已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
在学生就要走出校门的时候,班级工作仍要坚持德育先行,继续重视对学生进行爱国主义教育、集体主义教育、行为规范等的教育,认真落实学校、学工处的各项工作要求Unit 14 Careers Section Lesson 4.用所给词的适当形式填空1By the end of last month,the number of traffic accidents_(decrease)答案:had decreased2His kindness gave her much_(comfortable)答案:comfort3That man is always_(bother) me to lend him money.答案:bothering4What a sweet victory to be_(envious) by those women!答案:envied5They are making further effort_(increase) production.答案:to increase6The boy climbed the tree and hid in the_(branch)答案:branches7A remote control makes the TV set easy_(operation)答案:to operate8The mother was very cruel and often treated her daughter like a_(slavery)答案:slave.选词填空on the decrease,operate on,out of envy,in case of,keep up with,in response to1I was wondering why suddenly the lift was not_properly.答案:operating on2According to a local newspaper,crime is_.答案:on the decrease3I cant_all the changes in computer technology.答案:keep up with4He went to open the door_a knock.答案:in response to5I always put some money in my pocket_need.答案:in case of6He talked to you in a rude way just_.答案:out of envy.完成句子1杰克要跟上班里其他同学有很大困难。Jacks having trouble_the rest of the class.答案:keeping up with2学生的人数已经减少到500人。Student numbers_500.答案:have decreased to3医生们决定马上给她动手术。The doctors decided_her immediately.答案:to operate on4戴顶帽子以防太阳太热。Take a hat with you_the sun is too hot.答案:in case5他们对我的笑话报以大笑。They_my joke by laughing.答案:responded to6不是他说的话而是他做的事才重要。It is_what he said_what he did the matters.答案:not;but7毫无疑问,他将会参加婚礼。_he will attend the wedding.答案:There is no doubt that8这个大厅容纳的人数是那个大厅的三倍。This hall seats_that one.答案:three times more people than.完形填空Forty years ago,I was a boy of eight.At that time,if I cleaned the hockey field (曲棍球场地) and I _1_ an empty envelope with an extra stamp,I would get a photo of a hockey player.Hockey was my _2_ sport.I wanted the photos of all my heroes,especially the members of the Boston Bruins.“Michael!You _3_ too many stamps and envelopes.”My mum said.“But,Mum!I want to get the complete set,_4_ all the Boston players.”Mum said,“Write the _5_ clearly,so that it gets to the right place.”When I finished,I put the envelope in the _6_ the next day.Each day after,Id ask,“Mum,did it come yet?”Michael,we just mailed it off.You should be _7_.”A week later,_8_ I opened the door,on the table was a brown _9_ addressed to me.It was the first mail I had ever _10_.Inside was a photo waiting for my _11_ hands to take it out.I picked the envelope up,_12_ into my room,and opened it with eager (渴望的) hands.There it was.I did get a _13_ of the Bruinstop scorerPhil Esposito.I cleaned the hockey _14_.In the process of collecting the photos,I was making the field a _15_ place.Every week,l received an envelope.My _16_ grew.My collection was _17_ when the hockey season drew to a close.I was so _18_ to have all the photos of the Boston Bruins.I now still have those photos.As I look through them,I think the photos are my reward (回报)I _19_:if you want something,you have to _20_ for it.语篇解读作者是曲棍球迷,当他集齐了所有他喜欢球队的运动员的照片时他体会到:为了得到一些东西,你必须要为之而努力。1A.foundBborrowedCmailedDlent解析:根据下文的“When I finished,I put the envelope in the_the next day.Each day after,Id ask,Mum,did it come yet?”可知,作者如果邮寄一个带有多余邮票的空信封,他就会得到一张曲棍球运动员的照片。答案:C2A.formalBunforgettableCfamiliarDfavorite解析:根据下文的“I wanted the photos of all my heroes,especially the members of the Boston Bruins.”可知,作者把曲棍球运动员看成是自己的英雄,由此可知曲棍球是作者最喜欢的运动。答案:D3A.makeBbuyCdrawDstick解析:作者因为要邮寄带多余邮票的空信封,所以他需要买这些东西。答案:B4A.totallyBbrieflyCsimplyDespecially解析:根据上文的“I wanted the photos of all my heroes,especially the members of the Boston Bruins.”可知,作者特别想要得到波士顿棕熊队队员的照片。答案:D5A.nameBaddressCnumberDdate解析:根据下文的“so that it gets to the right place.”可知,作者的妈妈嘱咐作者要将地址写清楚。答案:D6A.drawerBschoolbagCmailboxDcupboard解析:作者写好地址以后当然要将信封放入邮箱了。答案:C7A.carefulBeasyCpatientDhonest解析:根据上文的“Each day after,Id ask,Mum,did it come yet?”