已阅读5页,还剩11页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit 2 English around the world测评(时间:120分钟满分:150分)主题语境:人与自我第一部分听力(共两节,满分30分) 第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话前,你都有5秒钟的时间阅读题目;听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话仅读一遍。M:OK,Gabrielle,you have been a teacher for quite a while.W:Yes.You know,I worked as a secretary for only two months after I graduated.Maybe teaching is what I really like.1.What was the womans first job?A.A teacher.B.A secretary.C.A doctor.答案:BM:When will the show begin?W:It began 10 minutes ago.M:What time is it now?W:Its 9:40.2.When did the show begin?A.At 9:50.B.At 9:40.C.At 9:30.答案:CW:Well,I must go home now.Its great seeing you again.M:Oh,its nice seeing you too.3.What are the two speakers doing?A.Enjoying meeting their friend.B.Saying goodbye to each other.C.Planning to see each other again.答案:BM:What can I do for you,madam?W:Im looking for a new dress for my daughter as a Christmas present.4.Where does the dialogue take place?A.In an office.B.In a clothing shop.C.In the mans house.答案:BM:Im feeling kind of sick tonight.I dont know if I have a virus,or if its something I ate for lunch.Maybe we should stay at home tonight.W:I think youre right.I feel a little under the weather myself.5.What will the woman do tonight?A.She will stay at home with the man.B.She will send for a doctor by herself.C.She will watch the weather forecast.答案:A第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。M:Hi,May.Do you live far from the school?W:Yes,very far.It takes me one hour by bus.M:Why dont you ride a bike?W:There is a lot of traffic.M:Thats not a problem,if you are careful enough.I go to school by bike every day.W:Ill try.6.How does the boy go to school every day?A.By bus.B.By bike.C.On foot.答案:B7.Why doesnt the girl go to school by bike?A.Because she hates the heavy traffic.B.Because she doesnt have a bike herself.C.Because she doesnt like to ride a bike.答案:A听第7段材料,回答第8、9题。W:Was there an accident on the freeway today?M:You havent heard about it?W:No,do you know what happened?M:A car knocked into a truck,but strangely enough the truck turned over.W:Are you serious?M:Im telling you the truth.W:Did anyone get hurt?M:Two people were injured.W:Well,its unbelievable that no one was killed.M:Yes,they were lucky.8.Where did the accident happen?A.On a highway.B.On a freeway.C.On a road.答案:B9.What was strange about the accident?A.Two people got hurt.B.The truck turned over.C.One person was killed.答案:B听第8段材料,回答第10至12题。M:Hello,Susan.How is everything in New York?W:Never better,Henry.How are you?How is the family?M:Everyone is fine,but actually I am feeling a little tired these days.W:You are getting older,Henry.And you are heavier than you used to be.M:Everyone gets older,but you look younger than ever.Whats your secret?W:There is no secret.I get more exercise than you,and I am more careful about my diet.You should be,too.M:You are right.When the weather is warmer,Ill do it.W:No,Henry.You should start now.M:OK,Ill start today.Thank you for the advice.10.What does Susan think of her life in New York?A.She doesnt like it at all.B.She thinks highly of it.C.She feels it just so-so.答案:B11.What can we learn about Henry from the dialogue?A.He is heavier than before.B.He looks younger than ever.C.He decides to keep on a diet.答案:A12.Why does Susan look younger?A.Because she is full of energy.B.Because she stays in warm weather.C.Because she lives a healthier life.答案:C听第9段材料,回答第13至16题。W:So,what are you going to do this summer?M:Well,Im probably going on holiday with my parents for a week,but I really hope I can get a summer job in a market.What about you?W:Im going to Scotland for the summer.M:For the whole summer?W:Yes,well,Im going for seven weeks.Im going to work in a hotel in the mountains.M:Really?That sounds great!W:Yes,I think so.I mean,the work wont be very interesting.Itll be mostly cooking,cleaning and working on reception,selling drinks and things.But my hours are seven till ten in the morning and five till nine in the evening,so Ill have plenty of time during the day to go walking.M:I wish I could get a job like that.How did you find it?W:I read about it in a book called Summer Work Round Britain.It tells you about all kinds of different jobs in different places.You can work at farms picking fruit,or at hotels near the sea.You can even get work at music festivals.13.Where will the woman plan to work in summer?A.In a hotel.B.In a market.C.On a farm.