




已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit 24 Society Section .单句语法填空1I wish that I _(see) her yesterday.2_ occurred to me that I could have the book sent to me.3I cant afford _(go) to a restaurant every day.4It contributes to _(accomplish) trip goals safely and enjoyably.5The progress of the society is based _ harmony.【答案】1.had seen2.It3.to go4.accomplishing5on.单句改错1He insists that doing morning exercises do good to peoples health._2How much did you contribute for the relief fund?_3To begin, we ought to know what we study for._4The transaction afforded him with a good profit._5It occurred him that he should go to see a dentist._【答案】1.do改为does2.for改为to3.begin后加with4.去掉with5.occurred后加to.阅读理解Alexis Pilkington was a popular 17yearold and a wellliked athlete who had already won a soccer scholarship to college.But none of that stopped Alexis from becoming the target of online bullying (欺凌)Alexis began to receive hundreds of online unpleasant comments via the latest social networking site called .In March 2010, Alexis committed suicide and although all agreed that the online bother was not the single factor that led to Alexis death, everyone did agree that it was a contributory factor.Unfortunately, Alexis story is not unique.A 2010 study conducted by the Cyberbullying Research Center showed that cyberbullying victims were almost twice as likely to have attempted suicide compared to youth who had not experienced cyberbullying.Suicide is obviously the extreme and no one can minimize the tragedy of it.However, there are other damages that occur as a result of aggressive bullying.It can damage selfesteem and lead to feelings of worthlessness, and also increase social isolation and make victims become withdrawn, depressed, anxious, and insecure.So what causes girls to be so unkind towards each other?A term known as relational aggression may best describe the cause of girlongirl bullying.It starts with a clique(派系) usually led by a girl with a high level of social status and popularity.In order not to lose her position, she will control girls within the clique and take action if she feels threatened.At the leaders directive the girls within the clique will spread rumors and lies and annoy other girls continuously.The bullying starts at school but will quickly go to cyberbullying due to anonymity(匿名)Girls will easily do so in the anonymity of the Internet.Ultimately the cause will be summarized as the insecurity and jealousy of one girl and the twisted loyalty of members within her clique.Underneath the confident exterior(外表) of a female bully lie desperate insecurities.【语篇解读】本文主要谈的是网络欺辱在青少年中的一些情况并且分析了原因及其影响。1The example of Alexis Pilkington is given to show_.Apopular youth are not easy to become the target of bullyingBcyberbullying is quite common among teenagersCtodays youth dont like to study any moreDsuicide is a serious problem among youth 【解析】推理判断题。注意文章结构第一段举例导入话题,第二段是中心段,第一段中的例子就是为了证明第二段中所描述的现象。【答案】B2The bullying will quickly go to cyberbullying mainly because _.Athe bullies dont have to give their names online Bits free to post comments onlineCit will not attract much attentionDit will not affect their real life【解析】细节理解题。根据最后一段第五句话“The bullying starts at school but will quickly go to cyberbullying due to anonymity (匿名)”关键词:anonymity (匿名)。【答案】A3Which of the following is NOT the cause of bullying?ALack of security.BJealousy of others.CTrying to be friendly.DThe twisted loyalty of members within a clique.【解析】细节理解题。根据最后一段可知答案。【答案】C4We can infer from the last paragraph that a female bully _.Ahas strong selfconfidenceBhas strong leadership skills Cis actually weak insideDis usually good at study 【解析】推理判断题。