade5;Class3

B、Class3;Grade5

C、ThreeClass;FiveGrade

D、GradeFive;ClassThree

答案:B

137.Themovieislikelytolast,soVIIbebackat9:00p.m.

A、twoandahalfhour

B、twohoursandhalfanhour

C、twoandahalfhours

D、twohourandahalf

答案:C

138.—Heisfriendlyandpatient.

A、Whatdoesyournewteacherlooklike?

B、Howisyournewteacherlike?

C、Whatisyournewteacherlike?

D、Whoisyournewteacher?

答案:C

139.-doyouplantobuy?-Ihaven'tmadeupmymind.I'llj

ustlookaround.

A、who

B、How

C、Why

D、What

答案:D

140.—Canyouhelpmetocarrythisbox?

A、Don*tmentionit.

B、That"snothing.

C、Yes,ofcourse.

D、It'skindofyoutodoso.

答案:C

141.Whatoftransportationdoyoulikebest?

A、ferry

B、kind

C、scenery

D、subway

答案:B

142-CanIgetyouacupofcoffee?-.

A、Thatsveryniceofyou

B、Thankyouforthecoffee

C、Youcan,please

D、Withpleasure

答案:A

143.ThebookIreadlastnightwasfantastic.

A、that

B、what

C、who

D、whose

答案:A

144.thestoryisshortandtherearenonewwordsinit,itis

difficulttounderstand.

A、But

B、Though

C、And

D、For

答案:B

145.—Whattimeisitnow?It#stotwelve.

A、thequarter

B、aquarter

C、twoquarters

D、quarter

答案:B

146.—Donrtdrawonthewall.

A、Fdliketo.

B、Yes,Ido.

C、That'swrong.

D、Sorry,Iwon't.

答案:D

147.—DoesTomlikedancing?—No,heit.

Axlike

B、love

C、hates

D、doesn't

答案:C

148.Thecountrylifegreatlysince1992.

A、change

B、haschanged

C、changing

D、havechanged

答案:B

149.Thebeautifulradiome30dollars.

A、spent

B、paid

C、cost

D、took

答案:C

150.—WhereisTom?—Hetothepostoffice.

A、went

B、hasgone

C、go

D、willgo

答案:B

151.—Didyouhearaterriblefirehappenedinthehotelnearoursc

hoollastnight?—Yes,ittookthefiremenanhourtothefir

e.

A、putout

B、putdown

C、puton

D、putoff

答案:A

152.MyEnglishteacherhasgivenussomeonhowtostudy

Englishwell.

A、stories

B、suggestions

C、messages

D、practice

答案:B

153.Theblueshirtlooksbetteronyouthantheredone.

A、quite

B、more

C、much

D、most

答案:C

154.—Wouldyoumindturningdownthemusic?—

A、Notatall.

B、Nevermind.

C、Yes,Iwill.

D、No,Idon*tmind.

答案:A

155.—Thepan(平底锅)isonfire.—

A、Thatsgood.

B、Fmsorrytohearthat.

C、Areyousure?

D、Becareful!

答案:D

156.—isRickylike?-He'shumorous.Heoftentellsusfunnyjo

kes.

A、How

B、What

C、Which

D、Who

答案:B

157.—willyourmothercomeback?-Intwodays.

A、Howoften

B、Howsoon

C、Howlong

D、Howfar

答案:B

158.—Howmanynewwordsarethereinlesson?—Thereare

only.

A、five;fifth

B、fifth;five

C、thefifth;thefive

D、thefifth;five

答案:D

159.—Whatsyourhobby,WangYang?

A、Myhobbyisplayingtennis.

B、Itsoundsgood.

C、Justsoso.

D、Idon'tknow.

答案:A

16O.Cindyfeltinhernewschool,soshejoinedsomeclubs

tomakenewfriends.

Axlonely

B、sleepy

C、cold

D、hungry

答案:A

161.—FmafraidI'vebrokenyourpencil-box.Idoapologize(道歉)

A、Notatall.