可知,作者将空信封邮寄出去以后,就急于等待它快点被邮寄回来,此处是妈妈让他要有耐心。答案:C8A.whenBbeforeCalthoughDbecause解析:此处表示,一周后,当作者打开门,看见了一个信封在桌子上。答案:A9A.envelopeBletterCboxDbook解析:根据下文的“I picked the envelope up”可确定答案。答案:A10A.postedBsawCremindedDreceived解析:这个信封是他收到的第一个邮件。答案:D11A.smallBeagerCworriedDdirty解析:根据短文内容可知,作者等待这个信封已经很长时间了,他急于想取出里面的照片。答案:B12A.walkedBreturnedCwentDran解析:根据下文的 “.and opened it with eager hands.”可知,此处用跑回房间显示作者着急看到照片的心情。答案:D13A.bookBsmileCnoteDphoto解析:上文的“Inside was a photo waiting for.”提示了该空格的答案。答案:D14A.ballBfieldCshoeDsticker解析:根据第一段的“if I cleaned the hockey field.”可知答案。答案:B15A.saferBworseCcleanerDfunnier解析:根据第一段的“if I cleaned the hockey field.,I would get a photo of a hockey player.”可知,为了得到照片作者打扫曲棍球场,使它变得越来越干净。答案:C16A.bodyBcollectionCplantDconfidence解析:根据上文的“Every week,I received an envelope.”可知,随着时间的推移,作者的收藏在增多。答案:B17A.completeBlimitedCwonderfulDlost解析:根据下文的“.have all the photos of the Boston Bruins.”可知,作者的收藏完成了。答案:A18A.fearfulBsorryCcuriousDproud解析:作者对于收藏了波士顿棕熊队所有的曲棍球运动员的照片感到非常自豪。答案:D19A.doubtBrememberCunderstandDforget解析:根据上文的“As I look through them,I think the photos are my reward.”作者了解到如果你想得到一些东西,你需要为之努力。答案:C20A.workBaskClookDplan解析:如果你想得到一些东西,你需要为之努力。答案:A.阅读理解Wearing a white shirt and loose trousers,20yearold Tian Qiang seemed a little nervous as the hour hand inched toward 8 am on Friday.He was about to experience a fourhour operation to collect his bone marrow stem cells (骨髓干细胞) at a hospital in Beijing,which he was donating to save the life of a 12yearold boy with leukemia (白血病) in Shanghai.Although having no appetite (胃口),he had some cakes and a bottle of milk as breakfast to help the operation.“I dont want to worry my parents,so I lied to them that I was joining in a universityorganized activity for a few days.My back ached yesterday,but I will be fine soon,” he said.Tian is a student at Xiaogan University in Hubei province and the only child in his family.In 2009,when he entered the university,he took part in the China Marrow Donor Program (CMDP)When he learned in May that a sample (样品) of his blood was a match for a boy with leukemia,he started exercising and playing basketball every week in order to provide the best quality stem cells.His parents supported him until his grandma found out and were strongly against his decision a few days before he left for Beijing.“But I insisted asit is about saving a life,” he said.Zhu Ling,a doctor at the hospital,explained,“The chance of a match is one in 100,000 among people who are not blood relatives.”“Tians situation is good and we will only take 55 ml of blood from his body,which will not affect his health,” she said.“Without Tians stem cells,the boy will die waiting for a match.Therefore,we encourage more healthy people between 18 to 45 to become donors.Our method of doing it is also improving.”语篇解读本文是新闻报道。文章介绍了一名大学生捐献骨髓干细胞,救助患白血病男孩的故事。1Why did Tian Qiang come to Beijing?ATo visit the CMDP.BTo help save a boys life.CTo have a medical examination.DTo join in a universityorganized activity.解析:细节理解题。文章第一段说,田强马上要开始四小时的骨髓干细胞采集过程,他要把自己的骨髓干细胞捐献给上海12岁的白血病患者,故选B项。答案:B2According to the text,Tian Qiang is now_.Arecovering at homeBplaying a basketball matchChaving his blood type testedDmaking preparations for the operation解析:细节理解题。从文中可以看出,田强还在医院检查,捐献骨髓干细胞还没有完成。也就是说,他在准备捐献骨髓干细胞,故选D项。最后一段的we will only take 55 ml of blood.也是提示。答案:D3What does Zhu Ling mean by saying the underlined sentence in the text?APatients wit
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 履带式拖拉机项目可行性分析报告范文(总投资7000万元)
- 广告制作服务协议
- 高速公路绿化工程施工组织设计方案
- 2025年教育信息化试题及答案分析
- 安全教育使用椅子课件
- 2026年医院心脏瓣膜采购合同
- 2026年建筑医院古马斯克合同
- 家用电器生产管理面试试题及答案
- 2025-2030中国液体化工内河运输市场发展潜力评估报告
- 工程窗帘造价合同范本
- 历史人物传记编纂-深度研究
- 2025年江西传媒职业学院高职单招职业适应性测试近5年常考版参考题库含答案解析
- 西藏拉萨市(2024年-2025年小学六年级语文)统编版小升初真题(上学期)试卷及答案
- 二年级数学-口算题卡800道(可打印)
- 甘肃省白银市2024-2025学年八年级上学期1月期末考试地理试卷(含答案)
- 《慢性咳嗽治疗》课件
- 企业数字化转型咨询与服务合同
- 零售行业会员营销与客户关系管理方案
- 煤矿培训课件-调度和应急管理
- 心内科护理工作计划
- 《光伏电站运行与维护》课件-项目五 光伏电站常见故障处理
评论
0/150
提交评论