版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、. 086004Listening Comprehension Section A Directions:In this section, you will hear several conversations. At the end of each conversation, one or more questions will be asked about what was said. Both the conversations and the questions will be spoken only once. After each question there will be a
2、pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. 1. A) Matt doesnt have enough cash to buy the TV. B) They will buy an inexpensive TV. C) Matt can borrow money from the woman. D) They forget to bring their credit cards. 答案:A 2. A)
3、 It costs 700 dollars now. B) It is not really liked by the man. C) It will be cheaper in a month. D) It costs the man 350 dollars. 答案:D Questions 3 to 5 are based on the conversation you have just heard. 3. A) His computer cannot work. B) His MP3 player cannot work. C) His USB disk cannot work. D)
4、He has lost an important invoice. 答案:C 4. A) he bought it too long ago B) it was a promotion gift C) he lost its invoice D) he was being rude 答案:B 5. A) The man is going to leave. B) The woman will give the man a new MP3 player. C) The man doesnt get what he wanted. D) The manager promises to solve
5、the issue. 答案:C Section B Directions:In this section, you will hear several short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A
6、), B), C) and D). Passage One Questions 6 to 10 are based on the passage you have just heard. 6. A) They can hardly attract consumers. B) They are visible but not profitable. C) They will soon be expanded. D) They have created much wealth for the companies. 答案:B 7. A) advertisements B) international
7、 brands C) luxury ways of living D) money-making opportunities 答案:B 8. A) build a sense of fulfillment B) show off their wealth C) reward themselves D) keep up with the trend 答案:C 9. A) 10% B) 20% C) 30% D) 40% 答案:B 10. A) wholesale B) retail C) export D) import 答案:B Passage Two Questions 11 to 15 a
8、re based on the passage you have just heard. 11. A) two-year B) three-year C) four-year D) five-year 答案:A 12. A) Beauty products. B) Clothing. C) Alcoholic drinks. D) Cigarettes and cigars. 答案:D 13. A) It studies the influence of sales price on purchase. B) Luxury consumers are classified into five
9、types. C) The role of luxury brands is studied. D) It studies where the shoppers made their last purchase. 答案:B 14. A) second B) third C) fourth D) fifth 答案:B 15. A) understand the international market B) develop luxury industries C) develop business strategies D) live a luxurious life 答案:C Video Ta
10、sks Section A Directions:True or False. Watch the video clip and decide whether the following statements are True (T) or False (F).Error loading player:No playable sources found 16.Paula thinks fashion is everything.Paula thinks fashion is everything. A) T B) F 答案:B 17.Daves shoes cost about twenty-
11、two dollars.Daves shoes cost about twenty-two dollars. A) T B) F 答案:B 18.Dennis loves to wear black.Dennis loves to wear black. A) T B) F 答案:A 19.Juliannas favorite colors are white and red.Juliannas favorite colors are white and red. A) T B) F 答案:B 20.Brad shops on the Internet for computers.Brad s
12、hops on the Internet for computers. A) T B) F 答案:A Section B Directions:Fill in the blanks. Watch the video clip a and fill in the blanks with the words you hear.Error loading player:No playable sources found Catherine: I like to wear21)like jeans and a sweatshirt, but22)I have to wear more formal clothing, like23). I like to wear24).Hana: I like to wear black,25), and white.Alejandra: My favorite26)is my scarf that27)made for
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026卫校招生办面试题及答案
- 2026舞蹈理论面试题目及答案
- 购房合同书上协议占
- 拒绝签署协议书
- 2026年浙教版适配八年级物理开学摸底卷声光热综合应用标准试卷第482套(含答案解析与可打印作答区)
- 就2026年产品质量提升进行沟通交流的商谈函(3篇)
- 小学主题班会课件:学会感恩关爱他人
- 财务管理审核通知函7篇范文
- 2026年惠州市惠城区社区工作者招聘考试参考题库及答案详解
- 2026年湖南省张家界市社区工作者招聘笔试参考试题及答案详解
- GB/T 46563-2025公共机构能效分级导则
- 北京工业大学《机器学习》2024 - 2025 学年第一学期期末试卷
- 2025年电动车充电桩运营合同协议
- 铁矿石质量考试题及答案
- 生产成本控制及核算数据表格模板
- 项目化教学工作汇报
- GJB3165A-2020航空承力件用高温合金热轧和锻制棒材规范
- 2025年国开电大合同法论述案例分析题题库(含答案)
- 国家审计案例425
- 2020铁路路基工程施工安全技术规程
- 老年体检报告范文
评论
0/150
提交评论