




已阅读5页,还剩7页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
第十二讲八年级下 Unit 3Unit 4一、单项选择1.2018郑州一测This is a five-star hotel, so you are not allowed to enter if you dont dress .A. poorlyB. comfortablyC. badlyD. properly2.2018省实验三模Linda,could you please tell me when the movie will be on show,today or tomorrow?.Today is Monday.It will be on Thursday.A. BothB. EitherC. NoneD. Neither3.Mr. Lin kept on the question to us again and again until all of us understood it. A. solving B. explaining C. answering D. arguing4.How are you with your work? Very well. We can finish it without any difficulty. A. getting off B. setting up C. getting on D. putting on 5.Could you please help me bring the dictionary to Laura? Sure, Ill give it to her I meet her this afternoon. A. before B. until C. because D. as soon as 6.Since the texts dont fit the topic of our magazine,they must be . A. cut out B. put off C. given off D. turned out7.2018郑州八中三模Could I borrow your dictionary?Yes, of course you .A. couldB. willC. canD. should8.Everyone has their different , so we should have a discussion before we make our final decision. A. opinions B. relations C. members D. skills9.2018开封一模A true friend can see the pain in your eyes the others believe the smile on your face.A. becauseB. whileC. unlessD. until10.2018洛阳一模It is a nice day, isnt it?Yes. We should go sightseeing playing computer games at home.A. because ofB. together withC. instead ofD. out of二、完形填空2018宜昌改编 My father and I always had a bit of trouble in our relationship. Its not that we didnt love each other. Its just that we used to have 1 opinions. My dad is one of the most hard-working men I know, but I was a dreamer. I played sports as a kid, but 2 when I was making progress. Then I showed an 3 in music. My father got excited and bought me a guitar when I was about eight. But I really didnt like it until I was a teenager. During those teen years, I got up my guitar and began playing along. Then I went to college. My father thought I should focus more on my studies, while I thought I should have more fun playing music. I dreamed to be a musician. When I grew into a young man, I suddenly fell 4 ill one day and it was discovered that I had a terrible kidney disease(肾病). I had to accept 5 all my life, or get a transplant(移植). I felt like there was a heavy weight on my shoulders. Life became hard for me. But I was lucky enough because of my loving parents who 6 me and took care of me. While trying to 7 just what to do with my life, my father got tested to see 8 he was the right man to give me his kidney. I tried to refuse, but hed hear 9 of it. He saved my life at last. Two years ago, I started a band. He had always wanted to play in a band, but never got the10 when he was young. It was one of the greatest gifts I could give to him.1.A. specialB. differentC. privateD. necessary2.A. gave upB. gave outC. gave offD. gave away3.A. introductionB. influenceC. increaseD. interest4.A. similarly B. hardlyC. seriously D. harmfully5.A. agreementsB. movementsC. arguments D. treatments6.A. providedB. encouragedC. affordedD. managed7.A. decideB. describeC. build D. doubt8.A. howB. whetherC. why D. what9.A. eachB. allC. muchD. none10.A. change B. causeC. chance D. choice三、阅读理解A2019原创Dinah Martinez always studied well in school and got good grades. But one day, the girl realized that she had an anxiety (焦虑) problem. Her schoolmate, Janet Martinez, also had the same problem. There was a lot of pressure that I put on myself. I would wake up in the morning and it was like my heart was racing, Janet Martinez said. So we both decided to create a mental health camp to help other people, Dinah Martinez said. When the two girls graduated from high school, they brought their camp idea to Global G.L.O.W. (Girls Leading Our World) in the US. The organization gave them $5,000 to start the camp for other teenage girls. The Martinez girls named the camp