已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
在学生就要走出校门的时候,班级工作仍要坚持德育先行,继续重视对学生进行爱国主义教育、集体主义教育、行为规范等的教育,认真落实学校、学工处的各项工作要求课时作业(十)Unit 5Rhythm.单词拼写1The police found the lost (金银财宝) in that old house.答案:treasure2Learning a musical (乐器;工具) introduces a child to an understanding of music.答案:instrument3Most college students today (结合) school and work.答案:combine4We could not find our friends at the party,for everyone wore a (面具,面罩) over his face.答案:mask5Each class will choose two students to (代表) them in the Student Union.答案:represent6More women are entering traditionally (男性的) jobs like engineering.答案:male7Both lights on the other side of the (马车) work,so I change seats.答案:carriage8One boy announced that he wanted to become a(n) (将军)答案:general.单句语法填空1My brother has a talent chess and I feel proud of him.答案:for2Dont treat her so indifferently;shes honest some ways.答案:in3We havent expected his winning. other words,we are surprised at his winning.答案:In4To be chosen (represent) their country is the highest honour for most athletes.答案:to represent5I think Tom,as the head of a big department,should either study regularly or (quit) his job.答案:quit.完成句子1因为那次地震,成千上万人失去了家园。Tens of thousands of people lost their homes the earthquake.答案:because of2那是一场十分成功的音乐会,以至于他们在同一城市又举行了一场。It was they held another concert in the same city.答案:such a success that3作为父母,我认为我们需要做更多的事来保护我们的孩子。 ,I think more should be done to protect our children.答案:As a parent4不管发生什么,我们都会尽早让你知道。No matter what happens,we will let you know .答案:as early as possible5现在在我们村,每个孩子,无论男孩还是女孩都可以上学了。Now in our village,every child, a boy a girl,can go to school.答案:whether;or6上次我见到他时他什么也没有告诉我。He didnt tell me anything .答案:last time I saw him.完形填空Jim and his brother lived on the 80th level.When coming home one day,to their 1 ,the lifts were not working and they had to 2 the stairs.After reaching the 20th level,breathless and tired,they decided to 3 their bags and come back for them the next day.They climbed 4 .When they got to the 40th level,Jims brother started to 5 .However,they 6 to climb the flights of steps,arguing all the way to the 60th floor.They then 7 that they only had 20 levels more to climb and decided to stop arguing and continue climbing 8 .They reached their home at long last.Each stood calmly before the door and waited for the other to 9 the door.And they realized that the 10 were in their bags which were left on the 20th floor.This story is a reflection (反映) of our life.When 11 ,many of us are asked to do as our parents and teachers expect.We 12 get to do the things that we really like and love and are under too much pressure (压力) 13 by the age of 20,we get tired and decide to 14 this load (负担)Once 15 the pressure,we work harder to realize our dreams.But by the time we reach 40 years old,we find it 16 to realize them and begin to feel unsatisfied and complain,and 17 them.Reaching 60,we realize that we have 18 cause for complaint any more,and we begin to walk the final stage with 19 .So follow your dreams and 20 for them carefully,never complain and lose your key,and your dreams will come true one day.语篇解读作者通过一个小故事告诉我们:追随梦想,认真为其做准备,不要丢掉成功的钥匙,不要抱怨,我们的梦想就会实现。1A.shame BsurpriseChappiness Ddisappointment答案:D2A.clean BreplaceCfix Dclimb解析:从the lifts were not working可知,让他们失望的是,电梯坏了,所以他们不得不“爬(climb)”楼梯。to ones disappointment让某人失望的是。答案:D3A.pack BleaveCcarry Dfind解析:从.come back for them the next day可知他们决定暂时“放下(leave)”背包,第二天再来取回。答案:B4A.over BdownCon Dout解析:从When they got to the 40th level可知,他们放下背包后,继续往上爬(climbed on)。答案:C5A.rest BcomplainCwork Dexplain解析:从.arguing all the way to the 60th floor可知,吉姆的弟弟开始“抱怨(complain)”然后导致争吵。答案:B6A.continued BrefusedCforgot Ddemanded解析:从.arguing all the way to the 60th floor可知,他们“继续(continued)”往上爬,边爬边吵一直到第60层。答案:A7A.realized BadvisedChoped Dagreed解析:爬到60层后他们“意识到(realized)”只剩下20层了,所以停止了争吵。答案:A8A.in order Bin peaceCin turn Din time解析:从stop arguing可知,他们停止争吵,继续平静地往上爬。in peace平静地。答案:B9A.lock BanswerCclose Dopen解析:从They reached their home at long last可知他们终于爬到了家,然后等待对方去“开(open)”门。