




已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
题组层级快练24 Unit 4 Make the news . 阅读理解(2017吉林长春二模)Life in the Internet age is lonelyor is it? Thats what experts in human interaction are debating after a new Stanford University survey has been published.According to the study, the more time people spend online, the less they can spare for reallife relationships with family and friends. The researchers asked 113 people about the Webs influence on daily activities. 36% of those people are online for more than five hours a week. “As Internet use becomes more widespread, it will have an increasingly isolating (孤立的) effect on society,” says Robert Kraut, one of the researchers.Scholars and Web lovers criticized the study for stretching its data to make the “isolating” point. While 13% of regular Web users admitted the loss of time with loved ones, 60% reported watching less TV. The survey also shows that Email is the most popular online activity. “If some of webheads (网虫) spend what was once passive TV time keeping company with friends via Emails, thats a move toward greater connectedness,” says Paul Resnick, a professor at the University of Michigan.This isnt the first claim that the Web should be criticized. A 1998 report monitored 73 Pittsburgharea families Net use for a year. “People who used the Internet more talked less to family members and reported being lonelier and more depressed.” says Robert Kraut.“Its true that there have been big declines in social connectedness over the past decades, but those declines began before the Internet was invented,” says Thomas Putnam.As AmitayEtzioni says, the Internet gives us a different kind of social lifenot better or worse than before, but just different.1. Who claimed that the Web had negative influence? A. Robert Kraut.B. Paul Resnick.C. Thomas Putnam. D. AmitayEtzioni.2. The underlined word “This” in Para. 4 refers to “_”A. the study conducted by Stanford UniversityB. the survey made by the University of MichiganC. the conclusion in a report written in 1998D. the opinion expressed in Bowling Alone3. From the passage we learn that _A. watching TV used to take time away from staying onlineB. 36% of web users spend more than five hours a week onlineC. the Web was blamed more than once for causing an isolating effectD. the Web has the same influence as telephones and televisions4. The passage mainly discusses _A. how we can make a better use of the InternetB. whether the Internet causes an isolating effectC. how declines in social connectedness appearD. what a different life the Internet brings to us答案与解析【文章大意】本文是一篇议论文。讲述的是对于斯坦福大学进行的一项关于网络是否导致“社会孤立效应”的研究,以及社会各界展开的讨论。1. 答案A解析细节理解题。第二段中“As Internet use becomes more widespread, it will have an increasingly isolating (孤立的) effect on society, says Robert Kraut .”可知答案为A项。2. 答案A解析代词指代题。本句话意为“这并不是批评网络(的消极影响) 的第一个论断。”This指代的是Stanford University开展的调查研究。可知答案为A项。3. 答案C解析推理判断题。由文章第五段第一句话可知,因为网络使人们之间的联系减少,不止一次有人就此现象进行调查研究,可知答案为C项。4. 答案B解析主旨大意题。文章以一项调查研究入题,展开关于网络是否导致“社会孤立效应”的辩论,可知答案为B项。(2017浙江考前冲刺)In ancient Egypt, a shopkeeper discovered that he could attract customers to his shop simply by making changes to its environment. Modern businesses have been following his lead, with more tactics(策略)One tactic involves where to display the goods. For example, stores place fruits and vegetables in the first section. They know that customers who buy the healthy food first will feel happy so that they will buy more junk food(垃圾食品) later in their trip. In department stores, the womens shoe section is generally next to the womens cosmetics(化妆品) section: while the shop assistant is going back to find the right size shoe, bored customers are likely to wander over and find some cosmetics they might want to try later.Besides, businesses seek to appeal to customers senses. Stores notice that the smell of baked goods encourages shopping, so they make their own bread each morning and then fan the bread smell into the store throughout the day. Music sells goods, too. Researchers in Britain found that when French music was played, sales of French wines went up.When it comes to the selling of houses, businesses also use highly rewarding tactics. They find that customers make decisions in the first few seconds upon walking in the door, and turn it into a business opportunity. A California builder designed the structure of its houses smartly. When entering the house, the customer would see the Pacific Ocean through the windows, and then the pool through an open stairway leading to the lower level. The instant view of water on both levels helped sell these $10million houses.5. Why do stores