已阅读5页,还剩5页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
一、阅读理解(共1道小题,共50.0分) 1. A man came into a pet shop carrying a parrot in a bird cage. I want to return this bird. he said. The owner guessed the man came to complain that the bird couldnt talk. Sir, he said, We guarantee that all our parrots can talk. However, we cant guarantee when they will talk. Its all spelled out on your sales receipt. No, no, you dont understand, the customer said. The bird talks. I just dont like his attitude.Puzzled, the store owner said, Youre right. I dont understand, explain it to me. I bought the bird a week ago. Every morning, I stood in front of his cage and asked, Can you talk? I did the same thing every evening. For six days, I got no response. Then, this morning, I shouted at the bird, can you talk, you stupid creature? Can you talk? The customer glared at the parrot. The owner asked, So, what happened? That bird looked at me, and said, I can talk, all right. Can you fly? the customer said.1. A man came into a pet shop to _.A. look for a pet B. kill some time C. return a parrot he had bought D. buy a new bird cage2. The owner thought the man came probably because _.A. he had paid too much for the birdB. he wanted to complain that the bird couldnt talkC. the bird was sickD. the bird talked too much3. The customer disliked the parrot because of _.A. his attitude B. his voice C. his color D. his look4. The parrot kept silent for _.A. seven days B. six days C. seven weeks D. six weeks5. In the parrots answer, _ hurt the customer very much.A. “Can you talk?” B. “You stupid creature?”C. “I can talk all right.” D. “Can you fly?”1. 1. A man came into a pet shop to _.A. look for a pet B. kill some time C. return a parrot he had bought D. buy a new bird cage 2. 2. The owner thought the man came probably because _.A. he had paid too much for the bird B. he wanted to complain that the bird couldnt talk C. the bird was sick D. the bird talked too much 3. 3. The customer disliked the parrot because of _.A. his attitude B. his voice C. his color D. his look 4. 4. The parrot kept silent for _.A. seven days B. six days C. seven weeks D. six weeks 5. 5. In the parrots answer, _ hurt the customer very much.A. “Can you talk?” B. “You stupid creature?” C. “I can talk all right.” D. “Can you fly?” 试题分值:50.0得分:10, 10, 10, 10, 10提示:1. 细节题。本题问“一个男人进入了一家宠物商店,其目的是_。”答案在第一段的最后一句,该句指出该男子是想退回鹦鹉。据此可知答案是C。2. 细节题。本题问“店主认为那名男子来此可能的原因是_。”答案在第二段的第一句,该句大意是“店主猜测这名男子来此是想抱怨鹦鹉不会说话”。据此可知答案是B。3. 细节题。本题问“这名顾客不喜欢这只鹦鹉,因为_。”答案在第三段,该段大意是“ 不,不,你并不明白,顾客说道。这只鹦鹉能说话,我只是不喜欢它的态度。”据此可知答案是A。4. 细节题。本题问“这只鹦鹉保持沉默了多少天?”答案在最后三段,这几段段大意是:我一周前买下了这只鸟。每天早晨,我都站在鸟笼前问它:“你会说话吗?”每天早晨我都这样做。一连六天,鹦鹉都没有给我任何回应。今天早上,我就对着它大叫了一句:“你会说话吗,你这个蠢货?你到底会不会说话?”说到这时,这名顾客瞪着鹦鹉。店主问道:“那,后来发生了什么呢?”“那只鸟看着我,说道:好吧,我会说话。那么你能飞吗?”顾客回答道。据此可知答案是B。5. 细节题。本题问“在鹦鹉的答话中,哪些词语深深伤害了那名顾客?”根据最后一段可知答案是D。二、单项选择题(共10道小题,共50.0分) 1. He tried in vain to _ the students _ their professors.A. turnagainst B. turnto C. turnout D. turn back 知识点:Choice1学生答案:A;标准答案:A得分:5试题分值:5.0提示:解析:该题选A,题目大意是“他企图使学生们反对他们的教授,其结果只能是徒劳的”。turn against sb.:(cause to) become hostile to 转而反对;使反对;attack 转而袭击1. What do youthink has turned Mary against her parents?你认为什么使得玛丽反对起父母来了。2. Will you turnagainst your professor if he is too hard on you?如果教授对你过于严厉,你会转而反对他吗?2. _ I thought he was joking, but then I realized he was serious. A. At least B. At leisure C. At first D. At my best 知识点:Choice1学生答案:C;标准答案:C得分:5试题分值:5.0提示:解析:该题选C,题目大意是“起初我以为他是开玩笑,可后来我知道他是当真的”。at first: 起初,当初1. At first Ifelt very lonely.起先我感到很寂寞。2. At first Idid not like him but now I do.