答案:A14.How long will the woman work in the morning?A.One hour.B.Three hours.C.Four hours.答案:B15.What will the woman prefer to do in her free time?A.Go walking.B.Pick fruit.C.Sell drinks.答案:A16.What are the two speakers talking about in general?A.Study.B.Music festivals.C.Summer plans.答案:C听第10段材料,回答第17至20题。M:We are lucky to have in the studio today,Molly Taylor.Molly is arranging an activity course for the summer holidays.Molly,this is the second year of the course,isnt it?W:Yes,thats right.The summer course operated last year for a six-week period.We did think about making it longer this year and have a seven-week course,as some schools finish their term a week earlier.But in the end we decided to keep to the same plan as last year.And we were actually very surprised last year by the number of people interested in the course.We didnt actually have enough workers to look after all the children who wanted to attend and we had to turn people away.There was such a lot of rain that we had to organize art and music activities indoors.This year we also considered providing some more exciting adventure sports like rock climbing and caving.We decided not to,in the end,because it would make the course a lot more expensive for parents.Instead,were introducing some fun projects.For example,were going to put on a talent show and organize an American Night.I think it will be good for the kids,and teach them good skills too.As parents,you should go to my website, and print out an application form.Send it to my office address as soon as possible,because the places are going fast.We do need to know if the child has any special needs regarding their diet.17.How long will the course run this year?A.Six weeks.B.Seven weeks.C.Eight weeks.答案:A18.What was the problem last year?A.Few people wanted to attend.B.There were too few workers.C.Nothing to do on rainy days.答案:B19.What will the children do this year?A.They will join in rock climbing.B.They will do new outdoor sports.C.They will attend a talent show.答案:C20.Whats important for parents whose children attend the course?A.Attending the American Night with the children.B.Sending money to Molly as soon as possible.C.Informing Molly about any food the child cannot eat.答案:C第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AMany English learners have difficulty deciding what kind of English accent they want to have.A US accent,perhaps imitates(模仿) a Hollywood star speaker?Or maybe you want to imitate the British accent of a BBC news reader?Young British people find the US accent attractive while young US people like a British accent.Especially when the person speaking is of the opposite sex(异性)!Lets listen to what they have to say.Stephen Yang,17,from London,UKA US accent is cute,especially when a girl speaks it.Whether its Jessia Alba speaking or the girl-next-door,the way US girls speak has a sweet tingle(感觉) that is really fashionable.A girl from Texas recently moved into our neighborhood.Her Texan twang(鼻音) had all the boys here on their knees within seconds of meeting her.To me,accents reflect the attitudes,characteristics(特征) and lifestyles of the people.Jennifer Sun,16,from New Jersey,USFrom watching English actors like Daniel Radcliffe,my friends and I have developed a soft spot(好感) for British men.Some are attracted to the qualities of English males,while others admire their sense of style.Everyone,however,agrees that the most appealing aspect of an English man is his accent.For example,many American girls watch Harry Potter movies over and over again just to listen to the actors speak.The English accent seems almost like art.21.In Stephen Yangs opinion,accents just show .A.the beauty of the languageB.how the language is spokenC.the fashion of the dayD.the cultural differences of the speakers答案:D解析细节理解题。从Stephen Yang说的话“To me,accents reflect the attitudes,characteristics and lifestyles of the people.”可知,他认为口音说明说话人的文化差异。22.The underlined word “cute” in Paragraph 3 probably means .A.strangeB.excitingC.attractiveD.fashionable答案:C解析词义猜测题。根据第二段第一句“Young British people find the US accent attractive”,可知cute指的是attractive。23.Many American girls watch Harry Potter again and again in order to .A.learn the acting skills of these starsB.imitate the actors accentsC.learn the magic performed by Harry PotterD.know more about British English答案:B解析细节理解题。