usually display fruits and vegetables in the first section? A. To save customers times.B. To show they are highquality foods.C. To help sell junk food.D. To sell them at discount prices.6. According to Paragraph 3, which of the following encourages customers to buy? A. Opening the store early in the morning.B. Displaying British wines next to French ones.C. Inviting customers to play music.D. Filling the store with the smell of fresh bread.7. What is the California builders story intended to prove? A. The house structure is a key factor customers consider.B. The more costly the house is, the better it sells.C. An ocean view is much to the customers taste.D. A good first impression increases sales.8. What is the main purpose of the passage? A. To explain how businesses turn people into their customers.B. To introduce how businesses have grown from the past.C. To report researches on customers behavior.D. To show dishonest business practices.答案与解析【文章大意】自从古埃及的一家店主发现了可以通过改变商场的环境吸引顾客以来,现代社会中越来越多的商场采用了这种商业战略,即利用商店的布局,物品的摆设,甚至食品的气味来刺激顾客对商品的购买。此外,房地产的销售部门也在使用这一高回报的销售策略。5. 答案C解析推理判断题。根据第二段“They know that customers who buy the healthy food first will feel happy so that they will buy more junk food(垃圾食品) later in their trip.”可知把水果放在显眼的位置是为了吸引消费者,然后在不知不觉中购买稍后要看到的那些垃圾食品。6. 答案D解析推理判断题。根据第三段内容“Stores notice that the smell of baked goods encourages shopping,”可知烤面包的味道能够起到刺激消费者购买商品的目的。7. 答案D解析推理判断题。文章末段提出“They find that customers make decisions in the first few seconds upon walking in the door, and turn it into a business opportunity.”然后讲述加利福尼亚卖房者的故事,由此判断第一印象非常重要,故选D项。8. 答案A解析推理判断题。本文主要介绍了商家是如何利用人们的心理来暗示顾客购买商品的,故选A项。. 七选五Thinking about a career in public safety or law enforcement? Statistics show that these careers are growing, have great benefits, and can be very rewarding. _1_ But there are hundreds of public safety jobs to think about everything from police officer who protect people to drivers license examiners who test driving skills.For example, Angela Bloom is an animal control worker for the city. She and her coworkers pick up animals that are lost, sick, or dangerous. _2_ For this job, being in good physical condition is important and a high school diploma is required. It may be necessary for candidates to have received onthejob training and hold certification._3_ He looks for health problems in places where people prepare and serve food. There are many kinds of jobs for inspectors. For example, public safety inspectors look for safety violations or dangerous workplaces and fire inspectors look for problems in buildings that could cause fires. _4_ A college degree is often necessary. Actually, applicants with a bachelors or masters degree, related experience or training in a foreign language may have the best job prospects._5_ For those interested in working in this dynamic and rewarding field, a wide variety of options are available. So remember, if you like working with the public, and are looking for a good job, a career in public safety might be perfect for you.A. Martin Lee is a health inspector.B. You can come and apply for the degree.C. They also investigate reports of animal abuse.D. These are only a few of the job options available.E. Problems solving skills are important for these jobs.F. Their job is to find a person to adopt the homeless animals.G. Police officer and firefighter are two of the most popular safety jobs in this field.答案与解析【文章大意】本文为介绍说明文。文章向读者介绍了公共安全或执法工作。1. 答案G解析根据空后句子“But there are hundreds of public safety jobs to think about everything from police officer who protect people to drivers license examiners who test driving skills.”可知,此处应指其中最受关注的职业,故选G项。2. 答案C解析根据空前的描述可知,此处在介绍动物保护的职业,C选项“他们也调查关于虐待动物的报告”符合语境。F项描述内容与空前句意重复。3. 答案A解析根据空后句子可知,此处在介绍健康观察员这个职业,故选A项。4. 答案E解析根据空前句子可知,选项E“对于这些工作,问题解决技巧也是很重要的”与之顺承,符合语境,故选E项。5. 答案D解析根据空后句子可知,D项“这些只是可选择的工作中的几个(例子)”与之顺承,故选D项。. 书面表达假定你是李华,你的英国朋友Smith想让女儿来中国学习汉语,给你发来邮件咨询哪所学校更好,请根据提示给他回一封邮件:1推荐光明语言学校(Guangming Language School);2
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025广东中山大学孙逸仙纪念医院花都院区心血管内科医教研岗位招聘3人笔试备考题库及答案解析
- 2025汉中汉台区七里中心幼儿园招聘考试备考试题及答案解析
- 2025福建漳州法院招聘150人笔试备考试题及答案解析
- 2025广东广州市天河区智谷第一幼儿园招聘编外聘用制专任教师1人笔试备考题库及答案解析
- 2025广东省深圳市翻身实验学校(西校区)诚聘初中数学、初中历史和高中英语教师3人备考题库及答案解析
- 2025-2026福建厦门市集美第二小学“银发教师”招聘1人笔试备考试题及答案解析
- 2025广西钦州市卫生学校公开招聘生物学科专任教师1人笔试模拟试题及答案解析
- 四年级数学教研组课题研究计划
- 2025繁轩科技发展(天津)有限公司公开招聘工作人员35人笔试备考题库及答案解析
- 2025沧州吴桥县事业单位公开招聘工作人员170人备考试题及答案解析
- 护士职业防护
- 酒店公共卫生事件应急预案
- 2024-2025学年小学劳动一年级上册人教版《劳动教育》教学设计合集
- 五年级开学第一课
- DL∕T 1664-2016 电能计量装置现场检验规程
- DL∕T 1455-2015 电力系统控制类软件安全性及其测评技术要求
- 临床护理“三基”应知应会汇编
- 家委会给老师的感谢信
- OpenStack私有云基础架构与运维(openEuler版)全套教学课件
- 眼鼻美容造型艺术设计
- 安徽省旅游服务合同44629
评论
0/150
提交评论