全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
真题研练18 Task 1:阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。(2014新课标全国,B)Since the first Earth Day in 1970,Americans have gotten a lot“greener”toward the environment.“We didnt know at that time that there even was an environment,let alone that there was a problem with it,”says Bruce Anderson,president of Earth Day USABut what began as nothing important in public affairs has grown into a social movement.Business people,political leaders,university professors,and especially millions of grassroots Americans are taking part in the movement.“The understanding has increased many,many times,”says Gaylord Nelson,the former governor from Wisconsin,who thought up the first Earth Day.According to US government reports,emissions (排放)from cars and trucks have dropped from 10.3 million tons a year to 5.5 million tons.The number of cities producing CO beyond the standard has been reduced from 40 to 9.Although serious problems still remain and need to be dealt with,the world is a safer and healthier place.A kind of “green thinking” has become part of practices.Great improvement has been achieved.In 1988 there were only 600 recycling programs;today in 1995 there are about 6,600.Advanced lights,motors,and building designs have helped save a lot of energy and therefore prevented pollution.Twentyfive years ago,there were hardly any education programs for environment.Today,its hard to find a public school,university,or law school that does not have such a kind of program.“Until we do that,nothing else will change!”say Bruce Anderson.【语篇解读】本文介绍了自从1970年第一个地球日成立以来,美国的环境有了很大改善。1According to Anderson,before 1970,Americans had little idea about _.Athe social movement Brecycling techniquesCenvironmental problemsDthe importance of Earth Day答案C事实细节题。根据文章第一段中“We didnt know at that time.let alone that.a problem with it.”可知美国人在1970年以前对环境问题知之甚少,故C项正确。2Where does the support for environmental protection mainly come from?AThe grassroots level.BThe business circle.CGovernment officials.DUniversity professors.答案A事实细节题。根据文章第二段中“Business people,political leaders,university professors,and especially millions of grassroots”可知支持环保者主要来自草根阶层,故A项正确。3What have Americans achieved in environmental protection?AThey have cut car emissions to the lowest.BThey have settled their environmental problems.CThey have lowered their CO levels in forty cities.DThey have reduced pollution through effective measures.答案D事实细节题。根据文章第三段中“Great improvement has been achieved.”可知通过采取有效措施美国污染大大减少。故D项正确。4What is especially important for environmental protection according to the last paragraph?AEducation.BPlanning.CGreen living.DCO reduction.答案A推理判断题。根据文章最后一段可知,25年前,几乎没有关于环保的课程,而今天却很难发现一所不开设此课程的学校。所以对环保来说尤其重要的是教育。故A项正确。Task 2:词汇积累1social adj.社会的,社交的social practice 社会实践2grassroots adj.一般民众的,民间的3former adj.过去的,在前的,以前的the former 前者4standard n标准,水准5improvement n改进,改善,改良improvement of soil 土壤改良6let alone更不用说7think up想出,设计出,发明出8deal with 应付,处理,对待Task 3:语法填空But what began as nothing important in public affairs has grown into a social _1_ (move)Business people,political leaders,university professors,and especially _2_ (million) of grassroots Americans are taking part _3_ the movement.“The _4_ (understand) has increased many,many times,” says Gaylord Nelson,the former governor from Wisconsin,_5_ thought up the first Earth Day.答案1.lions3.in4.understanding 5whoTask 4:短文改错(下面文字有五处错误,请改正)In 1988 there were only 600 recycling ;today in 1995 there are about 6,600.Advanced lights,motors,and building designs have helped save a lot energy and therefore pollution.Twentyfive years ,there were hardly any education programs for environment.Today,its hard to a public school,university,or law school that does not have such a kind of program.Task 5:攻克长难句(分析句子结构,尝试翻译成汉语)Today,its hard to find a public school,university,or law school that does not have such a kind of program.分析:这是一个主从复合句
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 电子商务平台客户关系管理策略
- 2025餐饮数字化转型行业市场发展分析及技术趋势与投融资方向研究
- 2025餐饮供应链行业标准化分析及数字化升级与资本介入趋势研究报告
- 歌曲剪羊毛教案
- 2025食品跨境贸易壁垒与出口市场开拓策略报告
- 大众车系车载网络教案
- 2025食品纳米包装技术突破与保鲜效果实证研究报告
- 2025食品物流配送市场供需格局及消费趋势与投融资机会分析报告
- 2025食品机械行业智能化分析及技术升级趋势与投资可行性评估报告
- 2025食品投资咨询行业市场发展分析及前景趋势与投融资发展机会研究报告
- 碳排放交易课件
- 乳品微生物知识培训课件
- 无人机飞行控制技术 课件 第5-8章 固定翼无人机典型飞行控制系统分析- 无人机测控系统
- 全国消防设施操作员中级理论真题(含答案)
- 哈尔滨工业大学管理服务岗位招聘考试真题2024
- 新能源货运安全培训课件
- 安全标识认知与运用培训
- 单招经济类专业讲解
- DB44-T 2720-2025 高速公路养护作业交通组织管理技术规范
- 铁路专用线设备运行维护管理方案
- 2025年安徽省农垦集团有限公司所属企业招聘笔试备考及答案详解(必刷)
评论
0/150
提交评论