答案:D10A.tickets BbooksCkeys Dphones解析:他们意识到他们把“钥匙(keys)”落在包里了。答案:C11A.lonely BsickCsuccessful Dyoung答案:D12A.always BrarelyCagain Dfinally解析:从下文的by the age of 20可知作者认为我们“年轻(young)”时只能做父母和老师所期望的事情,而“很少(rarely)”去做自己真正喜欢的事情。答案:B13A.only if Bso thatCeven if Das if答案:B14A.take up Bset upCgive up Dput up解析:从上文的.are under too much pressure可知作者认为压力太大“以至于(so that)”我们在20岁时就疲惫不堪,决定“放弃(give up)”这些负担。答案:C15A.free of Btired ofCworried about Dconcerned about解析:由于放弃了重负,我们没有了压力和负担,更努力地工作去实现自己的梦想。free of免于。答案:A16A.hard BinterestingCstrange Deasy答案:A17A.accept BavoidCshare Dlose解析:从下文的.begin to feel unsatisfied and complain可知,作者认为我们到了40岁时,发现“难(hard)”以实现自己的梦想时,就开始不满和抱怨,然后就“失去(lose)”我们的梦想和抱负。答案:D18A.much BallClittle Dsome答案:C19A.regret BpleasureCfear Ddanger解析:到了60岁,我们意识到已经没有太多可以抱怨的了,因此就“遗憾地(with regret)”走完人生最后的旅程。答案:A20A.look BaskCwait Dprepare解析:作者认为:追随梦想,认真为其做准备,不要丢掉成功的钥匙,不要抱怨,我们的梦想就会实现。答案:D.阅读理解In the United States parents may have many kinds of cultures and customs (风俗)Most of these parents believe strongly in passing them on to their children.It is very important to know how to do this,because they can stay with a child for the rest of his/her life.It is always good to start teaching them to a child as early as possible.To begin with,it is a good idea to have toys that are meaningful because children often get very attached to their first toys.In addition,a parent should also introduce a child to music.Music is a way for a child to express emotions (情感) and this is another great tool.Music is also the link (纽带) between a child and a language.What else do we think of when we say music?Dancing!Of course,there is nothing better than seeing a child enjoy dancing to a song that is culturally meaningful.Although music and dance are relevant,the most important and perhaps the most difficult step in maintaining culture is teaching a child to eat all kinds of foods.In particular those typical dishes which often look to a child like their worst nightmare! The trick to achieve this is to take small steps.Do not sit a child in front of a giant plate with everything in it;this would only scare them away.A small portion is the ideal way to approach it and is also important to sit down next to the child and allow him/her to see that the parent is also sharing that moment.These are just a few ideas to help keep the cultures and customs in a family.There is no better feeling for a parent than seeing their children being proud of their background,especially when such things are so meaningful.Let it start with a simple toy and build up to other situations.The only thing a parent should do is not give up!语篇解读本文作者就美国家庭如何传承文化和传统给出了一些有用的建议。1The text is mainly written for .Ateachers BscientistsCparents Dchildren解析:写作对象题。本文作者主要就在家庭内部如何传承文化和传统提出了一些建议,所以主要是写给父母亲的。答案:C2To pass family cultures and customs on to children,its better to start with .Atoys BmusicCdance Dfoods解析:细节理解题。根据第二段的To begin wi
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025湖北宜昌市秭归紫昕集团有限责任公司招聘综合笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025江西数字抚州网络科技有限公司招聘工作人员12人笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025年下半年安庆市同庆矿业投资有限公司下属子公司招聘10人笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025山东淄博市张店区城开人力资源有限责任公司招聘相关人员初试及笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025安徽马鞍山市华夏基石人力资源管理有限公司招聘派遣制工作人员笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025四川自贡汇东建设工程有限责任公司招聘1人笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025四川九州电子科技股份有限公司招聘项目经理等拟录用人员笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025吉林辽源东丰鹿业投资发展(集团)有限公司及下属子公司招聘工作人员笔试及笔试历年参考题库附带答案详解
- 2026年山西省晋中市单招职业适应性测试必刷测试卷带答案解析
- 2026年天津机电职业技术学院单招职业适应性考试题库及答案解析(名师系列)
- 2024年中考二模 模拟卷 数学(重庆卷)(答题卡)
- DB13T 1347-2010 城镇居住区绿地规划设计规范
- 球墨铸铁安装合同范本
- 2024–2025年中国数据标注产业深度分析报告
- 《慢性肉芽肿性疾病的诊断与治疗》课件
- 宁波市一日游旅游合同(示范文本)
- 职业健康体检结果书面告知书及回执单
- 2025年综合窗口岗位工作人员招聘考试笔试试题(附答案)
- 高中主题班会 筑牢理想信念厚植家国情怀课件-高二下学期爱国主义教育主题班会
- 近7年北京中考真题几何综合(学生版)
- 土壤肥料学 7植物氮素营养与氮肥学习资料
评论
0/150
提交评论