B、Ithappened.

C、That/sright.

D、It'snothing.

答案:D

162.Theteacherisnotonlystricthispupilsbutalsostrict

hisownwork.

A、with,with

B、in,in

C、in,with

D、with,in

答案:D

163.-1haven*tbeentothesciencemuseumforalongtime.What

aboutyou?-.Let'sgothisweekend.

A、Metoo

B、Fvenoidea

CsIthinkso

D、Meneither

答案:D

164.Mum,thisT-shirtismuchtoosmallforme.Wouldyoubuyme

aone?

A、nice

B、large

C、nicer

D、larger

答案:D

165.Nobodyexceptyoulateforthemeetingyesterdayafte

moon.

A、were

B、was

C、is

D、Are

答案:B

166.MyhometownisbeautifulcityinwestofLiaonin

gProvince.

A、the;a

B、a;the

C、a;a

D、the;the

答案:B

167.—Hello,couldIspeaktoJimSmith?—

A、Whoareyou?

B、Ihavenotime.

C、CanItakeamessage?

D、ThisisJimSpeaking.

答案:D

168—WhatdoyouthinkoftriptoFenghuangMountain?—

Wonderful!Weallhadgoodtime.

A、the;a

B、a;the

C、a;a

D、the;the

答案:A

169.—Whatdoyouwanttobuyinthesupermarket?

A、Iwanttobuyacap.

B、Ihavetwobottlesofsaladsauce.

C、Givemeonefish.

D、Mymomasksmetogoshopping.

答案:A

170.—Readingisagoodwaytopassthetimeontheplane.—

_Inevergotravellingwithoutabook.

A、Youarejoking.

B、That1strue.

C、Idon'tthinkso.

D、Itsoundslikefun.

答案:B

171.-Ifitdoesnztrain,let'sgooutforawalkthisevening.

A、rdloveto,butIhavetolookaftermybaby.

B、Idon'twanttogo.

C、It'snothing.

D、Itdoesn1tmatter.

答案:A

172.WewillMarythisSunday.

A、callon

B、goon

C、keepon

D、carryon

答案:A

173.FmtheChessClubinmyschool.

A、amemberof

B、memberof

C、amemberin

D、memberin

林室,A

174.Boysandgirls,pleaseyourfavoritebookhereandshow

ittousnextclass.

A、bring

B、sell

C、buy

D、take

林室,A

175.—How*severythinggoing?—

A、Everythingisfinished.

B、Everythinghasbeendone.

C、Notbad.

D、OK,Idon1t.

答案:C

176.—Ican*twatchTVafterschool.—Ican't,.

A、also

B、too

C、either

D、so

答案:C

177.—FIIbeawayforaweek.Wouldyoumindlookingaftermyca

t?-Notatall.

A、Iwouldmind.

B、Fdrathernot.

C、Ihavenotime.

D、Fdbegladto.

答案:D

178.winthecompetition,hepracticedalot.

A、Because

B、Inorderto

C、Thanksto

D、Inadditionto

答案:B

179.1fyouwantto,you'dbettereatmorehealthyfoodand

domoreexercise.

A、keepfat

B、keepcalm

C、keephealthy

D、keepon

答案:C

180.-Congratulations!

A、Sorryforbreakingtheglass.

B、Howareyoufeelingtoday?

C、Iwonthefirstprizeinthewritingcontest.

D、Whynottakethesubwaytothemuseum?

答案:C

A、A

B、B

c、c

D、D

答案:C

182.-FmsorryIdidn'tetoyourparty,asIhadtoattendamee

tingyesterday.

A、Nottoobad.TIItry.

B、rmsosorrytohearthat.

C、Suchthingswon'thappenagain.

D、That*sOK.Let'smakeitanothertime.

答案:D

183.—Wouldyoupleasegivemesomeadviceonduringa

nearthquake?—Well,thefirsttipistokeepcalm.Andthenstayaw

ayfromtheshakinghouses.