根据最后一句话“Underneath the confident exterior (外表) of a female bully lie desperate insecurities.”可知一位欺负人的自信女性实际上是非常没有安全感。故选C。【答案】C.完形填空It was 1952 and my father was away at war, leaving my mother and me behind to face hardship alone.I was ten.My mother was a _1_ and worked at the local clinic a few blocks from where we lived.The bell rang and _2_ of Christmas were the only thing on my mind.I raced home.The apartment was empty and a note was _3_ to the refrigerator.My mother was working a double shift and _4_ me instructions for the day.We had planned on making Christmas biscuits _5_, but my mother _6_ it.I carefully _7_ through mothers closet, finding most of the _8_ for Christmas wrapped in linen cloth, all but one toy, a model airplane.I was still _9_ at my mother and I threw the airplane onto the floor, breaking one of its wings.I stood _10_.How was I going to explain this? Then I heard my mother coming through the door.I _11_ to my room.After telling my mother the horrible _12_, I did not hear my mother _13_ me.She just told me to follow her.Climbing the steps without catching our _14_, we entered the clinic.There in a bed was a boy who looked very sick.“He is going to die, Danny,” my mother told me, “_15_ today, maybe tomorrow.He loves planes.I knew his mother could not _16_ to buy him one.So I did.I count my blessings every night and think of this boy and how _17_ I am that you are not in that bed.”The _18_ cut hard and sharp in my heart.The tears _19_ down my face and I was so guilty.I ran home as fast as I could and into my room where I _20_ myself to sleep.【语篇解读】本文讲述作者非常不满妈妈不遵守圣诞节的承诺,妈妈把作者领到医院说,她很感恩那个躺在病床上的孩子不是她的儿子,这让作者泪流满面。1A.saleswomanBsurgeonCteacher Dclerk【解析】saleswoman女店员;surgeon外科医生;teacher老师;clerk员工。句意:我的妈妈是一个外科医生,在当地一个诊所,离我们住的地方有几条街,故选B项。【答案】B2A.thoughtsBmemoriesCdesiresDhopes【解析】句意:铃响了,圣诞节的想法一直在我心中萦绕。根据We had planned on making Christmas biscuits _5_可知选A项。【答案】A3A.writtenBfoundCattachedDsent【解析】句意:家里没有人,一个纸条留在冰箱上。attach sth.to.把粘在上,故选C项。【答案】C4A.remindedBprovidedCsavedDleft【解析】remind提醒;provid提供;save挽救;leave离开。句意:妈妈在值班,给“我”留下说明,故选D项。【答案】D5A.aloneBsoonCtogetherDimmediately【解析】alone单独地;soon很快;together一起;immediately立刻。句意:我们原本计划一块儿做圣诞饼干,但妈妈破坏了它,故选C项。【答案】C6A.ruinedBrefusedCforgotDchallenged【解析】ruin毁坏;refuse拒绝;forget忘记;challenge挑战。句意:我们原本计划一块儿做圣诞饼干,但妈妈破坏了它,根据语境可知妈妈不在,故选A项。【答案】A7A.walkedBhuntedCbrokeDgot【解析】句意:我小心在妈妈的壁橱里面寻找,找到一些亚麻面包装的礼物,hunt through寻找,故选B项。【答案】B8A.toysBgiftsCclothesDsupplies【解析】toy玩具;gift礼物;clothes 衣服;supply提供。句意:“我”小心在妈妈的壁橱里面寻找,找到一些亚麻面包装的礼物,故选B项。【答案】B9A.anxiousBpleasedCmadDeager【解析】anxious焦虑的;pleased高兴的;mad疯狂的;eager迫切的。句意:“我”对妈妈很生气,“我”把小飞机扔到地下,摔坏了机翼,故选C项。【答案】C10A.awakeBhappyCwildDfrozen 【解析】awake醒着的;happy高兴的;wild野蛮的;frozen 冻僵的。句意:“我”僵住了。根据语境可知妈妈回来了,而飞机摔坏了,故选D项。【答案】D11A.racedBremovedCstruggledDwandered【解析】race全速前进;remove去除;struggle努力;wander徘徊。句意:“我”快速跑回“我”房间,根据语境可知选A项。【答案】A12A.noteBideaCtruthDmessage 【解析】note纸条;idea想法;truth真相;message 信息。句意:当“我”告诉妈妈这个可怕的真相后,“我”没有听到妈妈对“我”的叫喊。根据语境可知选C项。【答案】C13A.quarrel withBshout atCworry aboutDcheer up【解析】quarrel with与争吵;shout at 对叫喊;worry about担心;cheer u
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025安徽选聘蚌埠投资集团有限公司总经理1人考试模拟试题及答案解析
- 2025山东济南市商河县城乡公益性岗位招聘405人考试参考题库及答案解析
- 2025湖南天门市城市社区党组织书记实行事业岗位管理专项招聘2人考试参考试题及答案解析
- 2025晋中市大学生乡村医生专项计划招聘10人考试模拟试题及答案解析
- 2025年福建省晋江水务集团有限公司秋季招聘15人考试参考试题及答案解析
- 2025年马鞍山含山县城市管理局招聘城市管理协管员5人备考考试题库附答案解析
- 2025江西南昌市劳动保障事务代理中心招聘劳务派遣人员14人考试参考题库及答案解析
- crv基础考试及答案
- au考试真题及答案
- 2025年智能制造工程师技术能力测评试题及答案解析
- 2025少先队基础知识题库(含答案)
- 人教版九年级物理上-各单元综合测试卷含答案共五套
- 三折页设计课件
- 防诈骗消防安全知识培训课件
- 数据标注课件
- 2025至2030年川渝地区成品油行业市场运行现状及未来发展预测报告
- 减肥与能量代谢课件
- 《三借芭蕉扇》课件
- 综合实践课程培训大纲
- 省级职业技能大赛2024(高职组)口腔修复工艺赛项规程
- 《生态系统服务评估》课件
评论
0/150
提交评论