从倒数第二段的“For example,many American girls watch Harry Potter movies over and over again just to listen to the actors speak.”可知选B项。BShe closed her eyes and imagined the people that would sit on this small wooden bench(长椅).Would it be a place for a grandmother and her grandchild to tell stories?A space for lovers to share secrets?Or a place for a tired father to sing songs to his baby?In the hands of Lisa Ferris-Terzich,55,the design(设计) of the simple bench would soon be completed and ready for a home.She sat on it,imagining the person who would one day call the bench his or her own.Lisa was not a painter by trade.By day,she cleaned teeth for people.When she was not working,she stole hours to paint.The bench would be Lisas latest artwork.A woman she had worked with on a Phoenix charity(慈善机构) art show had called her.She hoped Lisa would help again.This time,she told Lisa,they were looking for artists to design a dozen “Good Neighbor” benches.Lisa was interested in the funny name for a piece of furniture.“Good Neighbor benches?”Lisa asked.“Yes,thats the name,”the woman said.Twelve Arizona artists would each be given one bench to design.They could work on it any way they wanted.There were really only two rules:Make the bench beautiful and give it a theme(主题) that celebrates community(社区).Once all the benches were designed,people would be invited to suggest who the good neighbors in their communities would be.Each suggestion would be reviewed,and every bench would be placed with someone who had done something good for others.It could be someone who brings a neighborhood closer.It could be a neighbor who always lends a hand with a home repair.“Our twelve artists would turn the benches into a piece of art.Their artwork wouldnt sit untouched in a museum,”said the organizer of the event,Patricia Garcia Duarte.“Good Neighbor benches are meant to become worn and loved.”24.What was Lisa thinking about at the beginning of the story?A.How she should design the bench.B.Who would be the benchs owner.C.Why the bench was so important.D.Which bench people would like.答案:B解析细节理解题。由第一段中的“imagined the people that would sit on this small wooden bench”和第二段中的“imagining the person who would one day call the bench his or her own”可知,Lisa在想谁将会是这个长椅的主人。25.What do we know about Lisa?A.She led a Phoenix charity.B.She was a part-time artist.C.She painted benches daily.D.She made herself a bench.答案:B解析推理判断题。由第三段可知,Lisa是一位兼职画家,她的工作是给人清洗牙齿。26.Who might receive the benches?A.Successful neighbors.B.Talkative neighbors.C.Helpful neighbors.D.Needy neighbors.答案:C解析推理判断题。由倒数第二段中的“every bench would be placed with someone who had done something good for others”可知,曾经帮助过邻居的居民可能会收到这种长椅。27.What did Patricias words show?A.More artists were needed.B.The benches would be fully used.C.They tried to make better benches.D.A museum would collect the benches.答案:B解析推理判断题。由最后一段中的“Their artwork wouldnt sit untouched in a museum”和“Good Neighbor benches are meant to become worn and loved”可知,Patricia说这些长椅将会得到充分利用。CAs everyone knows,English is very important today.It has been used everywhere in the world.It has become the most common language on the Internet and for international trade.If we can speak English well,we will have more chances to succeed.Because more and more people have taken notice of it,the number of the people who go to learn English has increased at a high speed.But for myself,I learn English not only because of its importance and its usefulness,but also because of my love for it.When I learn English,I can feel a different way of thinking which gives me more room to touch the world.When I read English novels,I can feel the pleasure from the book which is different from reading the translation.When I speak English,I can feel the confidence from my words.When I write English,I can see the beauty which is not the same as our Chinese.I love English, because it gives me a colorful dream.I hope I can travel around the world one day.With my good English,I can make friends with many people from different countries and see many places of great interests.I dream that I can go to London,because it is the birthplace of English.I also want to use my good English to introduce our great places to the people who speak English.I hope that they can love our country like us.I know,Rome was not built in a day.I believe that after continuous hard study,one day I can speak English very well.If you want to be loved,you should learn to love and be lovable.So I believe,as I love English,it will love me too.I am sure that I will realize my dream one day!28.Whats the main idea of the first paragraph?A.English is becoming more and more important in our daily life.B.English is changing quickly.C.English has the largest speakers in the world.D.More and more people enjoy learning English.