已阅读5页,还剩1页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit 3 Under the sea (时间:45分钟满分:100分).单句语法填空1I was about to do my homework when the lights went out.2Abandoned (abandon) to chatting online,Wang Ping has fallen behind the other students in his studies.3We felt at home with her and were impressed with the depth (deep) of her knowledge.4With economy developing at great speed,our city has_witnessed (witness) quite a few changes in recent years.5A lack of awareness (aware) of cultural difference to local customs can cause problems.6Where do you plan to work?Ive made up my mind to go where Im most needed.7Do you need anyone to help out in the shop? Im looking for a parttime job.8There is no surprise that Linda became a writer.Even when she was a child,she could retell a story vividly (vivid)9Urged (urge) by his parents,he decided to participate in the Math Olympic Competition.10Being_educated (educate) in a famous university is what most students wish for.单句改错1They abandon themselves to drink although they are drivers,which is very dangerous both to them and the passengers.drinkdrinking2I often miss my childhood.It was a time that I spent almost each day without worries.thatwhen3Not having promoted the new digital camera successfully,the company should reflect its original marketing methods.reflect后加on4A truck came in an opposite direction of the car,so the car driver made a sharply turn.sharplysharp5It was several minutes before I was aware what was happening.aware后加of6Jane stopped there a small crowd of men had gathered.therewhere.阅读理解Complete the following sentence: “You go to the library to check out.?” The obvious answer is “books”But a harder question might be,“What do we mean by books?” Nowadays,electronic books,or “ebooks”,have become more and more popular in American society.The biggest online bookseller Amazon,for example,recently announced that less than four years after introducing them to its catalog,it is now selling more electronic versions of its book titles than printed ones.Last week,Pew Internet Project released a survey about the use of ebooks by library customers,It found that 12% of Americans aged 16 and older who read ebooks say they had borrowed at least one from a library within the past year.But the survey found that the broader public,including 58% of those who have library cards and 53% of people who own electronic book readers,are not aware that they can find and check out ebooks from public libraries,even though three quarters of the libraries offer that service.Pew Internet Project director Lee Rainie noted that ebook borrowing is becoming more popular at the same time that publishers,who are selling plenty of ebooks and fewer hardcopy editions,are worried that free ebook checkouts at the library will hurt sales.In February,for example,the big publisher Penguin Books stopped supplying new ebooks and audio books to libraries.Penguin just reached an agreement to resume supplying one big library system in New York City but not until six months after new titles are released.That way,those who want the latest books will have to buy them.So things are a little murky (阴暗的) in the library world when it comes to electronic books.More and more customers want them,but publishers are giving the libraries a hard time about offering them.Demand is not the problem.Supply may soon be.语篇解读如今电子书走进了美国的许多地方图书馆,人们可以从图书馆里借阅。1What is the function of the two questions in the first paragraph?ATo introduce the topic of the passage.BTo stress the popularity of ebooks.CTo show what the author cares about.DTo remind us of the change at the library.A推理判断题。从第一段的两个问题和文章的内容可知,通过第一段的两个问题,作者引出了自己即将在文章中讨论的话题,故选A项。2According to Paragraph 2,what can we know about Amazon?AIt has sold ebooks for five years.BIts ebooks are cheaper than printed books.CIt has the best ebooks among all libraries.DIts ebooks sell better than printed books.D细节理解题。