Healing (治愈) Hearts. The camp was created to help deal with anxiety, especially for girls in high school because thats when they are the most vulnerable (脆弱的), Janet Martinez said. Thats when I was the most vulnerable. On the first day of the camp, there were 10 girls there, including Dinah Martinez. I felt better as soon as everyone was laughing, she said. Throughout the camp, experts talked about anxiety and offered help to the girls. They also taught the girls how to calm themselves when they were anxious. The methods they taught included deep breathing and meditation(冥想). Its comforting to know that someone else is going through the same thing as I do and that we can both help each other out, Dinah Martinez said. And just knowing that Im there for another person while she is going through anxiety is good enough for me.根据材料内容选择最佳答案。1.Why did the Martinez girls create Healing Hearts?A. To help high school girls deal with anxiety.B. To let more people care about high school girls.C. To raise money for people who have heart diseases.D. To encourage girls to pay more attention to their health.2.Who helped the Martinez girls set up the camp?A. Their schoolmates.B. Some teachers in their school.C. Some experts.D. An organization in the US.3.What can girls do in Healing Hearts? A. Talk about study problems. B. Tell jokes to make others laugh.C. Help each other out. D. Develop the ability of creative thinking.4.The Martinez girls according to the text. A. are still in high school B. are warm-heartedC. are sisters in the Martinez family D. dont have anxiety problems now 5.Whats the best title for the text?A. Stand up to anxietyB. Try to trust othersC. Learn to relaxD. Believe in yourselfB Many kids help parents do chores in the house. They may empty the dishwasher, put laundry(刚洗好的衣物) away or take out the rubbish. 6. For example, some kids are allowed to play computer games for 20 minutes. 7.One of them is Susie Walton, a parenting educator and family coach. According to her idea, if kids keep getting prizes, they will think that some work isnt worth doing unless they get something in return. For example, kids wont sweep the floor if they see it is dirty. But they will clean the floor if their parents reward(奖赏) them for it. Every house is a team effort, Walton said. A home is a living space for everyone in the family. Its important for kids to see that everyone has responsibility for keeping their home clean. Other people hold different opinions. 8. It also teaches them real world lessons. They can learn about how to earn money. 9.The apps give kids points and digital (数码的) gifts that can be used either online or in life. With the app ChoreMonster, kids earn digital points after doing chores. They can exchange their points for real prizes, such as time for playing video games or a trip to the mall. Chris Bergman, the founder of ChoreMonster says, 10.Kids need positive (积极的) power to make them do chores.根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使短文意思通顺、内容完整。A. Our goal is to encourage kids to do chores so that they can earn prizes. B. In return, some kids get money or other prizes from their parents. C. Now, there are also some apps that encourage kids to do chores.D. They believe that money or other prizes encourage kids to do more chores.E. But some people do not think that kids should get prizes for doing chores. 