A、whytolearn

B、whattodo

C、whentohide

D、wheretogo

答案:B

184.-Goodmorning,sir!—Fdliketobuyanewdressformy

daughter.

A、WhatcanIdoforyou?

B、Whatareyoudoing?

C、Howaboutthedress?

D、Canyouhelpme?

答案:A

185.—Couldyoupleasehelptakeouttherubbish?—

A、Yes,sure.

B、No,Ihaveto.

C、Yes,Icould.

D、You*rewelcome.

答案:A

186.Wetookprideinwhenwesucceededinreachingthe

topofthemountainfinally.

A、we

B、us

C、Our

D、Ourselves

答案:D

187.Youshouldfightingwithyourparentsalthoughyoumay

havedifferentideasfromtimetotime.

A、suggest

B、enjoy

C、avoid

D、practice

答案:c

188.Tonyis14,andJimis15.TonyisthanJim.

A、younger

B、bigger

C、older

D、big

答案:A

189.—Whatwouldyoulike,milkorcoffee?—.I'dlikesome

orangejuice.

A、None

B、Neither

C、Each

D、Either

答案:B

19O.Wehavenochoicebuttoourselves.

A、depend

B、dependto

Cxdependon

D、dependat

答案:C

191.—Sarawonthefirstprizethroughherownefforts.

A、Thankyou.

B、eon.

C、Congratulations.

D、Goodluck.

答案:C

192.Royisagreatdancer.Hedancesthanothers.

A、beautifully

B、morebeautifully

C、lessbeautifully

D、mostbeautifully

答案:B

193.Apersonwhoisdoesnottellliesorcheatpeople.

A、careless

B、stupid

C、honest

D、humorous

答案:C

194.—willthesupperbeready?Fmveryhungry.—Inaminut

e.

A、Howsoon

B、Howlong

C、Howmuch

D、Howoften

答案:A

195.Lucyisbusymakingafruitcakeit'shermother1sbirt

hdaytoday.

A、or

B、but

C、although

D、Because

答案:D

196.—Icomein?—Comein,please.

A、May

B、Shall

C、Should

D、Must

答案:A

197.Youwillfindattheparty.

A、bigsurprise

B、abigsurprise

Cxbigsurprising

D、abigsurprising

答案:B

198.—Pleasetelltheboysanynoise.Mybabyissleeping.—O

K.TIIdoitatonce.

A、notmake

B、tomake

C、nottomake

D、making

答案:C

199.NoLeaning,c.尸禁,门D.*止乱动按0

A、A

B、B

C、C

D、D

答案:C

2OO.Theteacheriswritingapieceofchalkontheblackboard

whilethestudentsarewritinginkinexercisebooks.

A、with,in

B、in,with

C、in,in

D、with,with

答案:A

201.—Excuseme.Wouldyoumindussharingthetable?Therestaur

antisquitefullnow.—.Ourfriendsareontheway.

A、Yes,youcan

B、No,pleasedon't

C、Notatall

D、Betternot

答案:D

202.—Goodmorning,Sir.—Yes,please.Ineedsomesalt.

A、Whatdoyouneed?

B、Whatdoyouwanttobuy?

C、CanIhelpyou?

D、Isthereanysalt?

答案:C

203.MusichasbecomeabridgetheEastandtheWest.

A、in

B、at

C、among

D、between

答案:D

204.isitfromShaoyangtoChangsha?

A、Howfar

B、Howoften

C、Howlong

D、Howmany

答案:A

205.—ItisMom'sbirthdaynextWednesday.Whatshould

wedo?—Whataboutbuyingherflowerstoshowourlov

e?

A、forty;forty

B、forty;fortieth

C、fortieth;forty

D、fortieth;fortieth

答案:C

2O6.Therewillbeatestsoon.Ithinkyouworkhard.

A、should

B、tryto

C、goto

D、can

答案:A

207.—Howwouldyoulikeyourst

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论