高中英语 unit 2 heroes section  warmup  lesson 1prereading课时作业 北师大版必修_第1页
高中英语 unit 2 heroes section  warmup  lesson 1prereading课时作业 北师大版必修_第2页
高中英语 unit 2 heroes section  warmup  lesson 1prereading课时作业 北师大版必修_第3页
高中英语 unit 2 heroes section  warmup  lesson 1prereading课时作业 北师大版必修_第4页
高中英语 unit 2 heroes section  warmup  lesson 1prereading课时作业 北师大版必修_第5页
已阅读5页,还剩1页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

在学生就要走出校门的时候,班级工作仍要坚持德育先行,继续重视对学生进行爱国主义教育、集体主义教育、行为规范等的教育,认真落实学校、学工处的各项工作要求Unit 2 Heroes Section Warm-up & Lesson 1-Pre-reading阅读理解AToms Shoes founder (创始人) Blake Mycoskie is an American.He spends a great deal of his time giving out shoes in South America and Africa,and giving speeches about his One For One business model (buy a pair of shoes,and a pair is given to someone in need for free)Now hes expecting one million people worldwide to take part in the One Day Without Shoes eventspending a day without shoes to have a better understanding of those who do not have a choice.The latest shoes of Toms Shoes have a more lofty inspiration (高尚的灵感):great teachers.“The worlds attention has been on climate change in recent years.I think that education can be the next climate change,” Mycoskie said.“Not that we dont have a long way to go on climate change still,but I believe education will be the next theme of pop culture.”Mycoskie wrote a book named “Start Something That Matters”“Its the No.1 question I get asked:I have an idea,how do I get it started?And I think I have some ideas to help people with that,” he said.Part of the book is about challenging (富有挑战性的) peopleto volunteer at a homeless shelter or to start a giving program at their business,he explained.The book is simple in design and message.It also calls on people to lead a simple life.“People think they cant live without many things,” said Mycoskie,who lives on a houseboat to prevent his stuff from increasing.“But in fact,they also understand how not having a lot of stuff to keep lets you lead a more free life.” However,he doesnt want you to just buy one pair of shoes.“That is a dilemma (两难之境)”,he said.“But nothing is perfect.”语篇解读文章介绍了汤姆布鞋创始人Blake Mycoskie帮助他人的事迹。1Which of the following is TRUE about the One Day Without Shoes event?AIt is part of the One For One business model.BIt is held in South America and Africa every year.CIt makes people experience what its like not wearing shoes.DOne million people around the world have already taken part in it.解析:细节理解题。根据第一段末的spending a day without shoes to have a better understanding of those who do not have a choice可知答案。答案:C2Blake Mycoskie wants people to buy more shoes of him because_.Ahe wants to prove he is a successful business manBno shoes can remain perfect for a long timeChe wants to earn more money to improve his lifeDthe more shoes he sells,the more he sends to others解析:推理判断题。根据第一段的One For One business model (buy a pair of shoes,and a pair is given to someone in need for free)可知,汤姆的鞋卖的越多,Blake Mycoskie就会捐赠越多的鞋给需要的人。答案:D3Whats Blake Mycoskies view on climate change?APeople still need to work hard on it.BIt has something to do with education.CGreat teachers should pay more attention to it.DIt could be the next inspiration for his new shoes.解析:推理判断题。根据第二段中的Not that we dont have a long way to go on climate change still,but I believe education will be the next theme of pop culture可知,Blake Mycoskie认为气候变化仍然是现在流行文化的主题,人们仍然需要为之做很多努力。答案:A4Whats the text mainly about?ABlake Mycoskies business model.BBlake Mycoskies lofty inspiration.CBlake Mycoskies effort to help others.DBlake Mycoskies confidence to try new things.解析:主旨大意题。本文介绍了汤姆布鞋创始人Blake Mycoskie帮助他人的事迹。他不仅开创One For One的生意模式、举办One Day Without Shoes的活动帮助没鞋穿的人,还出书激励人们从事慈善事业。答案:CAs a kid,Fan Yang was crazy about the beauty of bubbles (气泡)A waterfall at a river near his childhood home in Vietnam created hundreds of tiny bubbles.“I saw another world in bubbles,and I imagined how nice it would be if I could create a big bubble and be inside it,” he says.Many years later,Fan realized that dream.He has formed bubbles around hundreds of people,made large bubbles that his daughter can walk through,and even made square bubbles.Fan calls himself a “bubble artist” and “bubble scientist”“So far,I havent met any other bubble scientists!” he says.To achieve what he wanted,Fan worked hard for years.