四、词语运用2018郑州一测angry, change, children, because, success, try, without, go, sense, proud, but, easyYoung people are often unhappy when they are with their parents. They say their parents dont understand them. They often think their parents are too strict with them. Parents often find it difficult to win their 1. trust and they seem to forget how they felt when they were young. For example, young people like to do things 2. thinking much. Its one of their ways to show that they have grown up and they can solve any difficult problem. Older people worry more 3. Most of them plan things ahead and dont like their plans to be 4. So when you want your parents to let you do something, you will be 5. if you communicate with them before you really start doing it. Young people often make their parents 6. by the clothes they wear, the music they enjoy and something else. 7. they dont mean to cause any trouble. They just feel that in this way they can be cut off from the old peoples world and they want to make a new culture of their own. And if young people are not satisfied with their parents, they just stay at home alone instead of 8. out with their parents. If you plan to control your life, youd better 9. to get them to understand you. If your parents see that you have a high 10. of responsibility, they will certainly give you the right to do what you want.五、书面表达2018绵阳假定你是班长李华,请回复新同学Mike的求助邮件,给他至少3条建议并说明理由。词数80100,开头和结尾已给出,不计入总词数。To:Li HuaFrom:MikeHi Li Hua,You know I am new here. I found it hard for me to get along well with people here. When I have trouble with my study, I dont know how to get help. I really want to be a good part of the class. Would you please give me some advice?I am looking forward to your reply.MikeTo:MikeFrom:Li HuaHi Mike,_Li Hua【参考答案】一、单项选择1.D【解析】本题考查副词的词义理解。poorly贫穷地,不足地;comfortably舒服地;badly严重地,拙劣地;properly适当地,合情合理。根据本题语境可知,这是一家五星级酒店,如果你穿着不得体,就不允许进入,故所缺的词是properly。2.D【解析】本题考查both, either, none, neither的区别。问句问的是琳达,你能告诉我这部电影什么时候上映吗,今天还是明天,答语中提到了今天是周一,它将会在周四上映,由此可推断,答话人排除了今天和明天,故所缺的词是Neither。3.B【解析】本题考查动词的词义辨析。此处是说,林老师一遍遍地向我们解释,直到我们所有人都理解了这个问题。故explaining说明,解释符合题意。4.C【解析】本题考查动词短语辨析。根据答语可知此处是说,你的工作进展得怎么样?get on意为应付,进展,符合题意。5.D【解析】本题考查连词的用法。此处是说,我今天下午一见到她就把字典给她。故as soon as一就符合题意。6.A【解析】本题考查动词短语辨析。根据题干中的既然这些文本不适合我们杂志的主题可知此处是说,必须把这些文本删除掉。故cut out删除符合题意。7.C【解析】本题考查情态动词的用法。Could I.意为我能吗,其中Could表示委婉地请求得到许可,该句式的肯定回答常用Yes/Of course, you can/Sure/Certainly/Go ahead等,否定回答常用Im afraid you cant。故选C。8.A【解析】本题考查名词词义辨析。根据设空后的我们应该在作出最终决定前讨论一下可知,每个人都有自己与众不同的观点,故用opinions。9.B【解析】本题考查连词的用法。because因为;while然而;unless除非;until直到为止。此处是说,真正的朋友能看到你眼中的痛,而其他人则会相信你脸上的笑。根据句意可知应选B。10.C【解析】本题考查instead of的用法。because of因为;together with和;instead of代替,而不是;out of离开。根据题干中的It is a nice day可知,答话人是说,我们应该去观光而不是在家玩电脑游戏。故选C。二、完形填空【短文大意】我和爸爸的关系一直不太融洽,因为我们总是有不同的意见,但这并不代表我们不爱对方。后来我得了一种严重的肾病,爸爸为了救我,给我捐了肾。后来,我组建了一支乐队,我这样做也是为了帮爸爸完成他年轻时的心愿。1.B【解析】我和爸爸并不是不爱对方,而是经常有不同的意见,故所缺的词是different。2.A【解析】我小时候做体育运动,但取得进步时就放弃了,give up意为放弃,故答案为A。3.D【解析】introduction介绍;influence影响;increase增加;interest 兴趣。结合下文可推断,后来我对音乐表现出了兴趣,故所缺的词是interest。4.C【解析】similarly相似地;hardly几乎不;seriously严重地;harmfully有害地。结合下文的描述可推断,一天我突然病得很严重,故所缺的词是seriously。5.D【解析】agreements协议;movements活动;arguments争论;treatments治疗。结合上下文可推断,我必须终身接受治疗或做移植手术,故所缺的词是treatments。6.B【解析】但是我足够幸运,因为我那富有爱心的父母鼓励我并照顾我,故所缺的词是encouraged。7.A【解析】当我决定要如何度过自己人生的时候,爸爸去做了检查,故所缺的词是decide。8.B【解析】爸爸接受检查看他是否是给我捐肾的合适人选,故所缺的词是whether。9.D【解析】我试图拒绝爸爸为我捐肾,但是他一点儿也不听,故所缺的词是none。10.C【解析】他一直想在一个乐队里演奏,但是年轻时他从未得到过这个机会,故所缺的词是chance。三、阅读理解【A篇短文大意】本文主要介绍了Dinah Martinez和她的校友Janet Martinez帮助和她们一样有焦虑问题的其他高中女孩的故事。1.A【解析】细节理解题。根据第二段中的.create a mental health camp to help other people及第四段中的.help deal with anxiety, especially for girls in high school.可知答案为A。2.D【解析】细节理解题。根据第三段中的.they brought their camp idea to Global G.L.O.W. (Girls Leading Our World) in the US. The organization gave them $5,000 to start the camp .可知答案为D。3.C【解析】细节理解题。根据最后一段中的.we can both help each other out可知答案为C。4.B【解析】推理判断题。Dinah Martinez和Janet Martinez为帮助和她们一样受焦虑
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 校园消防安全主题班会(3篇)
- 2025年小学生防溺水安全知识专项题及答案
- 2025年无人机应急巡检笔试题集与答案
- 2025年安全评价知识试题及答案
- 2025年法医类招聘面试模拟题及答案
- 2025年心理咨询师初级面试预测题集
- 2025年市场营销经理竞聘面试指南及模拟题答案全解析
- 2025年培训管理岗位面试模拟题及答案
- 2025年商标代理人业务水平考试模拟题及答案
- 2025年康复师面试实操考核模拟题
- 私募股权投资基金(双GP)合作框架协议书范本
- 城市经理人合作合同范本
- 2025年度合伙人股权代持风险防范及解除协议
- 电网工程设备材料信息参考价(2024年第四季度)
- 上海(虹口宝山黄浦松江)2024-2025学年上学期七年级英语期末统考卷(含笔试答案无听力答案、原文及音频)
- 临床医学课程思政案例
- 《你当像鸟飞往你的山》读书分享读书分享笔记
- 亲子家庭购房合同协议
- 红军过草地课件
- 直播选品策略与规划
- 五育并举课题开题报告
评论
0/150
提交评论