起初我不喜欢他,但现在却喜欢。3. At first itwas all very casual and fun.起初,一切都非常的偶然和有趣.3. A few workers were promoted, but meanwhile hundreds of workers were _. A. settled B. committed C. dismissed D. proposed 知识点:Choice1学生答案:C;标准答案:C得分:5试题分值:5.0提示:解析:该题选C,题目大意是“少数工人得到提升,与此同时却有数百名工人被解雇”。dismiss: vt.1. 解散,遣散,让散开,让离开;把打发走:The teacher dismissed the class early.老师早下课。2. 免(或撤)的职,罢的官;革(职),解雇,开除:They dismissed the cook.他们把厨师解雇了。The bossdismissed the employee.老板解雇了那个雇员。4. In the past few years my aunt _ enough money to buy a house.A. has saved up B. has kept up C. has set up D. has saved aside 知识点:Choice1学生答案:A;标准答案:A得分:5试题分值:5.0提示:解析:该题选A,题目大意是“我的婶婶在前几年存了足够的钱去买了一所房子”。save up:储存起来;储蓄1. I worked hardto save up for a new house.我努力工作存钱来买新房子。2. Im opening an account to save up foranew car.我正要开立账户,以便存钱买辆新车。3. I am looking for a temporary job sothatI can saveup some money to study abroad.我在找一份临时的工作,以便攒上一些钱出国留学。5.6. If our neighbor continues to refuse to keep his dog under control, we have to take him to _.A. solicitor B. brush C. prisoner D. court 知识点:Choice1学生答案:D;标准答案:D得分:5试题分值:5.0提示:解析:该题选D,题目大意是“如果我们的邻居仍然拒绝看管好他的狗,我们就不得不法庭上见了”。take sb. tocourt:控告某人,对某人提出诉讼1. If you dontpay up, Ill take you to court. 如果你不还清欠款, 我就到法院告你.2. He is takento court for the brush with the police.他因为与警察发生小冲突而被带上法庭。3. You can take me to court if you want to. There isnothing in writing. 如果愿意你可以起诉我, 但是没有任何书面文件.7. Jeanne has decided on law as her _. She wants to become a civil rights lawyer and help the poor.A. employment B. business C. profession D. occupation 知识点:Choice2学生答案:C;标准答案:C得分:5试题分值:5.0提示:解析:该题选C,题目大意是“珍妮决定从事法律工作。她想成为一名帮助穷人捍卫公民权的律师”。profession:n. 职业,专业1. What is yourprofession?你的职业是什么?2. Cooking isnot only a profession.烹饪不止是一项职业。3. He has aperfect profession record.他有着完美的职业记录。4. Nursing isstill a predominantly female profession.护理这个行业仍以女性为主。8.9. I prefer to work in an _ environment where there are good libraries and cultural facilities.A. urban B. rural C. suburb D. area 知识点:Choice2学生答案:A;标准答案:A得分:5试题分值:5.0提示:解析:该题选A,题目大意是“我喜欢在都市环境下工作,那里有一流的图书馆和文化设施”。urban:of a town or city 城市的,都市的,居住在城市的1. Many peoplemove to urban areas to have the excitement of city life.许多人搬 入城区,去享受都市激动人心的生活。2.Transportation,housing,andemployment are very important urban problems.交通、住房和就业是非常重要的城市问题。3.In the pastten years or so, Chinas urban population has been increasing veryrapidly.在过去大约十年当中,中国的城市人口一直在激增。10.11. Im _ that he is innocent in the whole affair.A. convincing B. believed C. believing D. convinced 知识点:Choice2学生答案:D;标准答案:D得分:5试题分值:5.0提示:解析:该题选D,题目大意是“我确信他在整件事中是清白的”。be convinced:服气;确信;信服1. You will soonbe convinced that she is innocent.你不久就会确信她是无罪的。2. His firstrequirement is that we be convinced.他第一个要求是,我们信服。3. Ask yourself,what else do I need to be convinced?想想自己,我需要什么服 气?12. After running to the bus-stop, I sat down to _.A. out of breath B. catch breath C. catch my breath D. lose my breath 知识点:Choice2学生答案:C;标准答案:C得分:5试题分值:5.0提示:解析:该题选C,题目大意是“跑到公共汽车站之后,我
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年湘西土家族苗族自治州辅警协警招聘考试真题附答案详解(研优卷)
- 2025试用合同范本
- 2025年黄南州辅警招聘考试真题及完整答案详解
- 2025年锡林郭勒盟辅警招聘考试真题含答案详解(培优)
- 2025年石嘴山辅警协警招聘考试备考题库完整参考答案详解
- 2025年淮南辅警招聘考试题库含答案详解(夺分金卷)
- 2025年綦江县辅警协警招聘考试备考题库附答案详解(培优)
- 2025年遂宁辅警协警招聘考试备考题库带答案详解
- 2025年通辽辅警招聘考试真题及1套参考答案详解
- 2025年黔西南州辅警协警招聘考试备考题库含答案详解(完整版)
- 人音版七年级音乐上册教案全册
- 基于人工智能的供应链物流优化合同
- 20以内的加法口算练习题4000题 205
- 2024-2030年中国口腔显微镜行业应用动态与投资前景预测报告
- 2025高考语文步步高大一轮复习讲义教材文言文点线面答案精析
- (新教材)统编人教版高中化学必修一全册教案
- DL∕T 333.2-2013 火电厂凝结水精处理系统技术要求 第2部分:空冷机组
- 人教版(PEP)小学英语-(三四五六年级)-单词表(附注音标)
- MOOC 大学英语听说译-河南理工大学 中国大学慕课答案
- 胃瘘后期护理
- 农民素质培训课件
评论
0/150
提交评论