“After many years of failure,I finally came out with a bubble solution that made big bubbles with beautiful colors.” Five years later,after lots more practice and experiments,he created the worlds largest bubble,which was 156 feet long.Fan designed a program called the Gazillion Bubble Show.He has many performance tips to offer.He says its good to make the audience feel tension (紧张) so that they are surprised at the end of a trick (把戏)He also suggests doing performances that are fun to watch,so that the audience will stay interested the whole time.To perform his tricks,Fan uses bubble equipment that he created himself.He wants kids to know that theyre not limited (受限制的) by anything except their imaginations,and they can create whatever they want to help them follow their interests.“To make art,you need time,love,and hard work,which guided my life and made me successful.I am proud to say that I used something simplebubblesand brought it to a completely new world.”语篇解读本文是记叙文。介绍了世界上著名的泡泡达人、艺术家、表演家杨凡。5Fan Yangs bubbles_.Aare easy to breakBare of different shapesCcome from his hometown riverDcan change into different colors解析:细节理解题。根据第二段large bubbles that his daughter can walk through,and even made square bubbles可知杨凡制造的气泡形状各异。答案:B6What can we know about Fan Yang?AHe created the worlds smallest bubble.BHe made all his bubble equipment by himself.CHe is one of the best bubble scientists in the world.DHis daughter is studying bubble performances under him.解析:细节理解题。由第五段的To perform his tricks,Fan uses bubble equipment that he created himself可知答案。答案:B7Which of the following can NOT describe Fan Yang?ACreative. BHardworking. CSuccessful. DCrazy.解析:推理判断题。杨凡是一位有着想象力与创造力,勤奋并坚持不懈的气泡艺术家。他对气泡着迷,但他本人并不疯狂。答案:D8What does Fans story tell us?AHe laughs best that laughs last.BTwo heads are better than one.CDetail is the key to success.DWhere theres a will,theres a way.解析:推理判断题。杨凡为了实现儿时的梦想,即使失败也不断努力,最终成为了成功人士。他的故事告诉我们:有志者事竟成。答案:DBarbara Cooney was born in New York City in 1917 and died in March,2000.During her lifetime,she wrote many popular childrens books,such as Chanticleer and the Fox.Barbara Cooney said that three of her books were about her life.One is called Island Boy.The boy is named Matthias.He is the youngest of twelve children in a family on an island in Maine.Matthias grows up to sail around the world.But during his lifetime he always returns to the island of his childhood.Barbara also traveled around the world,but in her later years she always returned to live on the coast of Maine.The second book about Barbaras life is called Hattie and the Wild Waves.It is based on the childhood of her mother.The girl Hattie lives in a wealthy family.One day she tells her family members that she wants to be a painter when she grows up.They make fun of the idea of a girl wanting to paint houses.But,as the book explains,“Hattie was not thinking about houses.She was thinking about the moon in the sky,the wind in the trees and the wild waves of the ocean.” Hattie tries different jobs as she grows up.At last,she follows her dream and decides to paint her heart out.The last one is Miss Rumphius.Of all of Barbara Cooneys books,the one that seems to influence (影响) people the most is Miss Rumphius.It won the American Book Award.语篇解读本文向我们介绍了美国一位著名的儿童小说家Barbara Cooney所写的三本小说。9The writer wrote this passage mainly to_.Agive a brief introduction to Barbaras lifeBtell us which of Barbaras books are popularCtell us about Barbaras three books about her lifeDexplain why Barbaras books are popular with kids解析:作者意图题。通读全文,可知作者主要向我们介绍了三本Barbara Cooney所写的跟她的生活有关的小说,故选C。答案:C10From Paragraph 2,we know that both Matthias and Barbara_.Alike writing storiesBlike traveling around the worldChate to live in their hometownDare the youngest child of their family解析:细节理解题。根据第二段的Matthias grows up to sail around the world.But d

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论