答案:A解析段落大意题。根据第一段内容尤其是第一句可知,本段主要说明了英语变得越来越重要。29.Which of the following is not the reason why the author likes learning English?A.English is very important.B.English is very useful.C.The author likes English.D.The authors parents ask him to study English.答案:D解析细节理解题。从第二段可知,A、B、C三个选项都是作者学习英语的原因,D项未提及。30.When the author reads English novels,he feels .A.pleasedB.pressedC.anxiousD.confident答案:A解析细节理解题。从第二段中的“When I read English novels,I can feel the pleasure from the book which is different from reading the translation.”可知答案:。31.What can we learn from the last but one paragraph?A.Loving others is very important.B.Loving English can make you successful.C.If you want to get love from others,you should first love others.D.You should learn to respect others if you want to learn English well.答案:C解析推理判断题。从倒数第二段中的“If you want to be loved,you should learn to love and be lovable.”可推出答案:。D“Have a nice day!” may be a pleasant gesture or a meaningless expression.When my friend Maxie says “Have a nice day”with a smile,I know she sincerely cares about what happens to me.I feel loved and secure since another person cares about me and wishes me well.“Have a nice day.Next!” This version(说法) of the expression is spoken by a salesgirl at the supermarket who is rushing me and my groceries out the door.The words come out in the same tone(腔调) with a fixed procedure.They are spoken at me,not to me.Obviously,the concern for my day and everyone elses is the managements attempt to increase business.The expression is one of those behaviors that help people get along with each other.Sometimes it shows the end of a meeting.As soon as you hear it,you know the meeting is at an end.Sometimes the expression saves us when we dont know what to say.“Oh,you just had a tooth out?Im terribly sorry,but have a nice day.”The expression can be pleasant.If a stranger says “Have a nice day”to you,you may find it heart-warming because someone you dont know has tried to be nice to you.Although the use of the expression is an insincere,meaningless social custom at times,there is nothing wrong with the sentence except that it is a little uninteresting.The salesgirl,the waitress,the teacher and all the countless others who speak it without thinking may not really care about my day.But in a strange and comfortable way,its nice to know they care enough to pretend they care when they really dont care all that much.While the expression may not often be sincere,it is always spoken.The point is that people say it all the time when they like.32.How does the author understand Maxies words?A.Maxie shows her anxiety to the author.B.Maxie really wishes the author a good day.C.Maxie encourages the author to stay happy.D.Maxie really worries about the authors security.答案:B解析从第一段“.I know she sincerely cares about what happens to me.I feel loved and secure since another person cares about me and wishes me well.”可知选B项。33.What does the underlined sentence in Paragraph 2 mean?A.The salesgirl is rude.B.The salesgirl is bored.C.The salesgirl cares about the author.D.The salesgirl says the words as a routine.答案:D解析从画线句后面的“Obviously,the concern for my day and everyone elses is the managements attempt to increase business.”可知这只是一种客套语。故选D项。34.According to the last paragraph,people say “Have a nice day” .A.sincerelyB.as thanksC.as a habitD.encouragingly答案:C解析从最后一段中的“While the expression may not often be sincere,it is always spoken.The point is that people say it all the time when they like.”可知选C项。35.What is the best title for the passage?A.Have a Nice Day a Social CustomB.Have a Nice Day a Pleasant GestureC.Have a Nice Day a Heart-warming
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 苗木提供协议书
- 藕种购销合同范本
- 认怂协议书模板
- 试样加工协议书
- 请业主发合同范本
- 待岗职业协议书
- 户外写生协议书
- 误伤补偿协议书
- 心理辅导协议书
- 帐篷借用协议书
- 2026富滇银行公司招聘面试题及答案
- 2025年南京铁道职业技术学院单招职业倾向性测试题库附答案
- 2025年网络维护管理人员工作总结例文(2篇)
- 城银清算服务有限责任公司2026年校园招聘16人备考题库附答案
- 大学数学建模竞赛(2025)获奖论文范例
- 2025年河南豫能控股股份有限公司及所管企业第二批社会招聘18人笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025年《项目管理认证考试》知识考试题库及答案解析
- 安徽消防笔试题及答案
- 书籍借阅营销方案
- 生态冷鲜牛肉销售创业策划书范文
- 2025年高级煤矿综采安装拆除作业人员《理论知识》考试真题(含解析)
评论
0/150
提交评论