从第二段中的“it is now selling more electronic versions of its book titles than printed ones.”可知它的电子书比纸质书畅销。3We know from the survey done by Pew Internet Project that_.Afew library customers know how to read ebooksBthe promotional effort at ebook readers is not big enoughClibrary customers should be reminded about the ebook serviceDmore library cards should be offered to readers free of chargeC细节理解题。从第三段的内容可知,很多人还不知道他们可以在图书馆里借阅电子书,因此图书馆应该多推广电子书的借阅,故选C项。4Why did Penguin Books NOT supply new ebooks to libraries?ABecause they are not allowed to offer ebooks.B. Because they wanted to increase the sales of printed books.CBecause they didnt want their ebooks to be copied.DBecause their products were not welcomed there.B细节理解题。从第四段的“free ebook checkouts at the library will hurt sales”和“That way,those who want the latest books will have to buy them.”这两句话可知,Penguin Books停止向图书馆提供电子书是为了保证纸质书的销售,故选B项。.任务型阅读Nowadays most people have bad eyesight.Dont take your eyes for granted.Here are some tips to protect your eyesight.Eat for good vision.Protecting your eyes starts with the food on your plate.Nutrients such as vitamin C and vitamin E may help ward off(避免) vision problems._1_ You can choose green vegetables,eggs,beans and other nonmeat protein sources.Wear sunglasses for good vision._2_ Choose sunglasses that block 99% to 100% of both UVA and UVB rays.If you wear contract lenses,some offer UV protection.Its still a good idea to wear sunglasses for more protection.Quit smoking.Smoking makes you more likely to get cataracts (白内障),optic nerve damage,and macular degeneration.If youve tried to quit smoking before and started smoking again,keep trying.The more times you try to quit smoking,the more likely you are to succeed._3_Staring at a computer screen can cause so many problems: dry eyes,headaches and neck,back and shoulder pain.To protect your eyes,you can position your computer so that your eyes are level with the top of the monitor.This allows you to look slightly down at the screen.Try to avoid glare on your computer from windows and lights.Use an antiglare screen if needed.Every 5 minutes,rest your eyes by looking 5 feet away for 5 seconds._4_Visit your eye doctor regularly.Everyone,even young children,should get their eyes examined regularly._5_ They can also find some eye diseases,such as glaucoma (青光眼)The earlier the diseases are found,the easier they are to be treated.AEye exams help you protect your sight and see your best.BUse safety eyewear.CLook away from the computer for good eye health.DThe right kind of sunglasses will help protect your eyes from the suns ultraviolet rays.ERegularly eating nutritious foods can help lead to good eye health.FWear glasses when examined under the guidance of your doctor.GAt least every two hours,get up and take a 15minute break.1E根据小标题“Eat for good vision.”可知,E项“定期吃有营养的食物可以促进视力健康”符合语境。2DD项中的“sunglasses”与小标题“Wear sunglasses for good vision.”相呼应,故选D。3C结合下文的“Staring at a computer screen.pain.”可知选C项。 C项中的“the computer”与下文内容相呼应。4G结合上文的“Every 5 minutes,rest your eyes by looking 5 feet away for 5 seconds.”可知,G项“至少每两个小时就要站起来并且休息15分钟”符合语境。5A上文的“get their eyes examined regularly”与A项的“Eye exams”相呼应。.书面表达假设你是某中学生英语报的小记者。图画内容是你的所见所闻,请根据要求写一篇英语短文并发表在该英语报上。要求:1.描述图画内容;2分析图画所揭示的问题;3提出你的看法。注意:1.词数100左右;2可适当增
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 备战2026年高考英语考试易错题(新高考)【消灭易错】介词和介词短语(原卷版)(3大题组)
- 2025年文化产品开发经理岗位招聘面试参考题库及参考答案
- 2025年工艺师岗位招聘面试参考试题及参考答案
- 东风乘用车测试题及答案
- 2025年线上客服代表岗位招聘面试参考试题及参考答案
- 2025年消费品行业分析师岗位招聘面试参考题库及参考答案
- 2025年高一美术鉴赏试卷及答案
- 2025年哲学咨询师岗位招聘面试参考试题及参考答案
- 2025年数据挖掘师岗位招聘面试参考题库及参考答案
- 2025年中级会计师岗位招聘面试参考题库及参考答案
- 大学意识形态工作负面清单
- 波谱解析第6章 质谱
- 特种设备安全总监、安全员任命
- 动液面的计算与识别
- 会计师事务所的审计底稿
- 弱电智能化系统施工合同
- 七年级上册填图练习册(人教版)
- YS/T 514.4-2009高钛渣、金红石化学分析方法第4部分:二氧化硅量的测定称量法、钼蓝分光光度法
- 肾癌NCCN指南中文版2023.v1
- GB/T 18380.2-2001电缆在火焰条件下的燃烧试验第2部分:单根铜心绝缘细电线或电缆的垂直燃烧试验方法
- 相关控规-申花单元
评论
0/150
提交评论